Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Muggedreng2
Hvor ser du jeg taler værdi??

For øvrigt kan jeg ikke se hvad fanden det har med sagen at gøre om jeg havde hørt om ham før VM, jeg havde heller ikke hørt om Chicarito før Fergie købte ham i sin tid, jeg havde heller ikke hørt navnet Dalot før Mou købte ham. Jeg havde heller ikke set så fandens meget til Fred men du har selvfølgelig set samtlige russiske kampe sidste sæson, ligesom du har fulgt ungsdomsholdet i Sporting eller hvor fandne Dalot nu er hentet fra.

Han var da ikke "med til " han var sku da en af profilerne på det franske hold der vandt VM og en sikker mand på holdkortet, en mand der holdt en spiller som Sibide helt ude af holdet.

Jeg ved ikke hvor du får fra at jeg synes han er god fordi han scorer imod et B-Hold,

Hvis du nu i stedet for at være så indskrænket havde spurgt lidt nysgerrigt så er Pavard, hurtig, stærk teknisk, god i pasningsspillet og han har nogle virkeligt gode indlæg, læg dertil at hans evner som CB også gør ham god i det defensive.

For øvrigt viser lidt hurtigt research at Pavard spillede samtlige minutter sidste år i bundesligaen som 21 årig, det synes jeg sku er ret godt.


Skrevet af Mr. Pink
Det er det klassiske, der altid sker - jeg gør det desværre også. I stedet for at spørge dialogisk og nysgerrigt om, hvad du eksempelvis ser i Pavard, så går man i forsvar og kritiserer holdningen samt objektet. Jeg er i øvrigt fuldstændig ligeglad med, om spilleren har været fast mand i Real Madrid eller er en ung spiller fra Bundesligaen. Har han X-Factor og United-dna er det al rigeligt for mig. Sanchez var fast mand fra Arsenal før han kom til United, og han har absolut intet leveret for United. RvN kom fra PSV, og var skadet op til transfers, og han er ren af Uniteds bedste angribere nogensinde - hvis ikke den bedste
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af trannel
Du behøver ikke blive så konfrontatorisk.

Jeg behøver ikke spørge dig om noget i forhold til Pavard, da vi har set præcis de kampe med ham og derfor har helt det samme kendskab til ham.

Der var i øvrigt ingen der havde spået han skulle spille ret meget til VM. Så han kom lidt som trold af en æske. Derfor det måske giver god mening lige at slå koldt vand i blodet i stedet for bare at råbe KØØØØB på baggrund af 5 kampe.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Når jeg inddrager ligaen så er det igen ift. det med at være en leder. Jeg har svært ved at se en spiller, der er 21 år og spiller i Stuttgart gå direkte ind i United, hvor alt bare er større fra træningsanlægget til presseopbuddet, og tage teten i omklædningsrummet såvel som i bagkæden. Han snakker givet vis ikke engang engelsk.

Men selv hvis vi holder ligaen udenfor, så lad os lege med tanken om at Pavard skifter til Bayern. Så henter de ham jo også ind som makker til Hummels. Ikke som forsvarsgeneralen. Ikke på den korte bane i hvert fald. Vi har de unge up-and-coming CBs. Vi mangler generalen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Pavard har været fast mand på det hold der er VERDENSMESTRE...

I øvrigt er der KÆMPE forskel på at spille højre back og styre et midterforsvar. Smalling og Jones har begge spillet højre back for et United-hold der vandt mesterskaber. Men vi ser tydeligt, at ingen af dem magter at lede bagkæden.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Muggedreng2
Fred har aldrig spillet i Rusland, det var Donetsk i Ukraine, og Dalot blev hentet i Porto.
Husk nu at tal ordentligt, til hinanden, I den her tråd ihvertfald :)

GGMU
MUFC
Skrevet af Battlegoat
fra the times

Manchester United are ready to sell Marcos Rojo and Matteo Darmian to help to fund their purchase of Harry Maguire. They are conscious that Maguire’s value has gone up since his excellent performances at the World Cup for England. It could end up costing the club £65 million to sign the Leicester City centre back.

Rojo will report to Carrington this week after an extended post-World Cup break. He did not fly to America for United’s pre-season tour partly because he had a slight injury, but also because he does not feature in José Mourinho’s plans.alt det her snak om en ny CB må næsten betyde et 3 mands forsvar eller hvad?
vi har hvertfald nok CB´s at tage af. ellers må det jo være fordi man ikke har tiltro til hverken bailly eller lindelof, hvilket er lidt skræmende da han selv har købt dem begge.
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Eller også har man ikke tiltro til Jones og Smalling. Det virker nu mere oplagt med en ny venstre back, f.eks. Sandro.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har også tænkt, om det betyder, at Mourinho vil til at spille 3-5-2 noget mere. Tror egentlig også det vil gavne en mand som Lindelof, samt Alexis i angrebet, hvis han kan få en fri rolle bag Lukaku.
Skrevet af Slettet(321401193008)
LaPioche

Jeg ved ikke om det var svar, til mit svar på dit spørgsmål, nogle sider siden.... :)

Men ja 3-5-2, lidt som England ved VM?

................David de Gea....................
....... Jones...Maguire...Bailly...........
Valencia.......Matic......Shaw/Young..
..........Pogba..........Herrera............
..........Rashford.....Lukaku.........

Det er lidt svært at sætte op her :D
Og det her kræver, vi køber Maguire. Ofc
MUFC
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Problemet med den opstilling er at man så ikke gør brug af hverken Martial eller Sanchez.

Lige nu tror jeg som minimum vi kommer til at spille med tre decideret offensiv spillere. Det står således mellem 4-3-3,4-2-3-1 eller 4-4-2. Jeg tror det mest sandsynlige er at Mourinho fastholder 4-2-3-1, men evt. med Pogba på 10´er positionen og så Matic og Fred bagved.
Skrevet af Slettet(321401193008)
@Mourinhos red army
Alexis, har jeg ikke fidus til, sorry.
Ved ikke hvor jeg skal placere ham.

Men Martial som konkurrence til Rashford.
Fred til Matic og Lingard til Herrera.
MUFC
Skrevet af Inuk.
Men Martial som konkurrence til Rashford.
Fred til Matic og Lingard til Herrera.


Herrera foran Lingard? Seriøst?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(321401193008)
Herrera foran Lingard? Seriøst?

Hips som haps. Er fortaler for begge :)
MUFC
Skrevet af Don_Millionaire
Hips som haps. Er fortaler for begge :)


Det kan ikke være med baggrund i sidste sæson. Lingard var vel vores bedste markspiller efter Lukaku.

Vi er netop gået igennem en sæson med 5 cb´s, så selvom vi henter en ny, og samtidig skipper Rojo, ender vi stadig på 5. Jeg kan ikke rigtig se hvorfor det skulle betyde at vi så mere til 3-5-2 end sidste sæson. Mon ikke bare Mou godt kan lide at have 5 cb´s i sin trup.
Skrevet af Slettet(321401193008)
https://mobil.bold.dk/fodbold/nyheder/puel-vil-holde-paa-schmeichel-og-maguire/

Claude Puel, vil holde på Schmeichel og Maguire.

Så kan der måske være noget om det....
Jeg læste tidligere at Mourinho ville bruge Matic i forsvaret, hvis handlen mislykkedes... Forhåbentlig ikke.
MUFC
Skrevet af Skjold99
Der er jo også dette rygte:

Manchester United could turn their attentions to Colombia international Yerry Mina if they fail to bring either Harry Maguire or Toby Alderweireld to Old Trafford, reports the Daily Mirror.

Like Maguire, Mina impressed at this summer’s World Cup, scoring twice, including a dramatic stoppage-time equaliser against England in the last-16.

Mina is expected to leave Barcelona this week despite only joining the La Liga champions in January.

Everton and Lyon have been touted as a possible destinations for the 23–year-old, but the Mirror claim United could rival them for Mina’s signature.


http://www.skysports.com/transfer-centre
Bor i Esbjerg, så holder naturligvis med EfB! Men jeg holder ikke med Team PMG!
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke om det var svar, til mit svar på dit spørgsmål, nogle sider siden.... :)

Nej, det var et svar til Battlegoat 2 indlæg over mig eget. Jeg skrev dog også om en 3-5-2 i søndags.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kunne godt vænne mig til at se Ander som kaptajn.
Skrevet af trannel
Sæbye har kommenteret 10 minutter af kampen mod Liverpool, og det er stadig ikke gået op for ham, at Smalling som skulle have startet inde er erstattet af Bailey. Burde være muligt at kunne se forskel på Bailey og Smalling.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0