Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af fedefynboen
Vi elsker alle genkendelighed
På den led er det fint at være tilbage og læse at der intet nyt er under solen

Men når temaet er vores klub og dens almene tilstand, så er der sgu ikke meget at glædes over. For slet ikke at tale om fremtidsperspektiverne.

Rivalisering og magtkampe. Marquee signings kontra bedre midterforsvarere.
Og vi her i tråden er ikke meget anderledes. De fleste af os tror også fuldt og fast på at et par (rigtige) signings kan ændre alt.
Problemet er bare at der ikke er enighed om hvad rigtige signings er for en størrelse.
Selvfølgeligt fordi vi har et strategiløst mandskab at lege navneleg med.

For mig er der ingen tvivl om at rivaliseringen mellem Woodward og Mourinho er både eksisterende og aldeles ødelæggende.
Hvor mange af os stiller os selv det spørgsmål, om det cirkus er tiltrækkende for de rigtige spillere, forudsat de overhovedet kan se sig selv i et fantasiforladt, bagstræberisk regimente?

Er virkeligheden ikke den helt enkle, at ja, vel kan United betale de højeste lønninger, men at klubben bare ikke er attraktiv for de bedste spillere med fremtid?
Resultatet er at aldrende golddiggers og andenrangs spillere med appetit på búgnende tegnedreng er hvad vi kan tiltrække, er det ikke?

Vi oplever spillere der roser manageren, men sjovt nok altid spillere der hænger i en tynd tråd. Er det ikke det tydeligste tegn på at ledelse baseret på frygt, frem for tillid, er dagens orden?
Og er det så ikke igen selve årsagen til tingenes tilstand?

Hvilken talentfuld spiller med fremtid vil vælge et sådant scenarie, når der er andre muligheder?
Tror ikke der findes én eneste klassespiller derude, der ikke foretrækker at spille positiv bold med vægt på logisk og synligt (fodboldfagligt) hierarki og relationsbaseret fremadrettet spil.
Jeg har svært ved at forestille mig ret mange frivilligt vil risikere fremtid og glæde, blot for et 0 ekstra på checken.

Vores klub er syg for tiden. Det er brandærgerligt og umådeligt dumt, for det er skabt af umættelige egoer.
Skrevet af Morten5500
Det er ikke specielt opmuntrende at være United fan pt. og læse Mou´s skaberi i pressen. Det er virkelig uprofessionelt af ham at være så skide negativ udadtil IMO.

Dog kan jeg godt forstå hans kritik. Ja det giver penge og publicity at gå på tour, men pt. virker det som om at det skader holdet sportsligt at skulle tvinges igennem alle disse kampe. Selv om det virker utænkeligt at pengemændene ville gå med til det, så kunne det måske være bedre, hvis modstanderne var lidt lettere, og at der var lidt færre kampe så touren kunne slutte før. Man kan argumentere for at Mou og co. egentlig bare spilder sin tid på at skulle manage halvdelen af ungdomsholdet. Mon ikke det ville have været bedre at være hjemme i Manchester og bruge tiden på at forberede sig til sæsonstart.

Skal man være lidt optimistisk så glæder jeg mig til at se Pereira på 6´er positionen nu Matic er blevet skadet. Derudover har Mou også sagt at Rashford og Jones har valgt at holde forkortet ferie for at komme og hjælpe holdet til sæsonstart. Dette kunne betyde en startopstilling mod Leicester ala:

De Gea

Fosu-Mensah, Lindelof, Jones, Shaw

Fred, Pereira

Mata, Herrera, Sanchez

Martial

Og en bænk med Rashford, BicMac, Smalling og Bailly (forudsat de to sidstenævnte bliver deres småskader kvit)

Det burde vel være ok til at slå et hold som Leicester skulle jeg mene.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Morten5500

Har Rashford og Jones sagt de forkorter deres ferier, for at komme hurtigere tilbage?

EDIT: fedefynboen
AMEN! Godt skrevet/brøl :)
MUFC
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg havde set den komme, det er trods alt sommer efter VM, og ikke just nyt at United har en langt skadesliste.

Det er ærlig talt godt spået i så fald. Personligt ville jeg have været overrasket hvis folk havde påstået i Oktober, hvor vores pre-season bliver planlagt, at Spurs og United ville være de PL-hold, der var hårdest ramt af VM-spillere på ferie.

Mourinho planlægger som sagt vores pre-season i efteråret. På det tidspunkt kan man trods alt ikke forvente, han skal være klar over, at han kommer til at mangle 10 spillere. Under normale omstændigheder ville Chong jo slet ikke have fået spilletid på den her Tour. I efteråret spillede han stadig U18-fodbold. Og så kan vi altså ikke bare aflyse vores deltagelse i turneringen fordi der er mange spillere på ferie og ringe til Bremen og høre, om de lige kan spille en kamp. Deres optakt er jo også planlagt for flere måneder siden. I øvrigt har vi jo altså spillet to kampe mod to meget lidt imponerende MLS-hold allerede. Så det er ikke fordi Touren byder på verdensklassehold fra ende til anden.

Du virker selv så positiv, tror du virkelig på noget i den her sæson med hvad du har set/oplevet indtil videre?

Jeg tror på, at det er vigtigt ikke at drage de store konklusioner for vores sæson pga. elendighed i vores pre-season. Jeg synes det var en elendig og pinlig kamp i går aftes, men det behøver jo altså ikke give de store panderynker for vores PL-sæson. Det er helt andre spillere, der kommer til at spille.

Det der giver mig bekymring er ikke elendigt spil her på touren. Det er at Mourinho opfører sig som en 10-årig og skaber (for nu at stjæle DM´s udtryk) dommedagsstemning omkring sig. Det virker ikke som et specielt motiverende arbejdsmiljø.
Skrevet af Slettet(221817190511)
Jeg har lige set genudsendelse af både Liverpool - United og Spurs Barca.

Det er totalt skævt at se et PL klart, ferieudhvilet og stort set skadsfrit Liverpool hold i sammenligning med de ungsomshold, som United og Spurs kan mønstre lige nu...

Liverpool har en enestående mulighed i denne sæson. Heldigvis har de jo Klopp som træner. Det opvejer sikkert den fordel, som de får af at så få af deres spillere var med længe ved VM :-)
Skrevet af Mourinhos_Red_Army
Det udstiller nu også den manglende bredde. Damian ligner en med tankerne et andet sted og så mangler vi helt klart en løsning på venstre back som ikke hedder Shaw eller Young. Dertil kommer så at vi ikke kan stille med en angriber, men lader Mata om det og det duer slet ikke.
Lukaku, Martial og Rashford ligner vores angribere, men det er jo ikke sikkert Martial er her næste sæson og i så fald ser den plads tynd ud.
Skrevet af Slettet(321401193008)
"Personligt ville jeg have været overrasket hvis folk havde påstået i Oktober, hvor vores pre-season bliver planlagt, at Spurs og United ville være de PL-hold, der var hårdest ramt af VM-spillere på ferie."

Tjo.. Nu, havde jeg både Belgien og England til at nå langt. Og da både Spurs og vi har en del fra begge, så jeg den igennem der.
Alligevel, så jeg Spurs mod Roma. Spurs var klasser bedre, uden store dele af deres hold. 4-1 vandt de, mod Roma der var i mere eller mindre stærkeste.
MUFC
Skrevet af Schleimann
Ferier eller ej, stemningen på holdet virker helt off og Mourinhos udtalelser efter kampener bekymrende. Jeg er bange for, han er ved at tabe omklædningsrummet. Det lugter af endnu en blandet sæson.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Skrevet af låggedvd
@pcolesen - tjek lige gennemsnitsalder på henholdvis United og Liverpools hold i går
Skrevet af Don_Millionaire
Altså, der er jo virkelig ikke noget alternativ. Valencia er skadet, Dalot er i gang med genoptræning efter skade, Fosu-Mensah og Tuanzebe skal spille i midterforsvaret fordi både Bailly og Smalling er skadet. Det var enten Darmian på højreback eller spille en spiller fuldstændigt ude af position. Og det ville vedkommende jo heller ikke få meget ud af. 


Fair point. Det kommer nok også mest af alt af at jeg ikke forstår hvordan han stadig kan være i klubben. At han ikke blev solgt sidste år sammen med Rojo er mig en gåde. Det er tydeligt at han ikke har formatet og karakteren.

Mht. Mourinho så burde han jo bare udnytte situationen til at få set nogle af de unge spillere, og sætte dem i situationer hvor de udvikles. I stedet vil han hellere fremhæve hvordan alt er uretfærdigt og at han ikke får noget ud af det.

Hvis han var til at holde ud i medierne, så ville han gøre det langt lettere for sig selv, men det lader til at han alt for længe har kørt den her stil, så han slet ikke ved hvad det skal sige at være sympatisk og humoristisk. Det hører vidst fortiden til.
Skrevet af Toggle
Mht. Mourinho så burde han jo bare udnytte situationen til at få set nogle af de unge spillere, og sætte dem i situationer hvor de udvikles. I stedet vil han hellere fremhæve hvordan alt er uretfærdigt og at han ikke får noget ud af det.
Lige præcis her rammer du hovedet på sømmet. Han skal bare stikke piben ind. At bruge spillere fra akademiet er The United Way. Som jeg husker en billig udtalelse da han blev offentliggjort som manager for 2år siden - noget i stil med det var på tide at få United tilbage til The United Way. Det er jo fløjtende underordnet om han får 1-2 eller 0 af de 5 spillere han afleverede navnene på - mon ikke Fred i øvrigt er en af dem? Han har altså en trup med 3 tilføjelser der endte 2er i sidste sæson.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mht. Mourinho så burde han jo bare udnytte situationen til at få set nogle af de unge spillere, og sætte dem i situationer hvor de udvikles. I stedet vil han hellere fremhæve hvordan alt er uretfærdigt og at han ikke får noget ud af det.

Amen. I stedet for at arbejde progressivt med de unge erklærer han sin store sympati med Alexis, Mata etc, der skal spille med en håndfuld teenagere.

Seize the day, José.
Skrevet af Morten5500
Har Rashford og Jones sagt de forkorter deres ferier, for at komme hurtigere tilbage?


Jep:

"I just hope the boys on deserved holidays, they take care of themselves a little bit and I hope somebody wants to do what [Marcus] Rashford and [Phil] Jones decide to do, which is to be back a little bit earlier to try and help the team because for the beginning of the season we are going to be in trouble."

Kilde: http://www.skysports.com/football/news/11667/11453039/mourinho-criticises-valencia-martial

Det er selvfølgelig ikke til at vide om det betyder at de bliver klar til første kamp, men mon ikke de er tilbage i startopstilling en uges tid før de andre?

Tror bare Mou´s pointe er at han gerne så at spillerne gjorde lidt mere for at hjælpe klubben nu de er i den situation at mangle så mange spillere. Jeg forstår godt at Martial gerne vil se sin nyfødte baby, men Mou har tydeligvis en anden idé om hvor meget man bør ofre sig for sin klub ´in time of need´. I samme interview roser han iøvrigt også Bailly for at ´tage en for holdet´:

"Eric Bailly was injured, he shouldn´t be playing, but when he saw that [Chris] Smalling in the warm-up was coming out, he made a decision by himself not to let his team play with five kids in the back against [Mohamed] Salah, [Sadio] Mane and company so he put himself there for 90 minutes."

Tydeligt at Mou gerne så mere lignende opførsel fra de andre spillere. Jeg synes dog VM-spillerne har fortjent en 3-ugers restituerings-ferie, og at forkorte den sådan som Jones og Rashford gør, kan risikere længere skader senere i sæsonen. Mon ikke vi godt kan klare Leicester og Brighton de første to uger, og så blive forstærket derefter med VM-spillerne. Som andre nævner er vores direkte konkurrenter City, Spurs, Liverpool og Chelsea jo i nogenlunde samme båd.
Skrevet af KasperK
Derouten er begyndt, og jeg vil være overrasket, hvis Mourinho stadig er United-manager, når vi når til december.
Og helt ærligt vil jeg være lykkelig, hvis vi fik skiftet ham ud.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er enten en deroute, eller som Fynboen antyder en magtkamp, hvor Mourinho forsøger at få bestyrelsen til at bruge penge. Uanset hvad tror jeg ikke Mourinho vinder.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er dog til at få øje på, hvorfor Mourinho er frustreret (ikke at jeg synes, det berettiger opførslen).

En fuld liste over spillere vi manglede i går.

De Gea - not back yet
Romero - injured?

Lindelof - not back yet
Bailly - played injured
Jones - not back yet
Rojo - injured (& not back yet)
Smalling - injured
Young - not back yet
Valencia - injured
Dalot - injured

Pogba - not back yet
Lingard - not back yet
Fellaini - not back yet
Matic - injured

Lukaku - not back yet
Martial - paternal duties
Rashford - not back yet

Derudover er Fred kun lige akkurat ankommet denne uge.
Skrevet af Slettet(321401193008)
Haha, ja. Når man stiller det op sådan sort på hvidt, ser det virkelig vildt ud. De Gea, er da tilbage? Er næsten overbevist, at jeg så ham stå i tunnellen til kampen igår.

Vi må væbne os med tålmodighed. Se hvad Mourinho´s næste træk er. Selvom det gør ondt at sidde i uvidenhed.
MUFC
Skrevet af Sir , moderator
Lad være med at bruge tåbelige øgenavne jjbcn. Du gjorde det i Chelsea tråden. Bare stop med det tak.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Havde han første træning i går så? Han er i hvert fald ikke fit til at spille kamp, tænker jeg. Målmandsposten er dog ikke det store problem. Vi har 4 virkeligt dygtige keepere.
Skrevet af Slettet(321401193008)
@sir_cumcised
"Lad være med at bruge tåbelige øgenavne jjbcn. Du gjorde det i Chelsea tråden. Bare stop med det tak."

Hvad hentyder du til, nu?

Hvis du kigger i Chelsea tråden, er det folk der er efter mig. Jeg forsvarer mig selv, indtil jeg indser jeg står midt i fjendens hule.
Hvorefter jeg stopper den, og trækker mig ud.

Du er moderator, og jeg har set dig skrive til folk at de skulle sutte dig.
Så uddyb, venligst nærmere :)
MUFC
annonce
0