Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tror du skal tjekke kommentarsporet til den samme artikel her på bold. Det er ikke engang alle hold, der har 17 udlændinge i dag, herunder City. Jeg ved faktisk ikke om vi har, men i så fald kunne jeg da godt pege på de første 3-4 stykker, vi kunne sælge uden det ville kunne mærkes. Darmian og Rojo f.eks.

Lønninger er ikke et problem for klubben ift. regnskaberne. Vi har en større omsætning end City og dermed er det sundere for os at have de lønomkostninger, vi har, end det er for dem.
Skrevet af Slettet(361642220710)
I den trup City stillede med mod United, havde de vel kun 4 fra England? Welker,Philip Fodes,Fabian Delph og stokes? Så de har vel et problem, eller læser jeg reglerne forkert?

Man United havde 6 så ikke samme problem?
Skrevet af Slettet(262004201905)
City havde vel også Stones og Sterling med
Skrevet af Slettet(361642220710)
City havde vel også Stones og Sterling med


Ok 5, men det bliver vel et problem, hvis de max må have 12 fra udlandet?

Hvordan ser det ud for United?
Rashford, Lingaard, Shaw, Jones, Smalling, McTominay, Young og Lukaku kom fra Chelsea som u18?
Skrevet af Slettet(100838201910)
U21 spillere skal slet ikke registreres, så derfor tæller spillere som Foden og Rashford slet ikke med endnu. På samme måde ville en udlænding heller ikke tælle med, hvis han var at karakterisere som en U21-spiller. Det gjaldt fx for Sané, Gabriel Jesus og Martial sidste år.

Slog det lige op, og jeg kan se, jeg har kigget på en forkert liste mht. City. De har faktisk 17 udlændinge (og 4 HG-spillere).

Vi har 10 HG-spillere i Grant, Jones, Smalling, Shaw, Young, McTominay, Pereira, Pogba, Lingard, Lukaku.
Skrevet af YNWA"96"
@Uden benskinner

Var så lidt, jeg smilede virkelig over den med buschaufføren....:-) ! Helt på højde med Ferguson historie om Gæs og historien om billede med de 11 højhus arbejdere.


Jeg læste en artikel fra The Times omkring Sanchez, jeg beklager hvis jeg er lidt uopdateret i jeres debat og i har debatteret det. Men der skulle angiveligt være store problemer med ham. Jeg kan desværre ikke dele artiklen da jeg har brugt min kvote af artikler fra The Times.

Man kan læse artiklen her hvis man registrerer sig

https://www.thetimes.co.uk/article/lonely-bored-ignored-why-sanchez-wants-to-leave-united-rq70bgksg
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Muggedreng2
Nu ved jeg ikke hvad artiklen siger men jeg ville personligt ikke græde hvis Alexis er væk til vinter.

Pt. har vi ikke en træner der bare er i nærheden af at få noget ud af offensive spillere, han kvæler dem.

Mourinho er gået fra "The Special One" til "Portugese Pulis"..

Vi har udviklet small club mentality
Skrevet af Don_Millionaire
Tror det er de færreste der ville være kede af at se Alexis smutte. Han har vel maksimalt haft 2 gode kampe for os, og ellers handler hans spil mest af alt om, hvor meget han kan brokke sig til sine medspillere, for at de ikke givet ham bolden, så han kan smide den væk efter et par berøringer.

Hvis PSG gerne vil have ham, så ville det være en blessing in disguise. Måske vi endda kan lokke dem til at bytte lige over med Meunier.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kører ham gerne til lufthavnen da.

Hold nu op, hvor har han været en skuffelse. Og det er egentlig både til højre og til venstre. Som niveauet har været, så betaler vi ligaens højeste løn for lidt ekstra bredde oppe foran.
Skrevet af TheGunnerGuy
Vi er fint tilfredse med vores byttehandel i hvert fald :)
Skrevet af KasperK
Forfærdelig handel.
Når økonomien tages med i betragtning er han vel i top 2 over største fejltransfers i klubbens historie i skarp konkurrence med Veron (som jeg dog altid så frem til at se på en fodboldbane, modsat Alexis).

Skrevet af Inuk.
Forfærdelig handel.
Når økonomien tages med i betragtning er han vel i top 2 over største fejltransfers i klubbens historie i skarp konkurrence med Veron (som jeg dog altid så frem til at se på en fodboldbane, modsat Alexis).


Kunne det tænkes at Woodward har tvunget Mourinho til at spille med Alexis, hvorefter Mou svarer igen ved konsekvent at spille med Matic og Lindeløf?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(361642220710)


"The report suggests United are aware Sanchez was an expensive mistake, costing them £500,000 a week since joining from Arsenal in January, but selling him would result in a “huge financial sacrifice” for both parties – be it heavily subsidising a loan, or simply if they look to sell the soon-to-be 30-year-old, given that they will not get a substantial fee, while Sanchez would likely be offered a considerably reduced wage by any prospective club.´


Desuden vil Mourinho ikke af med Sanchez ifølge telegraf football.

https://www.eurosport.com/football/premier-league/2017-2018/paper-round-man-utd-and-alexis-sanchez-fear-they-are-stuck-with-each-other_sto7010352/story.shtml
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er det £500.000 nu? Haha, det beløb vokser hver gang der bliver skrevet en artikel.

Hvis vi ikke skal udbetale differencen mellem lønnen og hvad Alexis vil få tilbudt i en anden klub, så kan jeg ikke se, vi taber det store på ham. Transfersummen var Mkhitaryan, som vi vel ikke kunne have fået mere end 200 mio. for. - og det endda på en god dag. Alexis´ markedsværdi er vel trods alt ikke lavere.
Skrevet af Inuk.
The report suggests United are aware Sanchez was an expensive mistake, costing them £500,000 a week since joining from Arsenal in January, but selling him would result in a “huge financial sacrifice” for both parties

Er det nu også rigtigt? At vi vil tabe økonomisk ved at reducere vores lønomkostninger?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
In other news, Fellaini har stynet toppen. Ja, du læste rigtigt.
Skrevet af fedefynboen
Er det eneste vi med 100% sikkerhed ved omkring Sanchez ikke, at han har været en spillemæssig fiasko. Som i total fiasko?

Mange har hævdet han var revisorens insisteren og nu forlyder det at Mou ikke vil af med ham. Ret beset ved vel ingen af os det, vi ved blot hvad vi ser på banen.
Her fremstår han som et fremmedlegeme, der nok løber meget, men ikke indgår i relationer hverken bold- eller løbemæssigt. En hund i et spil kegler.

Om noget er han vel, ganske som Di Maria var det, et fuldgyldigt bevis for klubbens totale strategiske forvirring.
En ganske glimrende spiller (var i hvert fald), som ingen aner hvad skal bruges til.

Hvad enten det er Woodwards personlige opfindelse eller ej, så må Sanchez ligeledes være det fuldgyldige bevis for hans uegnethed som "sportschef".
Problemet er nok vedvarende at for stetsonhattene er det mere eller mindre underordnet.
Heller ikke de har tilsyneladende noget begreb om fodbold. De har til gengæld lært at studere bundlinjer og det er, igen tilsyneladende, alt hvad de er interesseret i.

Kære venner, vi har et set umættelige gribbe der bestyrer vores klub.
Var det ikke på sin plads at OFFENTLIGGØRE den frustration det medfører?
Og KRÆVE deres exit?
Vi fans skylder ikke d´herrer noget som helst og da slet ikke respekt.
Tværtom

Som LaPioche siger. Kør hele bundtet til lufthavnen og lav en mellemlanding i Portugal.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Som du siger, er det svært at vide, hvorvidt en signing er lavet på Woodward eller Mourinhos initiativ. Men til gengæld tror jeg ikke vi signer nogen spillere uden begge to har sagt god for det. Så de kan jo passende dele ansvaret.
Skrevet af fedefynboen
Jep LaPioche

Og så til lufthavnen
Skrevet af Toggle
Jeg er ret sikker på at det er woodward der har det sidste ord i alle transfers. Jeg er overbevist om at det var det der gik galt i sommers: mourinho afleverer sin transferliste med emner til woodward. Woodward formår ikke at lande en eneste af dem og lander derfor fred der måske er nede på 3. eller 4. hylde af det mourinho ønskede og dalot der er købt til fremtiden. Derfor så vi den kæmpe ballade under præsæsonen i usa. Jeg tror ligeledes at det var woodwards idé at nappe sanchez. Mourinho ville af med mkhitaryan og woodward stiller som betingelse at alexis kommer den anden vej fordi alexis er et kæmpe navn og woodward får ££££ i øjnene. Mourinho har sgu langt hen ad vejen altid været god til at lande de rigtige typer til sit system - så lige præcis alexis og fred virker sgu for besynderligt.
LUHG
annonce
0