Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Det ser i øvrigt ud til at chelsea står en lang transferkarantæner for brud på reglerne om spillere under 18år. Var der ikke snak om at united er indblandet i noget lignende?
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er det AC-sagen? I så fald er der jo lidt vej fra en avisartikel til en karantæne.

Men nej, jeg har ikke set United skulle være involveret i noget lignende. Ikke at det ville komme voldsomt bag på mig, men jeg har ikke læst noget om det før. Liverpool har derimod fået en karantæne for nylig, så vidt jeg husker.
Skrevet af Toggle
Bertrand Traore mf.:
https://www.90min.com/posts/6222522-french-report-claims-chelsea-escaped-recommended-transfer-ban-surrounding-bertrand-traore-signing
https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1061170146914516994/photo/1

Men man er jo uskyldig til det modsatte er bevist. Jeg tænker dog mhp tidligere sager med barca etc at chelsea nok også render ind i problemer nu.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Årh det havde jeg slet ikke set! Jeg kan dog også kun komme i tanke om europæiske spillere, der er hentet ind på akademiet, og der gælder jo nogle lidt andre regler.

Om klubben så har været involveret i nogle handler hvor forældrene får en pose penge, ville jeg igen ikke blive voldsomt overrasket over, men jeg har ikke læst noget, der peger i den retning.
Skrevet af Slettet(100838201910)
The Telegraph skriver, at Mourinho er klar til at sælge Bailly og Rojo for at købe en ny (bedre) CB her i januarvinduet.

Duncan Castles kører i forlængelse heraf en historie om, at Arsenal og Spurs snuser omkring Bailly.

Udefra set ville det være mærkeligt at sælge Bailly. Det er muligt, at der foregår noget på træningsbanen, som vi ikke kender til og at han ikke forbedrer sig eller noget i den retning. Men han har stadig spillet så få dårlige kampe at det kan tælles på én hånd. Det virker besynderligt at Jones fx har taget pladsen på bænken foran Bailly i øjeblikket.
Skrevet af KasperK
Helt enig ift. Jones/Bailly.
Måske er det Jones´ Engelske pas, der redder ham en plads i truppen fremfor transferlisten.

Bliver det mon Maguire, der bliver hentet ind, hvis vi skal på markedet?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg håber det ikke, men jeg tror det heller ikke. Omend jeg ikke synes Woodward er kvalificeret til at fortælle vores manager - i dette tilfælde Mourinho - hvorvidt de spillere, han vil have, er bedre end den nuværende flok, så havde han dog ret mht. Maguire. Måske han vil forbedre os marginalt, men han har i den grad set menneskelig ud ovenpå VM.

Telegraph nævner de gamle kendinge, Alderweireld og Skriniar. Sidstnævnte tror jeg ikke, vi kan få en fornuftig pris på og det lyder på ham som han er godt på plads i Inter.

Duncan Castles nævner Koulibaly. Og at Mourinho sådan set også er klar til at ofre Jones. Han skriver også, at vi ikke har i sinde af sælge Bailly, og at Mourinho stadig tror på ham.

Så er der catalanske Sport, der af uransagelige årsager mener at vide, at Mourinho ser De Ligt som vores kommende leder i forsvaret. Han er et kæmpetalent, men man kan tvivle på, om vi står forrest i køen til ham. Her ville det være genialt at have Van Gaal til at plukke De Ligt og De Jong fra Ajax.

Mit bud er, at Alderweireld er den eneste mulighed, hvis forsvaret skal forstærkes her til vinter. Om prisen er for høj, skaderne for mange og passet for gammelt, er så en anden vurdering.
Skrevet af KasperK
Alle burde være interesseret i Koulibaly. Han har kontrakt til 2023, så jeg tør slet ikke forestille mig, hvad prisen skulle være.

Alderwerield (sic) er jeg sgu også lidt lunken ved.

De Ligt ville være et scoop, men mon ikke Barca har øjnene på ham. Frankie De Jong ville jeg også meget gerne plukke.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

"Her ville det være genialt at have Van Gaal til at plukke De Ligt og De Jong fra Ajax."

Skyldes denne bemærkning at du har hørt eller selv synes at van Gaal ville være et emne som sportsdirektør?
Synes jeg mindes du for kort tid siden bemærkede at vi ikke har brug for flere hollændere, eller noget lignende.

Selv synes jeg, naturligvis, at de to omtalte herrer ville være et stort skridt i den rigtige retning. Man kunne så passende genansætte Blind også.
Altså hvis "vi" har lyst til at spille fodbold igen og forlade Mous rugbyhybrid

Om det så skal være van Gaal, der skal være sportschef er en anden snak.
For mig er han passé, mens Cruijff/Michels kulturen bestemt ikke er. Man skal i min optik være mere villig til at sætte klatten på spilog frem for alt spille hurtigere, end hvad vG har stået for.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Skyldes denne bemærkning at du har hørt eller selv synes at van Gaal ville være et emne som sportsdirektør?
Synes jeg mindes du for kort tid siden bemærkede at vi ikke har brug for flere hollændere, eller noget lignende.

Nej, jeg tror bare han ville være et godt kort at have på hånden, når man skal rekruttere fra Ajax. Som manager, forstås. Ligesom Chelsea stod godt ift. Jorginho da de havde hentet Sarri. Spillerne ved på forhånd at de kender systemet.

Men nej, jeg ønsker mig ikke tilbage til tiden med Van Gaal som manager, hvis vi lige ser bort fra ovenstående fordel. Spillet var røvkedeligt - ligesom nu. Og i øvrigt tror jeg, han er så tosset på klubben, at han heller ikke selv kunne finde på at komme tilbage - hverken i den ene eller den anden stilling. Han har jo travlt med at kalde klubben grimme ting hver gang nogen giver ham en mikrofon. Pointen om at United - modsat Bayern - er mere en virksomhed end en fodboldklub, har han dog beklageligvis ret i.

Havde Ajax stået klar med to af de allerstørste europæiske talenter i De Ligt og De Jong i sommeren 2015, kunne jeg godt se os hente dem foran klubber i Europa, der måske ellers var bedre kørende. I sommeren 2019 kan jeg ikke i samme grad se det for mig.
Skrevet af Slettet(361642220710)
Ser ud til at Mourinho har fuld støtte fra ledelsen:
"Manchester United executive vice-chairman Ed Woodward has said the club are fully behind manager Jose Mourinho despite the "mixed" start to the Premier League.

United are eighth in the Premier League after 12 games following Sunday´s 3-1 defeat against Manchester City, and sit seven points off a top-four spot.

"On the pitch we remain well positioned in the Champions League and although we have had a mixed start to our domestic campaign, the squad and the manager are fully united in their determination to regain our momentum in the Premier League," Woodward said while announcing first quarter revenues of £135 million.

Woodward also said United have the "financial strength" to get back to contending for the biggest trophies at home and abroad."

http://global.espn.com/soccer/manchester-united/story/3700791/manchester-united-back-jose-mourinho-despite-mixed-start-to-premier-league-ed-woodward

Det er vigtigt for Man Uniteds fremtid tror jeg, at Mourinho bliver en success.
Skrevet af fedefynboen
Det giver mening og jeg er, som du sikkert er klar over ganske enig.

Men i Ajax er nu en sportschef, som man skulle tro har et anderledes godt forhold til United. Van der Saar.
I et lys vil jeg da mene, at United da bestemt ikke står bagerst i køen.

Om spillerne så i givet fald kunne være interesseret, handler som jeg ser det om setuppet i United.
Positivt spillende træner og en sportschef, der har det samme mindset.

Skal en sådan handel finde sted til næste sommer, tror jeg dog at United allerede inden da skal vise, at det er fremtiden. Og det kræver nok at klubben allerede i indeværende sæson sadler om.
For mig vil et givent gyldent håndtryk til Mourinho fortsat være den bedste investering klubben kan gøre og står der emner til de to stillinger klar i kulissen, så meget desto bedre.

Håber virkeligt at noget sådant sker og ikke er den rene ønsketænkning
Desværre kræver det jo nok også, at d´herrer stetsonhatte finder en anden rolle til revisoren, hvad han tilsyneladende ikke synes er en super idé.
Skrevet af Mr. Pink
"For mig vil et givent gyldent håndtryk til Mourinho fortsat være den bedste investering klubben kan gøre og står der emner til de to stillinger klar i kulissen, så meget desto bedre."

Fuldstændig enig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Inuk.
Det er vigtigt for Man United fremtid tror jeg, at Mourinho bliver en success.

Det tror jeg ikke. Så længe Woodward er istand til at ekspandere forretningen og øge omsætningen, så længe vil man være mindre afhængig af at Mourinho skaber resultater. Men det er klart Mou skal sikre et stort trofæ for at redde skindet. Ellers tror jeg Conte tager over :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Ellers tror jeg Conte tager over :)


Oh god, så hellere mourinho
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så var Messi Lingard da ellers tilbage med en banger her til aften. Har savnet hans målform.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Når vi taler om CB så synes jeg i øvrigt vi skylder os selv at nævne Tuanzebe, der spiller rigtigt stærkt for Villa i øjeblikket. Han er stærk i duellerne og rolig på bolden. Vi skyder os selv i foden, hvis vi ikke har en plads til ham i truppen næste år, og jeg føler mig overbevist om, at han ville være mindst lige så god som hvad vi ellers kan stille med dernede.

Og så er han selvfølgelig lokal, HG og alt det skidt, nu hvor det har været oppe og vende de sidste par dage. Sågar ungdomsanfører.
Skrevet af KasperK
Ja - er stor fan af Tuanzebe.
Håber også på Fosu-Mensah lige kan lægge lidt til, så er der ete fint alternativ på backen der.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ham er jeg lidt i tvivl om efterhånden. Fremragende atlet, men han positionerer sig ikke overbevisende, hvad der muligvis er et udslag af, at han har spillet så mange forskellige pladser som ungdomsspiller. Han er også røget af holdet i Fulham, men måske han kan komme ind i varmen igen under Ranieri.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Forfærdelig handel.
Når økonomien tages med i betragtning er han vel i top 2 over største fejltransfers i klubbens historie i skarp konkurrence med Veron (som jeg dog altid så frem til at se på en fodboldbane, modsat Alexis).

Sanchez er by far nr. 1. Langt større fejlkøb, end Bebe, som der sandsynligvis var nogle penge under bordet til en agent eller noget under.

Veron var faktisk ganske udmærket for United, men han var ikke den verdensklasse midtbane playmaker som man forventede med den pris vi gav for ham. Han var det dyreste køb klubben nogensinde havde lavet, og derfor var forventningerne til ham tårnhøje, og han fandt ikke helt ind i spillet fra start, og så blev den engelske presse utålmodige med ham. Jeg tror han havde fundet sit spil (som vi så det i Lazio) i langt højere grad, hvis ikke Chelsea havde købt ham.
annonce
0