Snak

Mere indhold efter annoncen
Det bliver den vildeste silly season. Godt NTD har forladt forummet. Det ville han ikke kunne holde til. Alle de spillere i nævner ønsker jeg ABSOLUT ikke til Utd. Jeg frygter et panikkøb så meget, at jeg næsten hellere ser, at vi venter indtil vi kan få en klassespiller eller måske mere realistisk et par udsædvanligt store talenter.

Det skal retfærdigvis siges, at vi også bliver kædet sammen med flere (efter sigende) større talenter. Og også en del habile spillere. Nogle mener at Reus er interesseret i United, nogle mener at Barca forlængede kontrakten med Barca, fodi United var ude efter ham.
Og så er der en del, for mig, relativt ukendte spillere, og en del gamle kendinge (fra tidligere rygter om United interesse) - Garay, Matic, m.fl.

Jeg tror godt vi kan forvente en signing eller to i dette vindue. Og jeg tror ikke det bliver panisk, som med Fellaini. Jeg tror ikke Moyes var godt nok inde i markedet, inden han skiftede, og sandsynligvis nu er langt bedre inde i hvilke muligheder der er, og han er berygtet for at scoute sine transfermål ret intensivt inden han køber (hvorfor han - igen, efter sigende - bl.a. afviste Strootman og Thiago i sommers).
Fellaini var klart et panikkøb - ellers var den afsluttet langt tidligere i vinduet (som i da man kunne have fået ham en halv superligatrup billigere pga. en frikøbsklausul).
Makienok havde nok været lige så god, og havde kostet ca. 1/10 af den sum.

Men jeg forstår slet ikke hvorfor vi nu igen bliver linket med Sneijder - det kan da kun være pga. den tidligere interesse. Han er dårligere nu, han er ældre nu, han er stadig møgdyr i løn, og han er offensiv midt - en position vi allerede har dækket ind. Så der er intet logisk i den handel - det tror jeg også Moyes ved.
Reus ville selvfølgelig være super, men det tvivler jeg meget stærkt på og under ingen omstændigheder nu. Dortmund har fået en særdeles gunstig CL-lodtrækning og 12 p bagefter Bayern vil Klopp selvfølgelig satse alt på CL, og så sælger man ikke en mand som Reus.

I modsætning til NTD kan jeg jo godt lide transfervinduet, men selv jeg finder mange rygter latterlige. Herunder få mere latterlige end Iniesta-rygtet, som med hans forlængelse nu er aflivet.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Reus kan vist hentes for 260´ish mio grundet klausul. En kombinerende og målfarlig kant, har man vel brug for. Så kan man diskutere om man har det til den pris. Klopp kan dog ikke gøre det store, men han er trods alt låst i ChL. Hvad med Matuidi, som grundet knas ned en gamle agent ikke har forlænget og er fri til sommer?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Moyes kender markedet bedre nu end i sommer, og han scouter sine transfermål intenst.

vers.

Fellaini er et panikkøb.

Det er perfekt underholdning på tærsklen til weekenden.

Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Reus´ klausul gælder kun i 2015, kan ikke lige huske hvorfor dog.
FCK og United siden \'92.
Moyes kender markedet bedre nu end i sommer, og han scouter sine transfermål intenst.

vers.

Fellaini er et panikkøb.

Det er perfekt underholdning på tærsklen til weekenden.

Ikke forstået
- Moyes er kendt for at være minutiøs i sin scouting, og bl.a. afviste at prøve at signe bl.a. Thiago i sommers, fordi han ikke kendte nok til ham.
Han har siden i sommer haft mulighed for at sende scouts efter potentielle mål og fået rapporter og evt. videoer af disse, og selv haft muligheden for at se et par af dem et par gange. Det havde han ikke da han startede - og han havde næppe brugt sin tid i Everton på at scoute spillere, som han alligevel ikke havde muligheden for at signe.

- Fellaini blev købt £5m dyrere, end han ville have været bare en måned tidligere qua en klausul
Var han et transfermål fra starten var han nu nok købt inden klausulen var udløbet.

Jeg kan ikke lige se det sjove, men hvis du kan more dig over det, så står det dig frit for.
Hvad med Matuidi, som grundet knas ned en gamle agent ikke har forlænget og er fri til sommer?

Men tror du ikke PSG vil beholde ham, og at han har lyst til at blive?
Han har været blandt rygterne - personligt kender jeg ham ikke.

I øvrigt skulle Bayern nu være interesseret i Koke - hvad skal de med alle de midtbanespillere. Har Pep tænkt sig at skille sig af med alle tyskere på midten, og stille med rent spansk central midtbane (Koke, Martínez og Thiago)??
Det morsomme er naturligvis, at du ud fra en teori om, at Moyes er minutiøs i sin afsøgning af transfermål, og har udnyttet sit halve år i sædet til at tilegne sig viden om relevante transfermål, skulle Fellaini alligevel være et panikkøb.

Moyes er vel dén af alle, der kender spilleren Fellaini bedst, hvorfor belgieren netop er castet minutiøst og over lang tid, men alligevel betegner du Fellaini som et panikkøb.

Hvad er dit skudsmål af større kendskab og dybere indsigt så værd ?
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Tja, Moyes kunne ikke få fat i de spillere han kendte til i det niveau han gik efter. Da sidste transferdag så indfandt sig (det kan nemt have været de sidste 2-3 dage) måtte man gøre noget, og tog en nødløsning på en spiller Moyes kendte - jeg forstår heller ikke helt valget, når han nu går for at være så minutiøs - for Fellaini har alle dage været fejlcastet til United.

Men han var vel Moyes tro væbner i Everton, og Moyes havde ikke andre valg, og derfor blev Fellaini det panikkøb Moyes gik efter, da han jo netop ikke havde kendskab til de alternativer der måtte have været (jeg ved selvfølgelig ikke med Ander Herrera).

Eller anderledes sagt - Moyes havde ikke andre valg, og må have følt sig nødsaget til at signe en spiller (måske fordi han følte sig presset af fans´nes krav om nye spillere - ligesom han for nylig følte sig presset til at beholde van Persie på banen, hvor han skulle være taget ud, da han helt klart var skadet). Her var Fellaini sandsynligvis den eneste han kendte og som var tilgængelig (ud over dem man var for langsomme på - Herrera, hvis den passer, Fábio Coentrão hvis det passer og Baines, som Everton ikke ville sælge).

I dag må man håbe, at Moyes har fået et lidt større kendskab til markedet for rigtigt gode spillere, der (endnu) ikke er blandt de bedste i verden - det være sig både store talenter, eller bare meget habile spillere der stadig er unge, og derfor udviklingspotentiale i (Altså ikke en Iniesta, Sneijder eller Xabi Alonso, men mere en 21-25 årig spiller, der allerede har erfaring med højeste niveau)
Søforklaring.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
annonce