Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det bliver faktisk lidt interessant, ja. Traditionelt har Mou haft stor succes med at parkere en dobbeltdækker på Anfield, men der er tydeligvis noget galt med organisationen i år og De Gea ser på ingen måde lige så uovervindelig ud som i tidligere sæsoner. Med 2 clean sheets i sæsonen so far er det sgu svært at forestille sig, at vi holder Liverpool til 0.
Skrevet af fedefynboen
Vi kender jo Mous evne til at sætte holdet op til enkeltstående kampe.
Skulle ikke undre om kampen på Anfield er netop sådan én.

Desværre var jeg ved at sige, for det vil givet forlænge pinen.
Omvendt så skulle man da være et skarn, hvis man ikke kunne glædes over evt. at tilføje Liverpool deres første nederlag.
Tror du har fat i noget LaPioche. Prøver vi at forsvare den hjem, er jeg vis på det går galt. Så meget vil afhænge af om Mou har modet til at spille offensivt med de hurtige folk fremme.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved ikke, om vi behøver spille decideret offensivt. Man skal trods alt heller ikke være naiv og spille op til Liverpools forcer.

Men vi har fx set en kamp på Anfield, hvor 8 markspillere skulle forsvare og Pogba og Zlatan så fik halvt fri til at forsøge at score et mål - og der skabte vi én chance i hele kampen (en stor chance til Zlatan, men alligevel). Hvis det er planen, vinder vi ingenting.

Det er fint nok at stille sig dybt og ville stikke afsted i kontra med Rashford og de andre hurtige drenge. Eller på anden vis gøre det svært for dem. Jeg tror bare ikke vi får point med derfra uden at komme på tavlen.
Skrevet af Inferno
"Du tolkede mit indlæg fuldstændigt bogstaveligt og erklærede det dræbende for debatten. "

LaPioche, nej, jeg anfægtede din formulering, som efter min mening var alt for sort/hvid, og så bliver det dræbende for debatten (eller kan være det om du vil). Det står jeg ved. Læg iøvrigt mærke til spørgsmålstegnene.

"Jeg respekterer, hvis du har et andet syn på Rojo end mig. Min personlige opfattelse er så bare, at han læner sig op af røde kort oftere end godt er."

Hvorfor skrev du så ikke det istedet. Der er sg da temmelig stor forskel. Det indbyder til en del mere og helt anden debat.

"Hvis jeg skrev, at Phil Jones aldrig scorer, ville du så også fare op og påpege hans 5 mål, eller ville du tage det til indtægt for en overdrivelse af, at han ikke har scoret et mål i 4 år?"

C= Jeg ville slet ikke skrive, at Jones ALDRIG scorer. Jeg ville sikkert skrive, at Jones sjældent scorer istedet for.

"Jeg vil vove at påstå, at manglende evne til at læse i den form for kontekst, i noget højere grad dræber debatten. "

Ja, selvfølgelig vil du det. Tolk du bare løs.


" Umiddelbart forestiller jeg mig heller ikke, at jeg står alene med den opfattelse. Hvis du spurgte 10 tilfældige brugere herinde, hvad det første de tænkte på, når de hørte Rojos navn, var, tror jeg, majoriteten ville svare noget i retningen af voldsomme tacklinger."

Du ville sikkert også kunne finde 10 eller flere som ville svare noget andet. Det var nu ikke pointen. Men det ved du vel godt, så slut fra min side. (Beklager "citathelvedet").
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af fedefynboen
Inferno

Sproget er en svær størrelse og INGEN af os behersker det fuldkomment.
Det er derfor ganske urimeligt, at du forventer at LaPioche (eller andre) skal formulere sig præcis som du vil ha´ det.

Vi taler alle med det næb vi har og vigtigere: I kommunikation siger man ikke altid det man tror man siger, men derimod altid det den anden hører.
Det giver basis for forvirring og tolkning, hvor vi hver især tolker indenfor vore begrænsninger.

Må derfor sige at jeg ikke har megen sympati for din udtalelse "tolk du bare løs"
Det er nedladende og det er ufrugtbart i enhver kommunikation.

Skulle vi nu ikke i stedet nøjes med at udtale os så respektfuldt vi evner?
Vel vidende at vi også alle kan blive stødt på manchetterne og blive korte for hovedet.

Kort sagt jeg synes du skylder en ommer. Jeg er bestemt heller ikke altid enig med LaPioche. Men ét er sikkert, han bestræber sig altid på at være beleven og fair.
Det lykkes nogle gange bedre end andre, men hensigten tæller i min bog.

Det synes jeg også du og tråden kunne være tjent med at gøre
Skrevet af Muggedreng2
Er folk virkeligt så blinde at de ikke kan se hvor dårligt et fodboldhold Fulham er og derfor falder i stime over en 4-1 sejr over Premier Leagues ringeste hold nogensinde? ( De har lukket 40 mål ind i 14 kampe)

Noget andet der falder mig for brystet er det virker til der ingen lyst er til at se ting i et større perspektiv. Et par stykker af jer siger at Mourinho har været "ekspert" i at parkere bussen men at vores defensiv stinker i år og vi bare skal have en midtstopper så går det hele?

Har I helt glemt at Faria forlod klubben inden sæsonen?

Mon dog ikke det kan have noget at gøre med at Mourinho er som en baby der har tabt sin sut og nu er gået i en herreekvipering for at finde en ny.

Spillet er statisk, rigidt, vi har en stillestående midtbane og en af de mest dovne angribere verden har set, som ikke kan tæmme en bus der falder i hovedet på ham. Vi er 3 år inde i hans regeringstid og han har ikke en gnist begreb om hvilken vej vores hold skal. Han har brugt 4 milliarder på nye spillere og han brokker sig stadigt over at han lige mangler den og den????

Kom nu drenge så dumme kan I sku da ikke være..
Skrevet af uden_benskinner
mugge,

jeg er enig i det meste du siger.

opret en ny ejer-struktur, hvor der blandt forretningskyndige også vil være gamle united-koryfæer som sidder i både bestyrelse og på trænerbænken, så united dna´et kommer tilbage.

mourinho har fået i pose og sæk, og hvad har han givet os tilbage: en mercedes-benz forklædt som en halvgammel bus, der aldrig rigtig kommer nogen vegne.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
@mugge

-2 for sprogbrug
-1 for at putte ord i munden på os alle
-1 for ikke at tillade andre at have en anden mening end dig
Skrevet af Pindhunden
Muggedreng2:

Vi er nok ikke dummere end gennemsnittet?, men vi forsøger jo at finde noget håb i den eksisterende situation. Når nu vi ikke kan slippe af med Mourinho, så kunne det jo være, at et enkelt spillerindkøb, en ny opstilling eller en ny kok på træningsanlægget kan hjælpe en smule....
Jeg har faktisk stadig ret svært ved at fatte, at Mourinho - med alle sine meritter - ikke virker til at have redskaberne til at kunne forbedre holdet. Det er vildt, at han på den måde er blevet overhalet af spillets udvikling.
I hvert fald ser det sådan ud udefra. For jeg er sgu også i tvivl om spillermaterialet. Ville fx Unai Emery kunne have startet lige så godt i Man United, som han har gjort i Arsenal. Måske. Som alle andre ville jeg meget gerne prøve det af.
Skrevet af fedefynboen
Mugge

Jeg synes nu nok det er ved at være længe siden, at nogen herinde har talt positivt om Mous evne til at parkere bussen etc.
Og hvorfor så ikke det? Well, formentlig fordi ingen rigtigt tror på det projekt længere. Hverken spilkonceptet eller manden.
Det er altså lidt gamle bolde (argumenter) du spiller og selv om jeg dybest set er enig, må også vi videre. Ender det med at Mou ikke fyres, hvad gør vi så som fans?
Stopper vi med at være det? Jeg kan sige, at jeg gør ikke.
Ergo må jeg (og måske vi!) finde lidt positivt i tilværelsen som fans.
Herunder en overbevisende sejr over et ganske rigtigt ikke imponerende Fulham.

Men måske især fordi at Mou nu tilsyneladende synes at det er en god idé, at bruge offensive backs. Vi har set ham foretrække Shaw i venstre og måske ser vi det samme med Dalot i højre nu.
Begge typer som ikke egner sig til parkerede busser, men derimod til at få spillet til at flyde den anden vej.

For mig er det største problem, at han fortsat sværger til sin tro soldat Matic, som langt fra er svaret på en moderne 6´er. En god 6´er evner at tage temperaturen på kampen og at spille derefter. Matic kan kun den ene halvdel af den ligning og det synes også at være med aftagende kvalitet.

Med andre ord. Får United en spillende kvalitetsmidterforsvarer og en kapabel 6´er, så er tegningen der til at spille på en helt anden måde.
Og det tror jeg dybest set at Mou gerne vil, men ikke tør helhjertet.

Vi er så fremme (eller tilbage) ved om Mou kan tiltrække de rigtige typer.
Hvad er et nok så væsentligt tema.

Som du ved, er jeg langt fra tilhænger af portugiseren og det samme gælder revisoren. Men jeg evner ikke hverken at starte en "revolution" eller at få stetsonhattene til at skifte mening. Ergo må jeg (og måske andre) forsøge at finde lyset i mørket.
Som sådan var kampen mod Fulham livspræserverende.
Så lad nu endeligt bare Liverpool lide deres første nederlag også.

NB! Battle!
Tror det er ganske umuligt ikke i et eller andet omfang at påvirke andre, når man argumenterer. Også selv om argumentet er hørt før.
Alternativet er jo ikke at udtale sig overhovedet og så kan vi lige så godt nedlægge tråden.
Nej, er man respektfuld over for andres synspunkter, så fyr endelig løs
Det tror jeg vi alle er bedst tjent med
Skrevet af fedefynboen
Pindhund

Synes faktisk ikke det er spor besynderligt at Mourinho ikke evner at videreudvikle sit koncept.
Faktisk er det vel mere reglen end undtagelsen at især succesrige managere/trænere stædigt fastholder deres koncept.
Vi så det også i nogen grad hos van Gaal og måske tilmed hos Fergie i hans sidste år.

Tankegangen om "never change a winning team" er jo typisk britisk og lad os være helt ærlige. Håbløst outdated. Det samme gælder for trænere/managere.
Er man moderne, evner man forskellige udtryk inden for det samme spilkoncept, ganske som man sætter sit hold efter hvad er bedst mod en given modstander.
Når store klubber har trupper med plus 20 kapable spillere, så må det vel være for at gøre brug af dem og ikke blot til at forøge intensiteten på træningsbanen.

Her i tråden har der været megen tale om eventuelle passende afløsere for Mou.
Som de fleste andre, mener jeg bestemt også at en overordnet strategi må på plads i United, hvorfor kun ansættelsen af en sportsdirektør giver mening og må være det indledende træk.
Helst én som forventes at kunne sidde længe og som evner at lade den til enhver tid regerende træner, lege med konceptet efter egen vurdering.
På den led vil det efter min mening synliggøres over tid, hvad er den helt rigtige måde at gribe tingene an på.

United er en supertanker og disse skal bruge tid og plads for at vende/skifte kurs og vi fans må indstille os på at fejl nok er uundgåelige. Dog er det intet argument for ikke at forsøge at bevæge supertankeren mod roligere og mere indbydende vande.
Spørgsmålet er fortsat om argumenter som disse trænger igennem på direktørgangen, eller om de agter at udpine guldkalven til sidste blodsdråbe.
Skrevet af Don_Millionaire
http://www.espn.co.uk/soccer/soccer-transfers/story/3724113/manchester-united-will-not-sell-paul-pogba-despite-juventus-interest-sources

Som situationen er nu vil den her historie kun blive større som ugerne går, og bliver spændende at se hvordan det kommer til at påvirke hele atmosfæren omkring klubben, og mest af alt bliver det spændende at se hvad det hele ender med.

Tror ikke på et salg, og det ender jo nok med en Mourinho fyring, men tanken om at sælge ham er efterhånden ikke så fjern mere, som den var for bare et år siden. Hvis vi kunne få det samme for ham som vi selv gav, og vi derimod kunne hente eksempelvis Eriksen, så er jeg tilbøjelig til at hælde imod det. Det er nok ikke et særlig realistisk scenarie, men personligt kunne jeg godt tænke mig at se en mere stabil spiller på den position, også selvom det betyder at topniveauet måske tager et lille dyk.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Uniteds ledelse er indbegrebet af "vi har et standpunkt, til vi tager et nyt". At de afviser at sælge Pogba nu, behøver for mig at se ikke betyde, at man også er afvisende til sommer.

Ligesom de (offentligt) bakkede Van Gaal op lige indtil de besluttede sig for at fyre ham. Det samme er velsagtens tilfældet med Mourinho nu.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Som du siger, så er tonerne fra ledelsen næppe helt troværdige

Omvendt så er det nu også meget fornuftigt at lade som om man fastholder status quo, fordi man derved ikke overlader serveretten til den glubske presse.

Verden er så spindrevet i dag, at udsagn kun sjældent har face value.
I alle sammenhænge efterlades vi i offentligheden chanceløse for at vide med sikkerhed og vi overlades til at læse mellem linjer og gætte for resten.
Alt sammen væsentlige grunde til at jeg ikke gider at beskæftige mig meget med "nyhedsstrømmen". Og når jeg gør, forsøger at finde den analytiske lup frem.
Det er meget godt at vi hævder at befinde os i et land hvor ytringsretten råder, men hvad hjælper det, når det man udsættes for i alt for få tilfælde er udtryk for virkeligheden.
Det spin og de løgne/usandheder gør at enhver tale om reelt demokrati er en komplet umulighed.
Vi ligger som vi har redt
Skrevet af Toggle
Nu prøver jeg forsigtigt med denne video:
https://www.youtube.com/watch?v=IPYeCltXpxw

Det største problem i Manchester United lige nu ! Forskellen på os og hold som Manchester City, Barcelona, Bayern etc etc...amerikanerne, revisoren og deres kumpaner mangler simpelthen det vigtigste !
LUHG
Skrevet af floppyboot
Burde I ikke sammenligne jer med dem I ligger på niveau med?

(Bournemouth, Everton, Leicester og Wolves)
Skrevet af Inferno
"Må derfor sige at jeg ikke har megen sympati for din udtalelse "tolk du bare løs"
Det er nedladende og det er ufrugtbart i enhver kommunikation."

Fedefynboen, har du overhovedet læst det der gik forud ?? LaPioche skrev bl.a til mig:

"Hvis du har behov for at få forklaret, hvordan den formulering skal tolkes, så tror jeg ikke, du og jeg skal debattere."

Derefter bl.a "Jeg vil vove at påstå, at manglende evne til at læse i den form for kontekst, i noget højere grad dræber debatten. "

Du må gerne lige læse de linjer en gang til fynbo, og så svare på om du synes de er nedladende eller ej. Bare svar ja eller nej.

Hvis ja, hvorfor er det så kun mig du henvender dig til, imens du ikke kommenterer på årsagen til mit svar overhovedet? Det er jo grotesk, selvom jeg tror jeg kender svaret.

Jeg lod iøvrigt den første passere, og reagerede først efter den anden.

Hvis der var en der havde skrevet det til en anden bruger, så havde jeg haft fuld forståelse for at vedkommende ville give igen af samme skuffe.

Forestil dig iøvrigt, at vi alle satte vores kommentarer/holdninger/påstande/indlæg på spidsen, og når de så bliver "anfægtet", så svarer man bare: "Hvis du har behov for at få forklaret, hvordan den formulering skal tolkes, så tror jeg ikke, du og jeg skal debattere". Det er jo helt vildt ..........
Football What is It All About? It is about being UNITED. \\\"Vi kender ikke noget til nogen, gå din vej.\"
Skrevet af fedefynboen
Nu ved jeg ikke hvem du er fan af floppyboot

Men jeg kan sige at det aldrig er kønt at hovere
Og hvis du er bare en smule erfaren udi det lille spil, så ved du det går op og ned

Storheden ligger i historien og hvad det angår, så tror jeg ikke mange klubber i GB kan være med. Og hoveren er så langt fra storhed som noget er.
Det er tåbers musik til egne ører
Så hyg du dig med din hoveren - så længe det varer!!!
Skrevet af fedefynboen
Inferno

I fejder er hævnen det eneste sprog
Fordi ingen længere husker hvorfor det startede
Skal gerne vedgå at jeg ikke nærlæste jeres kommunikation og måske tilmed også at jeg var en smule bias´d.
Fordi LaPioche ikke så vidt jeg ved har gebærdet sig med nedladende adfærd tidligere, i al fald ikke bevidst.
Jeg kan tage fejl, det er sket før og er det tilfældet, så beklager jeg.

Og så vil jeg gerne tilføje at "rigtige mænd" erkender deres fejl og tør offentliggøre dem. Det er styrke. At fastholde fejl er det modsatte.
Skrevet af Inuk.
Link til en side på www.espn.co.uk

Som situationen er nu vil den her historie kun blive større som ugerne går, og bliver spændende at se hvordan det kommer til at påvirke hele atmosfæren omkring klubben, og mest af alt bliver det spændende at se hvad det hele ender med.

Tror ikke på et salg, og det ender jo nok med en Mourinho fyring, men tanken om at sælge ham er efterhånden ikke så fjern mere, som den var for bare et år siden. Hvis vi kunne få det samme for ham som vi selv gav, og vi derimod kunne hente eksempelvis Eriksen, så er jeg tilbøjelig til at hælde imod det. Det er nok ikke et særlig realistisk scenarie, men personligt kunne jeg godt tænke mig at se en mere stabil spiller på den position, også selvom det betyder at topniveauet måske tager et lille dyk.


Vi skal da bare have manden der i sin tid fik mere ud af Pogs talent end vores nuværende manager. Navnet ved i allesammen godt.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0