Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er sgu´ også forskel på at være hjemmehørende i Æresdivisionen og Pr. League.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
CL-argumentet virker lidt malplaceret når Gündogan scorede i CL-finalen for Dortmund for 7 måneder siden. Bare en anelse. Ajax er også historisk en mastodont i forhold til City og PSG, for nu at sætte den på spidsen. Det har næppe megen tiltrækningskraft i forhold til nuværende styrke.

Beklager hvis det lyder som en provokation, det er ikke hensigten.


Dortmund kan som sagt godt vinde CL, men chancen vil jeg mene er større i United, hvis altså potentialet i klubben udnyttes. Dortmund er i min verden ikke en europæisk storklub som United, de havde nogle gode år under Ottmar Hitzfeld i 90´erne, og har siden haft en periode nu her under Klopp, men de sælger gerne deres profiler, og virker mere som en udviklingsklub.
Hence "på spidsen". Hvis man kan gå med til at Ajax´s historie ikke rigtig batter i forhold til at tiltrække spillere med bedre muligheder, så kan man muligvis også gå med til at de internationale resultater de sidste par år gør Dortmund og United nogenlunde lige attraktive, eller i hvert fald kraftigt udligner den forskel der har været. Men altså, det er i orden at være uenig - for mig virker det bare en anelse friskt at tage det som en selvfølge at en Dortmund-spiller hellere vil spille i United.
http://media.balls.ie/uploads/2013/10/Tambourine.gif
@Mr. Spock

Jeg ser det heller ikke som en selvfølge, men jeg mener heller ikke man nødvendigvis skal begrave United, og på baggrund af de sidste par sæsoner vurderer, at Dortmund nu er et bedre sted at spille. Mulighederne er der jo stadig i United, selvom det lige p.t. ser skidt ud.
Ville foretrække at gå på rov på Bayerns midtbane / offensiv.. De må da sælge ud af nogle offensive kræfter til sommer..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Naturligvis er Man. United akkurat så attraktive, som man plejer at være, hvilket er top 5 worldwide.

Og det kan der kun laves om på, hvis klubben ikke kvalificerer sig til CHL eller ikke har et tilstrækkeligt attraktivt projekt at tilbyde efterstræbte spillere.

Det kræver noget, ja, men det har det altid gjort.
Efter at have læst gårsdagens udgave af The Telegraph indser jeg nu, at NickRomano sandsynligvis (som altid) har ret,
Det ser ud til, at vi må nøjes med den nuværende trup resten af sæsonen. Jeg ved ikke, om man skal græde eller grine. Eller grave sig ned. Er jeg den eneste, der frygter, at RvP og Rooney vil væk til sommer, hvis CL glipper?

Man kan klandre Ferguson for, at han i sin karrieres efterår ignorerede midtbaneproblemet, men jeg synes i højere grad årsagen til vores problemer, skyldes det katastrofale transfervindue i sommer. Hvor skylden for det ligger, bliver vi aldrig kloge på, men både Moyes og Woodward ser ikke for heldige ud.

Top fire har aldrig været længere væk.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
United XI vs @SwansOfficial: Lindegaard; Smalling, Evans, Ferdinand, Büttner; Valencia, Fletcher, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Hernandez.

Jeg er ikke tilfreds med at Büttner er foran Fabio. Fabios præstation mod Arsenal for et par år siden står stadig for mig som en af de bedste United kampe i nyere tid. Komplet skadesramt og ramponeret hold vi stillede med.
Manchester United Chicago Bulls
Chichs har allerede nu demonstreret sin gode teknik flere gange. Jeg håber, a-mig kigger med i dag
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
godt at se Fletcher fra starten

og han har vel nærmest været den bedste
annonce