Snak

Mere indhold efter annoncen
Meldingerne går på, at døren står på klem for eventuelle forhandlinger med Shaw, grundet intern uro i Southampton efter Corteses afgang. Men selvfølglelig er El Plastico også interesseret, så vi er nok bagerst i køen.

Chelsea har allerede købt Matic og præsenterer vel snart Zouma, på trods af Mourinho forudså et stille transfervindue. Men det er jo også Chelsea. Hvad City skal med endnu en venstreback er mig en gåde, men de er nok bare med i kampen, fordi de kan.

Bliver Rooney klar til på søndag?
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Moyes er allerede gået i gang med projekt mist-ikke-stjernerne, og har vidst sendt Rooney til de varme lande for at pleje en skade der har trukket ud i nogle uger efterhånden..

Jeg ser det som mest realistisk at man henter Ander Herrera hos Athletic Bilbao. Mig bekendt spiller de ikke europæisk i år, selvom de til gengæld kommer til at ligge og kæmpe om cl-kvalen her i foråret. Dette betyder nok at der skal betales overpris igen igen, men fra et realistisk perspektiv ville dette være den mest optimale løsning, da han er ung, talentfuld og ville have en plads i truppen på den lange bane. Så kan Moyes for alvor begynde resten af udrensningen til sommer..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Er han ikke kommet hjem fra de Bountystrande endnu?

Personligt er jeg ikke så meget for Herrera, da det ikke er offensive midtbanespillere, der er det store behov for. Vi har allerede Rooney og Kagawa, som jeg stadig tror på. Han skal ikke længere ned i hierarkiet.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Rooney er tilbage fra stranden.

Herrera vil ikke afsted, og tror heller ikke han er det vi mangler, vi mangler en der kan gå begge veje, en type som Barkley.
Herrera spiller da, mig bekendt, på den centrale midtbane, og ikke som fremskudt offensiv midt.
Men jeg har selvfølgelig kun set lidt til ham og Bilbao.
Om han er god nok, skal jeg ikke kunne sige. Mange rapporter fra Spanien går på, at han er i gang med en skidt sæson.
Jeg er da også ret overbevist om at han er central midtbane - en boks til boks spiller.. Tænker bare, at hvis interessen var der i sommers, må den da også være der nu. Specielt nu hvor midtbanen er faldet så hårdt igennem..

Vidal eller Marchisio kunne nu også være lækkert og Juve har alligevel en klasse midt-midt i overskud.. De mere langt ude rygter går jo på at Moyes holdte møde med Juve´s bestyrelse for nyligt for at diskutere et salg men det lyder for godt til at være sandt...
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Nu var Herrera ret langt nede på den forholdsvis lange liste af midtbanespillere, man jagtede i sommers. Det lignede i høj grad et udslag af panik. Efter vores påståede interesse i sommers så jeg et par kampe med Bilbao, og her lignede han ikke løsningen på vores hovedpine, selvom han ganske rigtigt er boks til boks spiller. Alene i Bilbao vil jeg mene, at der er en mere ideel kandidat i Iturraspe. Jeg mener også, NickRomano, der har en noget bedre viden på det område end mig, påpegede Herreras åbenlyse mangler i sommers.

Der er ikke behov for flere hovsa-løsninger, som Fellaini kandidaterer til at ligne. Hvis det kræver, at vi venter til sommer med at handle, må det være at foretrække. Vi har dødvægt nok i truppen lige nu.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Der er ikke behov for flere hovsa-løsninger, som Fellaini kandidaterer til at ligne.

Det synes jeg er meget pænt vinklet. IMO er han klubbens største flop til dato qua prisen og kvaliteterne. Veron, som vel var det tidligere havde stort potentiale, og spillede da også udmærket (ham kunne vi godt bruge nu), men var presset/hæmmet/vurderet ud fra, at han var klubbens dyreste køb ever på det tidspunkt.
Bebe er ikke helt med der, da den handel bare var underlig.
Veron var en langt bedre fodboldspiller, end Fellaini nogensinde kommer i nærheden af at være. Men vores midtbane var langt bedre end den nuværende dengang, plus at Veron nok bare ikke passede ind.

Fellaini BURDE passe ind, han BURDE have slået til da vejen til holdkortet er relativt kort. Men han har også været meget skadet og skal selvfølgelig have en chance mere ikke mindst pga. den høje pris for ham.

Ligesom Alsen venter jeg hellere til sommer, hvis det betyder bedre spillere. Så lad os smide denne sæson, selv om det kommer til at gøre ondt at se Bate Borisov men ikke Utd i næste års CL.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Ligesom Alsen venter jeg hellere til sommer, hvis det betyder bedre spillere. Så lad os smide denne sæson, selv om det kommer til at gøre ondt at se Bate Borisov men ikke Utd i næste års CL.

Jeg er helt enig. Kan vi få et stort talent nu, skal han selvfølgelig hentes, men ellers er mulighederne bare så meget større for at få de rigtige spillere til sommer. Og vi gider ikke flere panikkøb - jeg tror heller ikke Moyes var helt vild med at betale en kæmpe overpris for en spiller der ikke var hans førstevalg - men han må have følt sig presset til at købe (ligesom han har følt sig presset til at bruge halvskadede RvP og Rooney - det lærer han forhåbentlig af).

Så hellere bevare status quo nu, eller endda sælge/udleje en eller flere af vores nærmest overflødige spillere (Nani, Cleverley, Anderson, Young, Büttner, Fabio etc.) og vente til sommer med at købe, hvis de rigtige spillere så er tilgængelige der.
annonce