Snak

Mere indhold efter annoncen
Nyt fra dagens pressemøde in short: Ingen Rooney & RVP i weekenden. Rooney løber lidt osv, RVP kan MÅSKE påbegynde træning i næste uge. Det lyder ikke godt.

Og ja, Anderson på lån til Fiorentina, så vi hænger så vidt jeg kan tolke stadig på ham.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Det bliver rigtigt svært på broen. Det ville det have været selv med RvP og Rooney, men uden... Puhaa.

Mht. Anderson, så tolker jeg det sådan, at de lejer Rosati, og køber Anderson. Det er selvfølgelig ifølge denne artikel på bold: http://www.bold.dk/nyt/V…l-laegetjek
Men Coppell, Wilson havde jo en pointe en dag. Vi ved fx, at Rooneys tilbagevenden ville skubbe Kagawa ud på en venstrekant eller endnu mere sandsynligt ud på bænken, og selvom Rooney har været et monster i år, har han mig bekendt en ringe statistik mod Chelsea, og han er vel allligevel ikke på toppen fysisk.

Jeg håber, den kommer til at hedde Januzaj-Fletcher-Carrick-Valencia på midten med Kagawa foran og Welbeck helt fremme. Welbeck har alle forudsætninger for at gøre ondt på et tung Chelsea forsvar, og Kagawa skal nok kunne finde plads bag Mikel og Lampard, hvis det er de to, der starter. Den store udfording bliver vores backs. Evra og Rafael får hænderne fulde mod Hazard og Willian, der er blandt ligaens varmeste.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Det ville også være fint, hvis Danny kunne bygge videre på hans gode form, ved at score mål imod hold fra den øverste del af tabellen.

Nu har vi generelt ikke været så gode til at score imod de bedre hold, så Danny er ikke ligefrem alene om det. Men jeg ved sgu ikke rigtig med den knægt, bliver det nogensinde til et gennembrud, hvor man for alvor tænker at han har formatet til at starte inde i en topklub.

Cleverly har jeg givet op på, men Danny har bare nogle spidskompetencer, der gør at håbet stadig lever endnu.
Jeg synes, den sidste måned har understreget, at der er krudt i drengen. Han har egenhændigt lavet vores mål i fraværet af Rooney og RvP, og selvom det er en stor streg i regningen, at han ikke laver nok mål, er det alligevel sjovt at se, at de mål, han laver, for det meste er virkelig gode. Lige nu er han indiskutabelt vores varmeste angriber, og det er vel først, når RvP kommer tilbage, at man overveje at bænke ham.

Jeg er enig i Cleverley til gengæld. Han har - trods gentagne chancer - ikke løftet sit spil, og hvis der kommer en oprustning på pladsen til sommer, er han vel en af dem, der må forvente at blive skubbet ud.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Synes virkeligt Welbeck har været en af dem, der har set indad og løftet sit eget spil gevaldigt efter vores lille nedtur.

Bare for en sæson siden, fik det sgu ikke min puls op når han modtog bolden omkring mål, men nu sidder man rent faktisk med en fornemmelse for, at han nok skal lave en kasse i løbet af kampen!

Desuden er han kun 23 år. Bare for at tage RvP som eksempel, begyndte han også først for alvor at bombe mål ind som 25-26 årig.
UTD
Jeg er næsten parat til at give Cleverley én sæson mere. Det er lidt unfair at dømme en spiller ude når hele klubben har underpræsteret. At han ikke bliver en starter kan jeg leve med, men jeg tror nu han kan holde en plads som breddespiller - nogle skal jo gøre det.
Manchester United Chicago Bulls
Med til historien er jo også, at i de perioder hvor Welbeck har været mindst farlig er de perioder hvor han har været brugt som kantspiller.. Hans nuværende lille "gennembrud" på toppen, overbeviser forhåbenligt Moyes om at han kun skal bruges der.

Cleverly har været så uimponerede i denne sæson, at jeg næsten helst ser ham solgt.. Det ville så bare kræve indkøb af 2 midtbane spillere med offensive kvaliteter frem for én, i et vindue hvor der allerede skal handles meget. Det kunne blive besværligt.. Tror han bliver i truppen efter sommerens vindue, men det bliver forhåbentlig i form af en rolle som breddespiller
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Dømte Coppel ikke Welbeck færdig tidligere i sæsonen - så er der jo dermed store muligheder for, at han rent faktisk bliver et hit (en Aston Martin).

Jeg har tidligere haft min skepsis med drengen, og mente han ville være bedre egnet til kanten. Men efter at have set hans indlæg revurderede jeg den opfattelse. Han har masser af speed, og til tider en super teknik, og er altid irriterende for forsvaret med sit gode pres. Og nu er han begyndt at score.
Jeg tror på han bliver en klassespiller om 1-2 sæsoner - måske ligatopscorer. Han har udviklet sig meget, og nu er målene begyndt at rulle ind.
Jeg tror på ham - selvom jeg var tæt på enig med Coppel tidligere på sæsonen. Alle hans talenter lå i skyggen af de manglende mål.
Når du skriver "til tider super teknik" så tænker jeg at det mere mindes om "even a blind squirrel finds a nut every now and then". Welbeck er ikke teknisk begavet, men til gengæld har han masser at byde på fysisk.
Manchester United Chicago Bulls
annonce