Snak

Mere indhold efter annoncen
Welbeck er på rette vej, men sure Coppell forbeholder sig retten til at se, om Danny Boy 1) kan levere stabilt over en længere periode. Det mangler vi stadig at se og 2) kan sætte sig igennem i flere kampe mod de store hold. Bortset fra udekampen mod Real Madrid kan jeg ikke huske mange eksempler på det.

Den spirende optimisme mht i morgen som jeg fornemmer hos nogen herinde, kan jeg desværre ikke dele. Selvfølgelig er bolden rund og alt det der. Men Chelsea har fået lukket af defensivt, alt tyder på at vi vil få meget få chancer, og er vi solide nok til at holde buret rent? Det tror jeg ikke. I så fald skal Rafael spille sit livs kamp over for Hazard, og Evra skal finde defensive takter frem, som det efterhånden er nogen sæsoner siden vi har set. Må sige at jeg er meget, meget skeptisk, men vil selvfølgelig sætte mig til skærmen med et spirende håb. Dette frygtelige, lillebitte håb.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Faktum er at Mourinho aldrig har tabt hjemme i PL (70 kampe), og at Moyes aldrig har vundet på Stamford Bridge (15 kampe). Foruden det har Moyes aldrig slået Mourinho (10 kampe), så henter vi alle 3 point vil det gå imod alle mulige former for statistik og logik. Derfor sælger jeg også gerne kampen for uafgjort.
Jeg har heller ikke den store tro på noget i morgen, men med tanke på hvilke hold der har brudt deres stime mod os i år, så kan vi vel også ændre Jose´s stime på hjemmebane, og den bliver vel brudt på et tidspunkt.
Håber vi stiller defensivt, og går ud for at få 1 point, prcis med samme taktik som Chelsea kom til Old Trafford med, og så er jeg bedøvende ligeglad med hvad andre tænker.
Så vores chancer for at bryde Mourinhos stime på hjemmebane stiger, fordi et masse hold har vundet over os på Old Trafford for første gang (i mange år)?
Nej, syntes bare ikke man skal ligge noget i statistik, det er jo ikke fordi de ikke har tabt i 70 kampe, det er måden vi spiller på der gør at muligheden er lille.
Det og så at Chelsea pt er et langt bedre hold og vi er uden vores to bedste spillere.
FCK og United siden \'92.
Så er Anderson son son lejet ud til Viola.. Der er nu officielt en midtbane bestående af Carrick, Fletcher, Cleverly og Fellaini (Giggs), hvilket ikke er overraskende, men hold da kæft hvor ser det ensformigt og defensivt ud på papiret..


Evra er derudover tilsyneladende skadet (http://www.physioroom.co…y_table.php), hvilket bestemt ikke er godt. Selvom han ikke just har været imponerende defensivt, er hans erfaring dyrebar i sådanne kampe..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
En ulykke kommer sjældent alene. Så er det vel kun et spørgsmål om at undgå en ydmygelse - jeg frygter en ny City-kamp. Samtidig har alle konkurrenterne overkommelige opgaver, så hullet op til fjerdepladsen ender nok på 8 point.

Hvor er der dog brug for en god nyhed efterhånden - vi kan jo passende starte i morgen.
In 1986, when I arrived, Liverpool led United 16-7 in League titles won.
Den gode nyhed er at Jones er tilbage. Den dårlige er, at det er Young også, og det er på bekostning af Kagawa. Lad os dog sælge den stakkels japaner nu. Det er jo salt i såret.
\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
#mufc starting XI vs Chelsea: De Gea; Rafael, Evans, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Jones, Young; Januzaj, Welbeck.
Manchester United Chicago Bulls
annonce