Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
I øvrigt til de historieinteresserede så har MEN et fremragende indlæg med John o´kane
https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/manchester-united-class-of-92-15758845
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
toggle, fremragende artikel, tak.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Jeg hører til de som absolut ser det som en mulighed at vi (og dermed) Solskjær vinder alle de næste tre kampe.
Man skal ikke underkende værdien af den selvtillid en stime medfører og det kan få alle hold til at fremstå bedre end de egentlig er.

Skulle det ske, tror jeg alligevel jeg fortsat hælder til Poch som det rigtige valg.
Der er det synspunkt flere har fremført, at evnen til at bremse en nedtur og gøre den kortvarig, er så væsentligt et parameter.
Det synes jeg Poch har vist og OGS endnu ikke.

Et andet argument for mig er at Poch tydeligvis har evnet at bruge alle sine spillere sådan, så deres kvaliteter fremhæves og tilsvarende at deres mindre gode siders betydning minimeres.
Han har gjort det på en måde alle vi Unitedfans må respektere. Ved en alle-for-én musketéragtig tilgang, hvor sidemanden konstant er parat til at hjælpe til.
Det ser vi også nu under OGS og det var tilgangen under Fergie. Før ham i øvrigt også så længe jeg kan huske.
Der er altså ingen grund til at tro at Poch IKKE skulle kunne fungere i United og gøre det på en måde, som alle der elsker klubben vil kunne nikke til.

Uanset hvem der vælges OGS, Poch eller en helt tredje vil der altid være ubekendte.
Derfor er valget selvfølgelig svært.

Så er der sportschefen.
Inuk spørger hvorfor fixe noget der ikke er i udu?
Jeg er dog helt enig med Crazy. Den nærmeste fortid fortæller med al ønskelig tydelighed at det sportslige og det økonomiske ansvar må adskilles.
Egos fremhæver Sanchezhandelen som endegyldigt bevis på revisorens dybe uvidenhed omkring det sportslige.
Jeg er så enig. Netop nu hvor der er ro, må den fremtidige kommandovej etableres.
Som på banen skal hver mand gøre hvad han er bedst til. Woody skal derfor tjene pengene og en anden skal bruge dem
Personligt er jeg ikke i tvivl. Den lære er feset ind under stetsonhattene og jeg er overbevist om at det næste træk vi kommer at se, bliver en sportschef.
Måske valget allerede var truffet, men at Solskjærs stime har tvunget ledelsen til lige at klappe hesten. Også det giver fin mening.
Kort sagt så synes jeg at ledelsen endelig synes at lede med fornuft
Og mon dog ikke at Fergie har en stor aktie i det
Skrevet af Don_Millionaire
Mht. sportsdirektørposten, så virker det lidt spøjst, at man har set David Gill sidde sammen med Woody til de sidste par kampe. Det har da ikke været tilfældet i løbet af sæsonen, eller har jeg misset noget?

Jeg begynder lidt at frygte at Woody bliver på den post, og at han blot får lidt guidance fra Gill fremover. Det er ikke ligefrem en løsning jeg har håbet på.
Skrevet af fedefynboen
Er det ikke blot et magtspil?

Vil være lidt naivt at tro at Woody godvilligt overlader til andre den del af sit job, som kan gøre ham legendarisk i andre end aktionærernes øjne.
Han er et magtmenneske og alle kneb gælder.

Men du har ret. Vi må håbe at brødrene tænker de har fat i den lange ende
Skrevet af Slettet(262004201905)
Crazy. Beklager at du synes mine indlæg mangler kvalitet og ikke finder dem seriøse.

Nu var det primært det ene, hvor du startede med "Lille ven" og sluttede med "Capiche".

Jeg har intet imod at du står ved på, at du mener Solskjær er din favorit, eller at du tæller Lindelöf fejl under kampene (han havde i øvrigt en fejlfri kamp i går :-D ).
Dette indlæg (jeg kommenterer på) er sobert, og du går efter bolden og ikke manden.

Personligt synes jeg ikke man kan sammenligne Poch og Moyes - Pochettino har trods alt haft Tottenham på en noget højere niveau, end Moyes Everton. Der var ingen af de andre tophold der reelt set frygtede Everton. I dag frygter de fleste Tottenham. Med Moyes troede man sandsynligvis at man havde fundet en ny Ferguson - sandsynligvis også derfor han fik den lange kontrakt. Med Pochettino ved man at man får en træner der har prøvet at bygge hold op fra bunden, som har en proven track record, som spiller seværdig offensiv fodbold (ikke helt samme stil, som vi har været vandt til under Ferguson), som lægger vægt på at bruge og udvikle unge spillere, og som vinder masser af kampe - også mod de store hold.

[Solskjær] ved hvad der er af krav i en klub som United - det ved poch ikke

Poch har ikke prøvet det før, nej - det har Solskjær altså heller ikke fra starten af en sæson, hvor der skal præsteres fra start - det er altså en anden rolle/start, end den han har fået nu.
Men i begge tilfælde vil jeg håbe, at der vil være ansat en best-of-breed Sportsdirektør, som kan hjælpe på vej - f.eks. ved at sørge for, at man i hvert fald i starten beholder Phelan som backroom staff - han er den absolut mest erfarne mand i trænerteamet lige nu, og han har masser af succesfuld erfaring med hvordan United trænes succesfuldt.

De næste 3 kampe kommer for mit vedkommende til at afgøre om solskjær er den helt rette og her snakker jeg ikke kun resultatmæssigt.

Det er for mig utroligt lidt, og meget lidt info at vurdere ham på. Jeg vil ikk kunne vurdere ham rigtigt over så kort tid. Jeg vil først rigtigt kunne vurdere ham efter 1-2 sæsoner i spidsen for United. Poch har jeg lidt mere at holde op på. da han har styret et hold på nogenlunde det niveau United befinder sig på.

Vi spillede under moyes to fremragende kampe i CL mod real Madrid men røg ud alligevel

Var det kampene mod Bayern du mener? - der hvor vi spillede pindsvinefodbold af værste skuffe (Mourinho ville have været stolt over de første 150 minutter). Vi var ved at gå videre, ja (jeg mener vi var foran med 1-0 med 30 minutter igen i München), men vi var absolut presset i bund, og spillede utroligt defensivt.
Jeg mener dog på tidspunktet, at det var den rette taktik, da vi havde fået prygl, hvis vi havde spillet anderledes.
Skrevet af Slettet(262004201905)
[Woodward] Han er et magtmenneske og alle kneb gælder.

Men er han et magtmenneske, eller har han bare prøvet at drive kubben så godt han kunne efter Gill, og prøvet at gøre noget af det som Gill gjorde før ham.
Han har jo netop ikke fået noget oplæring i jobbet. Så mange af de fejl han har lavet kunne tænkes at have været lavet, fordi han netop ikke vidste hvilken fod han skulle stå på.

Han har lavet alle fejl i bogen. Men det kan jo også skyldes at han var blevet sat i en stilling han ikke var kvalificeret til, og at han i loyalitet til Glazers valgte at acceptere jobbet. Hvor Glazers måske valgte ham, fordi de derved vidste de havde firmaets mand i stillingen.
Skrevet af fedefynboen
Jo Crazy, sådan tænker jeg også det har været - indledningsvis.

Men mener også at han har fået så meget smag for rollen, at han med baggrund i sin indtjening til sine herrer, blander kortene lidt vel rigeligt.
Fejden med Mou giver i hvert fald mig det indtryk. En fejde han kom sejrrigt ud af og som giver ham mere blod på tanden.
Vi må huske på at såkaldt "gode forretningsmænd" kendetegnes ved en ikke lille egeninteresse og ved at kunne "every trick in the book".
De fakta giver mig den overbevisning at revisoren nyder solskinnet i den sportslige ledelse, måske endnu mere nu, hvor han givet har det økonomiske på det tørre

Som du siger er han en novice, eller i hvert fald var han på det sportslige. Der er dog ingen grund til at tro, at han ikke har taget ved lære.
Især på de områder, der ikke har at gøre med egeninteresse.

Det er præcis derfor at mener der må være vandtætte skotter mellem den sportslige og den økonomiske ledelse. Vi må undgå interessekonflikter og at hver mand(m/k) bedømmes ud fra den specifikke opgave, vedkommende varetager. Kun sådan kan ledelsen udpege det hjul som ikke fungerer
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg håber Ole fortsætter efter sommerferien. Det Ole og Phelan har gang i virker helt rigtigt, og jeg ser virkelig ingen grund til at ændre på det. If it ain´t broke don´t fix it.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Mr. Pink
"Det er for mig utroligt lidt, og meget lidt info at vurdere ham på. Jeg vil ikk kunne vurdere ham rigtigt over så kort tid. Jeg vil først rigtigt kunne vurdere ham efter 1-2 sæsoner i spidsen for United. Poch har jeg lidt mere at holde op på. da han har styret et hold på nogenlunde det niveau United befinder sig på."

Helt enig mht OGS, men hvorfor ændre noget, der allerede fungerer fantastisk? Man kan vel ikke fyre nogen/ansætte en anden, bare fordi man ikke ved, hvordan vedkommende vil håndtere en nedtur? Det er måske en tosset analogi, men det svarer vel til, at man ikke forlænger med en ungdomsangriber, fordi man ikke ved, hvordan han vil håndtere mulige kommende scoringskrise på seniorniveau?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Pink

Det er ganske præcist dilemmaet og hvorfor valget er så svært.
Ved begge kandidater er der kendte og ukendte.
Dog næppe nogen tvivl om at hvis OGS fortsætter som hidtil en måneds tid endnu, så vil han være ganske umulig at komme uden om.
Dvs. at vi meget snart får syn for sagen og at en beslutning derved kan forekomme lettere.
Indtil videre vil jeg derfor afvente før jeg føler mig i stand til at vurdere kandidaterne i forhold til hinanden
Der er bestemt også den ikke uinteressante detalje, at en kontrakt med OGS vil være billigere, end at skulle indfri ublu krav fra Levy. Desuden ved vi jo heller ikke om Poch overhovedet er interesseret og om han i giver fald vil kræve sin stab med.
Detaljer som afgjort kan gøre valget så meget lettere
Men også den forhåbentlig kommende sportschef spiller formentlig en rolle, selv om Woody slår sig i tøjret

Rent politisk er der krav fra alle sider om at genfinde Uniteds DNA. Vi ser det jo netop nu og det er sgu sin sag at eksperimentere nok engang med det.
Som det ser ud netop nu ligner det OGS, men det kan ændre sig meget hurtigt

Du kan jo passende bidrage ved at råbe United frem til sejr tirsdag :)
Skrevet af uden_benskinner
vi så alle hvad der skete med united, da katastrofen moyes kom til united, og fik hele united staben smidt ud med badevandet. derfor håber jeg ikke, at klubben vil lave samme fejltagelse med pochettini - hvis det altså skulle ende med at blive ham.

lige pt. har solskjær gang i noget helt unikt, og mit gæt vil være, at solskjær på nuværende tidspunkt har 55 % chance for at fortsætte på posten allerede - i forhold til en tottenham træner der har været ude i medierne og sige, at han ser sig selv som tottenhams træner i mange år fremover.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg aner ikke hvad der er muligt eller umuligt.
Solskjær har for mig overhalet alle andre kandidater, end ham der fra start var det mest åbenlyse valg, hvis han kunne hentes.
Så på papiret står vi vel med en win/win situation på manager posten. Da Solskjær jo i hvert fald godt kan overtales til at blive.
Mine anker mod ham er altså stadig alle de uafklarede spørgsmål, som vi kun vil kunne få svar på over tid, og ikke på en halvsæson. Svar som vi delvist har for Pochettino.

Jeg synes dog ikke sammenligningen mellem en ung angriber og en manager i et af verdens mest pressede jobs er velvalgt.
Manageren skal værd på hele tiden, og fungerer han ikke, mister man som klub minimum 1 år. Fungerer ungdomsspilleren ikke, mister man maksimalt nogle store chancer i de kampe han får.
Skrevet af Muggedreng2
det kan godt være LaP er et orakel når det kommer til ungdommen men han ser åbenbart ikke alt.

Således er det åbenbart gået lidt forbi at der på u18 mandskabet render en spiller rundt der i al beskedenhed er anfører for det engelske u18 landshold og som Ole Gunner selv har udtalt på et pressemøde fortjener chancen.

Han hedder for øvrigt Ethan Laird og er central forsvarer, endnu et fysisk pragt eksemplar med nogle gode fødder...

Derudover deler jeg den store bekymring der er ved at forlænge med spillere som Jones og Smalling, der bare ikke er gode nok til at være spiller på et hold der spiller med om mesterskabet, især med tanke for at Tuanzebe kommer tilbage fra lån...

Det virker som endnu en hjerneblødning fra Woodward...
Skrevet af uden_benskinner
manchester city fører 2-0 over chelsea (efter kun 12 minutter), så 4. pladsen ser bestemt realistisk ud nu.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er helt enig med dig i, at Ethan Laird er et kæmpetalent. Jeg er bare ikke enig med dig i, at han er central forsvarsspiller. Han er højre back (som kan spille centralt og har gjort det - men næppe som professionel grundet størrelsen).

Orakel er i øvrigt ikke en titel, jeg behøver.
Skrevet af Don_Millionaire
Det der Chelsea hold har jeg virkelig svært ved at se at vi ikke skal kunne holde bag os. Bagud 4-0 efter 25 min og de har set elendige ud i mange kampe efterhånden. Jeg lægger gerne hovedet på blokken og siger at vi med sikkerhed kommer i CL.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis Chelsea beholder Sarri tror jeg heller ikke, at vi slutter bag dem, omend jeg ikke lægger hovedet på nogen blok.

Vi har lige hentet 12 point på 2 måneder med et trænerskifte, og Chelsea plejer ikke at være blege for at skifte træner, så jeg holder vejret lidt endnu.
Skrevet af uden_benskinner
sarri virker til at have mistet grebet om chelsea helt. godt vi ikke fik sarri - ham havde jeg ellers et ret godt øje til for ikke så længe siden (inden solskjær).

og lad endelig chelski få en ordentlig øretæve i dag, så united også distancerer sig lidt på målscoren.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Cavani og Meunier er bekræftet ude.

Lykkens gudinde smiler virkelig til os inden der her CL-kampe.
annonce
0