Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TheUnitedWay
Nå nu er vi sgu i top-4 efter en spillerunde, ikke dumt. At Chelsea taber stort kort inden vi skal møde dem i FA-cuppen er heller ikke tosset. Nu gælder det PSG på tirsdag, forhåbentlig får vi et godt resultat inden den svære returkamp.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af trannel
Cavani skal jeg se før jeg tror det, men fra en noget nær umulig situation har vi vel en chance nu.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Inuk.
Men stadigvæk Draxler, Mbappe, Di Maria.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Orakel er i øvrigt ikke en titel, jeg behøver.

Det var ikke mig der gav dig den vil jeg lige skynde mig at sige, men det var skam kærligt ment...

Det sagt har han spillet Center i alle de kampe jeg har set ham spille.
Han er lige blevet trukket op på U23 selvom han først fylder 18 år til Juli det er ret godt gået ...

Han vil passe perfekt ind i et forsvar der står højt grundet hans hurtighed og hans evne til at læse spillet .
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har primært set ham spille back. Men altså, uanset hvad, medmindre han vokser 10 cm tror jeg ikke han har en chance som centerback i Premier League. Ellers kommer Glenn Murray-typerne da i hvert fald til at slikke sig om munden. Jeg tror mere på ham som en højre back.

Men enig i at han er et fantastisk talent.
Skrevet af Toggle
4. pladsen nu og om 2 uger er der kun 11 points op til liverpool. Hahaha. Drømme er heldigvis gratis - men ikke meget mere umuligt end de 8 points der blev smidt for nogle år siden.

Og for chelseas vedkommende er mourinho ledig på markedet. Det ligner et godt match ;)
LUHG
Skrevet af fedefynboen
"Orakel er i øvrigt ikke en titel, jeg behøver.

Det var ikke mig der gav dig den vil jeg lige skynde mig at sige, men det var skam kærligt ment..."

Næh, det var vist mig
Og også, om ikke kærligt ment, så i al fald respektfuldt

Den vidunderligt jyske beskedenhed er aldeles klædelig. Men ret skal være ret, ikke helt korrekt.
Så tag roligt imod rosen og bær gerne "titlen" med stolthed.
Du fortjener den nemlig og da du samtidig altid optræder sobert, så er der ikke meget at udsætte. Kun ros.

Og lad os så fortsætte med at være konstruktivt uenige. Kun deraf kommer udvikling.
Keep it up mate!
Skrevet af uden_benskinner
lapioche, i øvrigt en stor tak for at gøre os alle opmærksomme på tingenes tilstand nede på u-holdene, for det er nok kun sporadisk at vi (okay måske jeg kun burde tale for mig selv) følger de kommende stortalenter regelmæssigt, og ved hvem som bliver de næste til at rykke op i stjernerækken.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Mediemøllen går nu på at Solskjaer er den permanente løsning og ledelsen først melder det ud når sæsonen er slut. Jeg ved ikke hvor pålidelig Neil Curtis fra the sun er?
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
the sun er sådan lidt la-la, men de har nu haft ret i deres formodninger mere end tre gange. men for mig vil det kun være naturligt, hvis rygterne om en permanent ansættelse er i fuld gang, for hvornår har en midlertidig træner sidst kommet og lavet en så markant turn-around - på henholdsvis antal point samlet, mandskabspleje, fanstemning, medie-tække - som solskjær har gjort..? en solskjær som tilmed har fået sir alex ferguson til at melde sig som personlig rådgiver. på den baggrund vil det være højst underligt, hvis ikke klubben allerede nu begyndte at tænke i en længerevarende proces, uanset hvad de næste 3 kampe så end vil byde på.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Enig omkring OGS.

Også meget enig i dette:

"lapioche, i øvrigt en stor tak for at gøre os alle opmærksomme på tingenes tilstand nede på u-holdene, for det er nok kun sporadisk at vi (okay måske jeg kun burde tale for mig selv) følger de kommende stortalenter regelmæssigt, og ved hvem som bliver de næste til at rykke op i stjernerækken."

Mange tak
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af MrUTD
Vi har forlænget kontrakten med Young med et år. Dwt er nok et smart move. Han er en god spiller at have som backup også er han englænder og dem vi sgu brug for. Jeg er glad for klubbens aktivitet med at for længe kontrakterne de sidste par uger. Nu må de gerne forlænge med De Gea og Herrera også
Skrevet af Slettet(100838201910)
^Enig.

Low-key, så har Herrera været en af de bedste spillere under Solskjær efter min mening. Vores midtbane ser virkelig stærk ud i øjeblikket.

Man må nok formode, at Mbappé bliver den store udfordring i morgen, og vi har desværre ikke nogen i bagkæden (måske udover Bailly), der kommer i nærheden af at matche hans fart. Jeg ved, at Smalling lige er kommet tilbage fra skade, men hvis han er klar til 90 min igen, ville jeg starte ham sammen med Lindelöf - også selvom han ikke er lige så hurtig som Bailly.

Resten synes jeg giver sig selv:
De Gea;
Young, Lindelöf, Smalling, Shaw;
Herrera, Matic, Pogba;
Lingard, Rashford, Martial;

Dani Alves har spillet på midtbanen i de seneste par kampe grundet skader, men med Meuniers skade i weekenden, er det nok ham, der spiller back i morgen. Det håber jeg altså vi er i stand til at udnytte med vores forholdsvis stærke venstre side. Der skal vi have Martial ud og løbe og Pogba er god til at finde ham med de rigtige bolde.
Skrevet af Nokia41
Ja vi skal altså se og få forlænget med Herrera og De Gea........ mht Ole syntes jeg vi mangler og se hvad der sket når vi spiller internationalt - hvis vi klarer os godt mod PSG er der vel ikke flere argumenter for at vente
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis vi klarer os godt mod PSG er der vel ikke flere argumenter for at vente

Han render jo ingen steder - hvorfor ikke tage al den betænkningstid, vi kan få?
Skrevet af MrUTD
Fordelen ved at tage en beslutning omkring OGS fremtid er at man lettere og bedre kan starte en evt planlægning mod den næste sæson
Skrevet af fedefynboen
Synes du har ret mht. Smalling LaPioche

Det er rigtigt at Bailly formentlig er hurtigere, men han spiller altid i højre side af centerforsvaret.
Med Mbappé som største trussel, er det egentlig venstre forsvarsside som skal have farten og der er Smalling trods alt nok hurtigere end Lindelóf.

Samtidig ved vi at Linde er bedst fremadrettet i højre og vel også bedst vant til at spille dér. Netop det vil jeg mene bliver vigtigt i morgen, for vi formode at United står temmelig lavt som udgangspunkt. Mål imod og bagrum til Mbappé skal undgås og derfor vil fremspil bagfra til hurtigløberne fremme være god medicin

Tror altså vi igen vil se en taktik, der på mange områder er lig Mous, men med den vigtige forskel at der er fart over feltet fremme og at der satses mere på kontraerne

Personligt håber jeg at Young og Herrera leverer i top, især når Lingard løber tør for kræfter.

Mit tip 2-0 hjemmesejr, men jeg lever fint med 1-0
Skrevet af Slettet(100838201910)
Med Cavani ude kan det vel lige så godt være Mbappé, der ligger som forreste mand, eller hvordan? Så tror jeg egentlig bare han placerer sig der, hvor han har det bedste (for ham) mismatch.
Skrevet af fedefynboen
MrUtd og Nokia

Glemmer I ikke udeståendet omkring sportschef, når I propaganderer for forlængelse med OGS nu?
Det kan selvfølgelig være at det spørgsmål er raflet af i kulissen, men mener man det seriøst med en sådan, vil det være desavouering at tage den slags beslutninger hen over hovedet på ham
Det dur ikke. Det har vi set med al ønskelig tydelighed
Nej, vent roligt med den beslutning/udmelding. Det haster ikke og især ikke hvis der arbejdes seriøst i kulissen.
Og det tror jeg der gør. Et meget positivt tegn, synes jeg det er at så få rygter opstår for tiden. Tyder på ro i lejren og det er rigtig godt
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Ja, det er bestemt en mulighed at han gør. Taktisk vil det være fornuftigt at PSG vælger den løsning. Men er Mbappé ikke en kende svagere, hvis han har modstand på begge sider? Og vil bagrum ikke også være lettere at finde fra fløjen?
Så der er både for og imod synes jeg
annonce
0