Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Fynbo,

Og jeg siger, på de parametre du lister op, at det er hårdt dømt.

Han er tvunget til at tage to udskiftninger og vælger at fortsætte med den taktik der op til det punkt har virket. Ti-tyve minutter efter er man så bagud 0-2, og OGS står med én udskiftning tilbage. Og skal så også justere Pogbas rolle fra sidelinjen? Du taler selv om sandsynligheder, og havde Mata og Sanchez scoret én hver, var det jo genialt at sætte dem ind. Men ja, i bagklogskabens nok så klare lys skulle han have sadlet anderledes, men der var sådan set godt styr på taktikken, da udskiftningerne bliver foretaget. At midten falder sammen, handler jo også i den grad om, at frontkæden ikke kan holde i bolden. Og at PSG ingen tid tillader.

Og det med ordkløveri må stå for egen regning, har ikke gået ind i semantikken, kun påpeget hvor jeg mener at du dømmer OGS hårdt, og at det ikke ligger på ham alene. Jeg er helt med på, at du ikke skriver i overskrifter og læser også hele indlægget, men hæfter mig alligevel ved den formulering - og har forklaret hvorfor - og måske er den heller ikke ment som jeg læste den, men ellers er jeg enig i din udlægning. Og ja, de næste to uger bliver det vanvittigt spændende at se hvad OGS kan tilføje, for der kommer pres på, med fire kampe der gerne skal vindes.
Skrevet af Inuk.
Pally.

Nu har vi haft to managers der ikke tøvede med at lave ændringer når tingene ikke fungerede. Van Gaal kiggede på sin bænk og tænkte hvem er ny? Hvem er debuntant og smed vedkommende i ilden. Mou satte Fellaini ind. OGS endte med at skifte hele frontlinjen ud uden at ændre i taktik og tilgang til spillet. Det er her han har noget at lære. Istedet for Rashford ud / Lukaku ind skulle han måske have smidt Lindeløf i angrebet istedet for. Altså gøre noget radikalt ved opstillingen. Noget der tvinger spillerne på banen til at spille på anden måde. Det vil også gøre modstanderne usikre, for hvad er næste træk? Hvad finder han på næste gang?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Touché Lynild

Bemærkningen om ordkløveri var under bæltestedet og kunne vel i lige så høj grad være rettet mod mig selv.
Du skriver jo heller ikke i overskrifter, men argumenterer. Det kalder på respekt, ikke smålige spidsfindigheder.
Så undskyld for det!

Overordnet synes jeg vores diskussion er gavnlig. Forstået på den måde, at selv anderledes øjne og dermed fokus alligevel kan nå samme resultat.
Vil dog gerne igen understrege, at jeg hverken dømmer OGS eller hans stab ude.
Men at værktøjskassen både savner værktøjer - og ikke mindst parathed til at benytte de som er. Det må være læren af i går som jeg ser det.
PSG var bare bedre, intet at indvende mod deres sejr. Men netop det fastslår også et mål, en kurs for hvor United skal hen for at blande sig hvor det er sjovt.
Jeg har før anført det fornuftige i ikke at købe ind i januarvinduet. Fordi man derved bedst vurderer truppen i forhold til den anderledes offensive tilgang. Der er dog ikke kun én måde at gribe det an på.

Og her har du så meget ret. Var der noget Mou var god til, så var det analysen i den enkelte kamp. Det her virker ikke, så hvad gør jeg? Jeg prøver lige det her.
Omgående og uden tøven. Det savnede også jeg i går.
Så meget desto mere underligt at Mou ikke evnede at analysere lige så kvikt, når det drejede sig om generel strategi og især ud fra de spillere han havde til rådighed. Her giver OGS så meget mere mening, men han mangler så at kunne jonglere lidt mere med sin trup.
Jeg siger ikke han ikke kan lære det. Slet ikke. Blot at gårsdagens kamp var det wake up call, var hvad skulle til for at indse at der skal mere til end den klassiske 4-3-3. I hvert fald med det materiale som er
Og så er der et par pladser som helt givet trænger til at forstærkes

Skrevet af Don_Millionaire
Det kommer også lidt tilbage til, at Uniteds trup måske mangler den sidste kvalitet, hvilket gør det svært at ændre disse kampe alene gennem taktiske ændringer.


Det var nemlig truppens kvalitet, og i særdeleshed bredden, der blev testen igår. Selvfølgelig var der også noget taktisk, hvor Ole blev outsmarted, men med Lingard og Martial ude, så blev det tydeligt, hvor dårlige vores reserver egentlig er. Dette tweet siger det meget godt:

https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1095429926977761281

Jeg kan godt være lidt nervøs for de kommende store kampe, hvis vi kommer til at være foruden de 2 spillere. Fingers crossed!

Skrevet af Mr. Pink
Jeg prøver igen med mit besyv fra kampen, som jeg overværede på er fyldt OT, men hvor det var PSG´s fans, der fyldte. Kæft en stemning og sikke en fest, de havde. Blev helt misundelig.
Nå, men som kampen skred frem, blev jeg ikke kun misundelig på disse lidenskabelige fans, der sang, klappede, smed trøjerne, lavede sjov og overdøvede resten af OT. Jeg blev også mere og mere misundelig på PSG´s spillere, deres træner og den taktik, de udførte med største selvfølgelighed og overbevisning.
Vi kan tage den bagfra, for deres forsvar var nærmest urørligt. Bundrutineret kombineret med ungdommens hurtig- og spændstighed. Virkelig bundsolidt forsvar - hvilket vist tidligere har været PSG´s akilleshæl?? Forsvaret hænger naturligvis sammen med midtbanen, og måske var det derfor, at de bagerste stod så fantastisk godt, for ih guder, hvor var Veratti og Marqinhos(staveplade) en fornøjelse at følge. Sindssygt overblik, placeringerne, teknik samt mod og energi (og stamina) til presse Uniteds spil og tvinge de dårligste bold-førere fra United til at føre bolden frem. Uniteds spil blev derfor næsten aldrig farligt. Faktisk blev det ikke farligt. Desuden havde midtbanespillerne også overskud til at dække og frustrere Pogba ud af banen og kampen. Kun i ganske få, men næsten altid ufarlige, øjeblikke, blev han retvendt og farlig.
Jeg tør ikke tænke på, hvad der var sket med målscoreren i kampen, hvis Neymar og Cavani havde været med. Angrebet var stadig aldeles potent, og der gik et gys gennem alle - måske især mig - når vidunderdrengen Mbappe fik bolden. Kæft hvor er han vild. Han har dog ikke Neymars, Razz´s søn eller Ronaldinhos tekniske driblekunstner udviklet i en sådan grad, at han er på deres niveau, men hvem ved, hvad der sker, når han ryger til Madrid?

Uniteds spillere var hverken gode eller dårlige - med undtagelse af Sanchez naturligvis. Send ham til Kina, asap.
Forsvaret var hverken eller, og ved første mål er det jo evigt langsomme Matic, der sælger sig hold. Shaw var ganske god, men kommer ikke frem til noget offensivt. Young? Han er bare ikke god nok - hverken i det defensive eller offensive - han falder dog heller ikke komplet igennem. Svenskeren og Bailly. De er bare ikke gode nok - endnu. Linde dirrigerede faktisk forsvaret, og det var jeg glad for at se, men der mangler altså en 34 årig verdensklasse-spiller a la Silva/Ramos/Pique nede bagved. Pogba har jeg omtalt. Han forsvandt i kampen - dels via PSG´s taktik og dels søger han den ikke nok, og de andre søger ikke ham. Herrera er en habil rotationsspiller, der dog er blevet bedre efter Mourinho forsvandt. Matic er ikke god nok - i hvert fald ikke mod de allerbedste. Lingard? Var han med? Var Martial? Usynlige og tilmed mistede Martial mange lette bolde. Rashford. Jeg tvivler på, han bliver typen, der vifter to spillere væk inde i feltet, og enten banker bolden ind med hovedet eller piller den ned og jerner den ind a la Nistelrooy, men han er god til andre ting. Så længe indlæggene var så elendige som i går, kan det i øvrigt være lige meget. Degea? Verdens bedste målmænd med en mangel. Han mangler Schmeichels formidable evne til at dominere feltet.
Jeg må tilbage om 2 år, når der er styr på forsvar og midtbanen.
Jeg blev ikke klogere på OGS. Lad os afvente situationen.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(361642220710)
Hvorfor blev Di Maria buhet??

Men bredden er ikke til stede... Hvis du tager Martial,Pogba eller Rashford ud, så går det galt for united....

Hvordan Sanchez kan være den bedst betalt spiller i verden er en gåde? Sikkert crazy City som gav ham kontrakten.....
Skrevet af Mr. Pink
Fordi han var en whiner i United? Hvor gammel er du?

Sanchez får den 8. eller 9. bedste løn i verden. Hvordan kan du få det til at være den bedste løn i verden? Forholder du dig ikke til fakta?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
. Lindeløf i angrebet istedet for
Jeg kan sagtens se ideen i det fra et offensivt synspunkt og sad faktisk selv og tænkte hvem lukaku skulle ind i stedet for. Til gengæld er jeg overbevist om at havde vi manglet endnu en i bagkæden havde psg scoret 1-2 mål yderligere på omstilling.
Til gengæld kunne det have været spændende at smide pogba helt frem ved siden af rashford og så have lingard liggende i mellemrummet i stedet. Hvordan havde psg så reageret? Ville de have taget marquinhos ud af kampen også ved at smide ham tilbage?
Jeg synes vi mangler bedre alternativer til både herrera og matic. Deres boldomgang er simpelthen for langsomt til nogensinde at bringe psg ud af balance. Og så påpeger jeg igen igen at vores midterforsvarere er for ringe defensivt.

.Hvorfor blev Di Maria buhet??

Fordi han som lapioche så elegant siger er en slange. Og så gør det det nok ikke bedre at han ved det første mål råber til United fansene ved målet: fuck you
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Hvorfor blev Di Maria buhet??


Fordi han udviste skandaløs opførsel i den meget korte tid han var i klubben. Du finder vel ikke en spiller der har floppet mere og samtidig også udvist total disrespekt overfor klubben.

Ærgerligt at han ikke blev gået noget hårdere til i går.
Skrevet af fedefynboen
Jo Don_M

Sanchez har floppet mere
Di Maria var mest bare fejlcastet.

Samme mand bærer dog ansvaret for begge.
Skrevet af Mr. Pink
"He argued that the result shows the large gap between United and Europe´s elite teams. He also said that several players simply aren´t good enough to bridge this gap or play for United.

"I feel that they should keep the manager for a season, because I think we have seen tonight how far behind they are," Hamann said on RTE."

Hamann er enig med os.

"You need to get rid of at least five, six, seven players and bring other players in."

Mine observationer fra OT bekræfter jeres og Hamanns observationer. Der er simpelthen ikke nok kvalitet i United. Degea, Pogba, Martial og Rashford har kvaliteten. Thats IT.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Synes også shaw og lingard har kvaliteten til at være med
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Shaw har en vis mængde kvalitet, men han viser ikke nok offensivt imo. Truer slet ikke nok. Sammenligner vi ham med Alba, Marcelo eller Sandro er det ikke ekstraordinært nok. Ja, han er god, og jeg er også glad for ham. Det samme kan siges om Lingard. De har imo ikke topniveau, men mindre kan dog gøre det, såfremt der kommer to verdensstjerner i forsvaret. En CB og en højre backup. Dernæst en verdensstjerne på midten sammen med Herrera og Pogba. (gerne to nye til at supplere Pogba, men det er nok urealistisk) og så en suveræn bomber oppe foran med Martial og Rashford.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
Pink

Det er urealistisk at tro at United kan finde og især ikke betale alle de skift ad én gang.
Derfor er det realistiske bud at hente 2-3 og først identificere hvor behovet er størst

Vi har ikke brug for stærke spillere, som ikke vil være stærke også i den fremtidige spilstrategi.
Hvorfor det første skridt stadig er at fastlægge den sportslige struktur - sportschef/træner. Som så træffer de valg der passer

Selvfølgelig ved Uniteds ledelse det her nu. Men at indhente 8-9 års efterladenskab med et snuptag, lader sig ikke gøre.
Vi fans må derfor nøjes med lidt ad gangen og det er så vigtigt at det sker i rette rækkefølge
Lad os sige at der kræves 4-5 år for at nå målet, for der gives ingen garantier for at en given spiller er det rigtige match. Den viden fås kun ved trial and error og sandsynligheden for at en eller flere ikke er det rigtige match er ganske store.
Alle hovsaløsninger er decideret tåbelige. Så meget ved vi
Skrevet af Slettet(361642220710)
Sanchez får den 8. eller 9. bedste løn i verden. Hvordan kan du få det til at være den bedste løn i verden? Forholder du dig ikke til fakta?
Fordi han som lapioche så elegant siger er en slange. Og så gør det det nok ikke bedre at han ved det første mål råber til United fansene ved målet: fuck you


Så giver det mere mening... min fejl angående Sanchez, det er PL bedst betalte spiller , jeg havde læst.
Skrevet af Battlegoat
well efter psg kampen er det hvertfald tydeligt for enhver at det er hele højre siden der skal forstærkes, for man placere jo bare lidt flere folk i venstre side for at lukke ned for shaw-pogs-martial også skal alt op gennem young-herra-mata, ingen af dem har den kvalitet der skal til længere.

også er der bare nogle som skal ud til sommer, for at gøre plads til nogen ungdomstalenter og forhåbentligt en klasse CB samt højre wing


Rojo, Darmian, Sanchez, Valencia, Mata, andreas. - er efter min mening done.

Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg må indrømme, jeg følte Lingard var vores farligste mand indtil skaden. Er dog enig i, at Young og Mata ikke gjorde noget godt for vores højre side.

Men overordnet set var jeg mere skuffet over vores manglende output i venstre. Det har været vores klart stærkeste side i flere år efterhånden, men den var totalt passiv over 90 min. Jeg ved godt, at Martial gik i stykker og Alexis var pivhamrende ringe, men der blev jo heller ikke skabt noget i første halvleg. Der var det altså for nemt at slå Solskjær taktisk ved bare at smide Dani Alves på en defensiv wing og lade Marquinhos mandsopdække Pogba.
Skrevet af Slettet(100838201910)
https://www.skysports.com/football/news/11095/11637350/tanguy-ndombele-lyon-midfielder-linked-to-manchester-united-and-manchester-city

Ham her kommer til at koste en arm og et ben for hvem der end får ham - men jeg håber sgu det er os.
Skrevet af Toggle
Ndombele, ja tak. Har sagt det i 2mdr nu. Han er perfekt til den centrale midtbane sammen med pogba og?
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Han lyder super spændende, men jeg kan med statsgaranti erklære allerede nu, at han aldrig kommer til United. Det er lige den type, der mangler, men som United ikke har "ramt" siden??? Øøøh, siden Pogba? Eller?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
annonce
0