Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Tror ikke der sker det store. Målet er fortsat humør og top 4 trods alt. Jeg tænker også måden vi taber på er langt vigtigere end vi bare taber.
LUHG
Skrevet af messi4life
Synes det ærgerligt United er ude af CL, de var inde i en god stime og
en evt CL kvart måske semi ville give en del moral til holdet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Enig med Toggle... målet for resten af sæsonen er og var god stemning omkring holdet, god offensiv bold og en god afslutning på sæsonen, med top 4 som en bonus og ikke som mål.
Det har Solskjær allerede klaret. Så han har løst sin opgave som midlertidig caretaker til perfektion allerede, med en top 4 som bonus målet der absolut stadig er mulig.


Jeg må bare stadig sige, at der er langt fra det mål, og dét Solskjær har gjort perfekt lige nu, og til de mål der vil være for de kommende sæsoner. Af samme grund er jeg altså ikke helt så sikker på OGS som den permanente løsning, som mange andre fans er. Hvilket da også sås forleden, hvor mange fans (ikke voldsomt herinde dog) lige pludselig gik fra at være sikre på at han var den sikre løsning for fremtiden, til at han ikke var god nok, efter holdet tabte til et hold der hele tiden på papiret havde været et bedre hold, og som vi stadig efter Solskjærs ansættelse var underdogs mod. Jeg har hele tiden set PSG som en af favoritterne til titlen, og selvom jeg havde håbet på mere, og jag var skuffet over deres dominans i 2. halveg, havde jeg aldrig forventet, at vi ville gå videre mod PSG.
Udtrykket i 2. Halveg var skidt. Men jeg vil altså ikke holde 1 halveg, hvor han var nødt til at udskifte 2 vigtige spillere, imod Solskjær - men resten af sæsonen bliver spændende. Pool og City spiller altså lige så godt eller bedre, end PSG og kampene mod dem er IMO vigtigere. Forhåbentlig kan vi gøre større væsen af os i de kampe
Skrevet af Slettet(100838201910)
Andre end mig, der er lidt bekymrede for de her historier om en Saudi Arabisk take-over?

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal give mig til lørdag eftermiddag, hvis jeg pludselig ikke længere skal se United.
Skrevet af Mr. Pink
Det kommer naturligvis Ikke til at ske
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
lapioche,

jeg vil osse have det yderst stramt med, hvis manchester united overgik til saudi-arabiske hænder. det er jo netop bl.a. traditionsbevidstheden fra arbejderklassemiljøet, der er en af kerneværdierne i klubben, derfor kan jeg ikke holde tanken ud.

det var med garanti ikke i den ånd som newton heath, tilbage i 1870´erne, startede klubben op i. okay, siden da er arbejderklasse forvandlet til middelklasse, det er hvad det er, men hvis united skulle ende på stinkende rige olie-hænder, så brænder hele klubben sin kulturarv ned på få sekunder, hvilket både ville være trist og lidt besynderligt.

og se blot hvordan vi alle hader city og deres nyrige ejere, hvilket trods stor sportslig succes ikke avler megen respekt rundt om i fodboldverden. personligt ville mit tilhørsforhold til united devaluere kraftigt, hvis saudi-arabiske rigmænd - osse med deres forkvaklede religionsbaserede værdier i ryggen - skal ind og propagandere for deres lorte-olie ved at benytte et af de mest ikoniske sportsbrands i moderne fodbold.

men heldigvis er altid macclesfield town football club med samme lange historie (tilbage fra 1870´erne) hvis det skulle ende så galt.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
u_b

Ud over at jeg grundlæggende er meget enig, har jeg lige et par spørgsmål
Håber det er OK, også fordi det ikke er decideret Unitedrelateret

Du skriver at arbejderklassen nu er middelklasse
Hvad efterlader det i givet fald?
Overklasse, middelklasse og - underklasse?
Hvad i givet fald fører til endnu et spørgsmål
Har et såkaldt demokratisk velfærdssamfund plads til at have en underklasse?

Jeg mener at et godt demokrati kendetegnes ved hvordan mindretal behandles/integreres.
Er det altså en betingelse for at have en middelklasse, at der også er en underklasse man kan føle sig bedre end?
Og er det en betingelse for at have en middelklasse, at der er en overklasse?

Har man min opfattelse af disse uhyrligheder, så må man sige at det såkaldt moderne samfund på ingen måde er moderne. Det er som det altid har været.
Grådige mennesker med muligheder for at udleve deres hedeste drømme, finder det helt OK at andre ikke har det som dem. Kun sådan kan de føle overlegenhed.
Hvad så igen afspejles på samme vis i forholdet mellem middel- og underklasse.

Summa summarum. Hvornår indser vi mennesker at vi ikke er spor moderne og at vi kun kan opretholde stand og status ved at have "slaver"?
Som det har været siden klør konge var knægt
Skrevet af uden_benskinner
fynbo,

da jeg hverken er sociolog eller antropolog kan jeg desværre ikke besvare dit retoriske spørgsmål. det eneste jeg kan snakke en smule med om er, hvordan newton heath begyndte som decideret arbejderklub - med sine rødder dybt forankret i arbejderklassens udtalte karakteregenskaber, hvor dyder som flid, beskedenhed og loyalitet udgjorde et vigtigt fundament for det som senere blev til manchester united. når jeg nævner, at arbejderklassen i dag er blevet til middelklasse, så hentyder jeg blot til at united har haft langt tradition for at rekrutere ungdomsspillere fra manchester og lancashire (og fx sjældent fra cheshire som var forbeholdt velhavere). manchester var jo nærmest selve industrialiseringens ophavssted - med jernbaneindustrien som fremherskende domæne, et industri-projekt der i dag betød, at united som klub under elendige arbejdsmarkedsforhold så dagens lys. at manchester som by senere kapitaliserede på sin industrielle førerposition førte blot til, at de mange arbejderklassehjem med tiden er blevet til pæne middelklasse-ditto, som måske bevirkede at fodbold - og klubben united - blev en del af en fasttømtet underholdningsindustri, og således førte united ind i en ny tidsalder, hvor økonomi bevirkede, at united kunne rykke "en hylde op" i det samlede kultur-hieraki. at klubben i dag så ejes af rigmænd, er naturligvis i modstrid med klubbens egne kerne-værdier, men nok svært at undgå i moderne fodbold anno 2019.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Tak for gode input om det historiske United.
Jeg er nødt til at spørge om, hvorfor så mange ikke skriver med stort efter punktum? Jeg ved godt, det er en "bagatel", men jeg undrer mig? Det samme gælder proprier, der ikke skrives med stort? Er det et oprør, dovenskab eller noget helt tredje?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Tak for gode input om det historiske United.
Jeg er nødt til at spørge om, hvorfor så mange ikke skriver med stort efter punktum? Jeg ved godt, det er en "bagatel", men jeg undrer mig? Det samme gælder proprier, der ikke skrives med stort? Er det et oprør, dovenskab eller noget helt tredje?

Personligt læser jeg meget langsommere, når teksten ikke står grammatisk korrekt.
Nu er jeg selv en af dem der skriver lidt lange indlæg, og en gang imellem tager jeg mig selv i, at lave ekstra linjeskift, for at gøre det nemmere at læse.

Så jeg er enig med dig, men jeg vil helst ikke være vildt pernitten overfor andre omkring sådan noget på et online forum :-)

Det med stort kan have noget at gøre med at man skriver fra sin mobil. Der må jeg erkende, at der ofte sniger sig "fede fingre" stavefejl ind, når jeg skriver indlæg, og at jeg kan misse grammatisk korrekt opstilling.
Skrevet af fedefynboen
Tak også herfra u_b!

I øvrigt et godt svar. Ikke-svar er tit det bedste og smider bolden tilbage hvor den kom fra.
Lige en bemærkning om sociologer og antropologer. Begge grupper gør sig i historiske analyser, hvorimod mit indlæg mere har at gøre med dagen i dag og morgendagen.
Hvorfor det må være alles ansvar at tage stilling til det.
Men nok om det.

Hvad affødte det første skriv, var bemærkningen/holdningen om at det vil være skidt om oliesheiker overtager geschäften.
Har det selv på helt samme måde og studsede over hvorfor egentlig.
Er man "slave", enten i datidens Manchester eller i nutidens Arabien, så må forskellen være et akademisk spørgsmål.

Overgreb er overgreb uanset hvem udfører dem. Analogien kan i mine øjne sagtens overføres til nutidens verden og hvad dengang var dagens orden, er det stadig om end i mindre grad.
Manchesters rigdom er bygget nok så meget på slaveri og slaverilignende forhold, som på industrialisering. Fra bomuldsplukkerne i USA, via søfolks og jernbanearbejderes transport til arbejderne på Manchesters spinderier

Arabien holdes på et middelalderligt niveau og for mig er årsagen ikke religion, men simpel udnyttelse. Religionen er blot midlet som holder styr på tyendet.
Fuldstændigt som arbejdernes flid, loyalitet og beskedenhed var det i Manchester.

Hvorfor vi beundrer de kuedes reaktion på tingenes tilstand det ene sted, men ikke det andet undrer mig såre.
Er det simpel racisme i kombination med at frygten for det (forholdsvis) ukendte altid er den største?
Det, synes jeg, er det gode spørgsmål. Ét jeg heller ikke selv er i stand til at besvare helt, hvad irriterer mig en smule.
De retoriske spørgsmål er overvejende rettet til os alle

Og nu skal Chelsea have smæk
Skrevet af Toggle
Hvordan ser i en evt startopstilling i aften?
Jeg tænker at en bagkæde hvor der er tilgodeset fart er vigtig men hvis det ligeså er et praj om den kommende weekend kan jeg godt blive i tvivl.
Degea
Dalot bailly lindelof shaw

Så drømmer jeg om at se fred på midtbanen ved siden af matic og pogba bliver nok ikke sparet. Og helt fremme er det chancen igen igen for knold og tot. Så det kunne være fint at se
Fred matic
Sanchez pogba rashford
Lukaku

Evt kunne lukaku have sit udgangspunkt på hø kant og rashford på top og sanchez i ve.

I tilfælde af uafgjort er der så omkamp?
LUHG
Skrevet af Slettet(321401193008)
Uafgjort i FA Cup giver omkamp på udeholdets hjemmebane.
Uafgjort i Liga Cuppen giver forlænget spilletid+straffespark.

Matchday! Og imod mine personlige rvaler, altid en stor kamp for mig uanset. Alexis skal ikke have spilletid, så skal vi nok klare den :)
MUFC
Skrevet af messi4life
Ender 3-2 til Chelsea 2 mål af Higuain
Skrevet af Slettet(321401193008)
@messi4life

Hm, okay.. Hvem scorer så Chelseas mål? :)
MUFC
Skrevet af D.B.R. ©
Uafgjort i FA Cup giver omkamp på udeholdets hjemmebane

Nej, fra indeværende runde spilles ikke længere omkamp. Kampen skal afgøres på dagen.

Det snakkede de i hvert fald flittigt om i weekendens kampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af JohnHenry
Er man "slave", enten i datidens Manchester eller i nutidens Arabien, så må forskellen være et akademisk spørgsmål.

Forskellen fra den gang til en evt. arabisk ejer, er vel om det er "slaverne" eller "slave-ejeren", som tegner klubben.
Skrevet af Slettet(321401193008)
UPS! Sorry. Det var jeg ikke klar over!! Normale regler så? 2x 15 + pk? :)
MUFC
Skrevet af Don_Millionaire
Er vi ikke ved at være der, at vi ligeså godt kan stille til start med Tahith Chong, fremfor Alexis? Selvom han skulle gå hen og falde helt igennem, så kan det snart ikke blive værre end hvad chileneren render rundt og laver. Eller snarere, hvad han ikke laver.

Med vores statistik in mente på udebane med Chelsea, så er det her en alt og vinde kamp, og så kan vi i min optik ligeså godt satse. Med Alexis der ved vi hvad vi får, og det er virkelig ikke særlig meget.

Ellers er jeg meget enig med Toggle, omend jeg hellere ser Young på den højreback. Jeg vil dog også gerne snart se Fred fra start, og det kan jo ikke passe at en så dyr spiller har spillet så lidt som det har været tilfældet.
Skrevet af D.B.R. ©
Normale regler så? 2x 15 + pk? :)

Jeps.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0