Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Nu skal der sådan set også bruges breddespillere....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Bosse1983
HG er vel også et tema. Der er vel nærmest ikke et engelsk pas eller en person med den status tilbage, med en sådan udrensning. Jeg synes det er hårdt at hive folk som Lingard og McTominay på porten. Lingard har ofte vist noget vilje og gjort en forskel, når det sejler og ærmerne må smøjes op. McTominay er ung og har i glimt vist kvaliteter.

Freds første sæson, med alt det kaos, skal vel heller ikke være definerende. Det ville gøre det vanskeligt at handle, hvis det er tilgangen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Battlegoat,

Så OGS bruger ikke balancespillere?

Okay, men hvis man kigger lidt på hvad Herrera har bidraget med offensivt, ligger han godt i svinget, når man samtidig kigger på hvad de andre tophold har på samme position, i hvert fald hvis du kigger på Milner (der sparker straffe), Wijnaldum og Henderson. Du kunne også sammenligne med Herreras direkte konkurrenter i Utd, Matic, Fred og McTominay.

Du kunne måske også overveje Herreras rolle og Pogbas rolle, før du sammenligner de to. Spiller de sammen på midtbanen, er det ret tydeligt at Pogba ER playmakeren og Herrera er støttespiller. Og det uden at overveje hvem der spiller den tredje midtbaneposition.

Men du virker til at være på en særlig mission. Så det kunne være du skulle lade være med at spørge folk, hvis du allerede har et svar du selv synes er helt i overensstemmelse med virkeligheden.

Skrevet af Lynild
Gedder og Bosse,

Hatten af at I gider kommentere på den liste. Halvdelen af dem han har sat ud ved kan gå direkte til en anden Prl-topklub.
Skrevet af Don_Millionaire
Herrera er særdeles god i det defensive, god tackler og vinder også bolde kva sin placeringsevne. Han er også bold- og pasningssikker og mestrer også at spille frem gennem kæderne og har generelt et godt bundniveau. Han bidrager rigtigt meget til balancen på holdet, og noget tyder på at jeg ikke er ene om den holdning.


Det er så lige præcis den opgave han ikke mestrer, og derfor at han i mange tilfælde er fuldstændig ubrugelig i det offensive spil. Der skal simpelthen komme mere offensiv kvalitet fra en 8´er på et Manchester United hold. Hvis man ser på hans offensive output i form af mål og assist gennem hans United karriere, så er det virkelig sløjt, og han har endda spillet 10´er ved et par lejligheder.
Skrevet af Lynild
Virkelig sløjt, virkelig? Ift. antal spillede kampe og hvilken rolle han har spillet? Battlegoat sammenligner ham med Pogba. Er det der vi er?

Herrera er en god balancespiller, der måske scorer 5 mål og laver 5-10 på en fremragende sæson. Hvis I kigger på aftal spillede kamp, er han definitionen af en breddespiller, og for sådan én er han sgu´ rimelig god.
Skrevet af Don_Millionaire
Virkelig sløjt, virkelig? Ift. antal spillede kampe og hvilken rolle han har spillet? Battlegoat sammenligner ham med Pogba. Er det der vi er?


I en klub hvor man skal aspirere efter et mesterskab, så er det sløjt. I en klub der bare skal i top 4, er det vel fint, men der skal være større ambitioner end det.

Scholes og Keane har tidligere spillet sammen på den midtbane, og nu er det bedste der kan tilbydes Herrera og Pogba, så jeg synes faktisk ikke helt at det er skævt at holde Herrera op mod Pogba. Vi skal hvert fald kunne forvente et langt højere niveau af den spiller der spiller modsat Pogba.

Herrera er en god balancespiller, der måske scorer 5 mål og laver 5-10 på en fremragende sæson. Hvis I kigger på aftal spillede kamp, er han definitionen af en breddespiller, og for sådan én er han sgu´ rimelig god.


Hvis det er som breddespiller, så er vi helt enige, men nu vil han betales som starter, så vidt jeg forstår, og så skal der sgu mere til. Derudover gik snakken jo på her i tråden, at han ville blive uundværlig, og det er man jo ikke hvis han er breddespiller.

Skrevet af Inuk.
tror du det er pga Herreras manglende klasse at først Barcelona er efter ham og nu PSG ser ud til at få ham??

Han kommer jo ikke til at vippe Veratti af pinden. Også var Barcas interesse heller ikke større. De kan hente ham gratis, men gør de det?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Men du virker til at være på en særlig mission. Så det kunne være du skulle lade være med at spørge folk, hvis du allerede har et svar du selv synes er helt i overensstemmelse med virkeligheden.


Sigh man bliver sku helt træt...
Jeg spurgte ikke folk, jeg spurgte mugge specifikt, men jeg valgte at svare dig fordi du tidligere i tråden har kommet med nogle rimmelig fornuftige indlæg, og troede du havde fulgt med i tråden, i såfald ville du os vide at mit svar til dig, ikke var noget jeg bare havde klar eller revet op af lommen, men noget jeg har skrevet flere gange den sidste måned.
Men det var min fejl.

Så OGS bruger ikke balancespillere?

Okay, men hvis man kigger lidt på hvad Herrera har bidraget med offensivt, ligger han godt i svinget, når man samtidig kigger på hvad de andre tophold har på samme position, i hvert fald hvis du kigger på Milner (der sparker straffe), Wijnaldum og Henderson. Du kunne også sammenligne med Herreras direkte konkurrenter i Utd, Matic, Fred og McTominay
.

Det jo ikke hvad jeg skriver...
Jeg skal ikke gøre mig klog på hvad i gør i Liverpool
Men herrera har indtil OGS kom til været brede spiller, hvilket er helt fint så kan man bruge hans kvaliteter når der er brug for dem, men herrera vil have en løn der er blandt de bedst betalte i United, han er 30 til sommer og er ikke meget bedre en MCtomminay.

Vi kan fint bruge balance spillere men de skal kunne mere end bare spille bagud. Tldr. Hans løn krav stemmer ikke overens med han kvalitet, han er ikke god nok som fast starter
Skrevet af Patson
Herrera er fuldstændig ligegyldig, en alibi spiller.
Tør ikke rigtig noget, så i stedet for at risikere at lave fejl spiller han de sikre afleveringer.

Barca og PSG er ikke interreseret i ham til andet end bænken, og selv der er han for dårlig.
Skrevet af Muggedreng2
Siden du forsvare ham som inderligt Mugge, kan du ikke lige forklare bare 1 ting som du mener herrera er rigtig god til?


Han er fantastisk i presspillet, han kan mandsopdække og er nok den bedste til at udfylde en decideret defensiv taktisk opgave. han er en af de bedste og mest pasningssikre spillere vi har og så dirigerer han midtbanen.

Så du slet ikke kampen i går eller kampen imod Reading f eks?...De kampe hvor han ikke har spillet pga. skader?
Skrevet af Lynild
Battlegoat,

Mht. det fremadrettede har Herrera omkring det samme antal assists som Liverpools midtbane tilsammen, derfor kan han vel ikke kun spille bagud? Og mht. key passes er det kun Milner der er bedre, så det at han ikke kunne begå sig på et hold der udfordrer til mesterskab, kan jeg ikke se argumentet for, hverken statistisk set eller målt på evner. Og heller ikke ift. de kampe jeg har set ham i, men jeg ser i sagens natur ikke alle kampe.

Jeg er helt med på det økonomiske og aldersmæssige aspekt, og McTominay ser pt. ud som et stærkere kort. Fred virker som en ganske interessant spiller, men jeg har kun set ham i PSG-kampen, så det er et meget tyndt grundlag jeg har der. Han kan ikke have været god i går tænker jeg. Hvor om alt er, mon ikke man kommer videre, hvis Herrera smutter til sommer.

Jeg havde det lidt på samme måde med Lucas, at det var en god breddespiller med højt bundniveau (trods det obligatoriske frispark på kanten af feltet) og en stærk kulturbærer, og derfor er skam at se ham smutte, men han er ikke savnet, heller ikke Joe Allen, til trods for den undren man kunne møde i Liverpool-tråden dengang.

Og nej, jeg mener ikke Herrera er uundværlig, men at han er en god trupspiller og virker loyal (uden brok osv.), og så bestemt ikke en alibi-spiller og kan selvfølgelig ikke sammenlignes med Veratti og Busquets m.fl. men de kan heller ikke spille alle kampe og alle positioner.
Skrevet af Slettet(260021200206)
Man må antage at Herrera er tabt og den går nok men jeg syntes det ser svært ud til sommer hvis CL glipper.
Vi skal ud og kæmpe med Bayern, PSG, Real, til dels Barca og så Chelsea som vil være desperate efter forstærkninger. Klubber som alle bortset fra Chelsea er garanti for CL bold hver sæson og som kan matche vores penge tank. Vi kan risikerer at blive taberne i det spil. Jeg kunne godt frygte at vi ser en sommer med overbetalte spillere som ikke har niveauet ala Fred er det der kommer ind.

Men ønsketænkning er stadig en af Koulibaly, Varane & De Ligt. Krydret med Sancho og en stjerne 8/6.
Koster givetvis også 250 mio pund. Måske endda mere.

Vi har Rojo, Valencia, Sanchez, Young, Matic, Jones, Bailly, Damian og Mata som emner hvoraf det vel kun er Bailly, Jones og Sanchez vi kan få ordentlige penge for. Valencia og Mata har kontrakt udløb, Young, Matic og Rojo er garanteret for dyre lønningsmæssigt til at kunne få ret meget for dem.

Hvis vi antager at vi kan skrabe 70 mio. Pund ind for de tre ovenstående samt spare lønninger på dem og Herrera, Mata og Valencia, må man kunne forvente at vi har omkring de 130 mio pund selv. Så mangler vi 50.!


Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Liverdrengen
Muggedrengen,
jeg er nödt til at forsvare dig.

Folk som ikke mener han er dygtig nok til United skal jo bare tjekke statestikken, som findes i de kampe som han ikke spiller.

Ander er ikke den mest synlige profil i United, men måske en af de vigtigeste komponenter for at sikre balancen.
\"Livets svære beslutning. Barca eller Real. Man kan hade Real grundet deres fortids tilhængere. Man kan hade Barca grundet deres nutids tilhængere\" Conte/Nestor.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis vi antager at vi kan skrabe 70 mio. Pund ind for de tre ovenstående samt spare lønninger på dem og Herrera, Mata og Valencia, må man kunne forvente at vi har omkring de 130 mio pund selv. Så mangler vi 50.!


Jeg tror ikke at du skal være i tvivl om at der er masser af penge at bruge, så længe at spilleren bare er den rigtige. Det var jo ikke et problem at bruge penge i det sidste vindue, og Woodward ville gerne bruge op mod 100 mill. på en centerforsvarer, hvis man skal tro diverse rygter, men problemet var at der ikke var enighed om, hvilke spillere der var de penge værd.

Det tror jeg er der bliver bedre enighed om til sommer, men så er det selvfølgelig et spørgsmål om de spillere gider klubben, for du har helt ret i at det bliver meget svært med de andre klubber der er på markedet.
Skrevet af KnockOut
Men ønsketænkning er stadig en af Koulibaly, Varane & De Ligt. Krydret med Sancho og en stjerne 8/6.
Koster givetvis også 250 mio pund. Måske endda mere.

Vi har Rojo, Valencia, Sanchez, Young, Matic, Jones, Bailly, Damian og Mata som emner hvoraf det vel kun er Bailly, Jones og Sanchez vi kan få ordentlige penge for. Valencia og Mata har kontrakt udløb, Young, Matic og Rojo er garanteret for dyre lønningsmæssigt til at kunne få ret meget for dem.


Du skal nok regne med.

Koulibaly = 100mil+ (en mulighed men de er ikke nemme at forhandle med).
Varane = 100mil+ (Han bruger nok Ramos trick for ny kontrakt).
De Ligt = 80mil (ham vinder Barcelona nok)
Sancho = 70-80mil+ (Der er mange om budet).

Sanchez skal du nok ikke regne med i kan sælge til meget da det helt stor problem er hans løn, faktisk skal i nok bare være glade for at slippe for den løn, og det er jo heller ikke fordi han har spillet sig til at han kan retfærdigøre ret meget.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Muggedreng2
Giver for øvrigt vores udebanefans ret. Der er noget helt galt i klubben vi ikke får set lige pt.

I går kom der kun 5 spillere hen for at takke dem. Pogba, De Gea, Martial Lingard skred direkte i omklædningsrummet....

Ilfg. dem der blev interviewet er det ikke sket i mange år at fans ikke er takket for støtten på udebane af hele holdet..

De Gea er væk jeg er sikker, han skrider, hans hovede er slet ikke med os mere , Pogbas heller ikke, de er mentalt væk. Tak for det Ed ham som i alle har så travlt med at rose....
Skrevet af Don_Millionaire
De Gea er væk jeg er sikker, han skrider, hans hovede er slet ikke med os mere , Pogbas heller ikke, de er mentalt væk. Tak for det Ed ham som i alle har så travlt med at rose....


Er du retarderet? Eller vil du bare ikke forholde dig til hvad folk rent faktisk skriver?
Skrevet af Muggedreng2
@Landskinken

Det er jo altsammen meget godt men hvor er den midtbanespiller så henne der skal binde vores hold sammen. Matic er for gammel, McTorminay tilbyder INGEN dynamik overhovedet og Fred ligner er hovedløs kylling. Hvem af dem du nævner er det der skal give vores midtbane tyngde så vi kan få noget ud af Pogba?...(For øvrigt er de 4 du nævner langt over 300 millioner)
Skrevet af Muggedreng2
Er du retarderet? Eller vil du bare ikke forholde dig til hvad folk rent faktisk skriver?

Gider du finde kammertonen din spade?
annonce
0