Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Kan være vi også skal til at have en ny akademidirektør. Nicky Butt skulle være anholdt for et overfald her til aften.
Skrevet af Toggle
Lidt ligegyldigt info
Degea, smalling, jones og Young startede også på banen i 2011 da vi røg ud til basel. Seriøst, er vi ikke længere end det.

Phelan fungerede ellers som sportsdirektør inden vi fik ham tilbage. Han er perfekt til det job synes jeg
LUHG
Skrevet af badazz
Deligt ved siden af kunne være fedt. Pogba ud, Eriksen ind. Så mangler vi en ny 6er. Dejong fra Ajax kunne være spændende men det samme kunne Ruben neves også være. På hø kant enten sancho eller odoi. Og lad os for fanden da få en Schmeichel ind. Det skriger til himlen at vi mangler en keeper der er en kæmpe leder. Og Schmeichel har vel vundet flere engelske mesterskaber end hovedparten af de andre spillere.

Men er det realistisk med Eriksen? Levy vil næppe sælge til en konkurrende klub, og set med Eriksens øjne, så er Man U lige pt vel mere et skridt til siden end et skridt op (no offense).
Og enig mht De Gea. Han virker som en der mentalt er videre.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Don_Millionaire
Men er det realistisk med Eriksen?


Nej.

Jeg tror at det er et skifte til Spanien, eller også bliver han i Spurs. Som du siger, så er det ikke et skridt op, at tage til United som det ser ud nu, men han kan selvfølgelig blive lokket af lidt ekstra penge, og udsigterne til, at der vil blive investeret mere i holdet, hvilket måske kan kaste flere titler af sig, end hvad tilfældet er i Spurs.
Skrevet af Inuk.
Det helt store spørgsmål er om Woodward og bestyrelsen har tålmodigheden der kræves når genopbygningen af holdet går igang.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Det vel os fans der ingen tålmodighed har
Skrevet af uden_benskinner
vi vidste alle, at united ville blive stoppet af barcelona, så ingen grund til overdreven krise-snak. nu kan solskjær og holdet til gengæld fokusere 100 % på at komme i top-4, hvilket stadig er realistisk i min optik.

gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Det vel os fans der ingen tålmodighed har

Jeg mener Woodward med sin måde at køre tingene på har vist han ingen tålmodighed har.

Fans vil jo bare se noget positivt. Bare tag Løffen f.eks. Alene det han er positivt indstillet er jo nok til at fans tilgiver ham, på trods af han koster mål.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
I forlængelse af Solskjærs udtalelse om genopbygningen, som han mener kan tage nogle år:

Solskjær har naturligvis begået fejl, men overordnet set kan jeg godt lide de formationer og de taktikker, han disker op med. Jeg synes han er lige lovlig venlig over for den "gamle" garde som Smalling, Jones og Young, men ingen er vel fejlfri.

Og selvfølgelig skal han have lov til at skifte ud i truppen og sætte sit eget præg. Jeg tror ikke vi er mange vinduer væk fra at kunne udfordre i toppen af ligaen - og han ligger vel også side om side med Liverpool og City på antal point hentet siden han kom til; selv med den seneste tids dårlige resultater.

Problemet er for mig at se, at vi bliver ved med at genopbygge. Van Gaal sagde det samme, Mourinho sagde det samme, og nu vil Solskjær også rydde op og genopbygge. De bliver ved med at rydde op efter hinanden og vi kommer ikke ret langt. Derfor er det også komplet idiotisk, at vi står foran endnu en sommer, hvor truppen står til at få en kæmpe overhaling, og det stadig er det gamle setup, klubben arbejder efter. En kæmpe scouting afdeling, der rapporterer til en chefscout, der rapporterer til en revisor, der træffer beslutninger i samarbejde med den til hver en tid siddende manager. Så længe der ikke kommer en sportsdirektør ind til at træffe transferbeslutningerne, kommer vi til at gå rundt i den samme cirkel i al evighed. Nu har vi haft Moyes, der hentede det eneste, han kunne få fat på, Van Gaal der ville spille possession, Mourinho der ville stå kompakt og spille på indlæg/omstillinger og nu Solskjær, der vil spille med høj intensitet. Det er en ny kategori af spillere, vi igen skal ud og have i kikkerten. Og hvem ved om den næste manager, kan bruge dem? Så længe der ikke bliver lagt en sportslig rød tråd, tror jeg vi får svært ved at etablere os i toppen igen. Det kan da godt være, vi kan nappe et enkelt mesterskab i det nuværende setup, men der er ikke noget kontinuitet over det.

Men det er jo den sørgerlige sandhed om vores klub. Vi er ikke det eneste store hold, der vil handle til sommer, men hvor klubber som Bayern München og Real Madrid sulter efter titler og sigter efter at opbygge det mest slagkraftige hold, har vi ejere og direktion, der sigter efter max ROI.
Skrevet af Toggle
Det er jo næsten de bedste resultater der kunne ske i aften. Spurs videre så de kan fokusere mere på CL og fortsætte deres gummiben i PL. City ude og Liverpool videre hvilket vel gør sandsynligheden for city som engelske mestre større og liverpool kan leve videre med deres next season forhåbentlig.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det er svært at holde med city, når man følger united, så der gik naturligvis et mindre adrenalinsus igennem mig, da det stod klart, at tottenham havde vundet.

lapioche: gode tanker du gør dig, og yderst relevante også. solskjær mangler klart en kompetent sportslig direktør til at få en overordnet spillestil helt tryllet på plads, så united atter kan blande sig blandt de allerbedste igen.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/samuelluckhurst/status/1118831538769158145?s=20

Hvis man rent faktisk kan tro på at det er den nye strategi, og at en teknisk direktør vil følge samme tråd, så lyder det rigtig fint i mine ører. Galactico-strategien er hvert fald ikke vejen frem for United, og mener heller ikke at den er særlig forenelig med klubben. Det er selvfølgelig ikke ensbetydende med at man ikke kan købe en stor stjerne i ny og næ, men det skal ikke være det der er den overordnede strategi, sådan som Woody ellers har forsøgt.

Tænker umiddelbart at Sancho, Rice og Wan Bisakka er åbenlyse transfermål, og de vil samtidig også dække nogle af de behov vi har. Det vigtigste er blot, at man ikke bare køber unge spillere fordi det er hvad strategien tilsiger, men at de rent faktisk også har et niveau, hvor de kan være med. Ellers kan man ligeså godt satse på egne talenter.

Selvom den tekniske direktør ikke er på plads, så er jeg langt mere optimistisk op til dette transfervindue, end jeg har været de sidste par sæsoner. Tror det ender med at blive positivt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg må indrømme, jeg ikke er helt solgt på Declan Rice endnu. Talentet er der da, men jeg er ikke sikker på, han kan tage det næste skridt allerede. Det er i hvert fald ikke en "gamechanger", som jeg ser det, for nu at blive i jargonen.

Wan Bissaka er jeg klar på, omend jeg ikke er videre imponeret over det offensive. Det ligner lidt en højrebenet Luke Shaw.

Sancho tager jeg også gerne - men jeg tvivler på det kan lade sig gøre. Spændende hvad der skal ske.
Skrevet af Inuk.
Jeg håber da ikke vi udskriver endu en fed check til AWB blot fordi vi ikke tør give vores egne chancen. Der er allerede 2 der venter på Young og Valencia smutter så de kan konkurrere om pladsen som HB. Giv dem en sæson, så kan vi se om de er værd at satse på.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg kunne nu også godt tænke mig at se lidt mere til Greenwood før vi sprænger banken for Sancho
Skrevet af Slettet(300654210904)
Sancho og Greenwood spiller vel ikke samme plads?

Jeg synes United mangler en højrekant. Jeg synes uanset hvad, at der mangler noget oppe foran. Jeg tør ikke satse på, at Martial og Rashford laver se fornødne mål, da de begge har en tendens til at svinge meget i niveau. Fair nok, deres alder taget i betragtning, men jeg synes at Uniteds angreb har haft for mange tandløse kampe, til at jeg vil satse på dem, uden nogen tilføjelser, uanset hvor stort et talent Greenwood er. Om Sancho så er løsningen, ved jeg ikke, da jeg ikke har set nok Dortmund kampe til at bedømme ham. Jeg ville dog ikke have noget mod at skippe Lukaku af, hvis man kan få en god sum for ham, og rykke Greenwood op i hierakiet.
Skrevet af Inuk.
Jeg tør ikke satse på, at Martial og Rashford laver se fornødne mål, da de begge har en tendens til at svinge meget i niveau. Fair nok, deres alder taget i betragtning, men jeg synes at Uniteds angreb har haft for mange tandløse kampe, til at jeg vil satse på dem, uden nogen tilføjelser, uanset hvor stort et talent Greenwood er. Om Sancho så er løsningen, ved jeg ikke, da jeg ikke har set nok Dortmund kampe til at bedømme ham. Jeg ville dog ikke have noget mod at skippe Lukaku af, hvis man kan få en god sum for ham, og rykke Greenwood op i hierakiet.

Kort fortalt, du mener angrebet er for ungt og løsningen er at sælge den ældeste og hive en ungdomspiller op?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Inuk
Fair. Laird og o´Connor fortjener en chance.

Greenwood og Sancho spiller ikke samme plads, nej. Greenwood er lidt svær at sætte i en kasse, men jeg ville næsten kalde ham en falsk 9´er. Der har så været spekuleret lidt i, om vi kunne bruge ham til højre, fordi han er venstrebenet. Men han har spillet 10´er eller 9´er i de her år, hvor han har trukket overskrifter for sine præstationer som U16, U18 og U23.

Jeg ser i lige så høj grad Greenwood være en konkurrent til Martial og Rashford som evt. til Sancho. Det er i hvert fald slet ikke samme problemstilling, som på højrebacken hvis vi spenderede stort på AWB med Laird lunt i svinget. Så ville de konkurrere om den samme plads med den eneste undtagelse, at man kunne rykke den ene over på en venstre back. Og det duer jo ikke.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Arsenal og Chelsea videre i EL. De må være de største favoritter efterhånden.

Samtidig har vi Liverpool og Spurs i CL-semifinalerne.

Vi kan jo faktisk komme i en situation, hvor 4. pladsen slet ikke giver CL-deltagelse. Det kræver så i hvert fald, at Spurs vinder CL frem for Liverpool, men de er jo også tæt på nu.
Skrevet af Slettet(300654210904)
Inuk @

Nej, jeg mener ikke kun det kan løses ved at hive en ungdomsspiller op. Netop derfor ser jeg gerne en højrekant. Ideelt set, er jeg ikke modstander af at købe en angriber, men jeg tror ikke dette er en prioritet for dette sommervindue og jeg tror at OGS´ har stor tiltro til Rashford. Det er i øvrigt heller ikke et problem, at have et ungt angreb hvis de holder et nogenlunde konsistent niveau. Jeg tror også det ville hjælpe, at få en målfarlig højrekant ind, da United er det mindst farlige PL hold i højreside (jeg tror det var noget med omkring 65-70 procent af Uniteds angreb sker gennem venstre side) hvilket betyder at modstandern "bare" skal lukke af i en side.

Lukaku svinger jo også meget i niveau, og jeg synes ikke han passer specielt godt ind og hans mål kommer for meget i stimer. Jeg siger ikke han skal sælges for enhver pris, men hvis det er planen at Greenwood skal have en større rolle, så ser jeg hellere det går ud over Lukaku end at vi undlader at styrke den højreside.
annonce
0