Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, tak for denne her sæson gutter.

Hold kæft et shitshow
Skrevet af KPinchy
jeg ved fanme snart ikke hvad jeg skal sige. det er en kæmpe skændsel det her. Fy for fanden Pogba og Co. I er ikke værdige til trøjen. Skam jer; forpulede lejesoldater.
Skrevet af trannel
Pogba er gennemført vammel. Sådan en lille ussel cunt der er med når det er sjovt, men ellers bare stempler ud. Desværre er det den type spiller vi har flest af. Svært at bebrejde Solskjær meget når han overtager disse patetiske eksistenser, men jeg går ud fra at flere af jer nu godt kan se, hvorfor det var fuldstændig malplaceret i sad og råbte og skreg på en permanent aftale til OGS.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Nokia41
Nu må de bide i det sure æble og skifte OGS nu så den rigtige manager kan stå for indkøb og salg. Cardiff scorer2 mål på udebane - naturligvis mod os!
Skrevet af KPinchy
Nokia stop nu det der trolleri.
Det her er ikke Solskjærs skyld. Det er de forpulede røvhuller der løber rundt på banen. Han kan ikke spille kampene for dem.
#inOlewetrust
Skrevet af Slettet(051121201502)
OGS kan vel ikke gå helt fri for kritik?
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af KPinchy
Nej, men derfra og så til at sige at han skiftes allerede. Det er sgu useriøst..
Skrevet af Egos
OGS holder ikke super længe, hvis vi ser for mange resultater ligesom dem vi har set siden kontrakten med ham blev underskrevet.
Skrevet af Slettet(051121201502)
Jeg er bare glad for, at jeg ikke er fan af et hold, der sejler så meget fra top til bund.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af #GGMU!
Hvor er det forfærdeligt, at se hvordan City bare tromler over Brighton & vi ikke engang kan score mod CARDIFF!!! :-(
Skrevet af Toggle
Vi må jo forberede os på en hård kamp i bunden af premier-league næste sæson.
Dejligt at det er sommerferie nu. Ses til august. Jeg har brug for en pause
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er vildt nok at gå fra at banke Cardiff 5-1 i Solskjærs første kamp til at tabe 0-2 i sæsonens sidste. Det er enormt kendetegnende for det her Solskjær-hold, at når man først møder lidt modgang - i denne kamp i form af et foræret straffespark - så falder bunden totalt ud. Der havde Mourinho alligevel en del comebacks under bæltet, da han blev fyret.

Jeg sidder ikke rigtigt med fornemmelsen af, at Solskjær kan vende det, når vi kommer bagud. Og det er sgu bekymrende. For de her spillere har sgu ikke nosser nok til at gøre det selv.

Men nej, selvfølgelig skal han ikke fyres. Nu er der truffet et valg, og selvom det måske var lige en postgang for tidligt at træffe beslutningen, så er vi nødt til at stå ved den nu.
Skrevet af Mr. Pink
Super.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Nokia41
KPinchy stop dig selv. Hvis jeg ejede klubben blev OGS skiftet NU uanset hvad du mener. Det hele sejler vildt meget og fint du giver spillerene skylden - de er også vildt ringe og de fleste skal skiftes. Men er ikke OGS
Skrevet af KPinchy
Nokia hold nu op. Hvis du ikke kan se det er fuldstændig sindssygt at fyre en manager efter 6 måneder, hvor han i øvrigt overtog en trup uden selvtillid, så har vi to ikke noget at snakke om. OGS er ikke problemet her
Skrevet af KPinchy
I øvrige godt at du ikke ejer klubben
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg kan ikke afvise, at Solskjær også er et problem. Men for nuværende er det et problem, vi må leve med i så fald. Der er rigeligt med andre problemer, vi kan gå i gang med at løse først, mens vi finder ud af, om Solskjær har hvad der skal til.
Skrevet af KPinchy
Lapioche: det kan sagtens være at jeg tager fejl og så vil jeg gerne være den første til at erkende det. Men at afskrive ham efter en halv sæson, er i min bog useriøst. Så havde Ferguson jo heller ikke overlevet i sin tid
Skrevet af NickRomano
Eftersom OGS kun har været i klubben i et halvt år, er det begrænset, hvilken opbygning og metode, som man skiller sig af med, hvis man fyrer nordmanden.

Ligeledes er det heller ikke OGS´ spillere eller spillemæssige koncept, hvis der overhovedet er noget, og derfor ødelægger man heller ikke noget på den front, hvis OGS strittes ud.

I forh. til Man. Uniteds budget kan det vel heller ikke udgøre et væsenligt problem, om man skiller sig af med OGS - var hans fastansættelse i sin tid ikke også mest et udtryk for, at man ville have ro på bagsmækken og prøve at skabe en vis kontinuitet i den resterende sæson ?

Skønner klubben, at man står bedst med en ny træner, kan jeg ikke se det store problem i at afskedige OGS.

Kan man få den rigtige kapacitet ind, er OGS et overstået kapitel på få sekunder.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Der er bare ingen ledige emner på markedet for trænere/managers, og det vil i øvrigt være hul i hovedet overhovedet at agere, før et egentligt sportsligt setup er på plads.

Kunne man have fundet en sportsdirektør og en teknisk direktør i løbet af sæsonen, burde de have været prioriteret før en fastansættelse af Solskjær. Men jeg tænker, at det er nogenlunde lige så svært at finde topfolk til den sportslige ledelse mid-season, som det er at finde en manager.

Lige nu håber jeg kun på 2 annonceringer, og så kan jeg absolut leve med at vi ikke henter nogen spillere, eller måske en enkelt eller to talentfulde unge spillere i løbet af sommeren. Og det er annoncering af ny sportslig ledelse, og at man har hentet nogle af de bedste folk i verden til den del (ikke noget med tidligere spillere eller andet pjat, som ikke har nogen gang i en professionelt ledet klub - hvis de ikke har erfaring, kan de ikke bruges til lige præcis de stillinger).

OGS - han var interim, og god til den del. Hvorvidt han kan bruges som fast manager ved vi først efter en hel sæson eller 2.
Men hvis vi får de rette personer ind til ledelsen, og de ikke mener Solskjær er den rette, eller fordi de var hvem den/de rette er, og ved de han fiske dem, er det også OK med mig.
annonce
0