Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
@Crazy

Han er bestemt en anden størrelse. Allerede da vi købte Pogba var der historier om, at planen fra Raiolas side var, at han skulle videre til Real eller Barca efter 3 år. Her står vi så. Jeg tænker at det er meget anderledes med Wan-Bissaka, men jeg ved selvfølgelig ikke mere end du gør.

Men ja, vi mangler en teknisk direktør, og det kunne da være rart at vide hvem der egentlig styrer der her show.

Skrevet af Acheron 3
Jeg vil også tro at kombinationen Raiola/Pogba er uden sammenligning med noget andet.

Prisen for Wan-Bissaka er høj fordi at alle ved at i har pengene. Sådan er det nu engang. Ideen med at hente unge spillere er dog ikke helt tosset, og David Brooks fra Bournemouth kunne godt lyde til at være den næste. Til gengæld er det i så fald vigtigt, at der også er nogle erfarne spillere som de kan læne sig op ad og lære af, og det er måske også en af ideerne med Matas kontraktforlængelse.

Det er muligt at der går et par sæsoner før det virkelig bærer frugt, men det ligner en spændende vej at gå.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Morten5500
50m £ er helt sikkert for meget for AWB, men når man tænker på hvordan markedet har ændret sig og at vi gav 30m £ for Shaw så giver det måske mening.

Tænker ideen med AWB købet er at Shaw og AWB skal være førstevalg til hhv. venstre og højre back. Dalot, Young og Darmian er så back-ups (de kan alle 3 spille både v og h) hvis én af dem er ude af form eller bliver skadet. Og Dalot har jo stadig chancen for at steppe up, udvikle sig og tage højrebacken - vi gir ham såmænd bare noget konkurrence med AWB.


Vil iøvrigt anbefale alle United fans at tjekke dette interview ud: https://youtu.be/q4GHrHT__Fg?t=1271
Danny Higginbotham er så velartikuleret og fornuftig at høre på. Han forsvarer Solskjærs ansættelse og forklarer, hvorfor det at ansætte en som Ferdinand, Fletcher e.l. som sportsdirektør, måske kan være en rigtig god idé. Interviewet er ret langt, men fuldstændig det værd at lytte til.

Skrevet af Slettet(260021200206)
Det giver bare ikke meget mening at spendere 50 mio £ på en højre back der ikke er en virkelig markant forstærkning når der er andre steder der trænger mere f.eks. Def midt, Central Midt, Center forsvar samt højre wing. Udover dette er der billigere og bedre alternativer dog med mindre fremtidsperspektiv (f. Eks. Meunier) men til fremtiden har vi Dalot.
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Battlegoat
Jeg ville spendere 100m på en wingback hvis det betyder Ashley Young ikke er fast starter længere.
Skrevet af Toggle
Andy Mitten skriver at wan bissaka stort set er done deal. Håber egentlig det er sandt. Og så begynder rygtet om ndombele også at blive varmere. Silly season
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
https://www.espn.in/football/soccer-transfers/story/3880271/sources-man-utd-only-have-100m-for-transfers

Hvis det her er rigtigt, så vil jeg gerne ændre min holdning til det forestående Wan-Bissaka køb.

Men kan det virkelig passe at der ikke er mere end 100 mio.? Virker ikke ligefrem som verdens største opbakning til Ole.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det virker bizart. Men hvis Ole kun har 100 mio. pund, så er det sgu et bold move at bruge £50 mio. på en højre dør, når der var billigere alternativer på markedet og vi skriger efter en stærk CB.

Men jeg tror heller ikke på det.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg synes også det lyder mærkeligt, men vi får heldigvis syn for sagen de næste par måneder. Medmindre vi selvfølgelig sælger De Gea, Lukaku og Pogba og investerer de penge i nye spillere.
Skrevet af Mr. Pink
Enig med Landskinken, men Battlegoat har en væsentlig pointe mht Young.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu har jeg læst det et par gange - senest fra The Guardian:

United and Palace officials have been in talks since the weekend over a fee for the England Under-21 right-back, with the Selhurst Park club wanting at least £50m guaranteed for the 21-year-old. Palace rejected United´s first offer last month but progress has been made on the terms in recent days. Palace also want United to remove the sell-on clause that was part of the deal that took Wilfried Zaha back to Palace in January 2015.

Det er der da forhåbentligt ikke nogen, der går med til?! Når vi solgte Zaha for en slik dengang hang det jo bl.a. sammen med, at vi kunne se frem til at modtage 25% af Palaces salg, hvis han en dag skulle væk fra dem. Med dagens marked in mente svarer det jo til at lægge 10-15 mio. pund oveni de 50.

Den her handel ser dårligere og dårligere ud for hver dag, der går.
Skrevet af Battlegoat
Real Madrid har åbenbart forhørt sig de ligt situation, om han er afsat @sport_witness

Hvorefter de stiller sig selv spørgsmålet!

Now why would Madrid come forward? Who could be leaving? This gives the potential for plenty of claims, the first one likely to be Raphael Varane being offered as part of a Paul Pogba deal.


Dear mr Black helicoptor, i believe...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det ville da være den bedste udgang på en elendig situation. Men jeg tvivler nu.

At Real meldes interesseret i De Ligt kan lige så vel være en stor løgn og Raiola, der bare forsøger at lave flere narrestreger. Man kan aldrig stole på noget, når han er agent.
Skrevet af Inuk.
At Real meldes interesseret i De Ligt kan lige så vel være en stor løgn og Raiola, der bare forsøger at lave flere narrestreger. Man kan aldrig stole på noget, når han er agent.

Raiolas bluff er igang med at give bagslag. OGS har trukket vores bud tilbage, Barca har ikke forhøjet deres bud og Bayern, PSG og Juve er interesserede men nægter at betale den pris som Raiola personligt vil have.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af JuveFella
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har vi trukket det tilbage? Er vi ikke bare blevet afvist?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Simon Stone skyder AWB-rygterne ned. Altså dem om en næsten færdig handel.

https://twitter.com/sistoney67/status/1141808167455772673?s=21
Skrevet af Slettet(262004201905)
De Ligt - god spiller, men har vi brug for at leje ham, indtil Raiola mener det er tid til at komme videre?
Nej, han bør aldrig være på blokken i United. Han er ikke den færdige vare, og når han bliver det, vil hans agent have ham videre (og det vil da forhåbentlig være på et tidspunkt, hvor United er ret tæt på at være hvor vi gerne vil være sportsligt, omend 3 år synes af ret lidt, når vi ved, at det er Woodward der styrer løjerne - men med lidt god vilje kan vi håbe på, at vi er tæt på at have et godt hold om 3 år - og vi har jo nok været igennem mindst 1 manager og OGS på det tidspunkt - og det her er med de positive briller)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Lad os nu bare hente ukendte store talenter, som kan noget. Det giver så meget mere mening, end at hente sub-top spillere til enorme overpriser. Maguire til 70 mio £ er bare et af eksemplerne - lad os da i stedet købe 10 talenter til pladsen, hvor mindst 1 af dem bilver mindst lige så god som ham, og derefter bliver fast mand om nogle år.
At købe den færdige vare er jo pt. flydende. Det giver ikke mening at købe sub-top spillere til top-top priser, bare fordi vi mangler. City har, blandt de sindsygt mange handler de har lavet over de senest år, faktisk kun købt Sterling til overpris, af dem de har haft købt, og han begynder nu at shine.
Skrevet af Bosse1983
De sidste par sæsoner har Sterling leveret mål eller assist ca. 1 gang pr. 100 minutter. Det er vanskeligt at kalde ham overpriset på den baggrund. Han er 24 år gammel og markedsprisen er vel tæt på fordoblet, siden man hentede ham.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0