Snak

Mere indhold efter annoncen
#GiggsOut
De Gea; Jones, Vidic (c), Ferdinand, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Kagawa, Welbeck, Rooney.

OK, det var ikke lige det jeg håbede på.


Ked af at se Mata ude og så at Januzaj ikke engang er med på bænken.
Enig. Og Smalling er fremtiden. Ingen grund til, at han ikke skal spille.
Nu er jeg ik úberbegejstret for Smalling, men man ka ihvertfald ikke være mindre fremtid end de to han har valgt. Men fair play; han må ha valgt dem, som gir ham størst chance for jobbet, og det gør en (stor)sejr selvf. Og mon ik Mata ligger tæt på en plads. Han var sgu også ringe mod Everton. Ka selvf også være Giggs er stenalderbegejstret for en rigid 442...
1. halvleg var ikke noget specielt, men det er sku lækkert at Giggs giver OT et målshow. Også selvom Norwich ikke er en stor skalp.

Lækkert at Rooney giver den gas og at Mata sætter endnu en ind.

Med indskiftningen af Young kommer Mata ind i hullet som han hører til i. Håber på 1-2 mål mere.
FCK og United siden \'92.
Det er nok lidt tidligt til silly season, MEN!

http://pbs.twimg.com/med…IAAmDqp.jpg

Den skaldede, som Sir Alex sad med i dagens kamp er Reus´ og Kroos´ agent.
FCK og United siden \'92.
Ja det er lidt tidligt, men det kunne også være en indkation på noget godt i transfervinduet, man har i hvert fald lov til at håbe...
HVIS det skulle ske at vi landede Reus, Kroos, Shaw (som vi angiveligt allerede skulle have lavet en aftale med) og så en ekstra CM. Så ville jeg være helt i ekstase over sommerens transfervindue.

Evt. også en højreback så vi kan have Jones, Smalling og Evans til at fokusere sig om det centrale forsvar og så kan Rafael/ny gut koncentrere sig om HB.

Hvorvidt Büttner ville være tilfreds med at være backup for Shaw ved jeg ikke.
FCK og United siden \'92.
Kilde på Shaw? Reus ville være genialt, og umiddelbart muligt. Hvis Kroos kommer oveni de to så behøver vi ik en ekstra CM for at jeg går i ekstase. Men ja, en ekstra HB virker logisk.
Hvorfor ville Reus være mulig?

Han spiller med om mesterskabet, de er i CL og han spiller for hans favorit klub. Medmindre i kan ligge en helt igennem vild løn, og beløb for ham, hvad skulle grunden så være for ham at flytte?
Wise Men Say...
annonce