Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Ok, så uanset om der er tale om pålidelige medier eller sensationsmedier, er hitraten 10%.


Ifølge hvem?

Hvorfor er det ene så bedre end det andet??


Bedre kilder.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis du kigger på alle rygter der har været nævnt herinde over de seneste måneder, har hitraten været under 10%
Så hvis der udelukkende har været refereret til troværdige kilder, giver det jo slet ikke mening at skelne mellem de kilder man kalder troværdige og andre kilder. De er lige lidt pålidelige, når det kommer til hitrate.
Skrevet af Don_Millionaire
Hvordan måler du din hitrate på under 10%?

Går selvfølgelig ud fra at det er noget du har regnet på når du er så skråsikker. Ellers kunne det jo næsten lyde som noget du tilfældigt bare slynger ud...
Skrevet af Slettet(262004201905)

Tæl antallet af rygter - og derefter antallet af bekræftede rygter - det er nemmest med spillerhandler, da de enten går igennem eller ikke gør det.
Det er ikke så svært, og det er sådan hver sommer - og det er ikke kun tabloids der har den ringe hitrate. Jeg nener den blev opgjort for 1 eller 2 somre siden. Hvor de medier der havde størst hitrate vist nok var på lige over 10%

Og så er det man kan spørge sig selv - eksisterer mere pålidige medier egentlig, når det kommer til fodboldrygter?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hitrate? Bare fordi BBC eksempelvis skriver vi er interesserede i en spiller, tager de jo ikke fejl, så længe det ikke materialiserer sig i en transfer. Kalder de 30-40 done deals på en summer, som jo giver 10% hitrate ved 3-4 handler? Gu gør de da ej.
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, det lyder da næsten som en historie du vil finde på indkast.dk.

Nej, da. Alle medier er selvfølgelig lige upålidelige. Der er da ikke nogle journalister på denne jordklode der ejer det mindste gram af integritet.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Det var nu plbold jeg så den med pogba.

Plbold jeg egentlig kun fandt fordi nogen her i tråden linkede til den for et par dage siden ;-).

Jeg siger ikke alle journalister er upålidelige. Jeg siger bare det ikke giver mening at fastsætte regler om, at man kun må referere til bestemte sites, men samtidig mæsker sig i et væld af transferrygter fra disse sites når der er så latterlig lav hitrate på alle transferrygter fra alle medier.

Og kilder der det ene år kan virke mere pålidelige, er året efter sindsygt upålidelig.
Jeg mener mange tidligere har ment at Bellague, Castles og Di Marzio var ret pålidelige. Men Bellague pg Castles er nu nogenlundd lige så upålidelige som Daily Mail, og Di Marzio er godt på vej.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ligeledes nævner Toggle MEN og Sky Sports (England) som pålidelige, mens sider der rater pålideligheden af fodbold/sports-nyheder rater dem upålidelige.
Skrevet af Battlegoat
trollololololol
Skrevet af Poborsky
Nu hvor alt tyder på, at Maguire er United mand inden længe. Han får derfor min fulde opbakning, og han må endelig vise sig som en frelser for vores forsvar. Så skal vi bare af med Rojo, Smalling el. Jones, Sanchez og Matic efter min bedste overbevisning. Hvis Lukaku smutter, ser jeg gerne en bevægelig angriber som erstatning - om det er Dybala der er den rigtige ved jeg ikke.

Jeg håber at Tuanzebe, Garner, Greenwood og Gomes får en masse chancer i den kommende sæson.
United siden '93 (født 88) Glory Glory Man United
Skrevet af Toggle
Men crazy jeg er da pisse ligeglad med hvordan andre sites rater MEN og Skysports. Journalisten jeg kigger på der er Stuart mathieson, der skriver for begge. Han har fulgt united siden 95 og er også indblandet i mutv. Jeg elsker at følge ham fordi jeg faktisk synes han er en af de få som har fingeren på pulsen hele tiden. Så selv journalisterne kan vi blive kildekritiske over. Derudover er det vel tidligere slået fast at dimarzio mest ved noget om italiensk fodbold men kommer til kort når han udtaler sig om ikke italienske klubber. Som lapioche skriver så er de nævnte medier med bl.a. Mathieson og Stone sgu ikke slemme til at skrive done deals. Til gengæld er de gode til at fortælle hvilke andre medier der har varme transfer rygter om united.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mathieson står ikke på denne side, men Stone står som tier 1, ligesom Di Marzio - hvor Bellague, som tidligere var en af de mest pålidelige, står som tier 4.

Daily mail er listet en gang, ved journalist Craig Hope (Newcastle United), og han står i tier 1.

Jeg ved ikke hvem der definerer hvilke kilder der er gode og hvilke der ikke er. Men det varierer meget fra år til år. Det er i hvert fald ikke lang tid siden Sky Sports var ratet som pålidelig, og altså nu i tier 4 (i 2018 ifølge ham der har ratet dem på siden) - men igen hvad gør ham til ekspert?

Skrevet af Slettet(262004201905)
@The Crazy Gang

https://www.united.no/nyhetsarkiv/om-pogba-blir-ingen-tvil/?fbclid=IwAR3UkL9R0gnX8EpiFXuH5NFfcmiqLnNr0uOFuAVRkdRcaESnPVEn0lhgQYk

Direkte fra Solskjaer.


Øhmmm ja???
Jeg skrev:
"Pogba bliver højst sandsynligt i klubben indtil næste sommer, hvor jeg forventer han ryger til ca. det halve af hvad vi har krævet denne sommer. "
Jeg forventede også han blev. Real og Juve har haft andre prioriteter, og har allerede brugt sindsygt mange penge, og de er umiddelbart de eneste der, ifølge rygterne, har vist interesse.

Hvis det var den med rygspasmerne, havde du så forventet, at Solskjær ville sige, at Pogba brød reglerne og ikke dukkede op i lufthavnen til tiden, hvis det var tilfældet?
Han skal jo sige rygspasmer eller hvad han nu lige er blevet rådet til, hvis Pogba har gjort noget han ikke skulle.
Skrevet af Kroesus
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af NnS
Så er der en måneds tid til at få en af de andre cb skippet afsted. Jeg håber at vi holder tuanzebe på holdet i år og får spillet ham ind via cup kampe og de skadesplagede perioder. Han ser i hvert fald ud til at skulle tage det skridt nu.
Smalling vil nok være den bedste at sende afsted. Især når VAR dommere bliver mere og mere udbredt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ja, hvis vi kan få £35-40m for smalling, skal han da bare sælges. Det må vel være markedsprisen.
Skrevet af Toggle
Selv 25mio kan gøre det.
Rygtet siger at lukaku skal byttes med dybala+mandzukic.
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
De snakkede lidt om vores kommende stopperpar under kampen i går - altså, hvem der skal spille ved siden af Maguire.

Lindelof er nok manden for nuværende, idet han ikke har spillet sig af som vores bedste centerback her i pre-season. Men på den længere bane ser jeg større perspektiver i et Maguire-Tuanzebe makkerpar. Tuanzebe har farten til at dække af for Maguire og Maguire har luftstyrken til at hjælpe Tuanzebe der. Begge er gode på bolden.
annonce
0