Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NnS
Er tuanzebe ikke god med hovedet?
Skrevet af Don_Millionaire
Ja, hvis vi kan få £35-40m for smalling, skal han da bare sælges. Det må vel være markedsprisen.


Ja, det burde være nemt at få skippet ham til en klub ala Crystal Palace med en type som Roy ved roret. Tror han ville passe rigtig fint ind i sådan en klub, og kan godt ske at det ikke kommer helt op at ramme 40 mio., men vi burde kunne få 30 mio.
Skrevet af Kroesus
Vi har tilsyneladende spillet en lukket træningskamp i dag mod Blackburn. 4-0 sejr med mål af Lingard (2), Chong og Greenwood. Pogba spillede.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er tuanzebe ikke god med hovedet?

Han er ikke nogen ørn, nej. Det kan han selvfølgelig nå at blive. Meget af det handler jo også om timing og den slags kan komme med erfaringen.
Skrevet af Don_Millionaire
Diverse medier melder, at vi har trukket os fra en mulig Dybala handel, da vi har fundet ud af at han ikke er vores førsteprioritet. Thank fucking god!

Det kan jo hen og blive et helt ok transfervindue.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hmm. Tror også det er den rigtige beslutning. Men gad vide hvad det så betyder for Lukaku? Og Mandzukic, som ifølge flere medier var på plads på en 2-årig kontrakt.
Skrevet af Kroesus
Så vidt jeg kan forstå er (var) det en byttehandel mellem Lukaku og Dybala. Dybala, udfra de seneste rygter, vælger at blive, hvilket betyder Lukaku ikke tager til Juventus. Intet omkring Mandzukic.

Godt og vel 30 min efter nyheden om Dybala-handlen begyndte rygterne om Fernandes at blusse op igen... Den her sommer må snart gerne være ovre.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg kan bare godt være lidt bekymret for hvad det betyder for Lukaku. Dernæst skal vi have en midtbanespiller, Bruno Fernandes eksempelvis.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af han_solo
Håber også der er hold i de rygter. Dybala skriger af en Di Maria 2.0, hvor vi signer et stort navn der er kommet i overskud hos deres nuværende klub og egentligt ikke gider komme for andet end lønnen.
Spar lønnen og gå all in for Sancho næste sommer!

Jeg bliver virkelig frustreret hvis der ikke er hold i Bruno Fernandes rygterne. Den signing burde ligge lige til højrebenet og han ville fjerne presset fra Pogba, for at være den eneste kreative midtbane spiller.

UTD
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg er med på, at Mandzukic var en selvstændig handel, men hvis vi ender med at beholde Lukaku, er incitamentet til at hente Mandzukic vel noget mindre.
Skrevet af Kroesus
Både-og. Mandzukic kan dække begge fløje og udfra rygterne er han både billig og forlanger ikke det helt vilde i løn. Jeg ser ham meget gerne i klubben.
Manchester United Chicago Bulls
Skrevet af Slettet(100838201910)
Napoli har selvfølgelig også meldt sig ind i kampen om Lukaku, så der er stadig to bejlere til ham selv uden Juve.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis Solskjær mener Lukaku er i overskud, kan han jo godt sælges efter torsdag, da det kun er det engelske vindue der lukker der.

Det kan jo hen og blive et helt ok transfervindue.

Hvis vi trækker os fra Maguire handlen i 11. time, er det faktisk et OK vindue - så har man ikke lavet absurde handler, fordi man var desperat, og hentet et par unge spillere med stort potentiale.

Så skal man bare på plads med en sportsdirektør og en teknisk direktør, inden januar vinduet, eller som minimum inden næste sommer vindue.
Skrevet af Pindhunden
Mine ønsker for de sidste dages transfervindue, i prioriteret rækkefølge:
- lukaku bliver solgt dyrt, og vi henter Mandzukic på en kort aftale, samtidig med at vi køber Fernandes for Lukaku-pengene.
- Vi køber Fernandes og lever med Lukaku indtil vinter.
- Vi gør intet, så vi ikke begår Dybala-fejlen, og så vi kan sætte alt ind på Sancho næste år.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Haha, Simon Stone siger Fernandes slet ikke er på Solskjærs liste...

Man skal passe på når det kun er udenlandske medier, der kører historien
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/sistoney67/status/1158089126555594753?s=20

Interessant, og tænker at der er en del der får en nedsmeltning når de læser den nyhed.

Jeg har svært ved at pege på hvem vi skal hente af midtbanespillere. Eriksen er selvfølgelig et åbenlyst bud, men det er nok også mindre sandsynligt, at han vil os. Hvis det heller ikke bliver Fernandes eller Longstaff, hvem så?
Skrevet af han_solo
Suk!

Det samme gang på gang.
UTD
Skrevet af Battlegoat
jeg gad godt se ogs transfer liste
Skrevet af Pindhunden
Det er desværre ret problematisk at gennemføre sæsonen uden en ny central midtbanespiller. Med den tvivl, som hersker omkring Pogba, så kan man vel med rette argumentere for, at vores centrale midtbane er overgået af i hvert fald syv PL-hold: City, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Arsenal, Wolves og Leicester.Skrevet af Toggle
Jeg er enig i at det faktisk går hen og bliver et godt vindue når vi lige får maguire i hus. Også selvom vi ikke ender med at få Bruno for det betyder at vi så er tvunget til at bruge de unge. Det eneste der mangler for at det har været et glimrende vindue er at vi kommer af med rojo, darmian og smalling
LUHG
annonce
0