Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af han_solo
@Toggle

Har svært ved at se hvorfor det ville være et godt vindue. Jeg er rigtig glad for at få Maguire, men hvis han er sidste køb, så kommer han jo til et hold med en dårligere midtbane end det hold han kommer fra.

Ndidi > Matic, Tielemans > McTominay, Maddison > Fred.

Man skal blot se tilbage på kampen igår, for at se at vores nuværende midtbane ikke evner at kontrollere en kamp.

Hvis Pogba får en langtids skade, så bliver det her en meget lang sæson.
UTD
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tænker også stadig vi mangler kreativitet, men trods alt bedre at stoppe mens legen er god i stedet for at brænde penge af på en fuser i ren desperation.
Skrevet af Inuk.
Jeg tror personligt Lukaku til Juve blot var fake news fordi Woodward var træt af at vente på Inter.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
... oh jeez


@simon stone trækker i land
Re Fernandes, in fairness I have not been given any indication by anyone at Utd that he was a live candidate this summer. Other clubs also said no when they were linked.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig var det ikke fake news. Juve var enige med Lukaku, Dybalas agent var i London.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men det Tweet siger altså mere, end at United ikke går efter Fernandes.
Det soger at det stadig sejler, og at det er den siddende manager der får lov til at lave lister, og at det sandsynligvis er på Solskjærs bestilling, at man betaler kæmpe overpris for Maguire.

Det vil sige, at man igen lader den siddende manager diktere indkøb, som efterfølgende managers ikke rigtigt kan bruge... lige nu skal vi af med en del af dem tidligere managers har hentet, og alligevel henter woodward verdens dyreste forsvarsspiller og Uniteds dyreste eller næstdyreste spiller nogensinde.
Og endda en spiller der på ingen måde kan betragtes som noget nær verdens bedste på pladsen. Selv City, der der har smidt om sig med penge i en årrække, har trukket sig for længst. Det gjorde de også ved Sanchez handlen.

Men det lader ikke til at Woodward har lært af den fadæse.

Vi er til grin - og er lige så langt væk, som vi har været siden Gill og Fergie overlod roret til Woody og Moyes.
Gad vide hvor godt Moyes, Van Gaal og Mourinho kunne have gjort det, hvis de hande fået hjælp af kompetente folk omkring og over dem, fremfor denne uduelighed.

Jeg tænker i øvrigt det er Maguire prisen der betyder, at man ikke går efter midtbanespillere.
Skrevet af Inuk.
Jeg tænker i øvrigt det er Maguire prisen der betyder, at man ikke går efter midtbanespillere.

Man har da Longstaff og Sancho i radaren?
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tror ikke en hat på at vi ikke er efter BF, jeg tror den deal har været lavet meget meget længe og det er derfor der er så lidt røg omkring den.

Jeg tror vi har haft en aftale med Sporting omkring hvem der offentligører den som en gentleman agreement og hvornår det så bliver gjort.

Det ville være det eneste der gav mening i den henseende, selvfølgelig har han været på Oles radar, en midtbanespiller der har stået bag 50 mål på en sæson og som har været anfører for sit hold, har etableret sig som fast starter på sit respektive landshold og som ikke engang er færdigudviklet endnu, og ikke koster en halv arm og 2 ben ???

Come on drenge, hvis vi ikke har været efter ham med den mangel på kreativitet og fart vi savner, en spiller vi har scoutet i mere end 1 år nu????
Skrevet af Battlegoat
enig det er bullshit at vi ikke har forhørt os om ham, det muligt vi har trukket i land fordi de vil have for meget, men han står på ole liste det jeg heller ikke i tvivl om.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er i hvert fald et problem, at vi ikke er blevet mindre afhængige af Pogba henover sommeren. Så længe så meget står og falder omkring ham, så bliver vi ikke mestre, og har han en halvdårlig sæson kan vi også glemme alt om top-4.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ifølge Fabrizio Romano er Inter stadig interesseret i Lukaku - hvis vi ikke kommer til at bruge ham, er det fint hvis han bliver skudt afsted til den rette pris.

Han passer ikke til den stil Solskjær vil spille. Men hvad nu hvis Solskjær er fortid næste sommer eller sommeren efter, og vi lige pludselig mangler en af Lukakus type?

Til den tid vil sådan en med hans kvaliteter sandsynligvis koste et godt stykke over £100m.

Derfor skal vi på ingen måde gå på kompromis. Og hans tilstedeværelse giver altså også muligheden for en plan B eller C, hvis vi vil gå væk fra højt genpres i nogle kampe.

Men altså, hvis Inter vil betale den pris vi forlanger, er det egentlig ok at lade ham gå nu.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lukaku har skabt sig så meget efterhånden, at det er fint at sende ham afsted, selvom hans kvaliteter som fodboldspiller stadig kan bruges. Forleden lagde han et billede op med resultater fra en sprinttest på holdet, som selvfølgelig er fortrolige oplysninger. Det skulle også have medført en skideballe.

Jeg mener dog stadig ikke Mandzukic er en god erstatning. Han laver færre mål, og Solskjær virker ikke til at ville spille op på en targetman.
Skrevet af Muggedreng2
Kan det tænkes at Angel Gomes har været så overbevisende i preseason og til træning at Ole mener han får en større rolle at spille end først antaget, hvorfor han har skullet beslutte sig for om vi skulle bruge resten af vores budget på Maguire eller om vi skulle finde en længere "nede" på listen og så også Bruno?

Personligt tror jeg dog stadigt at BF er en done deal og vi blot venter på at Sporting melder den ud
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg håber du har ret Mugge, vi har virkelig brug for en CM. Ift. Mandzukic er han vel kun tænkt som backup for Martial I så fald. Han har en fantastisk arbejdsmoral, men desværre ikke så meget slutprodukt.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvis en ungdomsspiller på baggrund af en træningslejr og en række træningskampe ville kunne overbevise en manager om, at han ikke behøver bruge hundrede millioner på transfermarkedet, så ville jeg være tilbøjelig til at tro, at han havde et eller andet på den pågældende manager.

Måske hvis Gomes var brudt igennem i foråret som Rashford gjorde tilbage i 2016. Men sgu ikke på grund af 5 træningskampe, hvor han max har spillet 45 min.
Skrevet af Vestejyde2345
Havde aldrig hørt om Rashford, inden han blev skiftet ind mod FCM. Gomes har jeg hørt om i langtid, og var også 16 da han fik debut på førsteholdet, så jeg tror nemt at han kan blive en gevinst, men vil nu hellere have at vi får BF nu.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Selvfølgelig kan Gomes blive en gevinst. Men det er også noget andet end at få manageren til at kaste transferplaner på den pågældende position i skraldespanden.
Skrevet af Muggedreng2
Det kan jo være Ole har fået af vide der ikke er råd til begge spillere (Maguire og Fernandes) og derfor har skullet "vælge"

Jeg kommer bare med mulige scenarier :)

Selv tror jeg at grunden til der har været så stille er at det har været en done deal længe. Derfor begynder de "respekterede" journalister også at tro vi aldrig har været ude efter Bruno, det ved vi jo alle ikke er rigtigt.

Vi har scoutet ham i mere end 1 år, han har haft en kanon sæson som vel ikke har gjort interessen mindre?

Hans agent VAR i London for 2 uger siden.

Det ville i alt fald give mening Ed har været så rolig og udelukkende har arbejdet på at få Maguire til at ske

Skrevet af TheUnitedWay
Gomes spiller jo i venstre side hvor vi har Rashford og Sanchez samt Martial. Det har ikke noget at gøre med at vi mangler en sekser.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg tænkte på en 10er her ikke en 6er
annonce
0