Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Yildis
@Geddar:

Jeg er fuldstændig enig i, at Leipzig er det mest sandsynlige næste skifte for Håland, og at United selvfølgelig ville få konkurrence fra mange klubber, såfremt man ville gå efter ham. Jeg har ikke argumenteret for, at United skulle være særligt lokkende for ham, tværtimod at han traf det kloge og rette valg med Salzburg. Derfor tror jeg også bare, at han fremover også vil vælge den bedste vej for sin karriere, uagtet hans fan-status i en bestemt klub. Og det var kun et tankeeksperiment at bringe United ind i dén ligning, for de ligner langt fra det bedste bud på en kommende arbejdsgiver pt.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
@LaPioche:

Ja han er vild! Vanvittig spiller...
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Mr. Pink
"Som jeg husker det, var han på en uges besøg, da han var 16 år, men der var han jo på en rundrejse for at vise sig frem, siger Ståle Solbakken og fortsætter:

- Vi gjorde en evaluering efter det, og så var der sikkert nogle andre klubber, der lå lidt længere fremme end os. Jeg tror, Ole Gunnar Solskjær var hans store idol, så det lå vel i kortene, at han skulle havne i Molde.

- Han var i udviklingsafdelingen, hvor der er mange spillere i løbet af et år, men set i bakspejlet skulle vi have givet ham hele pakken, siger FCK-manageren med et smil.

Ståle Solbakken kender ikke så meget til Håland, men er glad på norsk fodbolds vegne.

- Jeg har set ham en lille smule, fordi han er lige så gammel som min søn. Men han har haft en eksplosiv fremgang, så det er godt for norsk fodbold, siger Ståle Solbakken.

Erling Håland spillede i Molde frem til januar 2019, hvor han skiftede til RB Salzburg."

Tja, måske mit bud mht OGS og Erling ikke var så håbløst
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Geddar , moderator
Det rykker ikke det store.

Og igen, hvorfor bruge tiden på det, når man har pænt store talenter netop på angriberpladsen?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Toggle
Lapioche
Faktisk er en kontrakt forlængelse vel ganske fint. Jeg drømmer ikke om at lindelof er fast mand i midten om 1-2år når vi forhåbentlig er tættere på toppen men der skal dog bruges fornuftige reserver og her er lindelof en del bedre end smalling, Jones og rojo. Derfor giver en forlængelse af en middelmådig forsvarsspiller for mig god mening. Jeg sammenligner ham vel lidt i holdstatus med o´shea
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Fint med en forlængelse til Lindelöf. Forhåbentlig har vi nu vores bagerste 5 på plads til de næste mange år, så der kan prioriteres andre steder.
Skrevet af Inuk.
Så længe Linde kan ledes, så håber og tror jeg han kan udvikle sig
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
lindeløf var ikke den der stod først på min liste over forlængelser, men okay hvis sympatiske solskjær vil give ham en chance.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af turbocharlie666
Nogen der ved/tror at der er noget hold i alt snakken om Sancho fra Dortmund til United ? :) shit han kunne være en lækker tilføjelse til vores unge offensiv, kan godt være, at der går nogle år, inden vores hold igen kan spille med mod de bedste, men for satan, vi er ved at have en masse super spændende Engelsker talenter som begynder at få masser af spilletid.

Jeg glæder mig rigtigt meget til at følge United i de nærmeste år :) dette er 10 gange mere seriøst, end at blive ved at købe gamle afdankede spillere, som vi taber kassen på hver gang.
Skrevet af fedefynboen
Det er velkendt at jeg ser mere i Lindelöf end de fleste andre her i tråden

Hvad er hans forcer i mine øjne?

Der er naturligvis afspillet, hvor han er kølig og oftest velovervejet i boldomgangen
Samtidig er hans overblik ganske fint, så han evner at spille fremad i stedet for til siden
Men den måske største styrke i hans spil, er hans lidt afventende forsvar. Her bliver det ham, som bestemmer hvornår en tackling skal sættes ind og fratager derved angriberen initiativ. Måske vigtigst giver det forsvarskollegerne tid til at komme i position.
Den tilgang gør også at han laver forbavsende få frispark, hvad jeg finder meget positivt

På negativsiden er han lidt De Geask mht. til at være verbal og vælger hans hold at stå lavt, hvad United alt for ofte gør, så elimineres fordelene og i stedet bliver det synligt at han ikke er noget konsekvent monster.

Så skal United få mest ud af ham, må holdet som sådan rykkes fremad og Maguire skal være lidt mindre forhippet på at fremstå dominerende og pengene værd. For, som jeg ser det, er svenskeren den mest køligt overvejende af de to og burde derfor have dirigentstokken bagude

Finder de to den rette melodi, så ser jeg tegningen til et superstærkt forsvar, som evner at forsvare, når den forhåbentligt intense offensiv med mange fremadrettede løb mislykkes.
Der er altså en tegning som holdet og Solskjær kan arbejde videre på, som jeg ser det.

Skal det blive rigtig godt, så må midtbanen styrkes, alternativt omorganiseres, eller allerhelst begge dele.
Fortsætter Fred med at være anonym og bliver Pogba ikke instrueret i at benytte sig af sine styrker (dvs. løb og være placeret længere fremme), så må begge erstattes af andre.
Først da gives forsvaret mulighed for at finde stabilitet og måske vigtigst, først da får de unge fremme de bolde der er nødvendige for at gøre holdet farligt.

Solskjær må træde i karaktér og instruere de to dyre (Maguire og Pogba) i at levere i holdets tjeneste og ikke for at retfærdiggøre egen hyre. Her er det man godt kunne savne en vis hårtørrer og manden med modet til at aftvinge hierarkiets øverste det største ansvar.

Selvom en spiller som Sancho da bestemt er interessant, så har klubben jo allerede interessante spillere fremme og fokus må være stift rettet på at opgradere midtbanen.
I forhold til svenskeren vil dette også give rum for at hans spidskompetencer udnyttes
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nogen der ved/tror at der er noget hold i alt snakken om Sancho fra Dortmund til United ?

Tror godt du kan regne med, at vi er interesserede. Jeg tænker også godt Woodward kan gøre Dortmund interesserede hvis pengene bliver store nok.

Problemet er nok om Sancho er interesseret i United. Det er nok i særdeleshed tvivlsomt så længe vi roder rundt udenfor top-4.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tyvstjålet fra Redcafé:
In my time watching United I´ve been lucky enough to see 3 top quality partnerships.

Bruce & Pallister
Vidic & Ferdinand
Jaap & Stam
Skrevet af uden_benskinner
"thursdays night"... som liverpool-fansne tarveligt sang sidste gang, men anyway, i aften går det løs, og jeg vil sidde foran skærmen som et søm, selv om det ikke er denne turnering, hvor solskjær behøver sætte alt ind, da ligaen klart burde være vigtigere i år.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Yildis
@Benskinner:

Jeg tror, det for United er farligt at nedprioritere Europa League. Jeg læste for nylig, at Adidas har en klausul, hvor deres bidrag til United går 30% ned, hvis de ikke kommer i Champions League to år i træk. Jeg tænker, at det er temmelig mange penge, uden jeg har tallene på det.

United har ikke råd til at misse Champions League igen, og der kommer til at være skarp konkurrence om top 4 igen i år. City og Liverpool er vel selvskrevne pt., mens Spurs var i en CL-finale sidste år og bør sikre billetten også - særligt efter tilgangene af Ndombele og Lo Celso. Så er der Arsenal, Chelsea og os tilbage. Arsenal ser skræmmende ud offensivt, men til gengæld skrøbelige defensivt. Chelsea ser lovende ud med Lampards nye unge satsning, men har vel et ret usikkert fundament. Lidt som United, hvis jeg skal være helt ærlig.

Derudover er der også nogle outsidere i West Ham, Leicester og Wolves +/-, som dog nok snarere vil forsøge at presse sig ind i top 6 end i top 4.

Anyway... Hvis top 4 skulle glippe igen, så tror jeg, det er meget vigtigt, at man har Europa League og et second shot til at komme i Champions League næste år. Hvis det altså stadig giver en billet.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(262004201905)

Jeg tror, det for United er farligt at nedprioritere Europa League. Jeg læste for nylig, at Adidas har en klausul, hvor deres bidrag til United går 30% ned, hvis de ikke kommer i Champions League to år i træk. Jeg tænker, at det er temmelig mange penge, uden jeg har tallene på det.

Det er kun £10m årligt der er tale om og ikke 30%.

Med nuværende satsning, er top 4 ikke specialt realistisk. Og det er fint man nu ser langsigtet, fremfor kortsigtet. Betyder det, at man så måske misser et par signings, fordi spillerne eller deres agenter ikke selv kan se langsigtede perspektiver - so be it. Betyder det, at Adidas slipper lidt billigere, og Glazers/Woody har £10m mindre i kassen - so be it. Det er jo ikke penge der forslår ret meget i nuværende marked alligevel, og hvis det betyder, at man i stedet kommer på rette vej, så er jeg fan af den retning.


Mht. EL, så opsagde jeg mit yousee abonnement før sommerferien og byttede det ud med Viaplay sport - så der bliver ingen EL for mig, da det er SBS/Discovery der har rettighederne. Det betyder samtidig, at EL fra nytår ikke kan ses af yousee abonenter, da Yosee dropper Discovery kanalerne fra nytår.

Gad vide hvad United fans der gerne vil følge EL kampene så vil gøre, hvis vi går videre fra puljespillet - og FCK fans i øvrigt.
Skrevet af Slettet(262004201905)
In my time watching United I´ve been lucky enough to see 3 top quality partnerships.

Bruce & Pallister
Vidic & Ferdinand
Jaap & Stam

Den er da meget sjov - jeg synes dog man negligerer Ronny Johnsens indsats så. Han var imo en ganske habil forsvarer.
Skrevet af Yildis
Habil, ja. Men man vel kan næsten ikke tillade sig at nævne ham i samme kategori som de fornævnte. Det er næsten blasfemi, hvis du spørger mig.

Johnsen, Berg, O´Shea, Brown, Evans m.fl. var fine spillere. Men slet ikke i samme liga, i hvert fald ikke set ud fra mit synspunkt.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Yildis
@Crazy:

Det er kun £10m årligt der er tale om og ikke 30%.


Det lyder som noget, der er råd til.

Med nuværende satsning, er top 4 ikke specialt realistisk. Og det er fint man nu ser langsigtet, fremfor kortsigtet. Betyder det, at man så måske misser et par signings, fordi spillerne eller deres agenter ikke selv kan se langsigtede perspektiver - so be it. Betyder det, at Adidas slipper lidt billigere, og Glazers/Woody har £10m mindre i kassen - so be it. Det er jo ikke penge der forslår ret meget i nuværende marked alligevel, og hvis det betyder, at man i stedet kommer på rette vej, så er jeg fan af den retning.


AMEN! Så rigtigt. Ikke flere kortsigtede Matic og Alexis-løsninger. Jeg kunne ikke være mere enig med dig.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes man skal passe på med totalt at afvise kortsigtede transfers. Klart, til dels Matic og især Alexis gav os ikke meget for pengene, men for en spiller som Zlatan var det jo perfekt.

Hvis vi bare kører rent FIFA-mode og kun henter spillere under 25 år, tror jeg, der kommer til at mangle nogen af læne sig op af i svære tider.

Vi skal bare være dygtigere til at finde spillere, der stadig har noget at give af og undgå at udstyre dem med så lange kontrakter, at vi kommer til at brænde inde med dem når de er faldet for meget i niveau.
Skrevet af fedefynboen
LaPioche

Til en afveksling er jeg uenig med dig omkring Zlatan
Det er rigtigt at han, i al fald delvis, var en succes. Hvis man altså tænker kortsigtet og bare vil ha´ lidt succes her og nu.
Situationen omkring hans ansættelse minder mig om kontrakten med van Persie
Hollænderen sikrede Fergie en fin exit og Zlatan sikrede buschaufføren en mindre øjeblikkelig succes.
Særligt Zlatan havde efter min mening tillige en negativ indflydelse på holdets hierarki og satte lidt standarden for hvad vi siden har oplevet med Pogba

Set fra de to manageres synspunkt, har de derfor haft positiv indflydelse for United
Det samme gælder de mange fans, som ikke magter at behovsudsætte

Og her er det at problemet er i mit perspektiv
Jeg synes nemlig at begge d´herrer havde fremtiden bag sig ved ansættelsen og at Uniteds behov var et helt andet.
Nemlig at inkorporere nye spillere med fremtiden foran sig og etablere et hierarki, som udelukkende baseres på indsats og konsistens

Vi har siden Fergies sidste år, haft det helt forkerte fokus, synes jeg og jeg er derfor enig med de som synes at hvad vi oplever nu, er langt mere perspektivrigt
Vedvarende succes skabes kun ved langsigtet planlægning og netop det har været klubbens behov i mere end 10 år
Derfor fint hvad Solskjær har gang i.
annonce
0