Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
ff,

Ahahaha klimahensyn? Den ene gang om året jeg spiser 250gr+det løse velhængt okse (med foie gras topping bevares) rykker sgutte så meget i det store billede. Det hensyn vi tog var at drikke øl fremfor dyr rødvin hahahaha og så vil jeg hellere indtage tingene end at smide dem ud. Vi fik da også garniture til...

Nej, det er mere med hensyn til husfreden, jeg har mine forbehold. Det er mange ting galt med sådan en dag, hvis man spørger. Alkohol, kød, tid væk fra familien, økonomien, puha listen er lang.
Skrevet af fedefynboen
"vi fik da også garniture til"

Hehe Lynild
Godt svaret
Og jo, jeg er bekendt med dilemmaerne, men var åbenbart egoistisk nok til at prioritere den glade (og måske lidt barnligt inferiøre) oplevelse højere end husfred og respekt for fruen derhjemme. Som sagt altså indtil tømmermænd blev en flerdagesbegivenhed
Skrevet af fedefynboen
lågge

Tak for svar og jeg er helt enig. Som du antyder kan projekt United være anderledes attraktivt om ikke så længe.
Mange gode spillere ønsker at cashe in og vinde titler
Men hvis muligheden for begge dele fortsat er i spil, samtidig med at kunne bidrage til en genrejsning af en klassik storklub så ikke være aldeles attraktiv oveni?
At spille for City eksempelvis, vil ikke hæve en spiller til at blive mytisk. De har for mange gode spillere allerede og et skifte til dem betyder at man meget vel kan blive blot én i vrimlen

Jeg ser dog fortsat ikke hvor det blasfemiske kommer ind. Tænker at polakken som udgangspunkt næppe nærer nogen voldsom begejstring for tyskere generelt og vel også Bayern i særdeleshed.
Han er dog yderst professionel og gør det fremragende
Skrevet af fedefynboen
LaPioche
"Personligt er jeg enig, men man kan jo skære lidt til og fra afhængigt af, hvem man taler til. "

Det første overrasker ikke, men det andet lidt. Forstår dog pointen, men risikerer argumentet ikke at tabe værdi, hvis man sådan graduerer?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Han er nok verdens bedste 9´er, og hvis ikke det, så bestemt top 3. Hvorfor skulle han nogensinde tage til United, når han ville styrke samtlige topklubber i verden? Han har forhåbentlig højere ambitioner end at spille om Europa League og blive trænet af Ole. Ja ja, tingene kan se anerledes ud til sommer, men mon ikke Bayern er en væsentlig federe klub at være stjernen i end United bliver før han stiller støvlerne på hylden.

Nu er jeg lidt i tvivl om hvem du refererer til som verdens bedste 9´er. Men hvis man kigger nøgternt på det, har Bayern jo slet ikke den slags penge, som PL klubberne har, til hverken transfers eller lønninger. De har fået samlet et slagkraftigt hold nu under Kovac - det må man sige er meget godt gået, da de har skulle skifte ud på nogle markante positioner, inklusiv flere profiler fra VM vindende hold.

Jeg tror lige det gik op for mig, at du mener Lewandowski - jeg tror ikke han er verdens bedste mere - og han bør også være uinteressant for os at hente grundet alderen, og at vi bør tænke langsigtet nu.
En "gratis" Zlatan kunne til nød være en mulighed, a la den vi udnyttede med Henke i en halvsæson.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nej, det er mere med hensyn til husfreden, jeg har mine forbehold. Det er mange ting galt med sådan en dag, hvis man spørger. Alkohol, kød, tid væk fra familien, økonomien, puha listen er lang.

Det er nemmere at få tilgivelse, end tilladelse - just do it, og sov på sofaen i et par dage :-D
Skrevet af Bosse1983
Med alderen lærer man, at den tilgivelse ikke rigtig eksisterer. I stedet er det ammunition i samtlige diskussioner flere år frem i tiden. Det selv hvis man modvilligt "får lov".
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af fedefynboen
Jeps Bosse

Og ungerne betaler også prisen
Så sjovt, ja. Men kun mens det står på
Skrevet af Slettet(262004201905)
Med alderen lærer man, at den tilgivelse ikke rigtig eksisterer. I stedet er det ammunition i samtlige diskussioner flere år frem i tiden. Det selv hvis man modvilligt "får lov".

Så må det være ny kone - nyt, nyt, nyt - hår hår hår, det li´ meget :-)

Jeg er ikke gift dog, og så er det jo også nemmere med nyt, hvis man ikke får tilgivelse :-)
Skrevet af låggedvd
@the Crazy gang

Jeg svarede på en kommentar, hvor der blev bedt om uddybelse. Det var ikke mig der bragte Lewa på bordet som en mulighed.

Jeg vil dog også mene at United bør tænke mere langsigtet investeringsmæssigt. Eller hvad? skal Rashford og/eller Martial videre?
En yngre angriber vil selvfølgelig erstatte en af dem.

Sådan lige for underholdningens skyld, så vil jeg meget gerne høre dit bud på bedre angribere lige pt i europæisk fodbold :-)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Nå, nu får Mugge sin vilje, med både Greenwood og Gomes på banen fra start i aftenens kamp.
Det er godt nok en alternatv opstilling, men der er da i det mindste både de Gea, Linde, Rojo, Matic, Fred og Mata til at støtte de 5 unge.

Det ligner en: 4-1-4-1 med følgende:

------ de Gea -------------
Dalot - Linde - Rojo - Williams
------- Matic --------------
Mata - Gomes - Fred - James
------- Greenwood -----------


dog kan Fred komme ned i banen, hvor man spiller med 3-1 i front, og Gomes kan komme til at spille både kant, 10´er eller 8´er
Skrevet af Røret
Spillede Romero ikke mod Astana? Synes faktisk det lidt ærgerligt han ikke får aftenens kamp, han sidder da på bænken.
Skrevet af Mr. Pink
"Pogba kan ikke spille 10´er han er alt for langsom til at komme af med bolden igen, og bliver bare overfaldet.

Vel os derfor Mourinho satte ham længere tilbage i banen i sin tid."

Fuldstændig korrekt.

Dejligt med en opstilling uden Lingard!

Spændende med Gomes og Greenwood.

Ærgerligt Romero ikke får chancen.

Hvid man gerne vil ud, så har man forhåbentlig en kone eller kæreste, der naturligvis under een sådan en dag med sin far og bror eller gode venner. Ellers har man imo virkelig valgt forkert, eller også er man bare enormt meget under tøflen.

God kamp i aften
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
test

Havde svaret lidt længere, lågge. Men den røg da jeg postede, og kan kun sige, at det er svært at sige, hvem der er den bedste, og Lewa er startet godt i denne sæson - bud kunne være:
Mbappé, Aubameyang, Agüero, Kane, Messi, Ronaldo (som dog er startet utroligt svagt i denne sæson - måske er alderen ved at indhente ham, selvom han har syntes evigt ung), Salah, Sane, Griezmann, Sterling, Benzema (som er blomstret lidt op)
Skrevet af fedefynboen
"Vel os derfor Mourinho satte ham længere tilbage i banen i sin tid."

Fuldstændig korrekt."

Det er jeg nu også enig i, men jeg mener at der var mindst yderligere en grund, som for Mou tilmed var den vigtigste
Zlatan var hans præmiesigning og han skulle nu fodres med lange bolde, man ku´ jo ikke ha´ at restforsvaret sattes over styr ved at spille klatten op
Stupid idé i United, hvis man spørger mig

Dertil tilmed collateral damage.
Pogba følte sig højt hævet over sine kolleger, bortset naturligvis fra svenskeren som han var nærmest underdanig overfor
United betaler fortsat prisen for den "genistreg", som udelukkende var for Mourinhos egen skyld
Derfor fatter jeg heller ikke en lyd af at nogen åbenbart fortsat kan se Zlatan i United. Insisterer man på sætte den positive udvikling overstyr, er det det helt rigtige at gøre
Ikke lige hvad jeg opfatter som en god idé og lykkeligvis kommer det næppe heller til at ske
Skrevet af TheUnitedWay
Nogen der har et godt link til aftenens kamp?
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Battlegoat
nogen gange syntes jeg fred virker fantastisk, andre gange er han på superliga niveau :|
Skrevet af fedefynboen
Husker nogen en superdygtig dansk spiller, som i mange år var 10´er i AZ
Kresten Nygaard, tidligere Fuglebakken!

Mener han sluttede karrieren i Monaco og blev slået til lirekassemand i en bilulykke kort før det alligevel var slut
Fremragende teknisk venstrebensspiller
Skrevet af Lynild
0-1 havde sgu været mest fair. De unge taber mange bolde, men er hurtige frem i banen. Shit det gik stærkt på den store chance, der blev blokeret.
Skrevet af Wise1964
Fedefynboen .... en fantastisk fodboldspiller den kære Kristen Nygaard
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0