Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg så slet ikke kampen - det var slet ikke faldet mig ind, at det var før kl. 21. Men det lyder sgu som lidt af et shit show, og endda med Gomes, Greenwood og Williams på banen.
Skrevet af fedefynboen
Jaså

Færdes ikke hjemmevant i Århus, så geografien er mig lidt ukendt
Ved at ´bakken er i nord (har været til flere koncerter i VRI hallen) og formoder at IHF er i vest, tæt på i de rige i Skåde Bakker
Skrevet af Muggedreng2
Hvor er vi dog sunket dybt når vi ikke engang kan slå det 4. bedste hold fra den hollandske række...CHRIST vi er en sekunda klub med en tegneserietræner
Skrevet af han_solo
Bare det at Ole render rundt på banen og highfiver spillerne efterfølgende, når man ikke har præsteret at teste målmanden én eneste gang..... Han er clueless.
UTD
Skrevet af Slettet(591633201312)
Efter Chelsea kampen gik vi tilbage til 1 mål per kamp og nu er det ca 1 mål hver anden kamp (mod storhold som Rochdale, Westham og Alkmaar). Jeg kan slet ikke se lige nu hvordan dette skal blive anderledes på kort sigt
Skrevet af Slettet(051121201502)
... Men indstillingen var god!

Spøg til side. Er man tilfreds med Ole herinde? For mig udefrakommende virker det til, at han ingen plan har hverken offensivt eller defensivt. Er det rigtigt spottet?
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nogen er, nogen er ikke.

Hvis du måler temperaturen lige i aften vil mange nok sige, at Solskjær er ude, hvor han ikke kan bunde. Det er han givet vis også, men det er langt fra det eneste problem i klubben, og det er ikke fordi vi pludselig vinder mesterskabet hvis vi skifter træner.
Skrevet af Slettet(262004201905)
JEg har alle dage ment, at Solskjær var den forkerte.

Jeg har også hele tiden ment, at når man vælger en træner, skal man give ham tid, og ikke som Real skifte ham ud, inden han når at implementere sine tanker.
Kommer man tidligt til den realisation, at træneren ikke passer ind, enten fordi hans filosofi ikke passer til klubben, eller fordi holdets præstationer ikke bevæger sig i rette retning spillemæssigt, eller simpelthen fordi han er uenig med ledelse eller spiller om de fleste dispositioner, kan man afskedige ham tidligt, men så har man jo som regel ikke gjort sit forarbejde godt nok
- Mourinho var en færdig mand den dag ledelsen ikke ville give ham de spillere han bad om.

Jeg mener Solskjær skal have til sommer, medmindre der lige pludselig er en gylden mulighed for den helt rigtige træner (kunne være Poch - og Allegri er ifølge nogle mediers citater fra Fabrizio Romano ved at lære engelsk, fordi han går hårdt efter jobbet).
Men jeg tror han er færdig senest efter juleprogrammet, hvis spillet ikke bliver bedre. Måske får han januar vinduet med, for at hente til lidt af de mangler der er i truppen - det er bare efterhånden utroligt sjældent man finder guld i januar.

Nogen er, nogen er ikke.

Hvis du måler temperaturen lige i aften vil mange nok sige, at Solskjær er ude, hvor han ikke kan bunde. Det er han givet vis også, men det er langt fra det eneste problem i klubben, og det er ikke fordi vi pludselig vinder mesterskabet hvis vi skifter træner.

Jeg tror heller ikke vi ville vinde mesterskabet i år, eller næste år med en ny træner.
Men mon ikke Guardiola ville kunne lave et mesterhold i 21/22 sæsonen, med de rette spillere
- det skal dog siges, at han arbejder under en sportslig ledelse, der altså laver en del af det arbejde, som man i United forventer manageren laver. Jeg er ret sikker på, at da han satte sig i stolen i City (hvor han i øvrigt arvede en stærk trup der lige havde vundet mesterskabet), havde de allerede en masse spillere i pipelinen til ham, med masser af karakteristika over, så han bare kunne vælge hvilke var interessante, hvorefter en teknisk direktør gik ud og forhandlede det hjem - og jeg er også ret sikker på, at der var nødplaner, hvis første prioriteterne ikke var tilgængelige.
Skrevet af Battlegoat
Det var virkelig bekymrende at se på i aften, det efterhånden lige meget hvem vi spiller imod, så det Mourinho bold. Sid dybt og håb på et mirakel fra en gør det selv mand.

Tror det var mugge der sagde det, men lige siden den Arsenal kamp i sidste sæson, er vi gået fra at spille vores eget 433, til at spille efter modstanderen i et 4231 hvor de 2 er dybde liggende cm´er Det er frygteligt at se på.

Kan sku ikke være rigtigt at man ikke tør stille med en offensiv taktik imod de her mindre hold

Fortryder næsten at have købt billet til ot senere i år
Skrevet af Slettet(262004201905)
I øvrigt fik Lingard en skade i aftenens kamp, og måtte udgå kort efter han kom ind - så United måtte slutte kampen med 10 mand.
Noget kunne tyde på, at Lingard har fået en muskelskade i baglåret.

Så er der jo i hvert fald større chance for at Gomes starter inde, hvis hverken Martial eller Pogba er klar til næste kamp.
Skrevet af Pindhunden
Martial er efterhånden vores eneste håb, hvis vi skal score et mål inden transfervinduet i januar. Hvornår er han tilbage?

Lingards skade må være en lettelse for ham selv, for han er da fuldstændigt blottet for al selvtillid - i øvrigt sammen med Rashford. Det er et chokerende niveau, de leverer i øjeblikket.

Hvis Pogba bliver klar til næste kamp, så må han spille 10´er med Fred og McT bag.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Han er ikke med mod Newcastle i hvert fald. Martial, altså.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror planen må være, at line 10 managers op - når den ene kører surt i det, skynder man sig at hente den næste som midlertidig, indtil han sejler på grund også - lather, rinse, repeat.

Det eneste der har virket bare nogenlunde siden Ferguson og Gill stoppede, var da vi fyrede en træner, der var stødt på grund med holdet midtvejs i sæsonen, og ansatte en midlertidig træner. Hvorfor ikke forsøge at gentage den succes :-D
Skrevet af Hastemand
Utroligt vi ikke har en leder på dette hold. I anden halvleg hvor Matic prøver, at drible lige ude foran vores straffesparksfelt og taber den, savner jeg virkelig en der bare giver ham en verbal overhaling. Det virker som om der ingen følelser er i det mere, ingen der bliver sure og laver en Schmeichel eller Keane og råber af sine medspillere. Solskjær er en kæmpe fejl, perfekt som midlertidig løsning så man kunne have brugt noget tid på, at have fundet den perfekte afløser til denne sæson, men sådan skulle det ikke gå.
Skrevet af Hastemand
Spillere jeg mener der skal helt ud af United:
Matic, Mata, Rojo, Pereira, Lingard. Smalling og Bailly.
Er engentlig hellere ikke tilfreds med Shaws offensive løb(kommer sjældent i overlap) og indlæg(aldrig en assist).

Så skal der investeres i en løbestærk def midt, (Ndidi)
- box til box spiller
- højre kant (Jadon Sancho er drømmen)
- en angriber der scorer 20 mål pr. Sæson(Kommer Rashford aldrig til, virker ikke intellektuel og kølig nok foran mål)
Skrevet af Bosse1983
Havde Shaw ikke 4-5 assist i ligaen sidste sæson? Det er vel hæderligt.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes egentlig ikke Shaw er bleg for at komme i overlap. Det er snarere et problem, at han så følger det op med at spille bolden tilbage hvor den kom fra igen. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst så ham smække den ind i boksen og jeg tænkte "Wow, for et indæg". Ham Malmøs højre back gav mig alligevel den oplevelse en 4-5 gange på en halvleg i går.
Skrevet af Hastemand
Jo 4, Sead Kolašinac havde 5 og Trent A. Arnold havde 15 ca. Udover de 4 assist og ene mål, sker der intet når han kommer frem ad banen.
Alt for ofte lader han venstre kanten stå over for forsvarsspilleren og stå selv 5 meter bag sin hold kammerat. Han burde pr. Automatik bare komme i overlappet og på den måde forvirre backen og give os en overtals situation.
Skrevet af Mr. Pink
"Utroligt vi ikke har en leder på dette hold. I anden halvleg hvor Matic prøver, at drible lige ude foran vores straffesparksfelt og taber den, savner jeg virkelig en der bare giver ham en verbal overhaling. Det virker som om der ingen følelser er i det mere, ingen der bliver sure og laver en Schmeichel eller Keane og råber af sine medspillere."

Spot on!

Det samme med spillere der skal ud.

Og endnu engang spot on til Shaw. Offensiven er stort set ikke eksisterende.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af fedefynboen
"Kommer Rashford aldrig til, virker ikke intellektuel og kølig nok foran mål"

Nu har fodbold jo ikke alverden at gøre med intellektualitet.
Derimod en masse med instinkt
Rashford har ikke en 9´ers instinkt og får det formentlig heller aldrig. Han er og bliver fløjspiller.
At der ikke smides indlæg ind gang på gang vi kommer forbi ude på fløjen, er der derfor også god grund til, al den stund at instinktive (og velvalgte) løb i feltet er en udpræget mangelvare.
Alternativt kunne man lynhurtigt vende spillet ind foran feltet og ud til den anden fløj. Ikke baglæns til en midtbanemand, som gør sig spilbar langs linjen bag den fremskudte back. Denne midtbanemand burde i stedet søge frem i mellemrummet for at kunne vende spillet kvikt eller skyde på kassen.
Man må sgu risikere noget for at komme til chancer.

De midtbanefolk, som skulle vende spillet er ikke i spil. Mata kunne, men er godt og vel rusten. Pogba kan, men falder altid for fristelsen til at følge eget instinkt. Gomes er ikke i spil endnu og skal en tur i romaskinen, før det bli´r aktuelt.
Så er der Fred, som er den eneste pt. der faktisk kan og faktisk gør det ret godt længere tilbage i banen. Men kommer han frem til feltets kant, bliver han perpleks og laver dumme fejl.

Modsat tiden med Mou, tror jeg ikke at Shaws konstante spillen baglæns er dikteret af taktik, men dels hænger vaner ofte fast (hvis man ikke konsekvent arbejder med at ændre dem) og som sagt er der ikke meget at sigte efter derinde i feltet.

I min optik bliver kombinationer som overlab fra backs først profitable, når der løbes både mod forreste og bagerste stolpe og ikke mindst stadig er en spiller på feltets kant, som kan profitere af et cutback, eller en dårlig clearing fra de andre.
Det kræver altså 3 mand, som foretager offensive løb og midlertidigt lader restforsvar ude af ligningen
Det har vi ikke. Skønt at være midterforsvarer mod et sådant hold. Man stresses ikke og har let ved at blokere alt hvad kommer

Som jeg ser det, bliver det ikke stort anderledes før en 9´er tilføres og en ditto kapabel 8´er, eller at Fred lærer at spille i heavy traffic.
annonce
0