Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er jeg den eneste der synes der går alt for langsomt, når Maguire har bolden.
Jeg har flere gange tænkt - det var typisk Matic det der, bare for at finde ud af at det var Maguire.
Skrevet af pondus-united
Hvorfor sætter man jan Mølby og Carsten Werge til at kommentere en united kamp. Den ene er leverpool fan og den anden arsenal fan. Kan kun blive farvet
Min all time start 11: Schmeichel, Evra, Ferdinand, Vidic, Valencia, Giggs, R. Keane, Scholes, Cantona, Ronaldo og Van Nistelrooy
Skrevet af #GGMU!
Syntes godt Romero kan få et lille run med et par kampe i streg nu, for at skabe noget sund konkurrence på pladsen.. Ligeså burde Greenwood få istedet for Lingaard & ikke mindst B. Williams istedet for Shaw.

Også skal man få købt Traore til vores højrekant!! Han kan umuligt være dyre end Sancho, som man kan smide ind på en 10´er.
Skrevet af #GGMU!
Syntes godt Romero kan få et lille run med et par kampe i streg nu, for at skabe noget sund konkurrence på pladsen.. Ligeså burde Greenwood få istedet for Lingaard & ikke mindst B. Williams istedet for Shaw.

Også skal man få købt Traore til vores højrekant!! Han kan umuligt være dyre end Sancho, som man kan smide ind på en 10´er.
Skrevet af Clemme_
Hvad skal vi med alle de nye spillere.
Der skal noget koncept ind først, for det er godt nok ringe det der vises.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af #GGMU!
Koncept eller ej.. kvaliteten i truppen er simpelthen bare for ringe..
Skrevet af Mr. Pink
Same old.

Intet koncept. Modstanderen dominerer kampen. Niveauet hos flere Unitedspillere er håbløst.

Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Mirror skriver at vi vil bytte lingard for maddison plus omkring 45mio
LUHG
Skrevet af madin
Toggle:

Tvivler på de overhovedet vil have Lingard.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Og Rodgers sagde i går, at de ikke sælger nogen i januar
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg tvivler også på, nogen fra Leicester er til salg på nuværende tidspunkt i sæsonen.

Jeg kan dog sagtens se Lingard blive en succes i en eventuel reunion med Leicester. Han er en meget bedre fodboldspiller end hvad vi har set det sidste år.
Skrevet af uden_benskinner
det er i hvertfald svært at blive ved med at tro på lingard, selv om man af hjertet gerne vil.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Ego2020
@ trannel

Måske skulle du tjekke dine hjemmegjorte opgørelser her:
https://en.wikipedia.org/wiki/Football_records_and_statistics_in_England

Hvis du har ret, og Wikipedia tager fejl, er du for min skyld velkommen til at rette i Wikipedia :-)

Bortset fra det så sprang du Charity Shield over - hvor vi både er det mest vindende og det mest tabende hold - og du har et lidt sjovt forhold til objektive opgørelser, hvor du åbenbart mener, at kampe, hvor vi var oppe mod en uoverkommelig overmagt, ikke bør tælles med...

Men fred være med det: Det var blot en sjov lille detalje, jeg faldt over, mens jeg kedede mig - det med, at mens vi både er i toppen, når vi tæller vundne titler, og i toppen, når det gælder tabte finaler, bytter Liverpool og Arsenal plads efter os, når vi tæller tabte finaler, fordi Liverpool åbenbart snubler sjældnere end os andre, når de næsten er der.

Det er vel lidt i afdelingen for "fun facts", men hvis man skulle tage det mere alvorligt end som så, kunne man i næste omgang give sig til at skændes om, hvorvidt man skal regne i absolutte tal eller i procenter - og om hvorvidt man også skal medregne andenpladser i ligaen: Dem gad jeg så ikke lige tælle op der - men vi har da en del. Selv Dave Sexton scorede jo en andenplads (!) og Busby landede hele fire på fem år lige efter krigen: Tæller man i den officielle biografi, klubben fik udgivet ved 100 års jubilæet i 1978, havde vi på det tidspunkt en del flere andenpladser end førstepladser. Men den statistik fik Fergie da heldigvis rettet op på - uanset at han også lige blandede en lille halv snes andenpladser ind mellem mesterskaberne :-)

Det med, at man kan vride og vende statistikker, er en af grundende til, at jeg almindeligvis slet ikke gider beskæftige mig med den slags, så jeg gjorde bare en undtagelse, da jeg faldt over en form for "sjov finte", en dag jeg kedede mig - og den behøvede man måske ikke hidse sig op over, med mindre man har mig som sin "yndlingsfjende" - så jeg gad strengt taget kun svare her, fordi du valgte at blive så grundigt vulgær.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Lingard har vel efterhånden været 6-7 år i første holdstruppen og i den periode husker jeg ca. 2 x 2 gode måneder (vinter 2017 og 2018), resten har været lort og jeg ser ham heller ikke få succes i andre PL klubber. Har tit set ham som en dårlig blanding mellem welbeck og cleverly, to spillere som også fik alt for lang snor fordi de kom fra akademiet og som heller ikke fik succes i deres videre PL færd. Guderne må vide hvordan det lykkedes for alle tre at komme på landsholdet
Skrevet af Grønne
Goal erfarer vi har kontakten Wolves vedrørende Ruben Neves og Jimenez - det ville ikke være dårligt at få de to tilføjelser, men tvivler stærkt på man vælger at sælge to profiler i samme transfervindue. Jeg så dog virkelig gerne Ruben Neves kom til klubben
Skrevet af Slettet(100838201910)
@GGMU
Har du set Lingard for landsholdet? Her gør han det jo hæderligt. Derfor kan jeg også sagtens forestille mig han ville gøre det godt på et andet hold. Man kan måske sågar anføre, at han som spillertype ville passe bedre på et hold, der ikke skal ud og skære en kompakt defensiv op.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg hilser det særdeles velkomment hvis han skulle få chancen på et andet hold :-)
Skrevet af uden_benskinner
det kan virke underligt, at solskjær foretrækker lingard fremfor fx greenwood, sådan som lingard spiller for tiden. ja, vi kan alle godt li´ spillere med en lang klubhistorie, men hvis ikke de bidrager til resultater og fremdrift, jamen så må klubben usentimentalt forsøge at gå lidt andre veje.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af trannel
@ Ego

"Bortset fra det så sprang du Charity Shield over"

Er det dig Mourinho?

"du har et lidt sjovt forhold til objektive opgørelser, hvor du åbenbart mener, at kampe, hvor vi var oppe mod en uoverkommelig overmagt, ikke bør tælles med..."

Jeg tæller dem da netop med. Men i forhold til argumentet om vi chocker i finalen er det da værd at nævne at de to tabte finaler i CL var til et af de bedste hold nogensinde.

"Men fred være med det: Det var blot en sjov lille detalje, jeg faldt over, mens jeg kedede mig - det med, at mens vi både er i toppen, når vi tæller vundne titler, og i toppen, når det gælder tabte finaler, bytter Liverpool og Arsenal plads efter os, når vi tæller tabte finaler, fordi Liverpool åbenbart snubler sjældnere end os andre, når de næsten er der."

Men det er stadig forkert.

"Det med, at man kan vride og vende statistikker, er en af grundende til, at jeg almindeligvis slet ikke gider beskæftige mig med den slags, så jeg gjorde bare en undtagelse, da jeg faldt over en form for "sjov finte", en dag jeg kedede mig - og den behøvede man måske ikke hidse sig op over, med mindre man har mig som sin "yndlingsfjende" - så jeg gad strengt taget kun svare her, fordi du valgte at blive så grundigt vulgær."

Fjender er noget man bør tage seriøst. Du er derimod en joke. En sølle tosse. Enten er du Fynbos dobbeltprofil ellers er du en troll.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Jeg er begyndt at kigge i MEN, fordi det angiveligt er et af de mest pålidelige og bedst dækkende medier vedrørende United, og de skriver følgende om vores jagt på nye kræfter til midtbanen:
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/man-utd-january-transfer-odds-17515330
Hvis DET virkelig holder vand, at vi er favorit til at lande dem alle tre - hvis vi faktisk lander hele TRE nye midtbanespilere her i januar - er det jo næsten som en forsinket juleaften for dem af os, der synes, vi er så tynde på midtabanen, at vi kunne bruge tre mand mere oveni Mct, Fred og Pogba, og så er jeg personligt færdig med at tvivle på "revisoren" :-)

Men måske skal vi lige se det ske først...
annonce
0