Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr. Pink
"Manchester United are ahead of any other team in the betting to sign Emre Can, James Maddison and Nicolo Zaniolo during the January transfer window."

Glem det.
Emre Can er fuldstændig horrible. Han kan ikke engang gøre sig fortjent til CL+squad i Juve. Nej nej. Han er helt væk
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Battlegoat
Jeg er begyndt at kigge i MEN, fordi det angiveligt er et af de mest pålidelige og bedst dækkende medier


:-)
Skrevet af KnockOut
Kæft en troll i har fået
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Toggle
Kan vi ikke bare holde os til maddison og neves og så smadre chelsea ned fra den 4.plads. Komme i CL næste sæson og signe de resterende 2-3 spillere vi mangler og så få skippet dødvægten af?

Ego
MEN er et sensationshungrende medie i bedste ekstrabladet.dk stil og har været det de sidste i hvert fald 10år
LUHG
Skrevet af KnockOut
Men toggle plbold.dk siger chelsea køber timo werner, zaha,sancho, ake, chilwell og dembele så vinder vi jo alt ......
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Ego2020
@ toggle

Oldtrafford.dk omtaler sitet, som jeg beskrev det, når de omtaler transfer rygter - det var derved, jeg blev introduceret til det - som et af de mere troværdige medier - så måske skulle du skrive til dem og opfordre dem til at holde op med at misinformere om United :-)

Ifølge dig tager de jo grundigt fejl :-)
Skrevet af Ego2020
@ trannel

Du er muligvis undsluppet fra en Monty python sketch
https://www.youtube.com/watch?v=Ve2iAxzXFPE
men jeg er hverken en troll eller nogens dobbelt identitet - snarere dit værste mareridt fordi jeg så vedholdende modbeviser visse menneskers primitive og uoplyste forestillinger om, at Uniteds problemer slet og ret består i, at vi ansatte Ole som manager - og at alt derfor hurtigt bliver godt, hvis bare vi fyrer ham og erstatter ham med en "bedre manager".

Det kunne så endda være, hvis det bare var mig, der mener den slags, men du er jo efter eget udsagn oppe mod en "hær af apologister" - for nu at kopiere dit eget ordvalg i et tidligere indlæg - og jeg skal gerne lægge yderligere til din paranoia omkring den der hær ved at fortælle dig, at jeg postede et andet af mine "forfærdelige" indlæg i en anden tråd her på sitet tidligere på dagen.

Indlægget affødte følgende kommentar fra Ecker_2:

"@Ego2020

Spot on ! Virkelig godt og meget uddybende indlæg.
Du burde gemme teksten i dette indlæg og copy/paste i andre tråde, så en del folk har en chance for at forstå, hvordan tingene hænger sammen, det ville gavne en del debatter og ikke mindst være oplysende for dem der mener det er Solskær der er problemet her."

Så skulle jeg ikke lige pisse dig godt og grundigt af ved at følge Eckers opfordring og paste indlægget ind i den her tråd efter det her indlæg :-)
Skrevet af Ego2020
På opfordring fra en anden bruger genbruger jeg her et nyligt indlæg fra min hånd i en anden tråd her:

"JG-FCN rammer sømmet lige på hovedet:

Hvad "ingen" gennemskuede i sin tid var, at Fergie efterlod et udtjent hold, som burde være blevet totalrenoveret lige der: Holdet var lige så "opbrugt" som det hold, Busby overraskende vandt mesterskabet med i ´52 - efter en hulens bunke andenpladser. I den følgende sæson udskiftede han bogstaveligt talt halvdelen af sit nykronede mesterhold - fordi han læste skriften på væggen og havde "the Busby Babes" klar til snarlig indslusning.
Da Fergie gik af, havde holdet tilsvarende lige vundet et "mirakuløst" mesterskab efter ellers at have lignet "næstbedst" efter City: Året før havde man ikke kunnet holde stand mod Citys unge friske hold - "the last stand of the old guard" - som det løb gennem mig, en gammel militær romantiker, da vi desperat og forgæves prøvede at holde stand i den afgørende kamp mod bysbørnene.
Inden da havde holdet allerede vist sin begyndende nedtur fra toppen i de to bedrøvelige finaler mod Barcelona, men "the old guard" fik sig så også her en sidste succes oplevelse, da Van Persie kom til og bombede holdet til det seneste mesterskab. De næste "Busby Babes" kunne man dog kigge i vejviseren efter lige der, for det eneste nævneværdige talent på vej frem var en vis Paul Pogba - som jo tog til Juventus...

Jeg var måske en af de få, der havde lugtet lunten, for jeg huskede god nok ikke mesterholdet i ´52 (var ikke født det år), men jeg oplevede nedturen, da Busby trak sig tilbage efter triumfen i ´68: "Det bliver den samme historie igen", løb det gennem mig. Det VAR da også ganske den samme historie, hvor de bærende kræfter på et storhold havde strålet en sidste gang, hvor "fyldet" omkring dem ikke kunne bære et tophold, og hvor forsyningslinjen fra ungdomsafdelingen ikke leverede som den plejede.

Det var sådan set den perfekte storm - som man kunne have afværget ved straks at gå ud og købe en hel håndfuld spillere i høj kvalitet og i deres bedste alder. Det gjorde man så IKKE. I stedet ansatte man den "tilforladelige" Moyes - med besked om at køre holdet videre som om intet var hændt - og af nye spillere fik han kun Fellaini og Mata til et hold med et oldgammelt forsvar, en midtbane der havde været alt for ringe, siden Scholes blev gammel, og Fletcher blev syg, og hvor det snart viste sig, at Van Persie havde præcis EN gylden sæson tilbage i sig, da vi købte ham.
Da der skulle ryddes op efter Busby, var det kun Charlton af de gamle, der stadig kunne være med lidt endnu - og her var det så Rooney: Den opsætning virkede ikke i starten af halfjerdserne, og den virkede heller ikke denne gang. Surprise, surprise...

Sidste gang læste man ikke skriften på væggen men troede, at man bare skulle have en bedre manager og en to-tre nye spillere, så kørte alt igen som i gamle dage. Det virkede ikke, for problemet stak langt dybere end som så - og nu gentog man så fejlen med Van Gaal (og Falcao og de Maria): Tænkte at vi bare lige skulle have landet "den næste Van Persie", så skulle en topklasse manager nok få os tilbage på toppen.

Uvillig til at indse fejlsatsningen kørte man videre i samme spor: "The Special One" havde altid været en mester i at lande trofæer, så HAN kunne vel løse problemet her og nu?

Det kunne han så ikke - men med lidt malertape og polyfilla, i form af Fellaini og Lukaku, skaffede han os dog nogle trofæer og en forblændende andenplads: "Med 81 points", som en bruger herinde forleden skamroste den trup, Ole arvede efter ham.
Sandheden er, at Mourinho efterlod sig en trup af overbetalte og underpræsterende "navne" og unge talenter, han ikke havde fået til at trives og udvikle sig - og en trup der var så meget på kant med manageren, at spillerne til sidst tydeligvis ikke gad spille.

Det var DET rod, Ole blev sat til at rydde op i, og som vi stadig sidder i haleenden af, fordi oprydningen ikke kunne klares på en formiddag: Efter Busby var det Docherty, der klarede oprydningen, og indenfor halvandet år havde han udskiftet otte (!) spillere i stratopstillingen.
Det her er en oprydning i samme skala - ud med både lappeløsningerne og de gamle overbetalte og underpræsterende spillere og ind med nye unge folk der vil dø for trøjen. Det er DEN mentalitet, man skal have i United, men hvem kan se Woodward landede otte nye spillere af kvalitet - lige på en studs?
Denne gang har vi samtidig et godt kuld talenter på vej, så løsningen ligner en krydsning mellem oprydningerne efter ´52 og ´68: En blanding af en indslusning af unge folk fra egne rækker og målrettede indkøb til de pladser, hvor vi ikke selv har folk på vej.
Det kommer til at tage tid: Efter ´52 tog det Busby fire år skabe sit næste mesterhold, og efterfølgende tog det fire år og en sjat for Docherty at nå frem til at slå Liverpool i FA cup finalen i ´77. Hvorefter man traf den tåbelige beslutning at fyre ham - for så at lade Dave Sexton bryde det hele ned igen over de næste sæsoner...

I næste gang kom Fergie så til, og selv om de yngre generationer kun husker ham for de mange sejre, husker de ældre af os (hvis vi ikke har fortrængt det) de lange og smertefulde år i starten, hvor ikke meget syntes at fungere: Det tog faktisk Fergie lige så lang tid at skabe et ordentligt hold, som det havde taget Busby og Dochery at gøre det. Den slags klarer man desværre ikke lige på en formiddag - og det årelange forarbejde ligner sjældent noget, det er værd at skrive hjem om. Før det lige pludselig bærer frugt."

Skrevet af Toggle
Jeg læste også meget hvad mathieson og lockhurst skrev tidligere men synes godt nok der har været langt mellem noget ordentligt fra deres side i mange år efterhånden. Så vil jeg faktisk hellere anbefale dig at se efter Jamie Jackson fra the guardian, Mark ogden fra independent (tror begge bliver kontaktet direkte fra klubben) og Andy Mitten. Ved ikke om der er andre der kan anbefale flere? Det handler i bund og grund om kildekritik og der kan vi alle blive ramt til tider.

Og hvorfor i alverden skulle jeg spilde min tid på at skrive til oldtrafford? De formår vel selv at lave deres kildekritik

I øvrigt er det hedeste rygte lige nu at lingard har skiftet agent til, gæt selv, raiola. Hvorfor vælger man at skifte agent nu hvis der ikke er et eller andet i gære?
LUHG
Skrevet af trannel
@Ego

Hvis du ikke er en troll, så har jeg ondt af dig.

Jeg tror ikke du finder nogen her i tråden der tror en fyring af OGS løser de væsentligste problemer i klubben. Men du har selvfølgelig skabt dig en stråmand, så dine hjernedøde ramblings kan fortsætte.

Jeg vil ikke fodre dit trolleri mere og jeg håber andre også vil lade være. Du er ikke andet end et forstyrrende element.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Geddar , moderator
Haha, Pink! Hvordan ændrer det på noget som helst? Og hvad hjælper dine vanlige hysteriske overdrivelser i øvrigt?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(262004201905)
@ toggle

Oldtrafford.dk omtaler sitet, som jeg beskrev det, når de omtaler transfer rygter - det var derved, jeg blev introduceret til det - som et af de mere troværdige medier - så måske skulle du skrive til dem og opfordre dem til at holde op med at misinformere om United :-)

Ifølge dig tager de jo grundigt fejl :-)

Well, en google søgning på emnet giver 2 af de første links følgende:

https://www.thefalse9.com/2018/01/football-transfer-sources-rumours-website-reliability.html
MEN: Tier 3 (af 5) - "Unreliable, and not to be trusted solo. They fall into near click-bait practices and are often fighting for relevance in a sea of rumours."

og

https://www.reddit.com/r/reddevils/wiki/transfer-reliability-guide

(Ja, I know - det er reddit, men anyways jeg har 2 kilder - og kunne finde flere)
MEN: Tier 5 (af 5) - "Aggregators, Known Shitposters and Banned sources"
Skrevet af Inuk.
Jeg syntes ikke det giver mening at købe Can. Tilgengæld ville det give mening hvis vi lejede ham for resten af sæsonen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(231953201901)
Emre Can?
Altså ham der ikke kan få spilletid i Juventus, skulle pludselig være en gamechanger i Manchester??
Skrevet af Slettet(231953201901)
Trannel,

Er det ikke at stramme den, og påstå det er, hvad han skriver?

At situationen tager tid og ændre, i Liverpool tog det 30 år, og at det på mange måder var noget makværk han overtog, er de fleste fodboldkyndige vel enige om?

Hvordan ser du det, som værende troll?
Skrevet af Slettet(262004201905)
Man har jo set andre uønskede reserver fra storklubber slå til i andre klubber. Inter solgte jo Pirlo videre til AC Milan, da han ikke fungerede i Inter. Sneijder og van der Vaart var slet ikke brugt i Real, hvor især Sneijder blev rigtigt god i Inter, og var i opløb om ballon d´or sæsonen efter.
Robben blev nok primært solgt fra Real grundet sine mange skader, men han blev stadig en stor succes i Bayern.

Det sagt, så mener jeg heller ikke Can vil være noget godt valg - og kun en af grundene er at han er tidligere Liverpool spiller.

Så langt hellere Rabiot eller andre af de spillere rundt omkring, som klubber fik gratis, men som lige nu ikke får spilletid.
Skrevet af BryanFury
Nu er konkurrencen om pladserne på midtbanen også lidt hårdere i Juventus. De råder over Matuidi, Rabiot, Pjanic, Ramsey, Khedira og Bentancur udover føromtalte Emre Can. De fleste af de spillere ville jo vade direkte ind i Uniteds startopstilling.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Hvor han har spillet tidligere, er vel ligegyldigt?

Tror bare ikke Can er den rette, men ok Lingard, Matic og Pereira får jo spilletid, så meget dårligere bliver det næppe
Skrevet af Slettet(262004201905)
@BryanFury
Nu er konkurrencen om pladserne på midtbanen også lidt hårdere i Juventus. De råder over Matuidi, Rabiot, Pjanic, Ramsey, Khedira og Bentancur udover føromtalte Emre Can. De fleste af de spillere ville jo vade direkte ind i Uniteds startopstilling.

Nu er spørgsmålet ikke om hvem der ville vade direkte ind i Uniteds startopstilling, men hvem der reelt set vil kunne hjælpe holdet med at komme tilbage i toppen af PL og senere Europa (lige pt. er toppen af PL også toppen af Europa).

@Soccer:
Hvor han har spillet tidligere, er vel ligegyldigt?

Tror bare ikke Can er den rette, men ok Lingard, Matic og Pereira får jo spilletid, så meget dårligere bliver det næppe

Ja, bortset fra hvis han har spillet i Liverpool - han skal være virkeligt god, hvis man skal kunne se gennem fingre med det, og så god er Can ikke.
Lingard har haft en virkeligt svær tid under Solskjær, men jeg er ret sikker på, at han ville være ret god i en lidt mindre klub i PL der spiller på en anden måde, og hvor han ikke har samme pres på sig. Han var rimelig under Mourinho, hvor han beviste sig som en dygtig squad player - mere end det bliver han aldrig i United, så derfor ville det ikke genere mig, hvis han blev solgt. Men han er altså bedre end mange herinde giver udtryk for.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Crazy,

Lingards kvalitet udenfor instagram bliver vi ikke enige om, og jeg har svært ved at se, i hvilken PL klub han ville kunne forstærke.

Men ok du ser ham nok også, mere end jeg gør.

Hvad er hans styrker egentlig?
annonce
0