Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Emre Can?
Altså ham der ikke kan få spilletid i Juventus, skulle pludselig være en gamechanger i Manchester??


Han skal slet ikke være en gamechanger. Holdet og især midtbanen skriger efter stabilitet og bundniveau. Så Can skal først og fremmest være den stabile dieselmotor i maskinrummet.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Toggle
Ift det der med at hente en spiller der er ude i kulden husker jeg fx en ret vigtig gamechanger der hedder Eric til fornavn. Lader til at der er en del der glemmer ham. Jeg ved dog ikke om can kan være gamechanger men han er da i hvert fald bedre end vores alternativer
LUHG
Skrevet af Slettet(231953201901)
Det må være Djemba-Djemba du hentyder til?

Eric fra Frankrig var en profil på det Leeds hold der vandt mesterskabet, han var profil på det franske landshold, og han var flere niveauer bedre end Emre Can,udover naturligvis en helt anden type.

United skriger efter en kreativ og offensiv midtbanespiller, og der finder i at Can passer bedst??
Skrevet af Slettet(262004201905)
Crazy,

Lingards kvalitet udenfor instagram bliver vi ikke enige om, og jeg har svært ved at se, i hvilken PL klub han ville kunne forstærke.

Men ok du ser ham nok også, mere end jeg gør.

Hvad er hans styrker egentlig?

Hans styrker og væsentligste grund til at Mourinho og Solskjær bruger ham, er hans arbejdsiver og presspil, hvor han er ganske god. Når han har sine dage, kan han også finde ud af at føre bolden frem, og havde, indtil Solskjær kom, et godt skud.

Han ville være en gave for de fleste mindre PL hold, og ville sandsynligvis kunne gå ind på de fleste hold udenfor top 6 - det er bl.a. derfor han har været på landsholdet. Han har spillet et helt vildt dårligt 2019, og det er dét mange måler ham på. Han er i topform, som nævnt kun god nok til at være squad player i United, og altså skulle aflaste, når bedre spillere skal bruge pauser. Men på holdene lige under, ville han altså imo kunne glide lige ind. Og jeg tror faktisk det er dét han har brug for.
Skrevet af Ego2020
@ toggle

Du har ret: The Guardian er gode
Det har de "altid" været: I min ungdom var de (og Tipsbladet) mine primære kilder, og det var en sort uge, hvis jeg ikke nåede ned i kiosken og fik gaflet mandags udgaven (med dækningen af weekendens kampe), inden den var udsolgt.
Jeg har stadig en scrapbog med udklip af deres omtaler af Uniteds kampe - "Sextons eager dogs have a clever master", for nu at citere en overskrift jeg stadig husker udenad. Det må have været fra det år, hvor Sexton landede os en andenplads - med et hold der teknisk set var klart dårligere end både Liverpool og Ipswich, og som herostratisk berømmeligt undervejs led et forsmædeligt 0-6 nederlag til netop Ipswich, men som ALLIGEVEL var "top of the pops" en periode i foråret, for så ikke at kunne stå imod da Liverpool kom tromlende i mål.
Jeg var aldrig nogen stor Sexton fan, men at han kunne komme SÅ tæt på målet efter have pillet farten og nerven ud af det hold, han arvede efter Tommy Docherty, var nu alligevel imponerende :-)

Det var tider - altså ikke det med Sexton men valfarten til kiosken efter the Guardian...
Skrevet af Muggedreng2
Det er da utroligt at hver gang man er uenig med Ja-sigerne så er man kværulant og vrøvlende og vil bare finde grunde til at fyre Ole og man er Ole-Hater.

Kan det aldrig være fordi man egentlig gerne vil klubben det bedste og måske mener vi er bedre tjent med en manager der rent faktisk har en plan?

Nu så vi seneste imod Wolves at vi for 2. gang i år går fra banen uden en eneste afslutning på mål.

Er det så spillernes manglende kvalitet, eller mangel på gameplan og spillestil der gør sig gældende her?`

Jeg kender godt svaret fra alle jer "giv ham 8 år så er vi måske top8 hold igen" men for mig er der flere ting der er åbenlyse

Vi mangler kreative kræfter , hvilket falder tilbage på Ole da undlod at hente dem ind før sæsonen

Vi har en alt for tynd trup - Hvilket falder tilbage på Ole der valgte at sælge flere spillere end han hentede ind

Vi savner kvalitet - Hvilket igen falder tilbage på Ole der ærligt talt ikke virker til at have en gnist begreb om hvad der bevæger sig udenfor han egen havelåge (England). (alle 3 handler i denne sæson viser helt klart at vi ikke har begreb om hvad der sker i Europa og NEJ det var IKKE et godt transfervindue og sælge 6 spillere og hente 3)

Spillerne mangler åbenlyst individuel coaching både på træningsbanen og i kampene - hvis man ikke kan se det så fortæl mig hvilken plads Greenwood spillede imod Wolves?
Rashford vil jeg argumentere for udvikler sig på trods af en elendig coaching. Jeg nægter at tro på han ville vedblive at træffe så mange dumme beslutninger hvis han fik den coaching. Han burde da ellers have alle forudsætninger for at få den i form af en legendarisk angriber som Ole.

Ole har gang på gang fyret os en plade som han efterfølgende har haft meget svært ved at honorere = nul kredabilitet, man kan ganske enkelt ikke tro på et ord han siger

Hans stædighed over at beholde spillere som åbenlyst vil væk: Hvorfor skal vi blive ved at høre om at Pogba er omdrejningspunktet når han vil væk fra klubben? Det er dårlig ledelse og sender et helt forkert signal til både os fans men også til andre spillere i truppen.

Vi har udviklet small club mentality under Ole Gunnar. Vi er simpelthen gået fra at acceptere intet mindre end at vi gik ind til hver kamp for at vinde - til som fan gruppe at acceptere vi er i en proces og resultater vil svinge op og ned...senest i dag skule vi høre på det pis som fik Moyes fyret ....Ole får dog ingen kritik herfor nej han får mere tid for hey han er jo Ole "giv mig 8 år så er vi i top8 igen"...

Tilbage står for mig at vi har en manager der måske gerne vil det bedste for klubben men bare er totalt ude af hans kompetencefelt. Jeg kan virkeligt godt lide personen Ole, men manageren...han er ikke engang til bund af PL- Niveau
Skrevet af Muggedreng2
Skal man have seriøse medier er det Athletic som du skal kigge på for øvrigt.

Simon Stone og David Ornstein er begge ret pålidelige
Skrevet af Slettet(100838201910)
Er The Athletics United journalist virkelig så troværdig? Jeg havde aldrig hørt om ham før de startede op med Premier League.

De har gode dybdegående artikler, men vi har vel ikke rigtigt set dem i en transfersæson endnu, har vi?

Ellers enig i Stone og Ornstein. De er som regel meget troværdige, men til gengæld også sjældent de første til at melde noget.

--
Rashford vinder PFAs POTM. Til gengæld var han slet ikke nomineret i Premier Leagues egen kåring - men okay, det er også primært en fankåring styret af dem, der spiller FIFA. Hvis jeg ellers har forstået det ret.
Skrevet af Inuk.
Hans styrker og væsentligste grund til at Mourinho og Solskjær bruger ham, er hans arbejdsiver og presspil, hvor han er ganske god.

Lingard er en falsk 10´er. Den omvendte trequartista.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Ego2020
@ Mugge (med flere)

Her er, hvad Guardiola lige har sagt om den manager, I synes er så røv ringe:
“I think he is starting to see what he wants from his team. They lost against Arsenal but we see clearly what he wants. It was not easy to take over a team at a big, big club demanding to be champions in all competitions but every manager needs time. I have the feeling that United have started to play the way he wants.”
Men der er vel ingen grund til at tro, Guardiola ved, hvad han snakker om...
Skrevet af Mr. Pink
"have the feeling that United have started to play the way he wants."

Indrømmet, Guardiola er blandt verdens bedste trænere.

Synes han, at United er begyndt at spille bold, som Ole ønsker?

Altså overlade initiativet til modstanderen, og så eller ikke skyde på mål, skabe mange chancer eller dominere modstanderen??
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg ville blive svært overrasket, hvis Guardiola gik ud og sagde det stik modsatte om nogen manager overhovedet - også selvom han helt sikkert mener det om nogle managers (muligvis Mourinho).

Han er den flinke mand i pressen, og udtaler sig sjældent skidt om næste modstanders manager.
Dén udtalelse kan man altså ikke bruge til ret meget mere, end at han taler pænt om næste modstander.

Og hvis han syntes at Solskjær var elendig, ville det også være i hans interesse, at Solskjær fik mere tid for den modstander der har mest købekræft pt. - den tanke tror jeg dog ikke han spekulerer i, og altså bare er den flinke mand i denne situation.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Mon ikke Pep glæder sig over at konkurrencen i Manchester forbliver minimal, så længe Solskjær står i spidsen for United?

Derudover ville det med sidste mødes resultat in mente, være dumt ikke at helgardere sig
Skrevet af Ego2020
Garner starter for U23 - ingen Gomes eller Chong i U23 truppen så de må vel være i spil til truppen mod City...

Skrevet af Ego2020
Der er lige trukket lod i FA cuppen, og vi kom op fra start: Hvis vi slipper forbi Wolves, hedder den Watford eller Tranmere ude i næste runde...
Skrevet af Toggle
. Eric fra Frankrig var en profil på det Leeds hold der vandt mesterskabet, han var profil på det franske landshold, og han var flere niveauer bedre end Emre Can,udover naturligvis en helt anden type.
Eric fra Frankrig spillede 15 kampe i Leeds mesterskabssæson efter skiftet fra nimes og var ganske rigtigt en vigtig spiller. Til gengæld var han ind og ud af holdet i sæsonen hvor han skiftede til United så vidt jeg ved. Derudover er eric fra Frankrig en større profil end langt de fleste spillere i dag også.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Måtte lige have Wikipedia til hjælp, da Transfermarkt ikke har meget info om spillere fra dengang, men here goes (info er en blanding af data fra hhv Transfermarkt og Wiki). Info omkring Cantona.

Lidt sjovt, at han tjente £7.000 om ugen i Leeds, hvilket var helt vildt meget dengang - i dag er det vel mindre, end hvad bolddrengene i United tjener.

Men han blev først signet af Leeds i Januar 1992 - han nåede at spille 8 kampe i "First Division" i Leeds mesterskabssæson. Han kom til klubben ude af form. Han fik først sin debut 8. februar.

I sæsonen efter spillede han alligevel 13 PL kampe og 5 CL kampe, inden 26. november 1992, hvor United signede ham for £1,2m.
Det var Leeds chairman Bill Fotherby, der havde ringet til Martin Edwards (United chairman, hvis nogen skulle være i tvivl), for at høre om Dennis Irwin var til salg. Edwards var i møde med Ferguson på tidspunktet, og de var begge enige om, at Irwin ikke skulle sælges, men Ferguson manglede en angriber, og bad Edwards høre om Cantona.
And the rest, as they say, is history.

Anyways, han lignede en stamspiller, da United signede ham, med 18 (19 med Community Shield) kampe på de 3-4 måneder man var inde i sæsonen.
Skrevet af Slettet(231953201901)
Her er et på alle måder fantastisk og underholdende portræt af Cantona
http://www.mightyleeds.co.uk/players/cantona1.htm
annonce
0