Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg siger ikke han havde et godt 2019. Men han har da fx også scoret i denne sæson i Europa League.

Det er sådan en klassisk 2020-artikel med overskriften: "Jesse Lingard blev ikke noteret for en eneste scoring eller assist i hele 2019!"

Nede i brødteksten: ".... i ligaen".

Der kørte også en eller anden underlig Adam Johnson sammenligning inde i PL-tråden, som var decideret forkert.
Skrevet af Mr. Pink
Det ændrer ikke på, - ligaen eller i alle kampe - at han havde et ufatteligt rædsomt år, og imo fik alt alt for mange kampe
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Rædsomt år, enig.

For mange kampe? Nej, for alternativerne er lige så ringe. Det er jo ikke fordi Andreas Pereira eller Juan Mata har presset ham uden for spilletid med deres blændende spil.

Til gengæld understreger det meget godt, hvor elendigt det var, at vi ikke fik en kreativ midtbanespiller ind i sommers, når Solskjærs muligheder på 10´er positionen er SÅ ringe.
Skrevet af Muggedreng2
https://www.youtube.com/watch?v=Q3wJObkaa9s

Ville lige poste det her link fra FullTime devils jeg er ret vild med Howson han er no bull shit nonsense og meget karismatisk at høre på.

Det som slår mig er det som de 3 diskuterer efter ca. 10 minutter der meget vel kan løfte sløret en del for hvorfor fanden Ole har haft så svært ved at leve op til sine egne ord.

Det er heresay og rygter men stadigt giver hans ord dengang og evne til ikke at leve op til dem god mening til dem der er "Ole-lovers"...

Hvis det er sandt så vil jeg undskylde en del af de negative præstationer jeg har givet ham, men det forklarer dog stadigt ikke en skid af hvorfor vi stasdigt spiller så ringe og hvorfor vi efter et år ingen spillestil har, hvorfor der ingen mønstre og ingen indbyrdes forståelse er.

Anyways er du/I nysgerrige så døm selv (det er efter 10 minutter)
Skrevet af Muggedreng2
Gæt en spiller

HINT

Ole gider ham ikke da han tager for mange chancer

Med de her stats og vores situation taget i betragtning forstår man ham jo godt


Total : 24 13 13 163 2.114
Skrevet af Ego2020
@ Mugge

Det, der bliver sagt efter ti minutter, giver perfekt mening - på enhver måde:

Da det foregående transfer víndue lukkede, sagde Ole, at han gerne ville have haft en spiller eller to mere - fire eller fem ialt. Det var så åbenbart også, hvad han var blevet lovet...

Han lød jo også folk rejse, som om der var afløsere på vej.

Jeg har jo også tidligere - gentagne gange - sammenlignet Oles oprydning med Dochertys tilbage i starten af halvfjerdserne, hvor han på en studs skiftede otte mand i startopstillingen. Måske behøvede vi ikke skifte præcis otte mand, da Ole gik igang, og modsat Docherty behøver han heller ikke købe dem alle men kan sluse folk ind fra akademiet - efterhånden som de bliver modne til det - men det var rimeligt oplagt, at sommerens indkøb kunne løste vores forsvarsproblemer - mens midtbanen blev efterladt som det samme gamle rod: Jeg kan ikke forestille mig, at Ole har ønsket sig at se midtbanen bløde, som den gjorde, uden at man hentede erstaninger ind.

Så vi står tydeligvis midt i en oprydning, der kun er gjort halvt - og som ikke kan gøres mere end halvt, før revisoren får hentet dem hjem, Ole skal bruge til en lige nu alt, alt for tynd trup :-(

Men lad os håbe der er så meget "never say die" i Ole og hans mænd, at vi også slipper godt fra City kampen i aften :-)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Mourinho is the trainer for Manchester United - sells 14 players over 2 years, only gets Fred before his 3rd season, and none of his prioritized players in, and underperforms in the beginning of his 3rd season - Mourinho Out - all his fault

Solskjær is the trainer for Manchester United - departs with 9 players prior to the 2nd season (mostly youth and unwanted players), gets 3 of his top priorities in the market - underperforms for the entire 11 months, both before and after transfer window - Ole stay - all Woodwards and managements fault
Skrevet af Ego2020
Kun at hente Dan James til angrebet gav til nød mening, for Ole vil jo gerne bruge så mange spillere som muligt fra akademiet, og hvis man kigger på forløbet af preseason, lignede det, at Chong og Gomes skulle spilles ind i år - så vi ville have haft Rashford, Martial, James, Greenwood, Gomes og Chong til de tre pladser (plus Lingard): Selv om det var lige LIDT ungt for nogle af os, gav det dog en form for mening.
Desværre gik det jo ikke helt som håbet med Chong og Gomes, så mon ikke vi kigger på noget i den ende af banen...

Dog er der nok mere presserende behov lige nu, for at starte sæsonen med det, vi havde (og har) på midtbanen - og kun Garner på vej ind - var slet og ret pip gok påske plim. Det "valg" fattede jeg ikke en bjælde af - men at det åbenbart skete, forbi Ole på det punkt blev "røvpulet" af Woodward, opklarer jo strengt taget mysteriet...
Skrevet af Ego2020
@ Crazy

Staying with your English, you are actually saying that Woodward screwed Mourinho - then sacked him - and that now Ole should be sacked too for being screwed by Woodward:
Are you secretly in love with Woodward???

When are the two of going to get married?
Are we all invited to the wedding :-)
Skrevet af Slettet(262004201905)
Sorry Trannel - skal nok droppe det nu :-) (never feed the troll)
Skrevet af Ego2020
Confirmed United squad members for the City game

David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant, Aaron Wan-Bissaka, Diogo Dalot, Harry Maguire, Phil Jones, Victor Lindelof, Luke Shaw, Brandon Williams, Nemanja Matic, Fred, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Angel Gomes, Tahith Chong, Juan Mata, Daniel James, Anthony Martial, Mason Greenwood, Marcus Rashford
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har Lingard seriøst hyret Raiola....?

Nå, Pogba har i øvrigt taget forholdsvist alvorlige skridt for at overbevise de skeptiske fans her i tråden om sin falske skade. Han har simpelthen undergået en operation. Hvad gør man ikke for at undgå at blive taget i en løgn?
Skrevet af Ego2020
@ Pioche

Du mener vel "undergået" og ikke "undgået"?
Skrevet af MR. Buur
Der er da ingen grund til at frygte Man City i denne sæson, andre klubber har vist hvordan de kan presses og hvis OGS ellers har noget at skyde med, så har han fået motiveret spillerne til at gå ud og dø for hver bold i aftenens kamp - hvis ikke et lokal derby kan sætte Man Utd gutterne op hvad kan så ? jeg er frisk og tror på en 2-1 sejr efter en tæt og vild kamp.
Liverpool fan siden 1974 - et liv uden fodbold er ikke et liv! Har gamet FM siden 1993
Skrevet af TheUnitedWay
Det er for sindssygt at vi endnu ikke har hentet en spiller eller tre, med det program vi har.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Ego
Naturligvis - rettet.
Skrevet af Ego2020
@ TUW

ENIG!!!
(Så lad os håbe "nogen" (ingen nævnt, ingen glemt) snart får fingeren ud)

@ Buur

Jeg er enig i, at det her er en kamp, hvor motivationen for at dø snarere end at overgive sig må være i top - Manchester derby og pokalsemifinale - og heldigvis har det her hold være bedst i netop den slags kampe :-)

Til gengæld har odds sætterne City som klare favoritter, og det er jo til at forstå, når man betænker, hvor tynd, slidt og skadesramt vores trup er - mens City har alle mand (minus to ifølge den seneste opdatering) til rådighed og kommer fra en walkover i pokalen. Men det ser da nu ud til, at Maguire starter, så vi ikke står og falder med Jones i forsvaret...

Odds er måske "stacked against us" - men det er jo heldigvis der, vi, både med det nuværende og gamle dages hold, har hevet en kanin eller to af hatten. Så uanset odds har jeg det lidt som en lille dreng i timerne op til juleaften :-)
Skrevet af uden_benskinner
det bekymrer osse mig, at vi intet hører om nye signings som har været vel forberedt over tid. men måske der arbejdes på højtryk bag linjerne, det er bare svært at tro på.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Mr. Pink
Mr Lingard som offensiv spiller for United mod City..............


........
...............

..............

.....
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af uden_benskinner
og lindeløf og jones som centerbacks... det kan kun gå galt.
gik i seng efter første halvleg
annonce
0