Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Hastemand
Det er bare så uendeligt svært at være en one man army mod et hold som city. Nu snakker jeg i øvrigt om hans beslutninger på banen generelt og ikke bare i aftenens kamp
LUHG
Skrevet af Hastemand
Det gør jeg også, og har egentlig været træt af hans attitude i lang tid. Som om han dummede sig over for sit barns mor, pg hun rejste tilbage til Frankrig med barnet, så har det ikke været den gamle Martial jeg kunne lide.
Skrevet af Battlegoat
Oh god nogle mennesker
Skrevet af Toggle
Hvad fanden har det med hans beslutninger på banen at gøre?
Giggs knaldede sin brors kone men var alligevel fremragende på banen.
Din kommentar giver ingen mening? Og attituden var vel ikke hvad vi diskuterede?
LUHG
Skrevet af Inuk.
Martial, velsagtens den mest ufarlige spids i PL.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af KasperK
Hey (peace tegn hævet),
Få regnede vel med, at vi kunne gå videre.
Alt i alt vil jeg mene, at indsatsen i aften er godkendt ?
Hvad siger I? City stiller potent op og viser, at de vil det. Vi er med hele vejen, og tager en sejr på en bane, hvor få hold får et ben til jorden.
Jeg troede aldrig på avancen, men var tilfreds med udtrykket.
Lad os nu tage dét med videre.
Godt pres, fint mod, men selvfølgelig for få skabte chancer. Tror på et fint forår - GGMU!
Skrevet af Toggle
Og alligevel står han noteret for 12 mål i 27 kampe i denne sæson - eller ca 22procent af vores mål i PL- hvilket giver en placering som nummer 16 på topscorerlisten. Som spids eller kant velsagtens.
LUHG
Skrevet af Hastemand
Giver god mening. Du skal nok indse det. Godnat
Skrevet af Slettet(262004201905)
Har folk seriøst armene over hovedet over denne sejr. Vi vandt slaget men tabte krigen.
Er vi virkeligt sunket så dybt, at vi kan glæde os over en sejr der sender os ud af en turnering?
Og en sejr, hvor vi altså ikke havde meget andet end målet, og City var sindsygt uheldige og uskarpe. Ingen ville have klaget over ufortjent, hvis den var endt 4-1 til City.

Mht Martial - ja, han havde en tidlig skade. Men er 16. pladsen på topscorerlisten hvad vi søger af vores frontangriber?
Hvordan vinder vi PL, når vores frontangriber kun har scoret 12 mål ved udgangen af januar?

Jeg synes absolut han er faldet i niveau siden sin forrygende 1. sæson.
Jeg forsvarede også Anderson længe, da han havde en lignende god 1. Sæson.
Men Martial er stagneret, og ligner pt. ikke en spiller der bør være del i en trup der kan føre os tilbage til fordums styrke.
Skrevet af Toggle
Jeg har ikke det præcise tal men han har vel ikke spillet 9er i alle kampene? Og rashford er oppe på 14scoringer
LUHG
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øjeblikket er Martial omtrent det eneste vores modstander behøver bekymre sig om ved os. Det gør det alt andet lige lettere at lukke ham ned. Og en lidt utaknemmelig opgave at være Martial. Særligt når midtbanen heller ikke rigtigt forsyner ham med chancer. Jeg synes jeg så ham spille bolden af og tage et løb i dybden flere gange i går. Vores midtbane havde bare ikke kvaliteten til at finde ham med afleveringerne. Kun når han søgte ud på kanten, kunne de ramme ham, men der havde Martial simpelthen ikke farten til at løbe fra Walker.

Når det så er sagt, så kan vi da hurtigt blive enige om to ting: Nej, han er ikke en angriber, der tager sit hold på ryggen og slæber dem til sejre. Ja, han kunne trænge til noget konkurrence om pladserne.
Skrevet af trannel
Der gik da fuld buschauffør i den for OGS. Stadig interessant at de samme der haglede Mou ned for samme taktik nu er tavse.

Problemet med Martial er at han er god, men ikke helt god nok. På dagen er han ustoppelig, men han kan også være ubrugelig. Men, lidt svært at være meget efter ham baseret på i går. Han var alene med 3 City forsvarer, så er det også svært.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Pindhunden
Man er altid hurtigere til at kririsere spillere, som ser ugidelige ud, så Martial må forbedre sin attitude, hvis han skal vinde noget mere opbakning. Det er helt fair, for det mindste man kan forlange er, at spillerne yder en indsats.

I min bog skal han have en chance for at sit værd på et tidspunkt, hvor han har en god midtbane bag sig og nogle gode angribere, som han rent faktisk kan spille sammen med. For så kan vi se, om han kan udvikle sig til at være en stabil topangriber med 25 mål pr. Sæson.

Jeg har min tvivl, fordi han givetvis mangler noget mentalt, noget drive. Men det er også en kæmpe investering at finde en ny målscorer, som er bedre end Martial. På kort sigt håber jeg på et lejemål af en rutineret angriber, så vi har lidt flere alternativer.
Skrevet af Muggedreng2
For det første så er Martial bestemt IKKE fodbolddum. Han tager netop de rigtige løb gang på gang. Problemet er dem han spiller sammen med ikke har en gnist begreb om hvordan vi spiller Martial god. Han laver modløb, han laver dybdeløb og han laver krydsløb. Men oftest når han modtager bolden så er det på kanten med 3 forsvarere han lige skal drible forbi fordi der nul assistance er fra hans medspillere. Glem også alt om linkup play for med vores nuværende offensiv (Perreira, Matic, Fred, James, Shaw, Wan Bissaka) er det ganske enkelt ikke muligt.

Vores midtbane er så ringe til at bringe bolden frem at det ofte er i 4. sals højde fra Maguire eller Lindeløf han modtager den så hvad fanden skal han gøre?

Nogle gange undrer jeg mig virkeligt om dem der kommenterer herinde overhovedet ser fodbold og med det mener jeg om de bare sidder og kigger eller rent faktisk ser hvad der sker på banen.

Det er i øvrigt samme scenario der gjaldt for Pogba da han ikke var skadet, han har ganske enkelt ingen at spille fodbold med på det hold der kan støtte ham på midtbanen, kvaliteten er for ringe.

Som jeg ser det er tilgangen af Bruno en gave sendt fra himlen. Han kan skyde, han kan aflevere og han kan holde i bolden, han kan spille i små rum og han kan rive andre med sig ( han har lederegenskaber)...

Til gengæld lød det som om at Greenwood udgik med en skade i går som han skulle have fået tidligt i kampen, hvilket til dels kan forklare den dårlige indsats
Skrevet af Slettet(100838201910)
Defensivt var Matic og Fred i øvrigt helt sublime i går.

Det er sjovt med Fred, for han har efterhånden udviklet sig til en virkelig, virkelig solid bolderobrer. Han ligger efterhånden på Kanté-lignende niveau hvad erobringer og tacklinger angår. Han lader bare stadigvæk en del tilbage at ønske, når han er på bolden. Ikke på den måde, at han er decideret elendig, og det er trods alt også fair nok at være bedre defensivt end offensivt. Men vi kan bare ikke kun have midtbanespillere, der er bedst defensivt. Det er meget ideelt til de her kampe mod de andre tophold, men i de fleste kampe har vi brug for flere dåseåbnere på holdkortet.

Men jeg synes virkelig han har udviklet sig. Måske er det igen det her med, at midtbanespillere lige skal bruge en sæson til at vænne sig til tempoet i England, men for mig er han gået fra at være lidt en joke-signing til egentlig at være et meget solidt indkøb omend lidt overpriced.
Skrevet af Mr. Pink
LaP.

Så ville det være ideelt med Fred, McT og så Pogba på midten?

To defensive og Pogba?
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Battlegoat
Pep

"But, I like the way they play, the qualities they have. Lindelof I saw him in Benfica, Luke Shaw is an incredible type of player, Maguire, one of the best central defenders in the world. The people up front they are so fast. Matic and Fred, they are incredible players, Matic is an outstanding player. In time, they will do it and be back to what United was for many years."
Skrevet af Battlegoat
Lap

Det er sjovt med Fred, for han har efterhånden udviklet sig til en virkelig, virkelig solid bolderobrer. Han ligger efterhånden på Kanté-lignende niveau hvad erobringer og tacklinger angår.


Follow the light son, just straight ahead ->

Også spiller han bolden hurtigt fremad i banen
Skrevet af Slettet(260021200206)
@lapioche

Men spørgsmålet er vel om det ikke er ok at have Fred bagved f.eks. Fernandes og Pogba i stedet for Mctominay, for jeg synes ligesom dig at Fred er bedre defensivt end de andre, dog helt igennem elendig offensivt.Jeg håber stadig på noget ala dette

Fred/Garner

Fernandes/Grealish Pogba/milenkovic-Savic/Big mac
Cantona idolet, Manchester United klubben Følger: Dortmund Wednesday Valencia AGF
Skrevet af Mc86
@Landskinken..
Ved ikke helt hvordan jeg skal læse den der midtbaneformation..
For du mener vel ikke seriøst, med købet af Fernandes og hvis vi beholder Pogba, at vi så køber ind for over 1 mia. til den centrale midtbane..
Så vil jeg i hvert fald gerne love dig, at det ikke kommer til at ske..
annonce
0