Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så ville det være ideelt med Fred, McT og så Pogba på midten?

To defensive og Pogba?

I de store kampe, ja. Det tænker jeg. Fred og McTominay virker også til at have et godt samarbejde.

I alle de andre kampe, nej, der kunne jeg godt tænke mig, at vi vendte trekanten om og spillede med én defensiv og to mere offensive midtbanespillere.

Det er lidt groft stillet op, men jeg synes bare det er for forsigtigt at spille med to dybe midtbanespillere i kampe, hvor man må forventes at dominere boldbesiddelsen. De fleste af de bedste hold kan godt nøjes med én defensiv midtbanespiller, der måske dropper ned mellem midtstopperne og lader de to backs skubbe frem. Vi har jo i mange år stået med to stoppere, to defensive backs og to defensive midtbanespillere når vi skal bryde en defensiv op. Det svarer jo til at forsøge at skrue med en flad skruetrækker når kærven er stjerneformet. Vi gør det unødvendigt svært for os selv.

... og derfor falder Bruno Fernandes på et tørt sted. Men når Pogba nu formentlig er fortid til sommer, så skal han erstattes, for vi er nødt til at have spillerne, så trekanten kan vendes om. Hvis alternativt er at spille med Andreas Pereira ved siden af Fernandes, så kan det jo være ligemeget.
Skrevet af Don_Millionaire
Marcos Rojo skal på lån i hjemlandet. Vi kan da håbe at han aldrig kommer tilbage.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Landskinken
Jo, helt enig. Lad bare Fred agere ankeret på midtbanen og frigør en position til en offensivt tænkende spiller.
Skrevet af Battlegoat
flex interviewer james cooper fra skysports

https://www.youtube.com/watch?v=3Z16VwmZSEM&feature=youtu.be
Skrevet af Inuk.
Han ligger efterhånden på Kanté-lignende niveau hvad erobringer og tacklinger angår.

Og hvis man lige tjekker diverse stats, så viser det sig at Kante er overhalet af Ndidi, Rice og Billing på flere parametre. Selv Pierre-Emile Højberg er en bedre ballwinner end Kante.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(591633201312)
Er Fernandes spærret i EL?
Skrevet af Toggle
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cup-tied
Ser ud til at han gerne må spille
LUHG
Skrevet af Klodike
Den regel med, at en spiller er spærret i Europa, hvis han skifter klub i januar, blev ændret for et par sæsoner siden. Nu kan man godt hente spillere i januar og bruge dem i CL/EL, så Bruno Fernandes kan godt spille for jer i forårets europæiske kampe.

-Med hensyn til jeres midtbane vil jeg mene, at den stærkeste midtbane, når alle er klar, er en tremandsmidtbane bestående af McTominay som 6´er, Pogba som 8´er og Fernandes som 10´er. Eller er jeg helt gal på den her? :-)
Skrevet af Mc86
Hmm.. Flere medier melder om samtaler mellem United og Antero Henrique. Det er selvfølgelig et godt udgangspunkt at man kigger efter én, men det var måske ikke lige ham man havde foretrukket.
Men tænker I andre er den bedste mand til jobbet.?
Jeg kunne godt lide en Van der Sar eller Paul Mitchell
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg kender ikke meget til ham, ud over at det var ham der hentede Neymar og Mbappé i samme vindue.
Så han har i hvert fald vist, at han kan hente store stjerner til PSG for voldsomme summer.

Personligt havde jeg fidus til Rangnick, som dog lige pt. varetager en form for konsulentrolle for RB klubber i forskellige sportsgrene.

Men uanset hvad, kan det vel kun blive væsentligt bedre, end Woodward, hvis en ny mand får beføjelserne der er nødvendige i dét job. Hvis Woodward stadig får vetoret på alle handler, er vi ikke meget videre.
Skrevet af Bosse1983
Og hvis man lige tjekker diverse stats, så viser det sig at Kante er overhalet af Ndidi, Rice og Billing på flere parametre. Selv Pierre-Emile Højberg er en bedre ballwinner end Kante.

Du kan ret oplagt ikke entydigt læse fra stats, hvem der er en bedre boldvinder. For det første er det jo ikke uvæsentlig hvor meget modstanden har bolden og hvor. Videre er Kante blevet rykket frem i en anden rolle de seneste to sæsoner, fra at være en defensivt orienteret spiller som sad foran forsvaret, til at være en balancespiller som skal prøve at vinde den højt i presspillet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Muggedreng2
Mitchell var min favorit, han har vist han kan håndtere jobbet, har et godt netværk og så er han fra Manchester så vidt jeg husker oven i købet fan fra dreng.

OM han så er mulig at hente er jo en anden snak, vi ved jo at Ed ikke engang magtede at hente en fysioterapeut så jeg tvivler...
Skrevet af Muggedreng2
Lidt fra The Athletic om hvad vi blandt andet får i mennesket og spilleren Bruno Fernandes og hvorfor jeg for en er MEEEEEEEGA glad over vi hentede ham, han vil være den bedste og herunder lidt omkring hvad han blandt andet gør for at blive det.

linket til hele artiklen her ellers har jeg pastet et brudstykke

https://theathletic.com/1553824/2020/01/29/bruno-fernandes-manchester-united-transfer-premier-league/?source=dailyemail


This is a player who left his family and girlfriend behind at 17 to try his luck in Italy; who listens to criticism and uses it as fuel for growth; who religiously watches every single one of his matches back, in its entirety, the moment he arrives home from the stadium. Even if it’s three o’clock in the morning. Even if he played badly. Especially if he played badly.

That professionalism is complemented by his understanding of football’s internal rhythms. Like the best boxers, he knows exactly where an opponent’s weak spot is at any given moment and how he can expose it. He is, says Giaretta, “cruel” on the pitch. He roams and he prods and he tries things. In this age of pass-completion rates, we often equate good decisions with safe decisions but Fernandes is different, a risk-taker. Just don’t mistake those gambling instincts for a lack of smarts.

“When I speak about Bruno Fernandes, what comes to mind is the intelligence of the boy,” says Francesco Guidolin, who managed the Portugal international at Udinese. “He was, above all, very clever — both as a player and as a person.”

Giaretta is even more emphatic. “I’ve been working as a sporting director in football for 15 years and I never met a more intelligent guy,” he tells The Athletic. “I never found another one like him.”
Skrevet af KasperK
Lækker læsning mht. Fernandes. Lader til, at det er den rigtige spiller, der er kommet ind.

Der spekuleres i, at vi vil byde på Josh King igen inden vinduet lukker.
Hellere det end Salomon Rondon, men stadig lidt af en panikløsning, der kan være overflødig igen til sommer.

Spændende om der sker noget i dag. Mit bud er nej.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvis der kommer en ind, bliver en det en 2. rangs angriber på lån i 6 måneder.
Skrevet af Muggedreng2
Er Joshua ikke et gammelt produkt fra vores akademi???

Lidt sjovt at han spekuleres i et skifte...er det en ny Pogba? Lidt ligesom vi var efter Michael Keane på et tidspunkt
Skrevet af KasperK
Jo - han spillede under Ole hos reserverne.
Mon ikke det spiller ind, at han kender klubben, kulturen og flere af spillerne.
Han er det bedste bud ud af mange sløje navne, vi sættes ifbm.
Skrevet af Pindhunden
Ole siger nu, at der sandsynligvis ikke kommer flere spillere ind. Jeg synes, at det er skuffende, at de ikke lejer en angriber som backup. Arsenal hat lejet Cedric Soares i et halvt år, og til sommer løber hans kontrakt ud.
Der må kunne findes en anstændig angriber, som ville kunne bruges midlertidigt til at dække ind for de få angribere, vi har.
Skrevet af Muggedreng2
Tja man kunne jo så også prøve med Greenwood på 9eren eller Ramazani for den sags skyld
Skrevet af Pindhunden
Greenwood skal nok få meget spilletid alligevel. Men jeg har selvfølgelig ikke regnet Ramazani med i ligningen. Jeg aner ikke, om han er klar til dette niveau.
Greenwood spillede en kamp som 9´er, hvor han var ret forrygende til at lægge bolden af til medspillerne, så jeg synes da afgjort, at han skal have mere spilletid som 9´er.
Men det er altså ret sårbart, når nu Martial igen bliver skadet. Jeg synes godt, at man kan forsvare at ty til en kortsigtet løsning, uden at man smadrer den overordnede strategi om at give de unge chancen.
annonce
0