Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Inuk.
Du kan ret oplagt ikke entydigt læse fra stats, hvem der er en bedre boldvinder. For det første er det jo ikke uvæsentlig hvor meget modstanden har bolden og hvor. Videre er Kante blevet rykket frem i en anden rolle de seneste to sæsoner, fra at være en defensivt orienteret spiller som sad foran forsvaret, til at være en balancespiller som skal prøve at vinde den højt i presspillet.

Det viser jo bare Kante ikke længere kan benyttes som benchmark når diskussionen drejer sig om hvorvidt en defensiv ankermand på midtbanen gør det godt eller ej.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
kunne united ikke leje lingard ud - det vil næsten svarer til at få en ekstra angriber ind.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Inuk
Bevares, Ndidi-niveau så. I kampen mod Arsenal i starten af året blev han fx noteret for 9 bolderobringer. Jeg tænker pointen står ved magt uanset hvem vi bruger som referencepunkt. Fred er virkelig dygtig i den del af spillet.

@Josh King
King er nemlig et tidligere akademi-produkt, og jeg vil gerne forsøge at være så neutral som mulig selvom de fleste nok godt ved, at jeg har en forkærlighed til vores akademi... Men for den rette pris kan jeg sagtens se idéen i at hente ham tilbage. Han har netop noget af det power, vi talte om i forbindelse med Håland, og han kender jo også klubben. Han virker desuden altid til at være lidt af en mundfuld når vi møder Bournemouth. Han kommer ikke til at score 30 mål pr. sæson, men jeg kan se potentialet som en breddespiller/supersub.

Dog lyder det til, at handlen afhænger af, om Bournemouth kan hente Bowen fra Hull, som West Ham skulle have kløerne godt fat i. Så det er nok næppe det mest sandsynlige.
Skrevet af Don_Millionaire
Joshua King.. Forstår på ingen måde at man kan mene det er en god idé. Han er ikke en spiller vi vil bygge et fremtidigt mesterhold op omkring, og så skal vi selvfølgelig ikke have ham ind. Hellere give chancen til yngre spillere som kan hjælpe os i fremtiden.

Den her sæson er væk, så lad os nu bygge op til fremtiden, og droppe panik handlerne.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Vi er ved at løbe tør for spillere til de forreste pladser. Der er brug for minimum en ekstra mand bare til at komme igennem sæsonen, så der ikke bliver drevet rovdrift på Martial og Greenwood, så det går dem, som det gik Rashford.

Hvis vi henter en af de 16-17-18-årige op uden de nødvendigvis er klar til det, fordi førsteholdet mangler bredde, så risikerer vi at hæmme den spillers udvikling. Jeg er fx på ingen måde overbevist om, at det vil gavne Ramazani at blive kastet for løverne på nuværende tidspunkt.

Desuden synes jeg ikke King ville vidne om panik. Han er hurtig, stærk, kan deltage i pasningsspillet og har mål i støvlerne (og ja, så ved jeg godt hans stats er pænt ringe i år, men det er også resultatet af et hold, der præsterer dårligt som helhed).
Skrevet af uden_benskinner
nu tales der om at få teemu pukki ind... det må siges at være lidt overraskende...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Jeg er altså ikke helt klar på at sælge denne sæson og bare bygge op. Vi kunne jo fx vinde Europa League og faktisk komme i CL næste år. Eller hvad med FA Cuppen? Om vi bliver 5´er eller 7´er lidt mere ligegyldigt.

Men i min optik afhænger muligheden for succes af, at vi indenfor få timer præsenterer en angriber. For ellers kommer vi til at spille alt for mange kampe med unge folk, som hverken fysisk eller mentalt helt kan stå distancen.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Vi har lige hentet en ny spiller ind - den 20-årige målmand Nathan Bishop fra Southend.

Jeg ved ikke helt hvordan det spiller sammen med at vi også har en Dean Henderson udlejet - en spiller som vi enten snart skal til at satse på, eller lade ryge videre.
Henderson bliver 23 til marts.
Skrevet af Mr. Pink
Dejlig læsning m.h.t. Fernandes
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Kan man ikke låne spillere efter midnat?
Skrevet af uden_benskinner
bruno fernandes blir den nye pogba - som så kan smutte til real madrid og blive fulltime play-boy.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Inuk.
Bevares, Ndidi-niveau så. I kampen mod Arsenal i starten af året blev han fx noteret for 9 bolderobringer. Jeg tænker pointen står ved magt uanset hvem vi bruger som referencepunkt. Fred er virkelig dygtig i den del af spillet.

Hvilket pointe? At Fred er blandt toppen af ballwinners i PL eller at Fred er lige så god som Ndidi når det kommer til bolderobringer?

Det kan godt ske at Fred er begyndt at skille sig ud, specielt i de kampe som vi taber. Men når man kigger på hans stats og sammenligner med resten af ligaen så er han ganske ordinær.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Muggedreng2
bruno fernandes blir den nye pogba - som så kan smutte til real madrid og blive fulltime play-boy.

er det pis....seriøst er det ikke i alt fald
Skrevet af Slettet(100838201910)
Lyder så til, at vi primært overvejede lån mht. King. Og i det hele taget. Og at King ikke længere bliver betegnet som realistisk.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvilket pointe?

Fred er virkelig dygtig i den del af spillet.
Vi har overvejende været gode i de store kampe. Og det er især her han shiner i den del af spillet, så jeg forstår ikke rigtigt, at du mener, det er når holdet spiller dårligt.
Skrevet af Toggle
.Mitchell var min favorit, han har vist han kan håndtere jobbet, har et godt netværk og så er han fra Manchester så vidt jeg husker oven i købet fan fra dreng.

OM han så er mulig at hente er jo en anden snak, vi ved jo at Ed ikke engang magtede at hente en fysioterapeut så jeg tvivler...

Jeg har også været lun på Mitchell. Bbc gav for lidt mere end et år siden en lille reportage om Mitchell. Jeg tror dog det vil ende i for mange gnidninger mellem Mitchell og Woodward.
bbc.co.uk/sport/amp/football/46618593


.Den her sæson er væk, så lad os nu bygge op til fremtiden, og droppe panik handlerne.
Den her sæson er da langt fra væk. Bevares vi bliver ikke mestre men der er da fortsat masser af muligheder: top 4,Europa league og fa cup
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
mugge, jeg var skam helt seriøs.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Den her sæson er da langt fra væk. Bevares vi bliver ikke mestre men der er da fortsat masser af muligheder: top 4,Europa league og fa cup


Ja, der er muligheder, men med truppens forfatning, så er det sgu svært at se os nå noget som helst. Medmindre vores bedste spillere kommer tilbage fra skader og hurtigt når deres topniveau. Bevarer gerne håbet, men det skal sgu ikke være fordi vi henter en nobody ind, og sikkert på en alt for stor kontrakt.

Så ser jeg hellere at vi giver vores unge spillere chancen - det synes jeg godt man kan uden at køre rovdrift på dem. Den holdning forstår jeg slet ikke.
Skrevet af Toggle
Der er potentielt 23 kampe tilbage til 3mdr. Det vil jeg kalde rovdrift på spillerne under 20 hvis de skal spille hver kamp. Jeg ser hellere at vi forsøger at hente en angriber ind på leje. I øvrigt er Joshua King ikke skadet? Ham kunne jeg sagtens se fidusen i at hente ind. Han bringer noget andet til offensiven end hvad vi har i forvejen.
LUHG
Skrevet af trannel
Ja, vi kommer sgu da ikke tættere på noget ved at hente Joshua King. Helt sort. Men det er klassisk OGS. Han slæbte også alle mulige norske nulbonner med til Cardiff han kendte, og de var ikke tæt på at have niveauet.

Det her afslører jo alt med tydelighed, at der ikke er nogen langsigtet plan, eller det kan godt være der er en, men de tror ikke selv på den. Panikknappen er aktiveret igen. De stoler ikke selv på det de prædiker. Jeg fatter ikke der stadig er fans der hopper på deres spin.

"I can say [I am a striker short], but that was the decision that I made and I made it happily. When you have players, [they may have] great potential, but Romelu´s head was not here for us working forward as a group."

"The Norwegian said after Manchester United´s 1-0 win over Manchester City in the second leg of their Carabao Cup semi-final that his side "need more goals" and that he wants a striker "who wants to break their nose or toes" to score"

Virkeligheden har ramt OGS hårdt. Hvis man stod i sommeren 2019 og ikke kunne forudse at truppen var tyndslidt nu, så skal man ikke have et arbejde i United. Alle advarselslamper blinkede, men så bilder man bare folk ind vi er ved at genopbygge. Når det så bliver januar tænder man advarselslamperne igen. Det hænger ikke sammen. Der er ingen grund til angriberpanik, hvis de stoler på strategien, men det er jo helt tydeligt at det gør de ikke. Og med de menes både Solskjær og Ed.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0