Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pindhunden
Der er sikkert rigtigt, at de famler. Men igen, man kan altså godt leje en angriber til at løse et konkret problem, uden at man forbryder sig mod sin egen strategi.

Og ja, King er da ikke en spiller, man skal bygge vores hold på. Men han er altså væsentligt bedre end vores unge reservespillere, og i bogle kampe vil han givetvis også fylde mere end Greenwood. Så jo, han kan godt bruges indtil sommer
Skrevet af Don_Millionaire
Der er potentielt 23 kampe tilbage til 3mdr. Det vil jeg kalde rovdrift på spillerne under 20 hvis de skal spille hver kamp.


Det giver ingen mening. Var det også at køre rovdrift på Rashford da han brød igennem? Han fik også nogle og 20 kampe i den sæson, og det er jo ikke fordi Greenwood kommer til at spille samtlige af de tilbageværende kampe - vi har trods alt stadig andre spillere. Lad dog knægten spille, for han har jo vist at han ved flere lejligheder har niveauet til at gøre en forskel.

Langt hellere det end at købe ind på det gøgl som klubben har gang i. For som trannel skriver, så har det ingen hold i den strategi der er blevet lagt, og det stinker af panik.

Skrevet af trannel
Hvis King kan bruges eller løse et problem, så er det fordi der er noget fuldstændig galt. Det der er galt er man ved at forvandle United til en stabil 4-6 hold, uden nogen som helst ambitioner om at ville til tops i PL. Så sælger man det til fans som genopbygning og så sidder nogen bare og æder det råt.

Sælg Lukaku, gå i panik i januar tranfervinduets sidste timer og forhør sig på Joshua King. At nogen kan tage det seriøst er jo for skørt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Sky Sports News reporter James Cooper:

“A deal for Odion Ighalo is gathering a bit of traction. I’m led to believe Manchester United are exploring short-term deals with other strikers – and he is a name that is gathering traction. They might be able to get him as the Chinese Super League hasn’t started yet. I’ve got to be pretty tentative about this, but it’s a name that hasn’t been shut down like other names that were shut down quickly like Willian Jose – I’m not getting that on Ighalo.”
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
mugge, jeg var skam helt seriøs.

fair ...bf er dog slet ikke so pogba...vi taler stort set 180 grader
Skrevet af Toggle
Trannel
Hvad er klubbens langsigtede mål? Selvfølgelig er det at bringe akademispillere frem men det er sgu da også væsentligt at kvalificere sig til championsleague da vores hovedsponsorat er afhængig af det. Det medvirker at for at kunne skyde flere penge i akademiet og træningsfaciliteter og tiltrække de bedste spillere så skal der spilles championsleague. Det ene udelukker vel ikke det andet? Det var helt sikkert heller ikke planen at rashford skulle gå i stykker i 3mdr. Det ville have været nemmere at undvære martial, James, lingard eller greenwood eller hvem der ellers bruges fremme.
I øvrigt synes jeg da i høj grad der blev kørt rovdrift på rashford trods hans unge alder.
LUHG
Skrevet af trannel
Hvad er klubbens langsigtede mål?

Vil du have den officielle løgnhistorie eller den uofficielle sandhed?

Hvordan vi skulle komme det fjerneste nærmere at komme i CL ved at signe King kan jeg ikke se.

"men det er sgu da også væsentligt at kvalificere sig til championsleague"

Nu må man bestemme sig. Hvis det var væsentligt, så giver den sportslige ageren i sommer ingen mening. Der er da også flere OGS største fortalere her i tråden der siger vi først skal se på resultater om to år. Nu vil man så pludselig have begge dele?

Hvis du i øvrigt synes det er væsentligt at kvalificere sig til CL, hvorfor forsvarer du så de dårligste resultater for en manager i Uniteds historie i PL?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Selvfølgelig er det væsentligt at komme i Champions league, også i en genopbygningsfase. Resultaterne om 2år skal gerne være mhp et mesterskab. Det mest realistiske nu er en top 4 placering. Hvordan vi skal komme nærmere en top 4 med King kan du ikke se? Vi mangler en 9er lige nu. Men fair nok. King bliver det ikke.

Sky Sports News reporter Dharmesh Sheth:

“A different source has told me Ighalo is in talks with Manchester United and the original source said the chance of the deal being completed in time is 50-50.”Hvis du i øvrigt synes det er væsentligt at kvalificere sig til CL, hvorfor forsvarer du så de dårligste resultater for en manager i Uniteds historie i PL?
Fordi jeg kan se ideen i hvad han vil på lang sigt og fordi sæsonen ikke er aflyst i starten af februar
LUHG
Skrevet af Ego2020
Projektet er langsigtet, men lige nu er vi ikke vanvittigt langt efter Chelsea på fjerdepladsen - og Chelsea ligner et hold, gassen er ved at gå lidt af, så Champions League kvalifikation via ligaen er bestemt en mulighed. Desuden er der FA cuppen og Europa League: Succesoplevelser kan i høj grad booste et ungt hold under opbygning, så det langsigtede projekt udelukker ikke, at vi også jagter det, der er lige frem for næsen.
Skrevet af trannel
Nej, men de resultater han har leveret er det ringeste nogensinde af United på nuværende tidspunkt i PL. Igen forsvarer du OGS med fremtidige kampe. Jeg har aldrig hørt om det før. Den eneste manager i verden der vurderes på forestillede fremtidige resultater.

Jamen jeg kan da også gå ind og spille 9´er, hvis det skulle være. Vi mangler også en central midtbanespiller, skal vi bare signe et eller andet random fra Championsship?

"Det mest realistiske nu er en top 4 placering"

Arh. Det mest realistiske er vi slutter udenfor top 4.

Glazers og Ed har fået dele af en fanbase med på at applaudere, at man sælger Lukaku og 6 måneder senere i panik forhører sig på Ighalo og King. OGS havde en 20+ målscorer i Lukaku og det vil han ikke arbejde videre med. Fair nok. Men så brænder lokummet også bare. At sælge Lukaku betød at man satte alt ind på at to spillere, Martial og Rashford skulle bære hele Uniteds offensiv. Vanvittigt useriøst hvis man som klub har ambitioner om at være med hvor det er sjovt.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Ego2020
Hvad der sker - eller ikke sker - over de næste par timer kan følges med live opdateringer her:
https://www.premierleague.com/news/1591990

- Og så har Gomes iøvrigt lavet en lækker assist på U23 i den igangværende kamp:
https://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/norwich-manchester-united-u23-live-17669616
Skrevet af Don_Millionaire
Ighalo ser ud til at komme på lån. Folk må jo være ellevilde herinde....
Skrevet af Toggle
BREAKING NEWS

Manchester United have reached an agreement with Odion Ighalo on personal terms and salary over a six-month loan from his parent club, Shanghai Shenhua, with an option to buy the 30-year-old.
LUHG
Skrevet af han_solo
Ighalo ser ud til at komme på lån. Folk må jo være ellevilde herinde....


Hellere Ighalo på lån i 6 måneder end at skulle køre rovdrift på Martial og et ungt talent, der først lige er begyndt at spille førsteholds fodbold.
UTD
Skrevet af Toggle
DM
Ellevilde i den kontekst at vi faktisk får hentet ind til to positioner vi er ret så sårbare på. Martial går i stykker og hvad er der så af alternativer til 9er pladsen?

Trannel
Ole skal vel have samme chance som hans forgængere for at opnå en championsleague kvalifikation til næste sæson eller skal han bare ud nu synes du? Det er vel i øvrigt først nu at folk begynder at få øjnene op for at det ikke er manageren men direktøren der er problemet. Noget jeg i øvrigt har påpeget siden moyes sæsonen.
LUHG
Skrevet af trannel
"Projektet er langsigtet, men lige nu er vi ikke vanvittigt langt efter Chelsea på fjerdepladsen - og Chelsea ligner et hold, gassen er ved at gå lidt af, så Champions League kvalifikation via ligaen er bestemt en mulighed. Desuden er der FA cuppen og Europa League: Succesoplevelser kan i høj grad booste et ungt hold under opbygning, så det langsigtede projekt udelukker ikke, at vi også jagter det, der er lige frem for næsen."

Men så må du jagte det med de ressourcer der skal udgøre fremtiden. Al den spilletid, erfaring mm. King vil "stjæle" fra Greenwood eller andre der er en del af den langsigtede strategi er direkte modstridende med den langsigtede strategi.

Hvis man ikke har siddet i sommer og kigget på truppen og konstateret at to-tre skader, så brænder lokummet, så er inkompetencen enorm. Inkompetencen er selvfølgelig enorm, men der er trods alt en del af jer, der tror på projektet. Men lad os nu bare forestille os OGS og Ed rent faktisk er dygtige til deres arbejde. Så arbejder man selvfølgelig med nogle scenarier for hvad man gør, hvis der sker bestemte ting.

Efter transfervinduet, hvor Ed som sædvanligt har leveret et cluster fuck af dimensioner føler OGS sig kaldet til at forsvare det og forklare, hvor glad han var over bevidst at erodere sin egen trup. Hellere en for lidt i truppen, hvis mentaliteten ikke er der. Behændigt glemmer han selvfølgelig Pogba i den ligning. Ed bakker OGS spin op med en fortælling om at nu skal vi genopbygge. Man sørger også lige for at få delt med pressen at ham Fernandes man har jagtet hele sommeren, ham er man overhovedet ikke interesseret i. Ed giver interview til UWS og alle falder på halen.

Det bliver januar og nu beslutter OGS og Ed at de har fucket gevaldigt op i det. Da de tager den beslutning er det samtidig et farvel til hele den fortælling man prøvede at spinne i efteråret. Fernandes skal nu hentes. Endnu et cluster fuck af dimensioner senere lykkes det for Ed at hente ham. Operationen mislykkes men patienten overlevede. Ingen af de to stoler en skid på det de selv laver og det de lukker ud.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af TommyThailand
Det er vel i øvrigt først nu at folk begynder at få øjnene op for at det ikke er manageren men direktøren der er problemet. Noget jeg i øvrigt har påpeget siden moyes sæsonen


Arhh, både Glazers og Woodward har været kritiseret heftigt i mange år, og jeg har endnu til gode at støde på nogen, der mener at det udelukkende er trænerens skyld og at ejerne og Woodward ikke også har et betydelig ansvar. Der er vel så bare en del, der også mener at det ene ikke udelukker det andet, og at man godt kan diskutere om træneren er dygtig nok, uagtet af ledelsen er det overskyggende problem.
Skrevet af trannel
"Trannel
Ole skal vel have samme chance som hans forgængere for at opnå en championsleague kvalifikation til næste sæson eller skal han bare ud nu synes du? Det er vel i øvrigt først nu at folk begynder at få øjnene op for at det ikke er manageren men direktøren der er problemet. Noget jeg i øvrigt har påpeget siden moyes sæsonen."

Hæhæ, altså de fleste har godt været klar over siden 2013 at Ed er dybt inkompetent. Det sjove er derimod, at de selvsamme der forguder OGS var efter Mourinho, selvom han på alle væsentlige parametre leverede langt bedre end OGS. At Mourinho så trods alt var en langt større nar er en anden side af sagen.

Men er vi ude i at hvis OGS ikke kvaller United til CL, så mener du han skal ud? Det er der da ikke meget langsigtet over.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
.Men lad os nu bare forestille os OGS og Ed rent faktisk er dygtige til deres arbejde. Så arbejder man selvfølgelig med nogle scenarier for hvad man gør, hvis der sker bestemte ting.

Efter transfervinduet, hvor Ed som sædvanligt har leveret et cluster fuck af dimensioner føler OGS sig kaldet til at forsvare det og forklare, hvor glad han var over bevidst at erodere sin egen trup. Hellere en for lidt i truppen, hvis mentaliteten ikke er der. Behændigt glemmer han selvfølgelig Pogba i den ligning. Ed bakker OGS spin op med en fortælling om at nu skal vi genopbygge. Man sørger også lige for at få delt med pressen at ham Fernandes man har jagtet hele sommeren, ham er man overhovedet ikke interesseret i. Ed giver interview til UWS og alle falder på halen.

Det bliver januar og nu beslutter OGS og Ed at de har fucket gevaldigt op i det. Da de tager den beslutning er det samtidig et farvel til hele den fortælling man prøvede at spinne i efteråret. Fernandes skal nu hentes. Endnu et cluster fuck af dimensioner senere lykkes det for Ed at hente ham. Operationen mislykkes men patienten overlevede. Ingen af de to stoler en skid på det de selv laver og det de lukker ud.


Jeg siger ikke at det ikke forholder sig som du skriver her, men jeg siger heller ikke at det gør. Hverken du, jeg eller nogen andre herinde aner en skid om hvad der foregår på de interne linjer så alle de her gætterier kan vi pakke væk. Der bliver ikke hentet en Fernandes i sommers. Det kan der være utallige årsager til. Man henter ikke celtics fysioterapeut. Det kan da være utallige årsager til. Man får ikke hyret en director of football. Det kan da være utallige årsager til. Jeg siger ikke at vi skal lade tvivlen komme revisoren til gode men fx kan man jo sagtens forestille sig at en fysioterapeut ikke bare vil rykke teltpælene op og flytte sig selv og sin familie til manchester. Man kan have få emner inde i billedet som director of football men emnerne er måske ikke begejstret for projektet. Emnerne er måske ikke begejstret over ejerne. Man kunne have haft kæmpe interesse for Fernandes i sommers men man var ikke villig til at imødekomme sportings krav.

Som jeg siger der kan foregå så mange ting på de interne linjer som vi aldrig får svaret på.

Edit
Det sjove er derimod, at de selvsamme der forguder OGS var efter Mourinho, selvom han på alle væsentlige parametre leverede langt bedre end OGS. At Mourinho så trods alt var en langt større nar er en anden side af sagen.

Men er vi ude i at hvis OGS ikke kvaller United til CL, så mener du han skal ud? Det er der da ikke meget langsigtet over.

Det eneste væsentlige parameter mourinho var bedre var på resultaterne. Og ja det er et væsentligt parameter. Jeg er trods alt mere underholdt af Ole´s fodbold end mous rigide system.
Jamen kvalifikation til championsleague er vel det eneste parameter alle forgængerne er blevet målt på. Så er det vel også fair at det primært er det Ole bliver vurderet på?
LUHG
Skrevet af Ego2020
U23 vandt - med Gomes som anfører.
annonce
0