Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af trannel
Vi har en trup der blandt den absolut højeste lønnede i verden. Alligevel kan én skade i angrebet skabe en panik af en anden verden. Alle spillere i vores offensiv er klar undtaget Rashford. Én skade, og flere taler om rovdrift, hvilket jeg sådan set er enig i, men der har vi jo en manager og en chef for det hele, der mener alt er i skønneste orden.

Det var en katastrofe det der foregik i sommer. Først ansættelsen af OGS, der agerer den villige idiot, der har fået job langt over hvad han burde. Dernæst håndteringen af vinduet, men der er vi jo vant til at se Ed på slap line. Der kommer ikke noget genopbygning når der konstant skal samles stumper op fra endnu et cluster fuck.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af trannel
"Man kunne have haft kæmpe interesse for Fernandes i sommers men man var ikke villig til at imødekomme sportings krav."

Hvorfor var man så villig til det i januar? Jeg kender godt svaret. Fordi Ed er en kæmpe amatør og han har ansat en hundehvalp i OGS. De har tænkt. Går den så går den. OGS har lovet guld og grønne skove med Rashford og Martial. Ed og Glazers har tænkt, fedt, fedt, fedt, vi slipper for at få læderet op.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Trannel
Ole skal vel have samme chance som hans forgængere for at opnå en championsleague kvalifikation til næste sæson eller skal han bare ud nu synes du? Det er vel i øvrigt først nu at folk begynder at få øjnene op for at det ikke er manageren men direktøren der er problemet. Noget jeg i øvrigt har påpeget siden moyes sæsonen.

Ej, det er jo ikke tilfældet. Den var diskuteret en del herinde i sommeren 2018, og Neville var den første til at påpege sportslig ledelse og rekruttering, da Mourinho var blevet fyret, før Solskjær blev ansat - 1 eller 2 dage efter fyringen af Mourinho i et længere interview.

Vi var også nogle der fattede hat af, at LvG blev fyret dagen efter FA Cup triumfen, og han kun havde 1 år tilbage - af den aftale der reelt set kun skulle få United tilbage på sporet. Ja, det var mega kedeligt, det spil der blev disket op med, men på flere parametre, var han i gang med opbygningen af et nyt hold. Men så ansatte Woodward Mourinho - en helt anden type, der slet ikke kunne bruge det van Gaal havde opbygget - og de 2 år der var brugt, var brugt forgæves, fordi Woodward troede han kunne skære genvej til sportslig succes, uden tanke på hvad der skulle ske efter Mourinho.

Det så ud som det rigtige, da Moyes blev fyret, efter han både på banen og i pressen var helt i vildrede til sidst.

Men med van Gaal fyringen, og næsten alt hvad han har gjort siden, har Woodward famlet i blinde, og har været i en position på en post han er langt fra dygtig nok til at bestride.
Og inden da, var de fleste handler også udført amatøragtigt. Mata købet var en mand man ikke havde brug for, men et navn han ville vise han kunne hente fra en konkurrent. Fellaini blev købt flere uger efter hans klausul var ophørt, og man betalte £5-10m mere, end hvis man havde hentet ham tidligere. osv. osv. - nej, Woodward har, med rette, fået masser af kritik i denne tråd siden han tog over fra Gill. Men ansættelsen af Solskjær er altså heller ikke Woodwards bedste beslutning - og da slet ikke, når han i første omgang kun vurderede han skulle benyttes som interim, og efter bare 2 måneder gav ham en permanent kontrakt.
Skrevet af Toggle
Hvorfor var man så villig til det i januar? Jeg kender godt svaret. Fordi Ed er en kæmpe amatør og han har ansat en hundehvalp i OGS. De har tænkt. Går den så går den. OGS har lovet guld og grønne skove med Rashford og Martial. Ed og Glazers har tænkt, fedt, fedt, fedt, vi slipper for at få læderet op.

Måske fordi sporting sænkede kravet til noget mere spiseligt? Jeg ved det ikke, men der er altid mere i det end vi render rundt og tror.

Crazy
Jeg er som udgangspunkt enig i alt du skriver om lvg og mourinho affæren, men jeg har skreget i tråden herinde siden 2014 om hvilket fjols woodward er. Det er ærgerligt det først er gået op for den almene unitedfan de sidste 14mdr at det er ham og glazers der er problemet. Jeg ved heller ikke om ole er løsningen på alle verdens problemer, men han formår da tilsyneladende at forny truppen stille roligt og det er vigtigt. Desuden er det jo en naiv tankegang at vi bare kan have 11 akademispillere løbende rundt inde på banen og spille kampene. Der skal også indimellem input til udefra. Til gengæld får Ole gerne et transfervindue yderligere hvis der kommer mere udvikling i spillet på banen.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg tror faktisk Pochettino kommer til sommer - og hvis det sker, tror jeg også det betyder, at der kommer en sportsdirektør ind. Uden at vide det, tror jeg Glazers har indset, at de er nødt til at have en anden sportslig ansvarlig, så Woodward kan gemme sig lidt fra den dårlige presse han har fået over især det seneste halve år.

De er godt klar over, at han kan skabe cashflow og sælge sand i sahara, men jeg tror også de tænker på branded og goodwill, og hvad det er værd i længden, så mon ikke de sammen med Woodward er ved at afsøge mulighederne for en sportsdirektør. Det ville i hvert fald være dumt andet - og ifølge det rygte der var for nogle uger siden, var det en af de ting Pochettino betingede sig, hvis han skulle overtage i United.

Jeg tror én af grundene til de få indkøb både nu og i sommers, var at det skulle være spillere, som en anden træner også vil kunne bruge, hvorfor man har prøvet at finde spillere der kan bruges i andre spillestile, end den her kontra-stil vi kører nu, og eventuelt bargains. I sommers har man muligvis tænkt, at hvis Solskjær klarer sig godt, kan han blive, men hvis ikke, har man ikke købt spillere specifikt til Solskjærs projekt. Og der tror jeg vi er ved at være.
Skrevet af Don_Millionaire
Det her transfervindue er endt ud som en farce. At vi ender ud med at hente Ighalo, er simpelthen til grin, og ikke en klub af den her størrelse værdigt. Uanset om det så "bare" er en lejeaftale, er det jo grinagtigt.

Hvis klubben ikke havde brugt hele transfervinduet på at få Fernandes i hus, så havde der været mulighed for at der kunne være kommet en spiller ind, der rent faktisk kunne være en del af fremtidig.

Nu ender vi istedet med en spiller fra den kinesiske liga, som sikkert ender med at smitte hele truppen med coronvirus, og hæver en ugentlig løn på 100.000 pund. Lad os da endelig hylde det.

EDIT: 100.000 pund om ugen. Lad den lige synke ind. Dvs. vi går med til at betale en backup angriber mere, end vi betaler vores ny midtbane stjerne.
Skrevet af trannel
"Måske fordi sporting sænkede kravet til noget mere spiseligt? Jeg ved det ikke, men der er altid mere i det end vi render rundt og tror."

Så bliver det snart ikke dummere.

Har du fulgt med i forløbet her i januar? Kan du nævne en logisk forklaring på at Sporting skulle være villig til at tage sig mindre betalt for Fernandes nu end i sommer?
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ighalo er ikke blevet meldt officielt ud. Og hvor har du £100K om ugen fra?

Jeg ved ikke med United, men de fleste klubber er i stand til at forhandle med flere agenter/klubber/spillere på én gang.
For mig ser det ud til, at klubben ikke vil lægge alle sine æg i kurven med spillere der er skræddersyet til Solskjærs system, men helst kun vil have spillere ind, som kan bruges af andre. I dét billede er det jo ikke dumt, at hente en spiller på en lejeaftale, for at købe en angriber der måske passer i næste træners billede til sommer, når den næste træner er ansat.

Jeg er med på, at der mangler en angriber, hvilket har været tilfældet fra sæsonens start, fordi man afgav både Alexis og Lukaku til Inter. Men det er da trods alt bedre, at fylde det kæmpe hul man nu har i bredden med en spiller på leje, end at betale 500 mio. for en middelmådig spiller, som kun blev hentet for at agere midlertidig erstatning for skadede spillere.
Skrevet af Slettet(262004201905)
OK, nu er den bekræftet. Jeg synes det er fint med lidt aflastning og lidt mere bredde. At det så er en utroligt kortsigtet løsning, er noget helt andet. Det er i hvert fald bedre, end en dyr permanent signing af en middelmådig spiller. Og han er vel næppe dårligere, end Bellion, Bebé og andre underlige Fergie signings gennem tiden.

Sjovt, jeg huskede Henke Larsson som et succesfuldt lån, men jeg kan se, at han kun scorede 3 mål i 13 kampe.
Jeg ville til at skrive, at vi kunne håbe på samme output, men jeg håber da godt nok på mere, end 3 mål af Ighalo i alle turneringer i resten af sæsonen.

Anyway, nu kan Solskjær da ikke have undskyldninger mere.
Han har fået 2(3) transfervinduer, så nu må vi vel kunne forvente, at hans hold snart begynder at vise det spil han gerne vil frem til, som ikke bare er hurtige kontraer, og middelmådigt pres og genpres.
Skrevet af han_solo
https://twitter.com/ManUtd/status/1223395904675307520

Så det officielt med Ighalo. Vurderet på folks reaktioner på nettet, må jeg være en af de få, som ikke har noget imod denne denne aftale.

Han var bestemt ikke ringe i Premier League for Watford og blev golden boot vinder i AFCON i sommers, så at få en erfaring angriber ind for resten kan jeg virkelig ikke se problemet i. Specielt ikke med Rashford ude for et stykke tid endnu.
UTD
Skrevet af Inuk.
Bruno og Odion er gamle buddies fra Udinese. Woodwards mesterstykke.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Battlegoat
Syntes det virker meget fornuftigt han er der jo ikke for at tage nogens plads, men for at udfylde et tomt rum i et halvt år.
Jeg ved ikke helt om jeg køber CG´s sorte helikoptere, virker ikke som om der er meget røg omkring poch.

Skrevet af Don_Millionaire
Ighalo er ikke blevet meldt officielt ud. Og hvor har du £100K om ugen fra?


Flere journalister har meldt det ud, og det giver også mening, når han netop kommer fra Kina, hvor udenlandske spillere får en enorm hyre. Læg dertil at vi også ser ud til at betale et leje fee. Genial handel.


Jeg ved ikke med United, men de fleste klubber er i stand til at forhandle med flere agenter/klubber/spillere på én gang. 


Det kan godt være at de fleste klubber er det, men det er United bare ikke, og det var også derfor vi ikke fik flere spillere på plads i sommers. Forhandlingerne med Bissakka og Maguire trak så meget ud, at der ikke var tid til at få en angriber, eller midtbanespiller på plads. Det samme er tilfældet i det her vindue, og derfor ender vi ud med den her panikløsning.

Hvis vi havde haft en strategi, og en sportslig ledelse, der havde forberedt sig inden vinduet gik i gang, er det meget sandsynligt, at vi kunne have hentet både Fernandes, og en angriber vi rent faktisk kunne bruge til noget, samt beholde på længere sigt.

Jeg forstår sgu godt at folk går amok over det her.
Skrevet af Muggedreng2
Det var en katastrofe det der foregik i sommer. Først ansættelsen af OGS, der agerer den villige idiot, der har fået job langt over hvad han burde. Dernæst håndteringen af vinduet, men der er vi jo vant til at se Ed på slap line. Der kommer ikke noget genopbygning når der konstant skal samles stumper op fra endnu et cluster fuck.


PRÆCIS +110
Skrevet af trannel
"Jeg tror faktisk Pochettino kommer til sommer - og hvis det sker, tror jeg også det betyder, at der kommer en sportsdirektør ind. Uden at vide det, tror jeg Glazers har indset, at de er nødt til at have en anden sportslig ansvarlig, så Woodward kan gemme sig lidt fra den dårlige presse han har fået over især det seneste halve år."

"Jeg tror én af grundene til de få indkøb både nu og i sommers, var at det skulle være spillere, som en anden træner også vil kunne bruge, hvorfor man har prøvet at finde spillere der kan bruges i andre spillestile, end den her kontra-stil vi kører nu, og eventuelt bargains. I sommers har man muligvis tænkt, at hvis Solskjær klarer sig godt, kan han blive, men hvis ikke, har man ikke købt spillere specifikt til Solskjærs projekt. Og der tror jeg vi er ved at være."

Du prøver med logik og rationalitet. Men desværre er klubben ikke drevet på den måde. Enhver der havde klubbens sportslige interesser øverst ville nå den konklusion, men det er ikke sådan Glazernomics fungerer. De skal rammes på pengepungen og indtil videre har United bare været en cash cow.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af DenFalske9'er
Fernandes bliver spændende, og logikken i Ighalo kan man godt få øje på hvis man klemmer øjnene sammen. Isoleret set er det ok handler.

Men jeres vindue sammen med vinduet i sommer er under al kritik - for langtrukkent og alt for dyrt.

Jeg må sige at jeg står over på den grønnere side af græsset som Arsenal fan, og forstår jeres frustration fuldt ud. Det sportslige setup vi har fået, har sænket pulsen i transfervinduerne hos hver en Arsenal fan. Klokkeklar plan og udførsel. At Glazers og Woodward ikke kan se at en sportslig ledelse ville være på sin plads, skriger til himlen af idioti. Føler med jer på den front.

Held og lykke med Fernandes though, vanvittige stats han lagde for dagen i Sporting.
Arsenal. Lyngby. Tranmere. "Erfarenhed" - Allan Kuhn
Skrevet af Ego2020
Med Woody som indkøber, kommer vi vel aldrig til at lave en skov af monsterdeals i et transfervindue, men det sidste års tid synes jeg faktisk, det er gået fint nok med vores indkøb - uanset at vi i sommers ikke kunne nå at erstatte alle de spillere, der rejste under første etape af udrensningen. Det var vel også derfor, visse pladser så lidt tynde ud efterfølgende: Skulle det have været anderledes, skulle vi have indkøbt dobbelt så mange spillere i sommers, men det nåede vi så ikke, og så måtte resten følge i de næste vinduer...

Nu er Ighalo så kommet til, og med mindre han slæber virus med hjem fra Kina, ligner indkøbet af ham det perfekte træk i situation: En rutineret angriber der kan vikariere for Rashford nogle måneder, og som ikke er så dyr, at det kommer til at påvirke vores handlefrihed fremadrettet. Samtidig er han en anden type end vores andre angribere, og hvis den del af det viser sig værd at genbruge, når Rashford er tilbage, beholder vi ham da bare lidt længere end det :-)

Med også Bruno hentet ind har vi så faktisk fået forholdt os til de to mest påtrængende problemer her i vinter og kan håbe på "a good run" efter vinterpausen - med chance for at lande en pokal eller to og måske en fjerdeplads i ligaen :-)

Efter at vi i sommers fik gjort noget kvalificeret ved forsvaret, det mest påtrængende problem på det tidspunkt, ligner det jo faktisk, at vi efterhånden endelig igen har fået os en fornuftig transferpolitik, hvor vi får løst problemerne i prioriteret rækkefølge og anskaffer spillere, der vil United (og ikke bare jagter lønkroner).

Med tre seniorspillere indkøbt i sommers, og to mere i denne omgang, er vi vel efterhånden kun to til fire spillere fra at have en helt fornuftig trup til næste sæson: Et par tilføjelser mere og så måske erstatninger for Ighalo og/eller Pogba, hvis de ikke er en del af vores fremtid efter den her sæson, og så BURDE det begynde at ligne noget :-)

Med mindre man er NØDT til at være kronisk negativ...
Skrevet af Ravnen88
I stedet for at snakke spiller til United, burde man snakke ønske sportsdirektør.

Hvilke muligheder er der her ?
Her tænker jeg verdens klasse sportsdirektør.

Hvem kan ryde op i det hold, samtidig med at få samlet et slagkraftig hold (måske sammen med Poch)

Det kræver f.eks sin sportsdirektør at komme af med Sanchez uden at give penge væk på enneller anden måde.
Eller sin træner at få vækket ham til live igen.

Hvis Poch er den rette manager, hvem er så den rette Direktør?
Skrevet af Toggle
.Så bliver det snart ikke dummere.

Har du fulgt med i forløbet her i januar? Kan du nævne en logisk forklaring på at Sporting skulle være villig til at tage sig mindre betalt for Fernandes nu end i sommer

Den logiske forklaring er egentlig ret nem: sporting er i økonomiske uføre

Det her transfervindue er endt ud som en farce. At vi ender ud med at hente Ighalo, er simpelthen til grin, og ikke en klub af den her størrelse værdigt. Uanset om det så "bare" er en lejeaftale, er det jo grinagtigt.

Hvis klubben ikke havde brugt hele transfervinduet på at få Fernandes i hus, så havde der været mulighed for at der kunne være kommet en spiller ind, der rent faktisk kunne være en del af fremtidig.

Nu ender vi istedet med en spiller fra den kinesiske liga, som sikkert ender med at smitte hele truppen med coronvirus, og hæver en ugentlig løn på 100.000 pund. Lad os da endelig hylde det.


Aftalen med Ighalo er da netop ikke til grin. For 2 uger siden ville sæsonen sagtens kunne overleve med de angribere vi havde til rådighed. Nu var man så tvunget ud og finde en. 6mdr lejeaftale er helt perfekt og vidner da om noget af noget overvejet. Der har ikke været mulighed for at hente andre ind og jeg ser Ighalo være et stykke nede af listen af angribere vi har forsøgt at leje. Omvendt kan du spørge dig selv om hvem der ellers skulle hentes? Var det ikke Barcelona der forsøgte at hente Ighalo sidste år og endte med boateng i stedet? Og så kalder du det her en skandale.
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
Omvendt kan du spørge dig selv om hvem der ellers skulle hentes? 


Det er lige præcis det her som Woody er så god til. At spinne det således alle United tilhængere ikke tror der er andre muligheder. Selvfølgelig er der andre muligheder, men det kræver selvfølgelig at man er forberedt, og det har vi igen ikke været.

Uanset om Ighalo bliver god eller dårlig for os, så er det her en panikløsning. Hvis vi havde haft styr på vores arbejde stod vi ikke i en situation, hvor vi blev nød til at hente en 30 årig spiller på en 6 måneders lejekontrakt til 100.000 pund om ugen. Vi er Manchester United ffs.

Var det ikke Barcelona der forsøgte at hente Ighalo sidste år og endte med boateng i stedet? Og så kalder du det her en skandale.


At bruge Barcelona som benchmark er idioti. Hvis der er en klub, der har tilnærmelsesvis lige så meget rod i den sportslige strategi, som vi har, så er det da netop dem. Vi skal sammenligne os med de bedste og dem der er i fremgang. Det er Barcelona ingenlunde, og de er udelukkende på toppe qua Messi.
annonce
0