Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af trannel
Inuk ville ikke kunne gennemskue det var døren der ramte ham bag i, selvom han lige var gået ud af. Så naiv må man ikke være.

Rashford bliver skadet midt i januar. Hvorfor går der to uger indtil man finder en lappeløsning blandt Solbakkens liste af klienter? Enten fremskynder man processen og henter den offensive spiller man vil gå efter til sommer. Ellers accepterer man det pis man fyrede af inden sæsonen om genopbygning, og så giver man Greenwood noget hår på brystet. I stedet placerer man sig midt mellem to stole og vinderen virker mest af alt til at være Oles bongkammerat og Ighalo. Uniteds sportslige interesser er som vanligt langt nede på listen.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Har han ikke trænet for sig selv hele tiden? Simon Stone bekræfter historien, men siger også, at han er med i truppen til Chelsea-kampen, så det kan da næppe være noget akut.

@Inuk
Nej, jeg VED det ikke. Det var derfor jeg skrev, at det var mine tanker om historien. Jeg synes det er påfaldende, at de 3 angribere vi bliver rygtet sammen med er Håland og derefter Josh King og Ighalo, som har forbindelse til Solskjær. Her er det vel trods alt tilladt at lægge to og to sammen og se på, hvor der mon er nogle fællestræk.

Men nej, du har ret. Der er også en mulighed for, at det var vores scouts, der kom i tanke om, at Ighalo rendte rundt over i Kina og måske kunne hentes til. Og at han tilfældigvis havde en agent til fælles med Solskjær. Jeg tror bare ikke på det.
Skrevet af Don_Millionaire
Tænk hvis han har den og smitter resten af truppen.


Endnu en grund til at vi aldrig skulle have hentet ham.
En handel der blev lukket uden et lægetjek, fordi man var desperat, og hvis det går helt galt kan det ende med at han kan smitte en hel trup. Det er da tragikomisk og pinligt.
Skrevet af Toggle
Dm
Altså ikke fordi jeg skal gøre mig klog på noget med corona virus men truslen blev vel først rigtig slem lige omkring transfer deadline? Så synes jeg det er fint at man går ind med indstilling better safe than Sorry.

Hvor ser i i øvrigt at Ighalo og Ole har samme agent? Sådan ser det ikke ud på transfermarkt
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
hvad kan vi egentlig forvente af ham ighalo, jeg er fuldstændig clueless i forhold til om han overhovedet har evnerne til at komme ind på holdet og gøre en reel forskel..? og er jeg den eneste der har det sådan.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvor ser i i øvrigt at Ighalo og Ole har samme agent? Sådan ser det ikke ud på transfermarkt

Det stod i en af de artikler der er linket til for et par sider siden. Denne: https://www.oldtrafford.dk/nyheder/interview-solskjaers-lyssky-agentforhold

Der står: "Ighalo er repræsenteret af agenten Atta Aneke, som er forretningspartner med... Jim Solbakken."
Skrevet af Mr. Pink
Wauw!

City er udelukket fra CL!


(ikke at det får betydning for United)
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Ego2020
Men så er der dog LIDT retfærdighed i den her verden...
Skrevet af Toggle
City out. PSG, real madrid og barcelona next?
Gad vide hvordan det påvirker kval til CL næste sæson?
LUHG
Skrevet af Toggle
https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-city-banned-champions-league-premier-points-uefa-fair-play-a9336946.html

Ser ud til at city ryger ind i en pointstraf i premier league også. Bolton fik 12 points straf for rod i økonomien. Bliver spændende at se om city også får noget lignende. Det gør nok ikke det store i vores henseende da jeg satser på at det så betyder at top 4 stadig er kravet.
LUHG
Skrevet af Slettet(262004201905)
Hvorfor skulle Real og Barca rammes af FFP og omgåelse af reglerne.
Mig bekendt har de begge orden i økonomien. PSG og deres 2 megahandler i samme vindue, hvor man først bogførte Mbappé året efter ifølge aftale med Monaco kunne godt ramme dem.
Og det var den sportsdirektør de havde, som har været linket til United (skal ikke kunne sige om han selv fandt huller, eller om det var den økonomiske sektor der fandt på idéen).

Jeg håber godt nok ikke 5. pladsen i PL får en plads. Det vil ikke være berettiget. Så hellere at et hold udenfor top 4 vinder EL - det vil netop berettige til den plads
Skrevet af Toggle
Var der ikke noget med at real fik økonomisk hjælp af kommunen? Jeg ved ikke hvor lang tid tilbage det ligger. Det bekymrer mig mindre hvad de to spanske giganter ender i. Til gengæld er jeg træt af de der rigmænd der bare opkøber klubber og smider deres formue ind i klubben og leger footballmanager med cheats.

Edit
Crazy, men en pointstraf til city kan det jo netop ende med at en 5. plads ikke er nok. Mon ikke en pointstraf først er relevant i næste sæson?
LUHG
Skrevet af #GGMU!
Hvor dyr tror i Adama Traore vil være, hvis man skal hente ham?

Han vil da om nogen kunne bidrage med noget tiltrængt fysik, direkthed og fart på vores højre kant :-)
Skrevet af KnockOut
Real og Barcelona har ingen ffp problemer.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er personligt ikke vildt imponeret af Traore. Og den pris der har været rygtet i januar var omkring de £75m (soccerlink) - til den pris er han endnu mindre interessant.
Skrevet af Don_Millionaire
Selvfølgelig skal en 5. plads give en CL plads. England skal have 4 hold med i turneringen og de andre hold er jo ikke skyld i at City har snydt.

Det kommer dog ikke til at have indvirkning for os, da vi nok skal fucke det op uanset.
Skrevet af trannel
Hvis OGS i en sæson, hvor Arsenal og Tottenham sejler, Chelsea har et transferban og City udelukkes fra CL ikke formår at kvalificere klubben til CL, så må det gå over i historien som at absolut lavpunkt.

Som Don_M tror jeg heller ikke på det lykkes.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af #GGMU!
Tak for svar :-)

Heldigvis ser man forskelligt på det, jeg syntes han er spændene, men dog ikke, hvis det er prisen :-)
Skrevet af Don_Millionaire
Der er hvert fald ingen tvivl om, at hvis Ole Gunnar ikke kan kvalificere os til CL, når det er så opnåeligt, så skal han smides på porten. Det ville være at tage pis på alle os fans, hvis de lader ham sidde. Et er at de har fået overbevist en stor del af fansene, om at vi er under opbygning, men noget andet er sgu, at hvis vi nu også skal tage til takke med middelmådighed.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Hvis 5. pladsen giver CL kommer vi 100% til at fucke den op også
annonce
0