Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, jeg tror heller ikke på Ole længere, men se lige på, hvordan truppen ser ud. Det kan godt være, at de andre sejler, men jeg ville for eksempel gerne bytte startopstilling med Spurs her i foråret.

Ja, det er også hans egen skyld, men hvis vi til en start kigger på, hvad vi kan sætte på banen i øjeblikket, så synes jeg, det er voldsomt at sige, at Ole tager pis på nogen som helst såfremt han ikke havner i top-5. Vi kan jo knapt nok stille hold.
Skrevet af Toggle
Til gengæld tror jeg spurs kommer til fucke det op uden kane. Mere end vi gør uden rashford. Den ligger vel helt lige til chelsea og wolverhampton. Så må vi se om vi kan fravriste wolves pladsen og så er der jo både spurs, sheffield, everton og Arsenal der også kan tage den. Og så er det vel ikke engang sikkert at 5.pladsen giver adgang til noget som helst.
Måske vores største chance er at vinde Europa league. Jeg støtter Ole i tykt og tyndt men har vi mulighed for at få poch ind så kan jeg sagtens se igennem fingre med det. Og ellers er min favorit fortsat giggs
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
jeg fornemmer, at flere og flere er ved at miste troen på solskjær, men jeg vil stadig gerne minde om, at woodward er den egentlige synder i al denne elendighed vi oplever i disse år, og solskjær blot et symptom på den amatør-indstilling der har indsneget sig i klubben, hvor penge desværre kommer før resultater.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Alle ved jo at det egentlige problem er Woodward. Ingen grund til at det fortsat bliver påpeget.

Han kommer dog ikke til at blive erstattet, så det eneste vi kan gøre, er at fyre manageren. Det er ikke optimalt, men det er det der kan ændres.
Skrevet af uden_benskinner
den næste manager vil jo blot begynde at købe ind til et nyt system igen-igen, og så er vi lige vidt...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Men er det materiale Ole har hentet og smidt ud egentlig så langt fra hvad poch kunne ønske sig at arbejde videre med? Jeg synes Ole har gjort et super stykke arbejde som skraldemand og nu er skraldet efterhånden ved at være båret ud så nu når der er ved at være gjort rent så er der plads til den næste.
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
den næste manager vil jo blot begynde at købe ind til et nyt system igen-igen, og så er vi lige vidt...


Ja, det scenarie er meget sandsynligt, men tror du selv på at Woodward ansætter en til at klare det sportslige?

Skrevet af Don_Millionaire
@Toggle

Det vil jeg gerne være med til at rose ham for. Altså skraldemandsdelen. Alt andet har han fejlet kraftigt på.
Skrevet af Mr. Pink
"Jeg synes Ole har gjort et super stykke arbejde som skraldemand og nu er skraldet efterhånden ved at være båret ud så nu når der er ved at være gjort rent så er der plads til den næste."

Helt enig
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af Toggle
Ikke alt andet. Vores defensiv er da bedre end sidste år. Rashford og McTominay er sprudlende. Der skal nok være mange andre lyspunkter også hvis man kigger efter, selvom det har været trist at være unitedfan de sidste 7år.
LUHG
Skrevet af uden_benskinner
det er ikke fordi jeg ikke vil snakke solskjær og hans (u)formåen, men jeg mener blot stadig at med woodward som sportsdirektør (ikke af navn, men af gavn) så finder jeg det omsonst at diskutere solskjær med mindre vi med en stor sandsynlighed kan bevise, at det de facto er ham som bestemmer (det meste) vedr. de respektive indkøb og afgange...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Battlegoat
Ved ikke hvad det er for nogle beviser du ledere efter, men når både ed og OGS siger at det er OGS der har final say. Så må vi jo næsten tage det som sandt og som en anden skrev tidligere indikerer alt på at det er OGS i fuld kontrol med de transfers der er lavet/ikke lavet
Skrevet af Slettet(262004201905)
Men ville en træner med pondus ikke få presset Woodward til at ansætte en fodbold/sports-direktør.

Der har jo været snak om, at man var indstillet på at hyre en da Mourinho var manager, men at netop Mourinho var modstander af at man hentede en sportslig leder.

Hvorvidt det er sandt skal jeg ikke kunne sige. Men det kunne da være fint, hvis en ny manager fik presset Woody og ledelse til at ansætte en
Skrevet af Hastemand
Kunne i se OGS trædeb nd som sportsdirektør? Og så poch som manager?
Skrevet af Toggle
Den har været oppe og vende tidligere og der var svaret nej. Det forlyder i øvrigt i de engelske medier at Ole havde 4 spillere der skulle hentes i januar og han endte kun med en hvorfor det fint fortæller mig hvem der har final say i transfer strategien
LUHG
Skrevet af Mr. Pink
Jeg vil også æde min gamle spejderhat på, at Ole havde langt flere spillere i kikkerten i dette transfervindue.

Det er desværre den rådne revisor, der har final say - frygter jeg.

Nuvel, det skal også siges, at flere af spillerne sikkert ikke har ønsket at komme til United, så længe klubben tåger rundt, som den gør
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
Skrevet af BryanFury
“I will always have the final say,” Solskjaer said.
Skrevet af trannel
"Det forlyder i øvrigt i de engelske medier at Ole havde 4 spillere der skulle hentes i januar og han endte kun med en hvorfor det fint fortæller mig hvem der har final say i transfer strategien"

Siden hvornår har nogen hentet fire spillere i januar? Nu lad vær med bare at viderekolportere alt der står i en engelsk avis.

Det er jo en kæmpe ikke-nyhed. Alle managers i en PL klub ville da gerne have fire forstærkninger i hvert vindue. Den historie kan jo laves om alle 20 klubber til hver en tid.

Så det burde ikke fortælle dig noget som helst.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Sandt trannel. Til gengæld lyder det jo også at Ole blev lovet flere forstærkninger i sommers - sandsynligvis nogle af de samme 4 som han ville have i januar (det er en fornemmelse og ikke dokumenteret). Sporting har udtalt at man var sikre på at United ville give sig i handlen om Bruno. Hvor man i sommers kun ville give 50 mio og så endte vi alligevel med at give 65 her i januar. Havde vi haft Bruno Fernandes til rådighed hele sæsonen er jeg i øvrigt også sikker på at vi havde haft mere kvalitet i den offensive del af spillet. Er det Ole der forhandler det hjem? Nej - den her hænger igen på revisoren. Så det er sgu ikke Ole der har final say
LUHG
Skrevet af KasperK
@trannel.
Fuldstændig enig.
Ole kan klandres for meget, men det er alligevel svært for en enkelt mand at ændre dynamikken i et transfervindue.
Jeg tror i øvrigt godt at vi kan vende os til tanken om, at han (Ole) bliver hængende lidt endnu.
Er overbevist om, at han får næste sæson med som et minimum.

Vi er så langt efter konkurrenterne på flere parametre, at vores "oprydningsarbejde" må stå på lidt endnu.
Jeg tror at Solskjaer får lov til at bygge en United trup op, som han mener har United DNA, hvorefter en ny manager ansættes til at få truppen til at eksekvere.
Og det kommer til at vare en rum tid, før den er klar til det.
Håber VIRKELIG på Grealish til sommer. Det vil være en solid start.
annonce
0