Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Elmbaek
Fynbo
Alle kan naturligvis bidrage til en strategidiskussion. Der er vi ikke uenig. Min kommentar var her alene ift. midtbane konstellationen, som du lagde op til diskussion af. Jeg kan ikke på forhånd se for mig hvordan Bruno og Pogba bedst kan spille sammen - endsige udelukke at de kan
Skrevet af fedefynboen
Det er der ikke noget overraskende i for mig Indspark

Der er givet et antal fans i Manchester, som hader de røde og deres historiske succes
Men dels har befolkningssammensætningen i byen ændret sig meget de senere år, byen er ikke længere en arbejderby som lever af at producere tekstiler og dels er fodboldfolk ofte umådeligt konservative
Mener at der er analogier i mange andre byer rundt omkring
I Torino, i Hamborg, i München, i Madrid og i Odense hvor jeg kommer fra
Opkomlinges færd er derfor meget op ad bakke

Men tak alligevel for input
Skrevet af fedefynboen
Elmbæk

Det spørgsmål er for mig også aldeles interessant og forhåbentlig er vi snart klogere på den del
Som beskrevet mener jeg jo at vi skal spille uden 10´er, men med to 8´ere
Der begge er 100% indstillet på at arbejde for holdet - og for hinanden
De må altså begge ha´ et vågent øje for den andens valg og indstille sig selv derefter
Foretækker at spille op gennem midten for først at sprede spillet ud på den anden side midterlinjen. Fordi de andre vil have sværere ved at læse os og også fordi vi pt. fattes kombinationsstærke og angrebsdygtige backs. Omend Shaw har sine momenter
For at det skal kunne fungere, må det gå hurtigt og for ikke at miste for mange bolde må 8´erne være teknisk langt over gennemsnit
De skal også på skift søge i feltet og dér gøre vores angreb uforudsigeligt. Der bliver langt hjem, hvis det mislykkes og her vil indstillingen stå sin prøve
I guder hvor jeg savner Scholes i den sammenhæng
Det er begge d´herrer og så står blot tilbage at se om deres vilje til at lade den anden shine er til stede. Her mener jeg at van de Beek er et langt mere sikkert kort
Kan være lidt i tvivl om Fernandes, kender ham ikke endnu så godt. Hvorimod Pogbas generelle indstilling forekommer ganske bekendt. Håber han lægger til på den front
Skrevet af Toggle
Om et par uger er det 6år siden vi signede luke shaw. Hypen var kæmpe stor, og jeg var dengang og er stadig af den overbevisning at han har meget mere potentiale i sig. Desværre satte skaden en dæmper på hans udvikling. Derudover tænker jeg også på hvordan mourinho gjorde ham til syndebuk igennem mourinhos sidste 12-16mdr i sin united-tid. Jeg er med på at folk vil sige at shaw er professionel, men man kan altså ikke komme udenom at svinere dagligt fra chefen og især i pressen må gøre et eller andet mentalt ved os alle der i langt de fleste tilfælde ikke er i positiv forstand. Det kan gennemsyre ens sikkerhed i sit spil i lang tid fremover og jeg tror det har givet en negativ indflydelse på shaws spil de sidstehalvandet år. Vil dog tilføje at jeg synes han har set meget stærkt spillende ud de sidste 3mdr inden corona.

Hvordan ser i shaws united tid indtil nu og hvad tænker i om hans fremtid? Er den stadig i united, eller tror i at man skipper ham afsted på et tidspunkt?
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Meget enig i det historiske oprids Toggle og ærgerligt med den skade
Mous behandling af ham burde ha´ været anmeldt til menneskerettighedskommisionen
Det var sygeligt at se portugiseren hænge ham ud for at forsvare egen røv
Heldigvis er OGS af en anden støbning

På den korte bane ser jeg Shaw som en vigtig brik i klubben
Ikke mindst fordi han udover backen også har vist at kunne håndtere at være venstre cb i en 3-5-2

Bl.a. det har fået mig til at tænke at han måske skal forsøge at tillægge sig en Philip Lahm-agtig rolle
Forstået på den måde at jeg gerne ser ham rykke lidt frem og ind, når United fører bolden fremad
Han er ingen ørn til at slå indlæg ude fra linjen og til baglinjen kommer han sjældent, mens han er OK i pasningsspillet
Offensivt har han set bedst ud, når han forsøger at udnytte rummet mellem de andres back og CB.
Den bevægelse kan han passende indlede allerede når bolden spilles frem fra de bagerste rækker, hvad vil give midtbanen en spilstation ekstra i opspillet

På den lange bane tænker jeg at Brandon Williams udvikling bliver et vigtigt parameter
Er indlæringskurven stejl for ham, kan Shaws dage i United meget vel være slut om et par år
Skrevet af Grønne
Jeg har sgu en forkærlighed til Williams, selvom det i min optik aldrig er optimalt at have en højrebenet spiller på en venstre back eller en venstrebenet på højreback. Jeg synes han har givet Shaw konkurrence på en positiv måde vel og mærke. De er begge engelsk, hvilket er et plus. Williams har bare hjertet og en figthervilje som jeg er stor tilhænger af. Shaw er vel stadig førstevalget på venstrebacken, og han kan imo stadig godt udvikle sig, men jeg håber synet af Williams i bakspejlet hos Shaw kan skabe noget god konkurrence, der kan gavne dem begge.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hvordan ser i shaws united tid indtil nu og hvad tænker i om hans fremtid? Er den stadig i united, eller tror i at man skipper ham afsted på et tidspunkt?

Han har ikke haft det nemt - helt sikkert ikke - men han har altså også selv en aktie i, at det ikke er blevet til mere. Mourinho valgte jo helt afgjort den forkerte måde at kommunikere på, men han havde for mig at se ret i, at Shaw ikke er den skarpeste kniv i skuffen. Shaw er sindssygt dårlig til at angribe rummet foran ham. Når man har den fart og power, som Shaw har, så burde han bombe op og ned af sidelinjen hele kampen igennem.

Jeg tror da såmænd nok United holder på ham i de kommende år (hvem skulle ellers gide betale ham halvanden million om ugen?), men han skal se sig godt over skulderen for Brandon Williams kommer bagfra - og han kommer stærkt.

Og nu skal det ikke lyde som om, jeg synes, han er en elendig fodboldspiller. Han er en god venstre back - bare heller ikke mere end det, og det ærger mig, når han har potentiale til mere og i øvrigt også bliver betalt som var han meget mere.
Skrevet af fedefynboen
Hvornår udløber Shaws kontrakt?

Sommeren 23 ser jeg. Et passende tidsrum at evaluere Williams i
I øvrigt angiver worldfootball.net at han er back og midtbanespiller
Måske en fejl, men det harmonerer fint med min tanke om hans udviklingsmuligheder
Skrevet af TheUnitedWay
Shaw gør det godt, problemet er at han er lavet af glas. Godt at vi har en dygtig backup i BW.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Så er der kun en uge til der er PL bold på programmet igen, venner!

Hold nu op, hvor jeg glæder mig.

Vi slipper for Dele Alli i (gen)åbningskampen, idet han har fået karantæne for en halv-dårlig coronajoke på Snapchat for 4 måneder siden. Ja, ja, de ser også alt, FA. Han scorede Spurs´ ene pind i det seneste opgør, men ellers ved jeg næsten ikke, hvor stort et tab, det bliver for dem. Han har ikke set rigtig god ud i lang tid efterhånden.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg ser ikke BW som backup for Shaw, hvis Luke ikke er skarp så er Brandon som det mindste klar til at tage over. Det er da kendetegnende at Ole var nødt til at gå i et 3mands forsvar, fordi han ganske enkelt ikke kunne forsvare at sætte BW af holdet.

Ærgerligt er det med Luke Shaw og hans skade som satte ham noget tilbage, men man må heller ikke glemme at 3 managers (ikke bare Jose) åbenlyst kritiserede ham for at tage for let på livet som professionel (altså at han ikke tog det seriøst nok). Problemet er nok at han altid have været bedre end dem han spillede med og imod på ungdomsniveau.

Nu har han så set at der er andre der kan udfylde rollen og jeg synes han er vendt stærkt tilbage her lige før coronaen, og jeg tænker helt sikkert han har en fremtid hos os.

Til midtbanedebatten har jeg aldrig forstået den meget unuancerede kritik af Pogba. Det eneste man med rette kan kritisere ham for er hans ageren udenfor banen (Raiola og hans brødres forsøg på at få ham andre steder hen). På banen har han leveret og det med lortespillere omkring ham (ja det mener jeg)..han har spillet som eneste på en ufatteligt ringe midtbane hvor ingen (McT eller Fred eller Matic) har kunne få bolden frem til ham og han har derfor stort set måtte skabe alt selv. Det har folk så forventet at han kunne samtidigt med han lige skal være målscorer og bolderobrer.
Prøv nu at være lidt realistiske. Pogba er flamboyant og excentrisk ja, men han har da ALDRIG på banen sat sig selv over holdet.
Skrevet af uden_benskinner
mugge, pogba er bare så meget en poser og narcissist, både på og udenfor banen, at han virker som et surt perleløg i en frugtsalat i en klub som united.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg ser ikke BW som backup for Shaw, hvis Luke ikke er skarp så er Brandon som det mindste klar til at tage over. Det er da kendetegnende at Ole var nødt til at gå i et 3mands forsvar, fordi han ganske enkelt ikke kunne forsvare at sætte BW af holdet.


Vi skiftede formation, fordi vi mødte hold der var bedre end os på bolden, og ikke fordi Solskjær absolut ville have både Willams og Shaw på banen. Er med på at vi brugte formationen i andre kampe også, men det var vidst mere for at matche modstanderens formation. At spille med 3 (eller 5) bagi har sine tydelige ulemper - specielt når man skal spille som et tophold, så det bliver forhåbentlig pakke væk, når vi når de samme højder som de hold, der lige nu er bedre end os.

Der er nok ingen tvivl om, at Williams kommer til at overhale Shaw, hvis han fortsætter sin udvikling. Det ligner at han både har de atletiske, tekniske og mentale færdigheder så han skal blot undgå skader. Læste her den anden dag, at der var en der sammenlignede ham med Gary Neville, og den synes jeg egentlig passer meget fint i forhold til attituden. En Manchester lad der vil dø for trøjen.

Mht. Shaw er det dejligt at se at han er mødt op i form efter Corona. Det kan forhåbentlig være med til at sikre at han ikke går i stykker endnu engang. Med ham og Obi Wan på de to backs, er jeg mere end tryg ved, at vi uden problemer kan lukke ned for de fleste af vores modstanderes kantspillere.

------------------

@LaPioche

Jeg glæder mig helt ufatteligt til den første kamp. Der er så mange ting at tage fat i, men mest af alt glæder jeg mig bare til at se Bruno og Rashford på samme bane. Tror det kan blive vildt, og har en fornemmelse af, at vi kommer til at køre Spurs midtover spillemæssigt. Så kan det godt være at Mourinho kommer til at holde kampen tæt, men tror det bliver tydeligt at se, hvem der er det bedste hold.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg har ærlig talt ingen fornemmelse.

Jeg forventer naturligvis top-4 og CL-billet - intet mindre kan gøre det. Men jeg har vitterligt ingen fornemmelse af, hvordan vi kommer til at klare den.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg synes jer der er så hurtige til at dømme og fordømme Pogba bør se denne video.

Så vidt jeg ved var Pogba kun overgået af KdB på assist listen sidste sæson i PL ligesom han var vores topscorer ???

Læg dertil at han havde bedre defensive stats end McTominay og var den spiller i HELE Premier league der skabte flest chancer...vel at mærke på et hold uden nogen former for anden verdensklasse end den han har. Jeg kan sku godt forstå hvorfor han bliver frustreret engang imellem.

Eksempel så bandede og svovlede Alan Smith i studiet over at Pogba missede sin markering imod Everton som førte til Richarlisons mål. Det tog ham 4 langsomme gengivelser om at finde ud af Pogba ikke engang var i nærheden af Richarlison men at det var Lindeløf der stod og kiggede fugle.

Et andet eksempel er Graeme Souness der i sin pundit i en kamp har meget meget travlt med at fortælle hvor ringe Pogba er for sammenholdet og hvor dårligt han performer. Eneste problem her er at han slet ikke spillede på det tidspunkt men sad ude med en skade?

Det er lidt den opfattelse jeg har af mange er jer herinde der har så travlt med at tale ham ned, og jeg forstår det ærligt talt ikke. Man kan altså ikke forvente at en 10er eller offensiv midt lige pludselig med et bliver både Pirlo, Veratti, Modric og Messi alle i en spiller.

Der er for øvrigt INGEN udover Mourinho der nogensinde har ytret et negativt ord om Pogba eller sagt han opførte sig andet end professionelt eller at han skabte dårlig stemning i truppen, tværtimod synes det som om de fleste er ret glade omkring ham.

Anyways enjoy ...

https://www.youtube.com/watch?v=RDzwCsl9E6Q


Skrevet af Don_Millionaire
Det et ret simpelt. Bruno har spillet meget få kampe for os, men selvom det er tilfældet, har han allerede vist alt det, man har savnet ved Pogba. Stenhårdt arbejde, ærgerrighed, opofrelse, lederegenskaber, og jeg kunne blive ved. Mange af de ting har Pogba ikke vist, og derfor er mange berettiget efter ham. Når han samtidig får hans agent og hele familie til at snakke Real Madrid, er det sgu ikke så underligt.

Det er snarere underligt at folk vil blive ved med at forsvare ham.
Skrevet af Muggedreng2
med andre ord du har ikke set videoen..

Du taler åbenbart udelukkende uden at sætte dig ind i hvordan tingene rent faktisk hænger sammen.

Det passer ganske enkelt ikke det du skriver
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mugge, det er jo egentlig meget simpelt. Pogba vil gerne væk. Hans agent og bror har ikke talt om andet i et års tid. Hvis det var forkert, så burde han for længst være gået i rette med dem - men det er han sjovt nok ikke. Så vi må antage, at det er sandt. Som fan er det virkeligt svært at holde af en mand, der gerne vil væk.

At Pogba rent fodboldfagligt er blandt vores bedste spillere, kan der jo ikke herske nogen tvivl om. Men når han nu egentlig ikke gider være i klubben, så er det sgu svært at sidde og heppe på ham. Han kan have scoret nok så mange mål og assists - på bundlinjen står der stadigvæk, at han gerne vil væk fra Manchester.

Nu har vi så fået en ny kreatør, der indtil videre har haft en enormt positiv indflydelse på både spil og stemning. Og han virker tilmed til at være godt tilpas i Manchester. Hans overgangssum var muligvis høj, men på lønudgifterne er han markant billigere end Pogba. What´s not to like?
Skrevet af Pindhunden
Det er delvist selvforskyldt, at Pogba får så meget kritik - af de grunde Don M nævner. Men meget er sikkert overdrevet, for han efter sigende en fin holdkammerat internt.
Der er mange elementer, som gør det svært at spå, hvordan han kommer tilbage efter corona:

1. Hvad er hans niveau efter en sæson med så få spilleminutter? Han kan jo ikke kræve et klubskifte, før han leverer på banen.
2. Før Fernandes fik han en ledende rolle, som han som type ikke kan bære. Han kan levere store aktioner, men han er ikke en ledertype. I Juventus var han box-til-box-spiller med fx Pirlo, Buffon og Chiellini sim klare ledere. Han skulle hverken lede holdet med bolden eller mentalt. Jeg håber, at Fernandes kan aflaste ham, så han kan koncentrere sig om sit eget spil - og ikke behøver at levere vinderaktioner ved hver boldberøring.
3. Vi mangler at se et kontinuerligt forløb med Ole som manager, og der kan jo være, at han faktisk synes, at det er ok at være i klubben nu, og hvis han får en anden rolle på banen.

Summa Summarum kan det godt være, at vi alle forventer et salg, men lad os nu se. Han kan overraske os.
Skrevet af Muggedreng2
At han gerne vil væk burde da ikke føre til den totalt useriøse kritik der er af hans fodboldmæssige kvaliteter eller hans præstationer for han HAR præsteret som stort set den eneste på holdet også i den tid hvor Mourinho havde travlt med at fortælle noget andet.

og what not to like er det usandfærdige billede folk har så travlt med at tegne ...der må sku da være en eller anden form for sandhed i de ting vi skriver, ellers bliver det jo bare ...nå ja for dumt

Jeg kunne godt tænke mig at se ET bare ET eneste bevis (udover Mourinhos ord) på at Pogba skulle have haft en negativ indflydelse på de andre spillere?...
annonce
0