Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mkarner
Enig at han lader benet hænge, men Dier moser jo også, havde Dier ikke lænt og skubbet så meget, kunne han klart have undgået den.
Self ikke straffe nu. Rashford har været elendig, elendig beslutning at han ikke afleverer først eller sparker på mål
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af YouKnowIt
Haha, hvor er det elendigt dommerarbejde. VAR skal nok omstøde den.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Puh, tæt på Greenwood.
Skrevet af Mkarner
Greenwood bevæger sig virkelig smukt. Rashford har været håbløs. Virker bange, måske han ikke er helt klar.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Enig, Rashford var pivringe.

Vi skal være glade for point nu hvor et straffespark skulle foræres, før vi kunne score, men synes nu vi var noget bedre end Spurs.
Skrevet af Muggedreng2
Utroligt folk ikke kan se hvorfor Pogba og Greenwood skal starte inde,...

Jeg synes Ole igen starter med håndbremsen trukket og skal slippe den undervejs og det klæder ikke vore klub...KOM NU MAND...
Skrevet af Clwyd
@Mkarner
Liverpool er så vidt jeg husker det hold i PL der har lavet færrest professionelle, men ja City laver dem konstant og bliver aldrig straffet for dem.

har kun set anden halvleg idag men godt nok vildt i ikke vinder den kamp, Spurs er jo helt væk. Jeres angrebsspil er godt nok blevet noget mere flydende efter tilgangen af Bruno...
Skrevet af Don_Millionaire
Uafgjort er et brugbart resultat. Vi er igang og klar til et forholdsvis nemt slutprogram. Jeg tror på det bliver godt.
Skrevet af TheUnitedWay
Enig Mugge, Pogba og Greenwood skal på fra start, og så kan man skifte defensivt ind senere.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af uden_benskinner
fint resultat, det var klart en af de sværeste kampe på programmet.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af FrancescoTotti
Det var godt nok en rodet affære, det var godt nok sjældent kønt at se på. Bliver spændende at se om Ole får styr på det til næste kamp.
Skrevet af Mkarner
Tænker at Liverpools frispark muligvis ikke bliver talt som professionelle da de laver dem højt op på banen, og ved udspark og andet, som gør at situationen ikke bliver set som en chance, også ligemeget, Synes stadig Fred bør trækker et gult kort i den situation.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af Toggle
.Utroligt folk ikke kan se hvorfor Pogba og Greenwood skal starte inde,...
Vi kan alle sagtens se hvorfor de skal starte inde mugge. Men til gengæld er det utroligt at du ikke kan se hvorfor de skal starte ude. Pogba har tilnærmelsesvis ikke spillet en fodboldkamp i 10måneder. Kan du huske hvad der skete da han meldte sig klar i vinters og fik hhv 26 og 45min? Han blev langtids skadet igen. Ift valget af James på bekostning af greenwood tror jeg at den er meget tæt. Måske handler det om at James har lidt mere fart end greenwood. Men ellers enig i at han sagtens kunne være startet
LUHG
Skrevet af YouKnowIt
Enig Mugge, Pogba og Greenwood skal på fra start, og så kan man skifte defensivt ind senere.


Der er vel heller ikke nogle ved deres fulde fem, der tror, at en helt klar Pogba ikke vil starte inde?

Skulle han have spillet de første 30 minutter og skiftes ud, fordi han ikke kunne holde til mere eller hvordan?

OT.

Et point er vel fint nok, når vi får vores mål på et ikke-eksisterende straffespark. Tydeligt at se, at der skulle bankes noget rust af, og vi havde store problemer med at komme igennem Tottenhams mur, hvilket ikke er så overraskende desværre.

Forhåbentlig kommer de mere i omdrejninger til næste kamp. Ellers ligner top 4 en by i Rusland, men lad os da håbe at Chelsea (samt Wolves og Sheffield) heller ikke finder melodien med det samme.
Skrevet af Muggedreng2
Jeg mente Pogba skulle være startet inde... og James er LANGT bedre når han kommer ind...medens jeg mener Greenwood altid er en fare og som minimum med hans fodbold intelligens binder en back bagude...

Jeg forstår simpelthen ikke Oles taktiske oplæg med Fred og McT...vi spiller igen for ikke at tabe
Skrevet af TheUnitedWay
Der er vel ret beset ingen af os som ved hvor meget Pogba kunne holde til, men mon ikke det var til minimum 60 minutter, og med fem udskiftninger, burde det ikke være et problem. Det forklarer desuden ikke hvorfor James vælges frem for Greenwood som er meget mere målfarlig, smider bolden væk sjældnere og bare generelt er en bedre spiller.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Muggedreng2
og har lavet 11 kasser :)
Skrevet af YouKnowIt
Der er vel ret beset ingen af os som ved hvor meget Pogba kunne holde til, men mon ikke det var til minimum 60 minutter, og med fem udskiftninger, burde det ikke være et problem.


Eftersom han kun spiller 30 minutter, så vælger jeg at gå ud fra, at han ikke kan holde til meget mere end det, eller man vælger at gå forsigtigt frem med ham, hvilket også giver god mening - historien taget i betragtning.
Skrevet af Mkarner
Til gengæld var det fedt at se Matic da han kom ind, han spurtede jo rundt. Ærgerligt at Rashford har en så stor off day, muligvis stadig mentalt ramt af skaden, og Martial som fik en smuk aflevering af Fernandes og ikke fik mere ud af den. James var en skandale, han er nem at læse og overfor ligeså atletiske spillere kommer han til kort.

AWB er stadig elendig offensivt, og Lindelöf gjorde det egentlig fint, men stod også overfor den dårligste angriber præstation i denne sæson, for Satan Kane var dårlig. Shaw laver en fejl ved 1-0 målet, men forsvaret bør stadig klare det bedre, så stor en fejl er det heller ikke at heade bolden omkring midterlinjen ude i kanten, rashford trækker sig, Maguire placerer sig forkert og Fred bør trække en advarsel. Skal ikke være en hemmelighed at jeg ikke er fan af Fred, han er ikke så fantastisk som han bliver snakket op, men han har gjort det ganske hæderligt i sæsonen, dog var han skrækkelig i dag.
McT startede godt, vandt en masse bolde men var derefter skrald.
\\\"Sometimes we forget that you’re just a man. I am not a man! I am Cantona!\\\"
Skrevet af uden_benskinner
er der nogen som tilfældigvis ved, hvem som har besluttet at spillerne skulle spille med sloganet "black lives matters" på ryggen..? synes det var lidt af et "symbol show" her til aften inkl 1 minuts stilhed for corona-ofre også..
gik i seng efter første halvleg
annonce
0