Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(591633201312)
Svært at være uenig med Mugge - vores startopstilling i det resterende overkommelige program inkluderer Pogba og Greenwood og ikke håndbremsen med Fred og James
Skrevet af Pindhunden
Ole har udtalt det selv, men jeg synes, at det var ret tydeligt, at Greenwood havde taget et par skridt frem rent fysisk, både på overkrop og acceleration i sine driblinger. Han har ganske rigtigt nogle fantastiske bevægelser, som gør ham svær at læse, men han har manglet en smule gennembrudsstyrke.
Måske så han bedre ud, fordi de andre var trætte, men der er sket noget, og hvor kunne det være smukt, hvis han havde scoret på den sidste afslutning.
Han bliver rigtigt god og kommer til at spille meget. Især hvis James er så ringe, som han var i dag.

Det er jo ønsketænkning, at Rashford ville være 100 pct klar, så vi må nok leve med niveauet i nogle kampe endnu. Han mangler så meget skarphed og beslutningskraft i alle aktioner. I dag lukkede Sissoko ham virkeligt godt ned, især i anden halvdel af kampen, og han er både hurtig og ekstremt fysisk stærk. Der kunne vores spillere ikke lide.
Jeg forstod ikke, at Ole skiftede Martial ud og lod Rashford blive på banen.
Skrevet af Toggle
Direkte duel næste kamp om europæiske pladser. Hvordan ser i kampen mod sheffield? Jeg var ikke skide imponeret over dem i onsdags og synes faktisk at jeg var en del mere imponeret over vores spil i dag end jeg har været i lang tid.
LUHG
Skrevet af Slettet(591633201312)
Ja vi dominerer vel mere eller mindre hele kampen , hvor vi i tilsvarende kamp sidste år måske vandt men lod os udspille efter målet og DDG havde ufattelig mange redninger. Klart fremskridt
Skrevet af Pindhunden
Sheffield er et godt skolet hold og en af den type hold, som vi har haft svært ved at åbne op. Men med Fernandes , Pogba, Greenwod og forhåbentligt Rashford i en skarpere udgave, så bør vi udvikle os offensivt og må være favoritter.
Jeg synes, at vores back-opspil er et problem. Hverken AWB eller Shaw har kreativitet, pasninger eller dribleevner til at udnytte den plads, som holdet skaber til dem. Jeg ved ikke lige, hvad løsningen er, men i nogle kampe kunne jeg godt tænke mig, at den offensive udskiftning kom på den position.
Skrevet af Don_Millionaire
https://twitter.com/ArrghBee/status/1274075600785899520?s=20

Vi er efterhånden en del der er trætte af De Gea.
Skrevet af Slettet(100838201910)
0,53 vs 1,77 i xG. Vi skulle have vundet den kamp..

Anyway, der kommer flere kampe.
Skrevet af FrancescoTotti
Er der nogen der ved hvorfor man pludselig har 5 udskiftninger og en ekstra pause pr halvleg? Jeg synes det virker besynderligt.
Skrevet af TheUnitedWay
For at undgå skader.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Cfever
Er der nogen der ved hvorfor man pludselig har 5 udskiftninger og en ekstra pause pr halvleg? Jeg synes det virker besynderligt.


5 udskiftninger er for at minimere antallet af skader i et tætpakket program. De må dog kun tages over 3 spilstop. Vandpausen er helt normal, når det er varmt og der spilles i sommermånederne. Det har været kutyme siden VM i Brasilien.
We know what we are
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes, at vores back-opspil er et problem. Hverken AWB eller Shaw har kreativitet, pasninger eller dribleevner til at udnytte den plads, som holdet skaber til dem.

Det synes jeg, er lidt hårdt sagt. Ingen af dem er den komplette pakke, men begge har da dele af ovenstående i deres spil.

Kreativitet er en by I Rusland for Shaw, men han har da glimrende teknik og kan både drible og aflevere på et tilfredsstillende niveau, synes jeg. Udover kreativitet mangler han bare også det mod og den energi, som Brandon Williams altid spiller med.

AWB bliver ofte lidt klodset at se på, og jeg var selv lidt hård ved ham i starten. Bl.a. nævnte jeg, at jeg synes en type som Dalot er bedre egnet til et tophold, og jeg fik vist sagt noget i retningen af, at en defensiv back hører til et bundhold. Det er nok lige firkantet nok, og derudover synes jeg egentlig AWB har vist potentiale og tegn på udvikling i løbet af sæsonen. Så vidt jeg husker, var det mod Chelsea han fik lavet et par fikse driblinger ude på kanten inden han smækkede den ind i panden på Martial. Der er da noget, vi kan dyrke, som jeg ser det. Han spillede ikke nogen specielt god kamp i går, men det er trods alt også første kamp tilbage efter en lang pause.
Skrevet af Don_Millionaire
0,53 vs 1,77 i xG. Vi skulle have vundet den kamp..

Anyway, der kommer flere kampe.


Vi var langt bedre i den kamp end hvad der blev givet udtryk for herinde i går. Specielt når man tager omstændighederne i betragtning.

Jeg føler mig sikker på at det bliver et godt afsæt til resten af sæsonen. Det kunne dog være dejligt hvis Chelsea starter med et fuck up.
Skrevet af fedefynboen
Med i billedet om Wan-Bissaka hører at han bestemt ikke havde en kreatør foran sig igår
James var vel dårligste mand i den kamp
Det gik straks lidt bedre med Greenwood foran, selv om han aldrig bliver nogen god offensiv back
Og jeg mener det afgjort er et problem at intet kreativt udgår fra backs

Mest tilfreds med gårsdagens kamp var jeg i forhold til OGS ageren i løbet af kampen
Var uenig i det noget defensive udgangspunkt med den omvendte trekant, især da vi alle måtte formode at Mou pakkede sig, men indskiftningerne var spot on. Kampen ændrede totalt karaktér og det er jo hvad man forventer af en manager.
Tidligere et plus hos Mou, men igår var det nordmanden der sad på den del
Turde han dog bare smide enten livremmen eller selerne
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt vil jeg gerne bidrage med et par ord vedrørende Pogba-debatten. Jeg skrev selv i går, at jeg ikke ville starte med ham. Dels ud fra et taktisk synspunkt, og dels ud fra et synspunkt om, at han gerne skal kæmpe sig tilbage.

Pogba ændrede kampen i går. Han var banens bedste, da han kom ind, og jeg tvivler på, vi havde fået point med derfra uden ham. Tyndt straffespark eller ej, så giver han altså noget klasse til vores hold, som vi ellers ikke har så meget af.

Betyder det så, at det var en fejl ikke at starte med ham, som en eller måske flere brugere (meget) stædigt påstår? Det ved jeg nu altså ikke.

Dels er der det fysiologiske. Kunne han overhovedet holde til at starte kampen og spille så længe? Det ved kun lægestaben, Solskjær og Pogba selv.

Dels er der det taktiske. Spurs trak sig meget langt tilbage i anden halvleg, og i det setup fik Pogba og Fernandes gode arbejdsbetingelser. Det så faktisk rigtigt godt ud med Matic bag de to, og jeg synes godt man kan lave et argument for, at det kunne være midtbanen til næste kamp. Men hvem ved, om det ville have været lige så succesfyldt, hvis Spurs stod lige så langt fremme på banen som i første halvleg? For der havde vi altså noget større problemer med at få bolden frem på den sidste tredjedel.

Og dels er det med motivationen. Kunne man forestille sig, at det tændte en lille gnist i Pogba at blive bænket? At han selv følte, han skulle have startet kampen og derfor var ivrig efter at bevise sig selv og gøre en forskel? Jeg ved det ikke, men jeg synes, man er snæversynet, hvis man blankt afviser alt ovenfor.
Skrevet af fedefynboen
"Det så faktisk rigtigt godt ud med Matic bag de to, og jeg synes godt man kan lave et argument for, at det kunne være midtbanen til næste kamp"

Det var vi jo nogle som foreslog før kampen!
Matic, Pogba, Fernandes
Det må være den optimale opstilling mod forventet lavt stående hold og dem er der jo et par stykker af blandt de sidste 8 kampe. Inklusive Sheffield kampen

Og LaPioche. Du så helt rigtigt, da du foreslog Greenwood frem for James
Det gjorde også en forskel
Skrevet af Elmbaek
Mener vi skulle have startet med Pogba, da han er vores bedste spiller. Men køber også argumentet om at han måske skal sluses ind langsomt såvel som behov for at gøre sig fortjent til pladsen. Det viste han så på de 30 min, at det bør være hans plads. James var også det naturlige valg for mig fra starten. Han virker bedre i presspil og arbejder stenhårdt retur ift at stoppe kontra angreb end Greenwood. I går var han dog bestemt ikke god. Og måske skal det lyde "var bedre end Greenwood" fremover. Hvis det niveau som Greenwood viste i presspil og defensivt er hans nye niveau så kommer han hurtig til at blive foretrukket over James. Et super indhop. Der mangler stadig lidt i hans kontraløb hvor han tager de forkerte beslutninger som da han skar ind fra højre og løb ind i trafik på midten i stedet for at holde bredden eller slippe bolden. Denne gang slap han fra den og fik frispark. Men ellers kunne det have givet en farlig kontra til Tottenham. Synes dog han var meget mere iøjnefaldende i går end normalt.
Trods resultat så er der masser af positive ting at tage med fra kampen. Der går nok nogle uger før samspillet flyder ordentlig
Skrevet af Slettet(311049211002)
Mølby i nuværende stand havde været bedre end James. James skal lige have gendannet fabriksindstilingerne, og håbe på 5-10 minutter hist og pist.

Et Pogba og Bruno makkerskab lyder virkelig spændende.
Skrevet af andib
Det kan godt være at Pogba er bedste spiller, men det kan faktisk være, at det gav Man Utd point at Pogba startede ude. Med den smule spilletid han har haft det sidste lange stykke tid, så kunne han sandsynligvis ikke klare en hel kamp og så kan man jo kun gisne om, at det havde givet en sejr, hvis han var startet inde i stedet for og fx være blevet taget ud i pausen.

Tottenham var jo godt møre, da Pogba kom ind, hvilket selvfølgelig gav ham gode arbejdsbetingelser. Det havde sandsynligvis været anderledes hvis han havde startet kampen i stedet for.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af fedefynboen
Enig Elmbæk

Greenwood var god og viste at han har brugt coronapausen konstruktivt
I fitnessrummet

En helt anden fysisk præsens end tidligere
Det tegner lovende
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu er jeg egentlig glad for Mourinho, selvom det endte, som det gjorde med ham i United, men det er sgu lidt morsomt at høre ham beklage sig over sin bænk i Spurs, mens han sammenligner den med den fantastiske bænk, vi havde i går.

Altså... Der er jævnt mange spillere på vores hold i går, som Mourinho beklagede sig over at måtte bruge, da han var vores manager ....
annonce
0