Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af uden_benskinner
lex pogba: pogba spillede i går som om han faktisk stadig gerne vil united, men kender man ham ret, så er han fuldstændig anonym og ikke-eksisterende i næste kamp. men jeg vil stadig holde ham op på hans manglende lyst til at være i united, og vil til stadighed dømme ham (hårdt) derefter...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
u_b

Om Pogba i går spillede for United eller primært for selv at fremstå attraktiv, er vel ikke let at vurdere?
Det interessante er om han vedvarende viser hvad han vil. Der har du ret i at man kan ha´ sine reservationer
Og at spørge: Vil det trods alt alligevel være en fordel for os om han vælger United?
Det spørgsmål er vel også til at besvare og så er der jo bare at tilgive tidligere tiders dumheder/vildledninger
Synes man må gå lidt pragmatisk til værks overfor en kapacitet som ham
Ole gør det åbenbart og det er jeg nu ganske tilfreds med
Med en toptunet og motiveret franskmand, vil vi stå så meget bedre
Det synes jeg er essensen af diskussion Pogba
Skrevet af Clemme_
Rygterne er at United gerne vil have Sancho, men united er nok ikke ene om at være interesseret.
Kunne Sarr i Watford ikke være et alternativ. Stærk, hurtig, god teknik og målfarlig.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Battlegoat
Rygterne er at United gerne vil have Sancho
Wow hvor har du læst det henne?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Wolves fik trukket de 3 point til sidst, men ellers er resultaterne til vores konkurrenter jo ikke videre overbevisende indtil videre. Uafgjort til Leicester og Sheffield og Arsenal taber sågar. Den primære konkurrent er selvfølgelig Chelsea, som ikke har spillet endnu, men alligevel.

Det er måske lidt hårdt at sige, at Arsenal allerede har elimineret sig selv til CL-ræset, men de har godt nok været uheldige med skader her i de første par runder. Leno har vel næsten været deres bedste mand i sæsonen, så hvis skaden er lige så grim, som hans skrig gav udtryk for, bliver det et stort tab. Det ligner umiddelbart en udfordrer mindre at bekymre sig om.
Skrevet af Don_Millionaire
For mig at se har vi kun 1 reel udfordrer og det er Chelsea. Med vores program burde det simpelthen ikke være aktuelt at koncentrere os om dem der ligger under os.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tja. Det er ofte de modstandere, vi har tilbage, vi er snublet over.
Skrevet af Don_Millionaire
Enig. Jeg er nok bare kommet dertil, at kan vi ikke holde os over de hold der er under os, med det program vi har, så skal vi heller ikke i CL.
Skrevet af TheUnitedWay
Nej det bliver spændende især med DDG på mål. Jeg håber OGS så slutningen af halvlegen mod Spurs, og i det mindste lader Greenwood starte inde i næste kamp samt Pogba hvis han er fit.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Battlegoat
Får det til at lyde som om han er en Championship målmand...
Skrevet af Don_Millionaire
Kan godt være at han ikke er en Championship keeper, men det er efterhånden svært at have ham i top 10 over de bedste i ligaen. Det er en mindre skandale med den løn han render rundt med.
Skrevet af Muggedreng2
Kan godt være det er lidt hårdt med DDG men han har lavet fejl der har ført til 7 kasser i år, hvilket er mere end nogen anden målmand i PL. Med tanke for han er verdens bedst betalte målmand bør man med rette forvente mere end at han er den der koster flest kasser, men det er jo mest "THE STORY OF OUR TIME UNDER WOODY" altså at vi bare fyrer vanvidskontrakter til spillere der ikke har leveret i længere perioder (Smalling, De gea,Lingard, Jones osv osv)
Skrevet af trannel
Da DDG fik sin kontrakt havde han jo netop præsteret sublimt over en årrække. Men det er da godt nok sløjt det han leverer for tiden.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg synes, han har set sløj ud i de sidste to sæsoner. Men det var selvfølgelig svært at vide sidste år, om den første dårlige sæson var en enlig svale eller et udtryk for, at han simpelthen har peaket.

Og nu er det ikke for at pudse min egen glorie, men jeg kan huske, at jeg var kritisk dengang. For det var eddersparke mig en stor kontrakt, vi gav ham. Og som jeg husker forløbet, så afviste han en forlængelse i 2018, fordi han ville op og have Alexis-tal. Herefter så vi en formnedgang efter VM, men forhandlingerne blev ved med at trække ud og til sidst gav vi ham 250.000 pund om ugen efter en dårlig sæson.

EDIT: Hvis jeg skal være lidt fræk, så gav vi ham jo faktisk den store kontrakt umiddelbart efter han havde kostet os top-4 og CL i sæsonafslutningen med en serie af drops.

Anyway, jeg synes ikke, han fortjener at blive sparket ud af målet, men jeg kan heller ikke se, at han skal være ubetinget førstemålmand, fordi han var verdens bedste keeper for 3 år siden. Lad De Gea, Romero og Henderson slås om pladsen til sommer og lad den bedste mand vinde. Personligt tror jeg, Henderson er en bedre keeper lige nu, omend han da også har lavet fejl i løbet af sæsonen.
Skrevet af Don_Millionaire
Herefter så vi en formnedgang efter VM, men forhandlingerne blev ved med at trække ud og til sidst gav vi ham 250.000 pund om ugen efter en dårlig sæson. 


Mig bekendt får han 375.000 pund om ugen. Ikke at det gør det bedre, men når vi snakker om hans elendighed, kan vi lige så godt få på plads, hvor slemt det egentlig er.

Jeg må indrømme, at jeg vil være uforstående overfor, at Romero ikke skal have en chance på kassen, hvis De Gea laver bare 1 drop mere i sæsonen. Hans kvote af fejl er for længst opbrugt, og man sidder næsten og frygter, at vores bedst betalte spiller endnu engang skal koste CL.
Skrevet af fedefynboen
Grundlæggende så synes jeg at alle pladser skal dækkes ind dobbelt
Og helst med lidt forskellige typer, så det bliver muligt at tilpasse holdet enhver opgave
Selvfølgelig også keeperne
De Gea og Romero er fremragende shotstoppere også selv om de Gea lavede et koks senest
Henderson, derimod, har også indgriben i feltet med i kataloget, hvad er nok så vigtigt i England
Analysen må derfor være at i næste sæson må det være Henderson plus én af de to andre

Om det så skal være De Gea eller Romero som må væk, synes jeg er meget svært at vurdere
Hælder til at bevare De Gea og at lade ham forstå, at der er to førstemålmænd i klubben
Ikke bare ham
Men skulle man sælge De Gea, fordi han indbringer mest, så er det nu også en acceptabel beslutning. Han er ikke uundværlig. Det er ingen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Mig bekendt får han 375.000 pund om ugen. Ikke at det gør det bedre, men når vi snakker om hans elendighed, kan vi lige så godt få på plads, hvor slemt det egentlig er.

Haha, jeg ville faktisk have skrevet £350.000, for det var hvad The Guardian skrev, da jeg googlede. Om det er det ene eller det andet, ved jeg ikke - kan godt se, der bliver nævnt begge beløb. Men ellers enig. De £200.000/ugen han fik før var en absurd løn for en målmand - men han var trods alt verdens bedste i den periode. De penge vi betaler nu er et helt igennem vanvittigt beløb for en målmand, der i bedste fald er gennemsnitlig - og i værste fald er værre end det.

Det er ikke alle herinde, der er fan af xG, men der var en sjov sammenligning i går mellem De Gea og Dean Henderson ud fra deres Premier League stats. Bedømt ud fra xGA, altså kvaliteten af chancer der er skabt imod holdet, så holder Dean Henderson Sheffield på 8 mål under, hvad der er "forventet". Han redder altså point til sit hold ved at redde flere bolde end den gennemsnitlige målmand - og 8 mål er trods alt en pæn sjat.

De Gea? Han har lukket 1,92 flere ind end den gennemsnitlige målmand. Hvis det holder sæsonen ud, så er det nøjagtigt det samme billede som i sidste sæson. Og som vi siger i Aarhus, så er to i træk jo altså en stime.

Jeg mener ikke vi kan komme udenom, at der må komme en kamp om tronen til sommer.
Skrevet af Don_Millionaire
XG er et fantastisk redskab, og når det også bakker op om det vores øjne ser, så må det efterhånden stå klart, at Solskjær skal træffe en beslutning, om Henderson ikke allerede til næste sæson skal retur til klubben. Alt andet virker ulogisk.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Retfærdigvis så Dean Henderson ikke alt for godt ud ved Newcastles mål der.

EDIT: Værd at bemærke, at Egan er ude med karantæne på onsdag nu. Det skal vi bestemt ikke klage over.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Så Sheffield mangler Egan og Henderson på onsdag, mens vi med stor sandsynlighed introducerer Pogba og Greenwood...herudover mangler de nok lidt selvtillid efter idag og har to færre hviledage end os. Jeg bliver helt bekymret over hvor store favoritter vi må være nu :-)
annonce
0