Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Battlegoat
Ja lad os endelig få en ung målmand der får sin bedste træning nogensinde i en pl klub hver uge tilbage og side på bænken, Jesus ...
Skrevet af Don_Millionaire
Er du imod at De Gea får noget konkurrence?
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja lad os endelig få en ung målmand der får sin bedste træning nogensinde i en pl klub hver uge tilbage og side på bænken, Jesus ...

Hvem siger, han skal sidde på bænken? Jeg argumenterer for et målmandsopgør - må den bedste mand vinde.
Skrevet af Don_Millionaire
Uhhh, Villa i front! Gør da ikke noget hvis de lige kan nappe lidt point fra Chelsea.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg skulle egentlig lave noget arbejde, så jeg har med vilje ikke tændt for kampen. Men jeg kunne alligevel ikke lade være med at tjekke stats. Hvordan Villa er kommet foran med en boldbesiddelse på 23% og en afleveringsrate, hvor hver anden pasning går til en modspiller, forstår jeg ikke meget af.
Skrevet af Grønne
Hvis Villa holder føringen og slår Chelsea i dag eller bare spiller uafgjort, så er min søndag reddet.
Skrevet af Don_Millionaire
@LaPioche

Villa har konstant smidt bolden væk, og har virkelig ikke præsteret godt, men de har alligevel været farlige af et par omgange.

Chelsea har som sagt haft bolden meget, men man sidder slet ikke med fornemmelsen af at de bare kommer til at vende den her. Villa må dog blive kørt møre i løbet af 2. halvleg, hvor Chelsea nok skal komme frem til mere.
Skrevet af Grønne
Chelsea tog alle tre point i dag - pokkers. Kunne ellers have pyntet lidt på tabellen, hvis de havde smidt point i dag. Ser frem til en god indsats på onsdag med Sheffield, hvor vi gerne skulle hive en sikker sejr i land
Skrevet af Don_Millionaire
Til gengæld skal Chelsea møde City i næste runde, og med det de leverer i dag, har jeg svært ved at se de ikke taber den.

Det her kommer til at blive tæt til sidste runde.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Hullet er åbnet som frygtet inden runden. Så er det på med arbejdshandskerne. Der er 8 kampe tilbage, og jeg tror ikke vi kan slippe afsted med færre end 20 point, hvis vi skal i top-4 - måske det ikke engang er nok. Programmet er overskueligt, men jeg kan ikke huske hvornår vi sidst har været så stabile over så lang en periode, så tvivlen begynder at indfinde sig for mit vedkommende.

Vi kan selvfølgelig også håbe på, at bunden falder helt ud af Leicester.

Det starter selvfølgelig på onsdag mod Sheffield. Den kamp har jeg dog forholdsvist store forventninger til. Kunne godt se os tage en sjælden storsejr sådan som de er startet de første par kampe.
Skrevet af Grønne
Jeg tror også at kampen om top 4 bliver tæt. Chelsea har dog, som DonM siger, City i næste spillerunde - udover det har de også stadig Liverpool og Wolves tilbage, som jeg tror godt kan drille Chelsea. Vores program ser væsentlig mere overkommeligt ud end Chelsea, men jeg frygter lidt vi spiller uafgjort en gang eller to mod hold vi burde slå. Og det er i hvert fald fire point vi potentielt kan gå glip af, som jeg tror, kan ende med at have en afgørende rolle i udfaldet om, hvorvidt vi når top 4 eller ej.

Jeg gad godt se Greenwood på en højre kant på onsdag og en Pogba på midtbanen sammen med BF. Kunne være godt at se dem spille sammen i en kamp fra start.


Skrevet af Slettet(100838201910)
Jep, vi undgik jo nederlag og har dermed stadig ikke tabt siden Januar. Men skal vi i top-4 er det ikke nok ikke at tabe. Vi skal vinde - og vi skal stort set vinde rub og stub, vil jeg tro. Og hver især ser de resterende kampe alle overskuelige ud, men sammenholdt? Det kan godt gøre mig nervøs. Vores håb må være, at Chelsea ryger i kødhakkeren hos både City og Liverpool.
Skrevet af Don_Millionaire
Tror det bliver ret vigtigt for os at Liverpool stadig skal samle point sammen, når de møder Chelsea, for ellers bliver den kamp ikke den samme. Har dog ikke lige styr på om det overhovedet er en mulighed at den kamp bliver relevant for dem.

Det bliver som sagt tæt, men femte pladsen må jo også forventes at komme i spil, og der skal vi som minimum ende, ellers er det pinligt.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu hvor vi har talt om ham i dag, og nu hvor silly season snart er over os, så vil jeg bare lige give alle en reminder om hvor pivhamrende elendig den gennemsnitlige sportsjournalistik er i 2020. Bare husk på det, når I læser et eller andet rygte om spiller nummer 328, som vi angiveligt er desperate efter.

Goal skriver et opslag på deres Twitter/Facebook, hvor de refererer fra The Sun, som mener at vide, at vi er i en budkrig med Chelsea.... om vores egen spiller.

https://twitter.com/goal/status/1274557656955379712?s=20

Uanset hvem vi sender til forhandlingsbordet, og uanset hvor skarp Abramovic´ russiske super woman er, så ville det sgu kræve talent at tabe en budkrig om en spiller, vi allerede ejer.
Skrevet af Don_Millionaire
Haha, det er seriøst for dumt. Kommentarsporet er ret godt ;-)
Skrevet af Battlegoat
Er du imod at De Gea får noget konkurrence?

Overhovedet ikke, men henderson kommer ikke til at vippe ham af pinden, og da slet ikke før de gea´s kontrakt nære sit udløb eller manageren prøver at komme af med ham.
Ud over det så har vi en Argentinsk landshold keeper til at side på bænken os. Hvor er det lige i forventer han skal få spilletid henne. Syntes det noget naivt at tro en ung lejesvend bare skal komme ind på holdet og vippe en af verdens bedste målmænd af holdet.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Helt ærligt, jeg er altså også klar på at smide Romero ind i kampen, hvis det kan få De Gea til at fornemme varmet i sædet, hvor han sidder lidt for komfortabelt. Jeg mener faktisk også, vi var flere, der argumenterede for at bænke De Gea for Romero i slutningen af sidste sæson.

Men jeg synes ikke der er nogen grund til at nedskrive Dean Henderson til "en ung lejesvend". Han var den bedste målmand i League 1 for Shrewsbury i 17/18-sæsonen. Han var den bedste målmand i Championship for Sheffield United i 18/19-sæsonen. I denne sæson er han sågar på tale som den bedste målmand i Premier League i 19/20-sæsonen. Jeg anerkender, at der også kan nævnes andre, f.eks. Leno, men Dean Henderson kommer helt sikkert til at være på tale til årets hold. Han er altså meget mere end bare en ung lejesvend. Han er en virkelig, virkelig dygtig målmand.

Jeg nævnte tidligere, at han har reddet 8 mål fra at gå ind bedømt på xGA. De Gea har lukket 2 ekstra ind.

Jeg tror i øvrigt ikke nogen nævner, at Henderson bare skal have jobbet uden videre. Men hvorfor er det utopi at tro, at han har en chance for at slå De Gea af, når vi ser på de sæsoner, de hver især har leveret? Lad dem da slås for det, og hvis De Gea kommer sejrrigt ud af duellen, så kan vi med sikkerhed sige, at vores bedste målmand også står på mål for os. Indtil da er det tilladt at være i tvivl, synes jeg.

Skrevet af Muggedreng2
Hvem er det du mener er en af verdens bedste?? det er ikke 2015 vi taler her vi er i 2020 og De Gea har ikke været i top10 i verden de sidste 2 år..

Vil gå så+ langt som at sige at med hans nuværende niveau er han ikke i top10 i PL
Skrevet af Don_Millionaire
Syntes det noget naivt at tro en ung lejesvend bare skal komme ind på holdet og vippe en af verdens bedste målmænd af holdet.


En af verdens bedste målmænd.. Det mener du forhåbentlig ikke? Manden kostede os egenhændigt top 4 sidste sæson, og han er godt igang med det samme i denne. Som tidligere nævnt, er jeg efterhånden i tvivl om han overhovedet er blandt de 10 bedste i PL. Jeg glæder mig dog til at høre hvorfor du synes han er blandt de bedste.

Som LaPioche nævner, så skal pladsen selvfølgelig ikke foræres væk, men hvis Henderson kan give den konkurrence, som Romero tilsyneladende ikke kan, så er det da det fornuftige at gøre.
Skrevet af Battlegoat
Jeg er ret sikker på at man i man United mener han er en af verdens bedste målmænd hvad du og jeg syntes er underordnet. At tro andet er til grin
annonce
0