Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Don_Millionaire
Hvor mange målmænd er David de Gea bedre end i PL i din optik?

Du må meget gerne sætte navne på.
Skrevet af Battlegoat
Jeg har ikke brug for at sætte navne på for jeg holder ikke hånden over de gea, jeg angriber jeres dårlige ide med at hente henderson ind for at side på bænken, når han for fuld spille tid hver uge i PL og er en af de bærende kræfter. Hvorfor fanden vil man som United fan ødelægge dette.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Skal vi ikke lige starte med at korrigere igen. Vores idé er ikke at hente Henderson tilbage for at sætte De Gea på bænken. Vores idé er at hente Henderson og tilbage og tage bestik af, hvem der er bedst.
Skrevet af Battlegoat
Ja det da dejligt at kunne drømme, men det ultra urealistisk.

1. Løn forskel, vil bruge 400k som bænk varmer?
2. Kontrakt brud. Ret sikker på de gea har i hans kontrakt at han er første målmand
3. Ødelægge en ung keepers oplæring pga af en form ned gang

Skrevet af Muggedreng2
1 . lønforskel ??? mener du seriøst at fordi De Gea for højere løn end Henderson så er han selvskrevet på holdkortet?...med den logik skal vi jo have Alexis i start 11eren HVER GANG og så må Phil Jones nok overtage højrebacken fra AWB.

2. Håber da satme ikke vi har været SÅ dumme at garantere nogen en start plads, for det ville da nok være det dummeste jeg nogensinde har hørt om..

3. Hvorfor mener du det vil ødelægge Henderson at blive målmand hos os?
Skrevet af Muggedreng2
Pt er der

Ederson
Allison
Kasper
Henderson
Pickford
Patricio
Lloris

Så er der måske ikke 10 der er bedre men jeg synes helt du glemmer at han er VERDENS bedst betalte keeper det er et faktum.

Det er også et faktum at han er den keeper i PL der har kostet flest kasser i denne sæson. (8)

Skrevet af Slettet(100838201910)
Øhhh.. Det ved jeg sgu næsten ikke, hvad jeg skal sige til.

Jeg kan næsten ikke udtrykke det klart nok, men jeg håber virkeligt og inderligt at Solskjær og co. er flintrende ligeglade med kontrakter og lønninger, når de udtager holdet.
Skrevet af TheUnitedWay
Fuldstændig enig. DDG hyre er underordnet, bliver han ved med at koste point så skal han af holdet og Romero/Henderson skal så spille i stedet.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Lynild
Der er da lynch-stemning? Var det så skidt af De Gea på Bergwjins skud?

Synes det så noget tricky ud, megethårdt og knækker måske lidt, men han får da lappen på? Og har et par store redninger ellers.
Skrevet af Battlegoat
Er Alexis ikke blevet kastet ud af klubben mere eller mindre?
Ved ikke hvor du vil hen med Phil jones, tror bare du troller nu.

Det jo ikke for sjovt når man i FM skriver kontrakter med spillere, og skal angive om de er uundværlige eller bredde spillere eller hvad pokker. Selvfølgelig har de rigtige store spillere specielle klausuler.
Nu gætter jeg jo os bare da jeg af gode grunde ikke har adgang til hans kontrakt oplysninger.

3. Har jeg forklaret syntes jeg.
Medmindre man gør som med Alexis fordi man er overbevist om at han er færdig så er det romero der skal kæmpe med de gea
Skrevet af Battlegoat
Der er da lynch-stemning?


Det er ikke min mening hvis det er tilfældet
Skrevet af Lynild
BG, det var nu ikke dine indlæg, jeg hentydede til :)
Skrevet af Muggedreng2
Men hvorfor er det Romero der skal kæmpe med De Gea hvis Henderson er bedre end dem begge 2 ?? det giver jo bare slet ingen mening ...

Det var dig der angav lønforskellen som grund for at den eller den spiller bør være på holdkortet ikke jeg..

Det var også dig der skrev at De Gea havde en klausul på at han var garanteret en plads på holdkortet hver gang...den nægter jeg simpelthen at købe ind på.

Desværre synes jeg vi har haft en overordentlig kedelig tendens de sidste mange år i at "belønne" spillere for noget de engang har leveret...De Gea er bestemt ingen undtagelse det er 1,5 år siden han har været på bare nogenlunde niveau og INTET der bare er i nørheden af at berigtige den løn han modtager...
Skrevet af Muggedreng2
Mit problem med De Gea er ikke nyt...så hvis du mener det er mig så har jeg skrevet allerede sidste sæson at jeg håbede Dean Henderson ville få chancen snart da jeg mener han har alle de kvaliteter vi mangler hos en keeper, og så har han sulten...den tror jeg ganske enkelt ikke De Gea har mere
Skrevet af Battlegoat
@lynild nej nej det mig selv der har lagt mig ud med de kloge herre, jeg var bare uenig. Så det fint.

Mugge jeg er ikke Uenig med dig, alt jeg siger er at det er urealistisk at tro man bare hiver henderson op og giver ham nøglerne til første holdet.
Uanset hvad du mener om kontrakter så er det en bankmand vi har spidsen
Skrevet af Don_Millionaire
@Lynild

Det ville have været lynch-stemning, hvis det her havde stået på i nogle kampe, eller 1 halvt år for den sags skyld, men det er altså næsten 2 fulde sæsoner.

Det er da rigtigt, at man ikke kan forvente at en målmand tager det skud, som Bergwijn fyrer afsted, men man kan godt forvente at verdens bedst betalte målmand gør noget mere ved den, og sådan nogle tilfælde er der uanede mange af de sidste 2 sæsoner.

De Gea er bare ikke top klasse mere, og det værste er næsten, at når han så laver en god redning, så skal diverse kommentatorer råbe det op som om det er århundredets redning. Det var tilfældet med det hovedstød som han reddede med Spurs, men ret beset ser vi de redninger fra mange målmænd i løbet af en weekend.

@Battle
Hvis argumentet for at han skal stå, er at han er for dyr at have på bænken, så er der egentlig ikke så meget at diskutere, for så har vi bare 2 vidt forskellige holdninger til, hvad der gør en spiller fortjent til at spille.
Skrevet af Battlegoat
Yep hvis du mener man bare bænker de gea, de næste 4 år så bliver vi ikke enige
Skrevet af Don_Millionaire
Har jeg skrevet det? Eller finder du bare på ting, fordi du ikke magter andet?

Jeg siger, at vi skal hive Henderson tilbage til næste sæson, for det er efterhånden tydeligt for alle, at De Gea ikke får den nødvendige konkurrence fra Romero.

Henderson har i en mindre klub bevist sig som en rigtig god målmand. Ved vi om han kan overføre det til Manchester? Selvfølgelig ikke.

Ved at hive ham tilbage til næste sæson, og give konkurrence til De Gea, får vi dog muligheden for at han vil presse spanieren til at præstere bedre, og hvis ikke det sker, så kan han selv få chancen. Hvis han får chancen, vil vi finde ud af om han er god nok.

Hvis ikke vi hiver ham retur, er det eneste vi kan gøre, at håbe De Gea pludselig bliver bedre, efter 2 meget sløje sæsoner, og alternativet er at han vil blive ved med at tabe point for os. Det ser jeg ikke som holdbart, men det kan jeg så forstå at du gør, ellers må du da gerne argumentere for et alternativ.
Skrevet af Battlegoat
Hvis henderson skal tilbage, så skal vi først have skippet romero af, så henderson kan få alle cup kampene. Indtil det sker syntes jeg man skal lade henderson få alt det spilletid han kan få. Det er mit alternativ
Skrevet af Don_Millionaire
Hvem siger at Henderson ikke kan få alle cup kampene, selvom Romero skulle være der? Det virker ikke just som om han overhovedet er tæt på at konkurrere med De Gea om at få pladsen, så at han pludselig skulle være bedre end Henderson har jeg svært ved at se. Specielt med den måde Solskjær omtaler vores målmænd på i medierne. Det er ret tydeligt at han rater Henderson meget højt.

I øvrigt føler jeg mig ret sikker på, at der vil blive fundet en løsning med den målmand der kommer i overskud, således vi ikke står med 3 gode keepere i førsteholdstruppen.

Det der med at vi bare beholder De Gea som vores klare første valg, og håber på han pludselig bliver bedre efter 2 rædselssæsoner, den er jeg sgu ikke med på. Det ville hvert fald ikke give mening, når vi er igang med at optimere på andre dele af truppen, at vi ikke kigger på målmandsposten, når der render en anden spiller rundt i ligaen som vi frit kan hive ind.
annonce
0