Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
For hulen, hvor er du dog aggressiv i din retorik, Mugge.

Jeg troede mest det kom fra at være i opposition hele tiden, men omkring Sancho er 9/10 brugere i tråden jo enige om netop dit synspunkt.
Skrevet af Muggedreng2
Enig men Grønne og Andib virker ikke helt til at mene der skal være bredde i en trup eller konkurrence.

Jeg er måske mest nervøs for at vi kommer til at hype Greenwood for meget op, så han ender som Januzaj eller andre store talenter som har haft noget specielt.

For øvrigt talte jeg om Mason for flere år siden og nævnte allerede dengang at han var et større talent end Rashford :), men jeg er vild med den måde Ole bringer han langsomt frem på og "beskytter" ham, næsten som en faderskikkelse (Hvor har vi set det før hehehe)

Jeg toner retorikken lidt ned, jeg er bare meget øm når det kommer til at skyde et ungt talent helt op til månen med det samme.
Skrevet af han_solo
Med Uniteds flotte form for tiden, glemmer man hurtigt at der endnu mangler 9 point, for blot at tangere Moyes´ pointhøst og at klubben i store dele af sæsonen, lå tættere på nedrykning end til Champions League pladser, da nogle af nøglespillerne i offensiven blev skadet.

United har i den grad fortsat brug for at styrke sig.
UTD
Skrevet af Grønne
Mugge,
Jeg har på intet tidspunkt sagt der ikke skal være bredde eller konkurrence i truppen, så jeg stiller mig meget uforstående over du kan det, ud fra de synspunkter, jeg delte i gårsdagens debat omkring nye indkøb.

Jeg har på intet tidspunkt sagt, at Greenwood skulle spille 60 kampe på en sæson eller at han ikke ville opleve et formdyk - jeg skrev, at efter det niveau han har vist han har, så er jeg meget mere tryg ved ham nu. Ydermere, så sagde jeg også, at jeg kunne se fidusen i at hente i hvert fald to spillere det kommende vindue, fordi jeg antager vores økonomi også har lidt tab under Covid-19 og vi af den grund ikke har det samme til rådighed i vores transferbudget.

En kærlig reminder om du burde læse det folk rent faktisk skriver – og ikke drage forhastede konklusioner ud fra noget der ikke er blevet skrevet.
Jeg læste her til morgen, at David Ornstein skrev Leon Bailey kunne hentes for omkring 18-25 mio pund. Det er da virkelig en billig pris, for en så talentfuld ung herre.
Skrevet af Muggedreng2
Igen hvorfor skal vi nøjes med at hente en "talentfuld" spiller, når vi kan hente en fra øverste hylde der kan være en del af vores angreb de næste 10 år?

Jeg har skam læst dine indlæg og kan se du mener vi skal hente spillere til bredden fra siden i bedste fald og ikke fra toppen
Skrevet af Muggedreng2
For øvrigt on another note så havde vi en warchest på 150 millioner pund at trække på (kassekredit) bland andet til spillerhandler.

Den har vi netop hævet 140 millioner af så et eller andet er der i alt fald i udsigt :)) hvem der hentes vil tiden vise, personligt håber jeg det er Sancho. Det er det eneste rigtige køb til den plads
Skrevet af Grønne
Jeg siger ikke, vi kun skal hente en spiller. Jeg siger, at det måske er værd at overveje at hente to, måske tre spillere istedet for at bruge hele budgettet på én spiller.
Skrevet af Muggedreng2
Det er jeg så meget uenig i

Jeg vil hellere bruge hele budgettet på den rigtige spiller fremfor bare at købe nogle der egentligt ikke rigtigt forstærker holdet :)
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Mugge
At vi trak penge på kreditten er ikke ensbetydende med, at de er øremærket til transfers. Det kan lige så vel være til at dække det løbende underskud, der formentligt har været i foråret eller bare til fremtidssikring. Det er altid rart at have kontanter under puden.
Skrevet af Grønne
Man forstærker vel også holdet ved at forstærke bænken? En Grealish er da en væsentlig forstærkning i forhold til Andreas, Mata, Lingard og James. Der skal jo rotereres gennem sæsonen, så købe spillere der også godt kan være i start 11´eren, er i min optik stadig at forstærke holdet. En forstærkning i mine øjne er ikke kun en spiller der går direkte i start elleveren
Skrevet af Muggedreng2
Du forstærker da ikke start 11eren ved at købe folk til bænken.

Jeg vil tro at uanset hvilken spiller du spørger (Stort set) så vil de helst spille med bedre spillere end dem selv, fordi det er sådan man udvikler sig ganske enkelt.

Hvis vores spillere ikke bliver presset så udvikler de sig ganske enkelt for langsomt.

Derfor skal vi da købe til start 11eren vi har købt rigeligt til bænken de sidste mange år, det virker ikke skide godt...
Skrevet af Muggedreng2
@Mugge
At vi trak penge på kreditten er ikke ensbetydende med, at de er øremærket til transfers. Det kan lige så vel være til at dække det løbende underskud, der formentligt har været i foråret eller bare til fremtidssikring. Det er altid rart at have kontanter under puden.

Det er jeg helt med på, men vi har vel næppe brug for 1,4 milliarder til at dække hullet efter corona. Vi er en af de klubber der er "mindst" ramt af Corona krisen. Jeg hører tale om 10-15 mill. pund en god sum men stadig laaaangt op til de 140 mill vi har .

Vi har jo også en likvid beholding på 90 millioner pund som ikke er en del af de 140 jeg har nævnt.

Jeg tror der kommer til at ske gode ting og jeg er ret sikker på vi kigger på en midtbanemand (Grealish) og en angriber (Sancho) Køber vi de 2 vil jeg være meget meget tilfreds med vinduet og sige at vi nærmer os at være titelbejlere.
Skrevet af andib
Jeg har forøvrigt heller ikke sagt, at Man Utd ikke skal hente en spiller til offensiven, jeg synes dog det virker tosset, at hente en af de bedste på sin plads til et vanvittigt beløb, når man har et vildt angreb. Mindre bør kunne gøre det og så bruge noget at transferbudgettet andre stedet i stedet for.

Det diskuterede vi igår, så vi behøver ikke tage den igen i dag.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Grønne
@Mugge,

"Du forstærker da ikke start 11eren ved at købe folk til bænken. "

Jeg prøver lige igen. Hvornår har jeg sagt vi forstærker start 11´eren ved køb af Grealish? Jeg har sagt at man også forstærker holdet ved at signe spillere, som er bedre end dem vi roterer rundt med nu. Det er Lingard, Andreas, Mata og James. Er Grealish ikke en forstærkning ud fra ovennævnte spillere? Der kommer en masse rotation gennem en sæson med international turnering, hjemlige cups og den hjemlige liga, så der kan Grealish snildt få massere af spilletid. I og med han har et højere niveau end ovennævnte, så vil han da alt andet lige være med til at forbedre truppen og han er altså bedre på diverse pladser end dem vi roterer med nu, så i min optik er han en forstærkning. Og har du ikke selv lige sagt, at en Brandon Williams i hopla gjorde Shaw væsentlig bedre, fordi han kunne fornemme Williams, når han kiggede sig selv over skulderen? Ergo kan spillerne i vores start 11´er altså godt forstærkes af spillere, som ikke nødvendigvis banker på en plads i startopstillingen lige med det samme.

"Derfor skal vi da købe til start 11eren vi har købt rigeligt til bænken de sidste mange år, det virker ikke skide godt"

"Jeg tror der kommer til at ske gode ting og jeg er ret sikker på vi kigger på en midtbanemand (Grealish) og en angriber (Sancho) Køber vi de 2 vil jeg være meget meget tilfreds med vinduet og sige at vi nærmer os at være titelbejlere.
"

Jeg prøver at forstå det du skriver her. Du skriver, vi ikke skal købe spillere til bænken, fordi det ikke virker godt for os og det ikke forstærker start 11´eren, men alligevel synes du Grealish er et godt køb omend han ikke er tiltænkt en plads i start 11´eren? Dine argumentationer er meget selvmodsigende - men nok om det.

Jeg håber at Grealish bliver signet - specielt hvis Villa rykker ned, så tror jeg han kan erhverves til en billig penge og så er der nok stadig plads i budgettet til vi samtidig kan hente Sancho, hvis vi kan få dem lidt ned i pris. Jeg er også tilfreds med et vindue der indbringer Grealish og Sancho, men jeg synes det er værd at overveje om hele transferbudgettet udelukkende skal bruges på Sancho. Jeg synes også godt vi kunne bruge en ny midterforsvar, men om det er mig og min tankegang der er på månen, skal jeg ikke afgøre.Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er jeg helt med på, men vi har vel næppe brug for 1,4 milliarder til at dække hullet efter corona. Vi er en af de klubber der er "mindst" ramt af Corona krisen. Jeg hører tale om 10-15 mill. pund en god sum men stadig laaaangt op til de 140 mill vi har .

Fair nok, men nu kaldte du det jo en warchest, så jeg kom helt i tvivl. Den slags plejer jo at høre til transfer-ordbogen sammen med "gazump" og andre herlige udtryk.

Jeg ser et langt større behov for en Sancho end en Grealish, må jeg indrømme.

Jeg er enig med Mugge i, at det som udgangspunkt giver mening at forsøge at forstærke start-11´eren hver gang. I hvert fald i vores situation, når der skal lukkes et hold op til Liverpool og City.

Mht. Grealish kan jeg komme helt i tvivl om, hvorvidt han rent faktisk gør det. Og gør han ikke det, så ville jeg måske nok tænke mig om en ekstra gang, før jeg brugte en formue på ham i det her klima. Han er uden tvivl meget bedre Andreas Pereira og co., men slår han nogen ud af startopstillingen?

Rykker Villa ned og kan han fås til en slik, skal vi selvfølgelig være der. Men så tænker jeg også, at konkurrencen om ham bliver høj.
Skrevet af Grønne
LaPioche,

Jeg er helt med på det giver god mening at forstærke start 11´eren - jeg argumenterede blot for, at jeg synes det at forstærke vores rotationsspillere også er at forstærke truppen i helhed, fordi det alt andet lige forbedrer konkurrencevilkårene og gør at vi har stærkere spillere til rådighed ved skader og lign.

Jeg tænker heller ikke selv at Grealish er tiltænkt en plads i start 11´eren, men jeg kan sagtens se ham få en masse kampe ved skader, udmattethed, tætpakket kampprogram etc. Og dér tænker jeg han kan være rigtig god og spille en vigtig rolle.
Skrevet af trannel
Spørgsmålet er jo om man rater Grealish.

Jeg forstår godt argumentet om han også kan spille Brunos plads er besnærende, men nogle gange handler det ikke kun om at have spillere til mange pladser, men også at have specialisterne. Jeg synes ikke det giver mening, at du ændrer holdning fra Sancho til Grealish med begrundelsen om han også kan dække af for Bruno. Hvad så de 90% af tiden, hvor Bruno alligevel spiller? Det virker som et endnu mindre nødvendigt indkøb end du vil gøre Sancho til. Grealish er jo heller ikke billig. Hvorfor så ikke bare købe det langt større talent i Sancho?

Lidt vanvittigt at forlænge med Matic til 2023. 2022 havde nok kunne gøre det.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Grønne
trannel,

Jeg har ikke ændret holdning - i så fald må du gerne pointere, hvor du mener jeg gør det, så jeg kan forklare mit synspunkt yderligere. Jeg har hele tiden gerne ville have Sancho til klubben, misforstå mig ikke - han er en kanon spiller, men jeg pointerer blot, at det måske er værd at overveje ikke at bruge hele budgettet kun på ham.

"Jeg synes ikke det giver mening, at du ændrer holdning fra Sancho til Grealish med begrundelsen om han også kan dække af for Bruno. Hvad så de 90% af tiden, hvor Bruno alligevel spiller?"

Hvis Grealish kun kunne spille på BF´s plads, så ville jeg aldrig være så lun på ham, som jeg er nu. Og jeg ved ikke om du har set ham spille gennem sæsonen, men jeg har fulgt godt med i Villas kampe, netop fordi jeg synes han er god og meget alsidig. Til din information så kan han spille højre wing, venstre wing og offensiv midt. Så han kan bruges på mange pladser, så hvis der er skader eller andet på en af ovennævnte tre pladser, så kan han sagtens træde til.


Hvis Villa rykker ned, så er jeg sikker på Grealish kan blive et røverkøb. Hvis de bliver oppe og kræver 50-60mio pund, så er det klart, at vi ikke skal købe ham, for det er alt for dyrt.
Skrevet af andib
Grealish er jo heller ikke billig. Hvorfor så ikke bare købe det langt større talent i Sancho?
Tror alligevel godt at du kan regne med, at beløbet vil være noget højere for Sancho end det for Grealish, der sandsynligvis rykker ned med Aston Villa baseret på Villas resterende program. Det tror jeg også Grønnes problem med Sancho, og så at der i forvejen er fantastiske spillere, der forventer at spile hver gang i angrebet allerede nu.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af trannel
Jeg synes du skrev tidligere, at du længe havde været mest på Sancho, men nu mente Grealish gav mere mening.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
annonce
0