Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Grønne
Jeg er meget hooked på både Sancho og Grealish, men om det er bedst at smide hele budgettet efter en spiller, det ved jeg ikke. Jeg kan se fordele og ulemper ved begge.
Hvis det er muligt at få Sancho lidt ned i pris samt Villa rykker ned, så Grealish kan erhverves til spotpris, så synes jeg helt klart begge skal købes. Så synes jeg helt klart transfervinduet har være mere end godkendt, men så må det næste være en ny midterforsvar. Jeg må indrømme jeg ikke har den store fidus til Lindelof
Skrevet af trannel
Okay, så er vi relativt enige, så kommer det bare ned til om man rater Grealish, hvilket jeg ikke gør.

En midterforsvar, Ndidi og Sancho ville være et voldsomt godt transfervindue, men jeg kan godt leve med 2/3 hvis den ene er Sancho.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Grønne
Trannel,

Jeg er helt enig
Skrevet af andib
En midterforsvar, Ndidi og Sancho ville være et voldsomt godt transfervindue, men jeg kan godt leve med 2/3 hvis den ene er Sancho.
Så skal der vel også smides noget der minder om 2 mia danske kroner. Hvis altså det skal være en midterforsvar, der kan forstærke holdet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af trannel
Ja, det er nok ikke helt ved siden af. Det er der næppe penge til, medmindre salg skæpper godt i kassen. Derfor 2/3 også er helt fint.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Iskoldere
Jeg er helt enig i, at Greenwood har gjort det fantastisk de sidste par kampe.

Men det synes jeg også Rashford gjorde i starten - og det er trods alt snart fire et halvt år siden, at han spillede mod Midtjylland. Men det har da sidenhen været virkelig op og ned med Rashford, og han og United ville da have haft godt at at kunne trække på nogle andre kræfter undervejs i udviklingen.

Så jeg er helt på et køb af Sancho. Hvis man roterer Martial, Sancho, Rashy og Mason i løbet af sæsonen, så vil de jo med 60 kampe stadig få 45 kampe hver. Og det er da rigeligt...
Skrevet af Pindhunden
Jeg har fidus til, at Greenwood vil have et højere bundniveau end Rashford. Der er noget over hans relationelle færdigheder og rolige omgang med bolden, som altid vil vise sig, selv i en kamp hvor tingene ikke helt lykkes.
Rashford brød igennem på høj fart i løb og driblinger, men der har altid været en tendens til vildskud og forhastede beslutninger, når forsvaret står rigtigt overfor ham og tingene ikke kører. Måske lærer Rashford med alderen at gøre nogle ting lidt langsommere for at sikre højere kvalitet i alle aktioner - fx for at vente på det rette løb eller på et udfald fra modstanderen.
Jeg tror også, at Rashford er mere afhængig af fysisk topform end Greenwood, hvilket også betyder, at Rashford helst ikke skal løbe ind i så mange alvorlige skader, som tager toppen af hans hurtighed og eksplosivitet.
Når det er sagt, at der svært at sige, hvem af vores tre startangribere der ender med at få den flotteste karriere (Greenwood er mit bud lige nu).
Skrevet af Elmbaek
Sidst jeg husker at vi bakkede ud af et kapløb om en spiller pga prisen var for høj hed han Eden Hazard. Den gang mente jeg Ferguson havde ret. Det var alt for mange penge og alt for risikabelt for så ung en spiller. Vi tog begge fejl.... Nu mener jeg ikke prisen kan blive for høj hvis spilleren er unik, passer ind i spillestil og har den rigtige mentalitet. Sancho virker på mig som sådan en spiller med et niveau over andre. I lighed med Foden, Faisu og Mbappe. Spillere man køber når man får chancen for det. Vi får nok kun chancen for Sancho. 80, 100 eller 120 mio? Ikke afgørende hvis vi har ham de næste 10 år.
Skrevet af Pindhunden
Jeg kan ikke finde ud af, om denne historie er ren vrøvl, eller om Ole rent faktisk har sagt til Nathan Ake, at vi har brug for en venstrebenet central forsvarer: https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-8493781/Manchester-United-fans-believe-Solskjaer-told-Nathan-Ake-needs-new-left-footed-centre-back.html

Bournemouth rykker sikkert ned, så måske kan han fås relativt billigt, og han har vist ret god fart til at supplere Maguire. Meeennn. Det var ikke lige den hylde, jeg havde håbet på. Hvad siger i andre?
Skrevet af Slettet(591633201312)
Jeg har faktisk altid synes Ake var undervurderet...har ikke set nok Bournemouth kampe, men til en billig pris ville jeg godt kunne foretrække ham over Linde. Synes også han har en fed udstråling
Skrevet af Pindhunden
Angiveligt kigger både Arsenal og Tottenham på Evan N´Dicka fra Frankfurt. Han er fransk U21-spiller, venstrebenet, over 190 cm, hurtig, kan spille central forsvar og back. Virker som en aggresiv type, og måske er Ake mere en sweepertype. Men Ake er kun 180 cm, hvillet altid vil være en bekymring i England.

Uanset hvem vi kigger på, så kan jeg godt lide ideen om at få en venstrebenet central forsvar (ikke Rojo....)
Skrevet af Slettet(100838201910)
Nu ved jeg godt, at jeg har forsvaret Lindelof herinde tilpas mange gange til at folk nok tror, jeg har hans plakat på væggen herhjemme...

Men aldrig i livet om Nathan Ake ville være en forstærkning af Lindelof. Som de har spillet siden genåbningen, synes jeg faktisk Maguire har været den svageste af de to. Men jeg ved godt, at han til gengæld kommer med nogle lederegenskaber, som Lindelof ikke gør.
Skrevet af Slettet(100838201910)
I øvrigt, jeg vil rigtigt gerne have Sancho, men jeg tvivler virkeligt meget på, at vi kan beholde ham de næste 10 år, såfremt vi henter ham denne sommer. Han slår mig som en type, der ikke bliver alt for længe hvert sted.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Troede sgu han var højere end 180, det må være håret der har snydt mig...men har nok også en forkærlighed for forsvarere der scorer mål en gang imellem
Skrevet af Toggle
Og i modsætning til lapioche er jeg absolut ikke fan af lindelof men jeg synes også at lindelof er bedre end ake. Til gengæld ser jeg midterforsvaret som det absolut vigtigste at forstærke. Ikke fordi at lindelof og maguire ikke har fundet melodien men simpelthen fordi lindelof er alt for langsom til at supplere maguires kompetencer og alle vores alternativer enten er for ringe eller er lavet af glas. Så gerne at vi satsede på tuanzebe i stedet for Lindelöf men tuanzebe er også lavet af glas. Så ud med smalling, Jones og rojo og ind med en ny midterforsvar der kan forstærke os og supplere maguire.
LUHG
Skrevet af Muggedreng2
Måske TFM eller D´sHawN BerNard soM back Up
Skrevet af Don_Millionaire
Hvis vi er ude efter Ake, må det jo være fordi pengene ikke er til mere, når vi forhåbentlig ender med at få Sancho, og så er han et billigt alternativ. Det må forventes at Jones og Rojo ryger videre, så der skal jo en ekstra spiller ind, og der kan han vise sig at være et godt økonomisk valg. God alder, kan spille i den rigtige side, kender ligaen, har potentiale til mere, og kan sælges videre uden det store tab.

Jeg siger ikke at jeg er på ham, men kan godt forstå, hvis man ender med at tage beslutningen om at hente ham ind. Meget afhænger dog af prisen, som skal være meget lav.
Skrevet af Inuk.
Bournemouth rykker sikkert ned, så måske kan han fås relativt billigt, og han har vist ret god fart til at supplere Maguire. Meeennn. Det var ikke lige den hylde, jeg havde håbet på. Hvad siger i andre?

Pallister spillede for Boro der rykkede ned og alligevel blev han købt og fik en fin karriere. Det samme kan siges om vores nuværende anfører. Han har da klaret sig fint efter han rykkede ned med Hull.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Pindhunden
Inuk: det kan jeg ikke være uenig i. Selvfølgelig kan Ake være god, selvom han rykker ned. Han har hurtighed og er rigtig god med bolden, så på den måde er han scoutet til en bestemt rolle på holdet ved siden sf Maguire. Men jeg har bare aldrig set ham som en dominerende forsvarsspiller, som man lægger specielt mærke til. Ser jeg fx Mings eller Duffy, så lægger jeg mærke til dem, for de kan dominere modstanderne fysisk - og er faktisk ganske gode med bolden. Men dem ser vi heller ikke som startere for os.
Måske er hylde bare et dårligt ord, for det handler ikke om, hvilken klub spilleren repræsenterer lige nu, men udelukkende om kvaliteter. Jeg er bange for, at Ake har den rette profil som venstrebenet, hurtig og erfaren i PL, men nok bare ikke er helt god nok til at gøre os bedre.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det handler jo ikke om, at han spiller for en nedrykker. Vi kan jo også alle sammen blive enige om, at Grealish er en fin fodboldspiller selv hvis Villa rykker ned.

Jeg ser bare ikke Ake udgøre en forstærkning. Han er måske lidt hurtigere end Lindelof, men taber til gengæld endnu flere hovedstødsdueller. Og derudover virker det ikke til at være det store problem for Maguire at spille til venstre, så omend det på papiret ser godt ud at have en venstrebenet stopper, så tvivler jeg på, det ville betyde det store for os i praksis.

Bailly ville være den perfekte makker til Maguire, men som bekendt går han jo i stykker hele tiden.

Men så vil jeg også sige, at det kan heller ikke kun være op til holdkammeraterne at dække af for Maguires manglende fart. Han bliver også nødt til selv at agere klogere end det har været tilfældet siden genåbningen. Nok er han anfører og det i øvrigt med rette, men hvis han begynder at blive en svaghed som modstanderen udnytter, så har både han og vi et problem. Vi kan jo ikke gå på kompromis med alt andet bare fordi Maguire har brug for lynhurtige folk omkring sig.
annonce
0