Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Esbjerg - fan
Hvis Villa rykker ned, så er jeg sikker på Grealish kan blive et røverkøb. Hvis de bliver oppe og kræver 50-60mio pund, så er det klart, at vi ikke skal købe ham, for det er alt for dyrt.


Selv hvis Villa rykker ned tror jeg I skal op at betale op mod 800 mio. kr. for ham. City, Barcelona og Real Madrid viser også interesse. Villa har jo fået nye ejere - så de er ikke i økonomiske problemer selv ved nedrykning. FF er jo sat ud af drift i 1 år pga. Corona - så Grealish bliver dyr - har næsten lige forlænget med 5 år uden en klausul.
Skrevet af Pindhunden
Med al respekt er Grealish ikke i nærheden af at være en 800 mio. kroners spiller. Ved en nedrydning er han end ikke det halve værd. At Aston Villa så ikke vil sælge til 300 mio. kr. er noget andet, fordi han har en særlig betydning for klubben, og fordi de får svært ved tiltrække en erstatning med samme niveau.

Men der findes mange spillere til 300-400 mio. kr. med Grealish´ niveau, så hvis vi skal betale mere, så kunne vi jo overveje en af disse spillere: Havertz, Thiago, Benrahma, Sabitzer, Ødegaard, De Beek, Carlos Soler, Berghuis, Luis Alberto er bare nogle af dem, som måske kan købes, og som har vist et højt niveau i deres nuværende klubber.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er fair nok at man ikke er høj på Grealish, og den pris Villa kommer til at forlange, er helt sikker for høj, men det er som om hans navn bliver mere og mere devalueret herinde. Det halve af de der spillere er jo på ingen måde på niveau. Lad os lige huske på at han er en af de spillere der har kreeret flest chancer i ligaen, og det er vel og mærke, for et af de ringeste hold.

Havertz kommer i øvrigt til at koste en formue, og kan ikke erhverves for 300-400 mio.
Skrevet af uden_benskinner
jeg kender stort set intet til grealish, men som du beskriver ham, så lyder han lidt som en kreativ bruno fernandes-type, bare mere defensiv funderet..?
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Pindhunden
Er ret sikker på, at Leverkusen ville lytte til 400 mio. kr., for Havertz har under to år tilbage af sin kontrakt. Men det er da op til diskussion, om Grealish er bedre end spillerne på listen. Jeg er ikke sikker. Grealish har dog den fordel, at han kender ligaen og er engelsk.
Men hvis vi skal betale 400 mio kr., så ville jeg hellere have de Beek, som godt nok ikke er en kreativ 10´er i klassisk forstand, men som spilletype ville han give os noget, vi ikke har i forvejen. Jeg ved godt, at Grealish også kan spille kant, men han ville ikke være i vores nuværende start 11´er og være en klar reserve for bruno fernandes - med lidt de samme kvaliteter.
De Beek er en kombinationsspiller, dybdeløber og rigtig god presspiller. Jeg forestiller mig, at han er et godt alternativ i nogle bestemte type kampe, og at hans holdmentalitet som evt reserve ville være bedre.

Nå, men vi må jo stole på, at scoutingafdelingen ved bedre, end vi gør. Det er gået ganske godt med at købe ind på det sidste. Jeg er bare spændt på, om der overhovedet kommer nogen, for markedet er svært at regne ud i år. CL betyder jo helt sikkert noget for, hvad vi ender med at kunne gøre.
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg siger ikke at jeg hellere vil have Grealish end alle de spillere du nævner, men han er langt bedre end halvdelen af dem. Benrahma er hvert fald helt skævt i min verden.

Havertz tror jeg ryger op i 600 mio eller deromkring. Han er den jeg helst vil have af dem du nævner, men så er Sancho nok ikke sandsynlig samtidig.
Skrevet af Inuk.
Som venstrebenet forsvarer i højreside kan Ake jo lave denne lange skruede underlap hvor han placerer bolden imellem modstandernes venstreback og venstreforsvarer. Den forsøgte han sig med i anden halvleg hvor Maguire læste situationen.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
Meget enig med dig Pindhund

Nok er det væsentligt at ha´ en back-up for Fernandes, men det er det nu også for Pogba og i det perspektiv er Van de Beek også for mig det klare valg,
Han er ikke som nogen af dem, men kan i stedet tilbyde en dimension de to andre ikke har.
Som jeg ser det et perfekt udgangspunkt for intern konkurrence, plus mulighed for et reelt, kvalificeret valg til en given kamp

Og da en styrket offensiv også er en slags forsvar, ville det optimale for mig også være Sancho og Van de Beek

Så må Smalling hentes hjem som back-up for Maguire, indtil en ny og forhåbentlig endnu stærkere CB kan hentes i næste vindue, eller det næste igen

Det handler også om at ride videre på den bølge, der nu er skabt
Ikke at konsolidere, vi har intet opnået endnu
Offensiv momentum bør fastholdes, tilmed styrkes. Det må få enhver CB med ambitioner til at skele sultent til United.
Fodboldhold som går helhjertet efter at score, bevarer langt lettere entusiasmen end f.eks. et Mouhold.
En lære OGS har taget ind, er jeg sikker på. Ganske som i øvrigt også Pep Guardiola har det. Også han måtte starte med at acceptere et knapt så stærkt centerforsvar og slås fortsat med det.
For mig måden, hvormed United atter kommer helt til tops.
Og samtidigt genskaber Uniteds magi
Skrevet af Slettet(100838201910)
Der er must-haves og der er lust-haves. Lige nu er mit eneste must-have Sancho. Jeg bruger gerne hele sommerens transferbudget.

Grealish er mere et lust-have, og jeg kan ikke se det store behov på nuværende tidspunkt. Det kan selvfølgelig ændre sig. Hvis vi er så heldige, at der kommer bud på både Lingard og Pereira fx, ville det da være fantastisk at få Grealish ind som erstatning. Især nu hvor Gomes har forladt klubben, så der ikke er nogen fra akademiet klar til at tage et skridt op.

Men før evt. salg er der ikke andre akutte behov end højrekant, synes jeg.
Skrevet af Don_Millionaire
Der er must-haves og der er lust-haves. Lige nu er mit eneste must-have Sancho. Jeg bruger gerne hele sommerens transferbudget.


Fuldstændig enig, og tror også man skal passe på med, at sætte næsen op efter mere.

Hvis vi er så heldige, at der kommer bud på både Lingard og Pereira fx,


Moyes rygtes at være interesseret i Jones og Lingard, så lad os håbe han bliver i Wham. Tænker at han kan få dem til spotpris, hvilket vil sige en pakkepris på 30 mio. pund.
Skrevet af Battlegoat
eller en pose peanuts
Skrevet af Slettet(591633201312)
Hold nu kæft nogle sidste minuts chancer Palace havde for udligning. Øv
Skrevet af Pindhunden
Øv øv med Palace mod Chelsea. Tænk at vi skal sidde og holde med Arsenal mod Leicester. Under andre omstændigheder ville jeg aldrig unde Arsenal noget i sådan en kamp.
Skrevet af uden_benskinner
ja det byder én imod at holde med arsenal, men det kommmer ikke desto mindre til at ske "heeelt automatisk" i aftenens "top-kamp"....
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Silly season er startet og vi ser ud til at blive linket sammen med mange igen i dette vindue
https://www.express.co.uk/sport/football/1305033/Lionel-Messi-Barcelona-transfer-news-Manchester-United

Er det i øvrigt muligt at købe spillere nu og bruge dem i kampene?
LUHG
Skrevet af Don_Millionaire
En klar anbefaling herfra. Lad være med at gå ind på Express, for at læse nyheder ;-)
Skrevet af trannel
Hvad er der nu galt med fiktionsgenren? ;)
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Toggle
Nu skrev jeg bare at silly season er igang. Om nyheden er fra Express, the sun eller whatever så er det jo bare et rygte. Dette rygte er i øvrigt fra et argentinsk medie. Må man bruge spillere der bliver signet nu?
LUHG
Skrevet af andib
Må man bruge spillere der bliver signet nu?
Nej
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Don_Millionaire
Wolves taber, hvilket må betyde at vi som minimum slutter 5. City bliver sandsynligvis udelukket af CL næste år, så det ligner at vi efterhånden er sikret en plads.

Jeg tror dog at vi slutter som 3´er, og vi kommer til at fortsætte vores gode spil i morgen, med at udradere Aston Villa. Det kan godt gå hen og blive tennis cifre.
annonce
0