Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er vildt lækkert! Nu er 3. pladsen i vores egne hænder.
Skrevet af JuveFella
Southampton ser ud til og blive en sværere modstandere end hvad i har mødt de seneste par kampe. Samtidig er Bournemouth ikke imponerende for tiden udover deres uafgjort mod Tottenham, men det er vel mere Tottenhams elendighed der er skyld i de klarede uafgjort.

Hvis i formår og få flere point end Leicester i runden der kommer, ser det fint ud, men i mangler jo også lige Leicester på udebane. 3 Pladsen er vel ikke rigtig i jeres egne hænder endnu.
Skrevet af North
Vinder United resten af kampene så er 3 pladsen sikret - så jo den er jo netop i egne hænder pt.
Skrevet af JuveFella
Ja det er selvfølgelig rigtigt. Min fejl. Spændende bliver det i hvert fald. Det var heller ikke for og ødelægge jeres optimisme.
Skrevet af FrancescoTotti
Ja okay, min optimisme omkring EL er forstummet lidt. Jeg er overbevist om at vi kan vinde den med det hold vi spiller med i øjeblikket, men det virker selvfølgelig en smule urealistisk at det holder så mange kampe endnu. Bliver vi nødsaget til at stille med B-truppen mod et hold som Roma pga. skader eller træthed er det svært at sige hvad vej kampen går. Man har vel lov at håbe, det er sgu da dejligt at vinde EL selvom det er sådan lidt den dårlige udgave af Champions League.
Skrevet af uden_benskinner
jesus christ, var det lige chelsea der tabte her til aften... det begynder næsten at ligne noget hvis united kan holde fast i momentum. og greenwood kan fortsætte sin stime.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Toggle
Det hele blev også pisset væk i sidste sæson selvom det var i vores egne hænder så jeg stemmer for at tage een kamp ad gangen. Southampton har vel ikke rigtig noget at spille for mere i denne sæson så jeg gætter på en 3måls sejr til os.
LUHG
Skrevet af Inuk.
Southampton har vel ikke rigtig noget at spille for mere i denne sæson

Altså udover at drille Manchester klubberne så nej favoritdræberne fra Southampton har vel ikke rigtig noget at spille for.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af fedefynboen
"Det hele blev også pisset væk i sidste sæson selvom det var i vores egne hænder"

Toggle, jeg forstår udmærket følelsen
Men blev sidste sæson nu også "pisset væk"?
Var det ikke snarere truppen, der var endnu mere smal end nu, som gjorde udslaget?
I kombination med at "frigørelsen" fra Mous tåbelige approach kun kunne skabe glæde en tid.

Nu skabes glæden ved at holdet spiller godt og at der er ro i omklædningsrummet. Ingen behøver at profilere sig med andet end at bidrage med egne kvaliteter i holdets tjeneste
Jeg mener at det havde været en katastrofe om vi havde kvalificeret os til CL i sidste sæson. Al optimisme mht. fremtiden var blevet blæst omkuld, hvis vi skulle ha´ udstillet os selv i CL.
Et godt gammelt udsagn (gør en stor mand af ham, men gør det langsomt) udgør en fin analogi for Uniteds situation, synes jeg.

Heldigvis har vi nu også en sportslig ledelse, der forstod hvor dybe problemerne var og at et quick fix ikke eksisterede. De ikke bare forstod det, de agerer også i forhold til det. Vel at mærke uden at gøre forsøg på at profilere sig selv, men hele tiden at gøre de rigtige ting i forhold til klubbens genopretning.
Fremragende ledelse i min optik. Klar strategi. Superb personalebehandling.

Kort sagt, så er optimismen mere ægte nu, ikke et resultat af at slippe for buschaufførens ørkenvandring og hans hængen alle andre end sig selv ud.
Det er en kæmpe forskel. En som skal fastholdes og udbygges gradvist
Jeg ser os som seriøs contender til PL i næste sæson med endnu et par klassesignings
Og i sæsonen efter også i CL

Skulle det holde stik, må man konstatere at OGS nærmest har overgået Fergie mht. at genoprette klubben.
Skrevet af Don_Millionaire
Det der Southampton hold kan godt gå hen og blive det sværeste vi har tilbage på programmet. De er har spillet godt over en lang periode, og hvis de får sat deres pres rigtigt, tror jeg vi kommer til at få nogle problemer med dem. Jeg tænker dog stadig at vi vinder, men tvivler på det bliver endnu en storsejr.

Fedt at Chelsea satte point til igår, og nu hvor de både har Liverpool og Wolves tilbage, hvor der er stor sandsynlighed for at de igen sætter point, er jeg efterhånden ikke nervøs for den CL plads. Det kommer til at ske for os.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tror stadig Leicester bliver den sværeste kamp. Ligesom Sheffield virker de til at være vågnet lidt op igen, selvom det tog dem et par nederlag.

Men man skal bestemt ikke afskrive Southampton heller. I det hele taget er det gift at tage for let på nogen kampe, når man gerne skal vinde dem alle sammen.
Skrevet af Inuk.
Liverpools feederklub har (selvfølgelig) vundet over top 4 klubberne i denne sæson. Selvfølgelig ikke mod Liverpool, fristes man til at sige. Ved seneste hjemmekamp sørgede de (selvfølgeligt) at mesterskabet havnede i deres parentklub med en 1-0 sejr over City. Det står jo nærmest skrevet i stjernerne at vi (selvfølgelig) kommer til at smide point imod Southampton. Tendensen har jo også været at hvergang Chelsea har smidt point og givet os en håndsrækning så har vi (selvfølgeligt) forspildt chancen og selv smidt point.

Og nej. Selvfølgelig er jeg ikke ude på at reverse jinxe denne her :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Slettet(100838201910)
Feederclub hører vist til i fortiden. Liverpool har fundet nye og mere spændende jagtmarker, virker det til.

Men ja, ellers enig. Vi plejer at choke når dem foran os giver os en mulighed, for at hoppe ind i top-4. Det har egentlig været en tendens helt tilbage fra sidste sæson af.
Skrevet af uden_benskinner
så lader det til at arsenal er godt i gang med at få stakkels mourinho fyret i tottenham osse...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af fedefynboen
Det behøver han vist ikke hjælp til u_b

Han skal på museum
Skrevet af Slettet(100838201910)
Tror stadig Leicester bliver den sværeste kamp. Ligesom Sheffield virker de til at være vågnet lidt op igen, selvom det tog dem et par nederlag.

Never mind.
Skrevet af #GGMU!
Tak til Sheffield & Bournemouth for at give os et fantastisk udgangspunkt imorgen, nu må vi fandme ikke smide den her mulighed væk!!

Ang. os som contenter til titlen næste år, så kræver det mere kvalitet i bredden af truppen, før det er muligt, dertil er Liverpool & City´s trupper simpelthen for gode endnu :-)
Skrevet af Slettet(591633201312)
Det er godt nok svært at være pessimistisk når alle vores konkurrenter bliver ved med at sætte point til, det er jo helt ekstremt som tingene er gået vores vej siden corona. Det må simpelthen ikke kikse i morgen nu
Skrevet af Zaptech
Fuldstændig vanvittigt at vi kan komme foran både Chelsea og Leicester i morgen. Alle de gange vi har forspildt muligheden for at hente ind på dem...
Hvor mange point var Leicester egentlig foran os, da det så værst ud?
Skrevet af Inuk.
Hvor mange point var Leicester egentlig foran os, da det så værst ud?

Hundrede :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
annonce
0