Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100838201910)
Som i HELT væk
Skrevet af Inuk.
Bruno spiller som en krydsning mellem Nani og Ronaldos første år i klubben.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af uden_benskinner
men united har i denne sæson været rigtige dårlige mod bundholdene, og denne tendens fortsætter nu igen...
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af andib
Mon ikke også at han er godt brugt. Første (halv)sæson i PrL og så dette specielle program. Han må være HELT færdig.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Kayx
Ole viser igen at han er fuldstændig inkompetent når det kommer til at balance spillerenes energi/fitness.
Hvis han nu bare havde sparet ordenligt i den ligegyldige FA cup kunne vi allerede havde sikret os top 4 hvis ikke 3.
Skrevet af Don_Millionaire
Synes de første 15 min tegnede godt men derefter var det sgu ren terror for øjnene. Shit mand!

Om ikke andet er vi da rykket op i tabellen og kan nøjes med en uafgjort men det er sgu en ringe trøst efter sådan en kamp.
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Kayx
Vi sætter point til mod Spurs og vi sætter point til mod Southampton. Vil du påstå, at vi ville have vundet flere point end det har været tilfældet ved at rotere? Vi har dårligt hentet andet end sejre.
Skrevet af uden_benskinner
en forfærdelig kamp... hvad blev der lige af den gode stime..? den er som pist væk.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
Resultatet er fint, men det spillemæssige var godt nok deprimerende. Som sagt skulle vi op og vinde med 3 før det ville gøre en forskel for tabellen, men en mindre sejr kunne jo have hjulpet på moralen.

Det positive må være, at det er Leicester, der skal jagte et resultat i weekenden. De kan ikke få lov til bare at ligge og stikke på kontra.

Skrevet af Slettet(591633201312)
PL stimen på 5 sejre og 3 uafgjorte efter corona er vel ok, men vi er åbenlyst for trætte og OGS stoler ikke på sin bænk (forståeligt)
Skrevet af Toggle
Kayx
Så lad os så sige at vi sparede alle mand i søndags hvordan ville vi så have sikret os top 4 allerede?

Det er simpelthen for dårligt at man ikke skifter pogba ud og sætter bigmac ind. Kan sagtens forstå at man vil spille med de bedste boldspillere men pogba har de sidste 3kampe set yderst slidt ud og med tanke på at han ikke havde spillet i stort set 7mdr inden corona. Derudover kan jeg også sagtens forstå at man holder matic på banen da han er banens mest rutinerede men en af de to skulle simpelthen have været skiftet for energiens skyld. Godt vi har været gode mod de andre tophold i denne sæson med tanke på søndag men jeg tror stadig ikke helt på det. Leicester har spillere på holdet som har prøvet sådan en situation før og vundet.

Og jeg forstår ikke hvorfor vi skulle vinde med 3? Var 2 ikke nok ift at vi så kunne tabe med en enkelt på søndag
LUHG
Skrevet af cabra.
Som sagt skulle vi op og vinde med 3 før det ville gøre en forskel for tabellen, men en mindre sejr kunne jo have hjulpet på moralen.

Det argument forstår jeg ikke. Chelsea er jo også en del af den relevante ligning? Og de har to (på papiret) svære kampe. Havde vi vundet i dag, så kunne Chelsea være ret presset før de møder Wolwes - hvis de IKKE vinder i dag.

Hvis det skulle vise sig, at Chelsea ikke vinder over Liverpool i dag, så understreger det bare, hvor håbløst et resultat det er i dag.
Skrevet af Slettet(591633201312)
Nej så ville Leicester have flest scorede mål
Skrevet af uden_benskinner
både resultatet og spillet er håbløst i dag. som om metaltrætheden har sat sig helt fast i alle spillerne. jeg gruer for kampen mod leicester, det må jeg tilstå.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Slettet(100838201910)
@Cabra
Ja, det har du selvfølgelig ret i. Men for vores muligheder for selv at afgøre det, har det ingen betydning.
Skrevet af cabra.
Sandt nok. Men det er for dårligt at glippe den mulighed - og når vi selv skal ud og spille en 50/50 kamp, så havde det været fint med maksimal pres på Chelsea.
Skrevet af Don_Millionaire
Det der med at spillerne er trætte, har sikkert noget på sig, men det er modstanderne jo også, så jeg tror vores formnedgang i langt højere grad, har noget med det mentale at gøre. Så snart der er noget på spil er det her hold i en sørgelig forfatning, og før vi kan komme ud af det, er der brug for nogle succesoplevelser under pres. Forhåbentlig bliver en af dem, at vi kvalificerer os til CL i weekenden, så der kan spilles frit i EL, og hentes et trofæ hjem.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Ja, vi kan selvfølgelig håbe på, at de får ørerne i maskinen hos Liverpool i dag, så de har noget at skulle spille om i sidste runde.
Skrevet af cabra.
Og det ligner det så netop, at de gør, hvilket da giver en smule håb - i tilfælde af, at vi dummer os. Men det havde jo gjort en verden til forskel, hvis Wolwes bare skulle undgå at tabe.
Skrevet af FrancescoTotti
Det ligner at en sejr i sidste kamp giver en 3. plads. Vi skal bare vinde. Ikke mere pjat.
annonce
0