Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af trannel
"Nøglen her er: Og selvfølgelig pointdifferencen mellem de forskellige hold

Så nej, hvis vi bliver nr. 3 komfortabelt foran vores konkurrenter under os og kommer markant tættere på Liverpool og City, så er det ikke status quo."

Det er altså en smule underligt at vurdere en manager ud fra hvor mange point andre klubber får. OGS er jo ikke herre over på nogen måde hvordan de andre hold gør det udover i de indbyrdes kampe.

Satme et skørt kriterie at OGS 3. plads med 80 point er bedre hvis CFC på 4. pladsen får 70 point fremfor 79 point.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(100838201910)
Synes du vitterligt det er skørt, at det ville være fremskridt at hente ind på dem foran os samtidig med, at vi lægger afstand til dem bag os? Det er ellers knusende logisk i mit hoved.

Pointen var, at enhver sæson er forskellig. To sæsoner med 66 point er ikke partout lige gode, fordi pointtotalen siger det. Styrkeforholdene i ligaen kan sagtens (nok endda formentligt) være forskellige. Pointene kan meget vel have været billigere til salg i den ene frem for den anden. Subtoppen har aldrig været et bredere felt end i år, så derfor er 66 point sværere tilkæmpet end for 15 år siden.
Skrevet af andib
Synes det er fuldstændig ligetil, LaPioche, for jeg er da helt enig. Den sæson Leicester vandt var pointene virkelig billige til salg, men ingen formåede at tage vare af situationen (altså udover Leicester)
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af T-United
Pointtotalen i den enkelte sæson overfor den anden er ligegyldig, bortset fra at man selvfølgelig skal have mere end 66 point for at vinde titlen.

Man skal også huske på, at 90 point historisk set er nok til at vinde mesterskabet, så hvis man betragter særligt de to sidste sæsoner som uden for normalen, vil 66 point også føles som tættere på toppen (dog uden at være tæt på). Men lige nu, er det virkelig langt fra, selvom vi blev nummer tre. Næste sæson vil det være rart at reducere afstanden til 2. pladsen til 5 point, for så kan man have et realistisk håb om at spille med om titlen året efter, hvor det lige nu ikke virker sandsynligt. Pointdifferencen siger bare enormt meget. For at komme så tæt pp i den kommende sæson, skal vi dog også væsentligt over 66 point.
Skrevet af trannel
"Synes du vitterligt det er skørt, at det ville være fremskridt at hente ind på dem foran os samtidig med, at vi lægger afstand til dem bag os? Det er ellers knusende logisk i mit hoved."

Hey. Forhold dig dog bare til eksemplet. Jeg kan godt komme flere der udstiller absurditeten i det du mener. hvis United Får 10 point mere i næste sæson men LFC får 11 mere, er det så en dårligere sæson af OGS? Selvfølgelig er det ikke det.

Jeg er slet ikke ude at man kan sammenligne point en til en. Men det er langt bedre at se på antal point end ligaplaceringer. Bliver United nr. 5 næste sæson med 85 point er det da langt bedre manager arbejde af OGS end netop overståede sæson. Selvom vi da er helt enige om jeg hellere vil være nr. 3 med 66 point når alt er set and done.

Hvis både LFC og City i næste sæson vinder 36 kampe og spiller de to indbyrdes kampe uafgjort, så ville det da være absurd at klandre OGS for at hullet til toppen bliver større, hvis OGS skraber 80 point til United.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af T-United
Det vil jo muligvis ikke være en dårligere sæson, men vi vil være kommet længere fra toppen, så ift. chancerne for på et tidspunkt at vinde titlen, vil det vel være et skridt ned?
Så vil Liverpool bare have haft en relativt bedre sæson, og det vi først og fremmest kigger mod er at komme tættere på toppen. I den proces vil vi naturligt lægge afstand til de øvrige.
Skrevet af trannel
Du forholder dig ikke til at det vi ser på er hvor godt OGS præsterer som manager.

LaP må med sin logik mene at scenarie 1 er bedre end scenarie 2 og her er jeg bare fundamentalt uenig, og det burde være logik for burhøns hvorfor.

Scenarie 1
1. LFC 75 point
2. City 74 point
3. Man Utd 66 point
4. Chelsea 64 point

Scenarie 2
1. LFC 105 point
2. City 95 point
3. Man Utd 85 point
4. Chelsea 84 point

Afstanden til holdene både over og under er mindre i scenarie 1 end 2. Hvis scenarie 1 udspillede sig ville det da være en kæmpe skandale ikke at blive mester og det er pointene der definerer det.

Man kan jo bare spørge sig selv hvad vej kausaliteten vender? Er det point der afgør ligaplacering eller er det ligaplacering der bestemmer antal point?

Husk nu på bevisbyrden blot er at point siger mere end ligaplacering. Ikke at pointtotal kan forklare alt, for det mener jeg som sagt ikke. Men vil sammenligne præstationer giver point bare meget mere mening end en ligaplacering.

Andib understreger jo fint pointen selvom det flyver henover hovedet på ham. Var Klopps LFC der blev nr. 2 ikke langt bedre end det Leicester hold der vandt titlen? Med afstand, selvom de sluttede en placering dårligere.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af T-United
Man kan jo vurdere OGS’ præstation ud fra, om han kommer tættere på eller længere væk fra titlen. Dvs ja set om pointene så er let til salg eller ej (det vil jo være ens for alle hold i den givne sæson), så vil han relativt være længere fra mesterskabet i eksempel 2, hvorfor han har klaret sig dårligere på trods af de flere point. Måske var pointene bare lettere at få i den sæson, hvorfor han måske burde have fået endnu flere?
Skrevet af fedefynboen
jeg forstår dig ikke trannel

Jeg mener, hvad vil du egentlig i tråden?
Få større forståelse, eller måske høste anerkendelse for synspunkter?
Og derved bekræfte egen selvforståelse/ufejlbarlighed

Kan du ikke overbevise nogen om dit, kalder du folk studentikose, fordrukne eller dummere end burhøns
Hvad vil du dog opnå med det?
Måske det samme som ovenover?

Lidt refleksion er vist påkrævet, men da der ikke kan udledes noget i statistikker, er det måske en umulighed.

Du fremstår påståelig, infantil og måske endda psykopatisk
Grow up mate! Alle er ikke som du!

PS! Når jeg læser dig, tænker jeg straks på Mads Lundbye Hansen
Han læser også statistikker og mener han kan udlede endegyldige sandheder af det.
Han er heller ikke det mindste i tvivl om egen ufejlbarlighed

Det rækker ikke trannel - det er en ommer.
Alting er komplekst og udarbejdelse af statistik så meget desto mere fejlbehæftet.

Folk bruger statistik for at finde viden/forståelse, men er man enøjet i sit fokus, bliver man bare indskrænket og ender reelt med mindre viden end da man satte ud
Ikke voldsomt intelligent, hvis du spørger mig

Alene påstanden om at du mener at kunne aflæse om OGS er en god/bedre manager via points i en given sæson, er intet mindre end enøjet tåbelighed

Og hold så op med at kalde alt og alle navne. Det er latterligt.
Reflektér i stedet. Hvis du tør?
Skrevet af Ego2020
Tilbage i efteråret knaldede jeg ustandseligt hovedet sammen med tranneldrengen over hans endimesionelle "Ole raus". Siden har det vel ret beset vist sig godt at vi beholdt nordmanden, så jeg troede egentlig trannel havde stukket piben og indset virkeligheden, men det har han jo tydeligvis ikke, og så er det da ganske underholdende at se ham skændes med alle mulige andre end mig til en afveksling- bare fordi de ikke køber hans monomane besættelse.

Lur mig: Hvis vi vinder SAMTLIGE kampe i næste sæson, og dermed vinder SAMTLIGE trofæer vi har at spille om, vil trannel givetvis stadig mene, at nordmanden skal ud - om ikke andet kan man jo altid påpege, at vi nok ikke vinder VM for klubhold næste -for vi kvalifcerede os ikke til det i denne sæson, og det var da VIRKELIG for dårligt.

Så Ole raus...
Skrevet af trannel
@T-united

Ja, det kan man. Men det er da urimeligt overfor OGS. Synes du ikke det ville være unfair overfor OGS at være efter ham hvis han fik 19 point mere i næste sæson end i den forrige men afstanden til LFC bliver større som følge af LFC får 20 point mere?

OGS er ansvarlig for hvor mange point United får. Hvad de andre klubber får af point har han meget lidt indflydelse på. Faktisk kun 2 ud af 38 kampe.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af trannel
@Ego

Vil du ikke lige finde indlæg fra efteråret hvor jeg kører det endimensionelle Ole raus. Det må da være et minimum efter sådan en tirade.

@fynbo

Jeg forstår slet ikke hvad du vil. Eller hvorfor du igen bringer op hvor lidt du aner om statistisk. Der er intet statistik i nogle af mine seneste indlæg. Vi tester blot et princip om point total mod pointdifference. Det er meget interessant, og jeg tror sagtens LaP kan svare for sig selv uden du endnu engang skal blamere dig.

Du kan bare læse forbi når du tydeligvis ikke forstår hvad det drejer sig om.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af T-United
@trannel
I virkeligheden tror jeg, jeg ville lægge mig et sted midt imellem, for pp den ene side ville man jo have været igennem en sæson med væsentligt flere sejre, hvilket i sig selv er fedt. På den anden side kan vi jo som klub ikke leve med at falde længere væk fra toppen. Om jeg ville kritisere OGS ville nok mere afhænge af, om jeg oplevede fremgang i spillet ift. sæsonen inden. Om holdet virkede til st være mere klar til at komme tættere på toppen. Er der nye unge spillere, der har brudt igennem og giver forøget håb? Den slags mere direkte fodboldrelaterede overvejelser.

Eks. var jeg ikke specielt opløftet over Mourinhos ellers fine sæson, fordi jeg ikke syntes, spillet var i fremgang.

Så selvom det er en principiel diskussion, så er virkeligheden ofte ikke så let at forudsige på baggrund af principper. Men ift. chancerne for at vinde en efterfølgende sæsons mesterskab, så vil jeg være mere optimistisk, hvis vi har fået 66 point men kun er 6 point efter mestrene (ikke at det kan ske) end hvis vi fik 80 point og var 19 point efter.
Skrevet af fedefynboen
"Du kan bare læse forbi når du tydeligvis ikke forstår hvad det drejer sig om"

Jaja, det skal du jo tro
Ellers revner selvbilledet vist og det kan vi jo ikke ha´
Der var et ord i mit indlæg DU ikke forstod
REFLEKTÈR
Skrevet af trannel
"I virkeligheden tror jeg, jeg ville lægge mig et sted midt imellem, for pp den ene side ville man jo have været igennem en sæson med væsentligt flere sejre, hvilket i sig selv er fedt. På den anden side kan vi jo som klub ikke leve med at falde længere væk fra toppen. Om jeg ville kritisere OGS ville nok mere afhænge af, om jeg oplevede fremgang i spillet ift. sæsonen inden."

Jamen helt sikkert. Jeg er helt med på Fynbo læser det som jeg udelukkende vil forholde mig til pointtotaler og det at der er det eneste der siger noget. Men jeg har altså skrevet flere steder at det handler om at LaP mente at pointtotaler var totalt ligegyldige og at man skulle se på andre parametre. Jeg viser blot hvilken relevans pointtotaler har. Der har aldrig været tale om det skulle være det fulde billede.

Det er dybt trættende at man skal tillægges synspunkter af især Fynbo og Ego i tråden fordi de ikke evner simpel argumentation.

"Så selvom det er en principiel diskussion, så er virkeligheden ofte ikke så let at forudsige på baggrund af principper. Men ift. chancerne for at vinde en efterfølgende sæsons mesterskab, så vil jeg være mere optimistisk, hvis vi har fået 66 point men kun er 6 point efter mestrene (ikke at det kan ske) end hvis vi fik 80 point og var 19 point efter."

Jeg ville være dybt frustreret over vi ikke vandt mesterskabet, hvor 73 point havde været nok. Det ville simpelthen være en katastrofe og klar dumpekarakter til OGS. Får vi 80 point og bliver nr. 3 i næste sæson og der er god udvikling i spillet så er vi da tæt på topkarakter. Og det er ligemeget om dem foran får 90 point eller 100 point. Jeg synes det er meget uretfærdigt at vurdere en mand på begivenheder der på ingen måde er noget han har indflydelse på. Det tror jeg sådan set også godt langt de fleste kan blive enige om.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af DameNdoye
Hvem tror i United starter med imorgen?
Superliga og FCK fan
Skrevet af fedefynboen
"Det er dybt trættende at man skal tillægges synspunkter af især Fynbo og Ego i tråden fordi de ikke evner simpel argumentation."

Det kan jeg godt forstå trannel
Burde også sige undskyld derfor, men mængden af dit abuse af andre mennesker fylder bare mere.
Så måske hvis du stoppede med den slags kontraproduktive adfærd, du heller ikke ville møde udsagn der er lidt hårde i kanten den anden vej
Mon ikke det er sådan landet ligger?

Nå, nej fynbo. Du kan ikke argumentere, så hvorfor overhovedet skrive det?
Skrevet af trannel
Abuse?

Nu stop dig selv.

"Kan du ikke overbevise nogen om dit, kalder du folk studentikose, fordrukne eller dummere end burhøns"

Jeg kaldte rigtig nok t-Uniteds tankegang studentikos, men ikke ham. Og det er studentikost ikke at ville lægge ansvaret på beslutninger der tages i en virksomhed på virksomhedens CEO. Dig har jeg ganske rigtig kaldt fordrukken og det holder jeg fast i. Jeg har ikke kaldt nogen dummere end burhøns.

Derefter kalder du så mig: Infantil, påståelig og psykopatisk. Var det noget med sten og glashus?

Derefter tillægger du mig synspunkter jeg ikke har, for derefter kalde de synspunkter enøjede.

Hvordan man nogensinde rette et så bizart angreb som dit mod et indlæg der blot er et tænk eksempel på at illustrere hvorledes pointtotaler giver mening at bruge fremfor ligaplacering fatter jeg slet ikke. Og det gør du heller ikke selv. For du forstår slet ikke diskussionen. Du tror den handler om jeg vil måle OGS i pointtotaler. Det er slet ikke det der diskuteres. Selve diskussion har intet mod OGS at gøre. Så bland dig nu udenom ting du ikke forstår.

Tag følgende Mark Twain citat en smule til efterretning “it is better to remain silent and be thought a fool than to talk and remove all doubt.”
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af T-United
Og jeg vil så bare lige minde om, at jeg ikke mener, at en CEO ikke skal tillægges det endelige ansvar :-)
Skrevet af T-United
Jeg synes ikke, man på forhånd kan sige, st det vil være en katastrofe, hvis ikke vi vandt mesterskabet i en sæson, hvor 73 point var nok... det afhænger af alt for mange ting. I første omgang ville man nok kunne konstatere, at mange holde ville være på nogenlunde samme niveau.
Og 80 point mod vinderens 99 ville jo være skidt, hvis vi sæsonen inden havde fået 79, og vinderen 80... også selvom spillet var fint.
Det er derfor, man ikke kan snakke om pointtotal men bliver nødt til at inddrage det generelle spil. Det er også derfor, man bedre kan kigge på det forholdsmæssige, som afstanden til andre modstandere fortæller noget om. Men jeg tvivler på, vi bliver enige, og det er også vare helt fint :-)
annonce
0