Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af T-United
I morgen stiller vi i noget nær stærkeste opstilling, det er jeg sikker på. OGS vil have et trofæ, og så er der ikke plads til at gamble.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er jeg nu ikke så sikker på. Med al respekt, så er det trods alt kun FCK vi skal møde, og jeg tror vi ser et hold, hvor halvdelen er reserver. Mit bud:

Romero
Bisakka-Bailly-Maguire-Williams
Fred-McTominay
Greenwood-Fernandes-Rashford
Ighalo
Skrevet af trannel
"Jeg synes ikke, man på forhånd kan sige, st det vil være en katastrofe, hvis ikke vi vandt mesterskabet i en sæson, hvor 73 point var nok... det afhænger af alt for mange ting."

Der er vi bare uenige. Hvis vi lige fraregner Corona og andre vilde force majeure hændelser, så bør en klub som United altid kunne skrabe 73 point sammen i en sæson. Alt andet er for ringe.

@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Slettet(130902220507)
Stephen Howson og Stretford Paddock er i hvertfald ret enige med dig omkring mix af reserver og startere Don_M.

Tror nu også vi kommer hårdere ud end man lige skulle tro:

Romero
Bissaka Bailly Maguire Williams
Fred Pogba
Greenwood Bruno Lingard
Martial

Jeg forstår så slet ikke at Mengi, Garner, Laird, Levitt og Chong ikke fik fuld eller markant mere spilletid mod LASK. De er fremtiden og burde have fået sådan en kamp fremfor James, Maguire, Pereira og Mata osv.
Det var den sidste gratis kamp og resten af evt. Modstandere på ved mod trofæet må vel betragtes som modstandere vi kan tabe til hvis ikke vi stiller i noget nær stærkest formation, FCK inkluderet.

Skrevet af fedefynboen
Glimrende citat - Mark Twain var en klog mand

Mon du har (nær)læst det selv?

Anyway, I rest my case
Some fights are worth it. Not this one.

Troede faktisk lidt her senest at du havde forstået.
Men nix og det forventer jeg heller ikke herefterdags
Det var for naivt, deri har du ret

Reflektion er en udpræget mangelvare og det bli´r det nok ved med at være
Må du få et godt liv alligevel!
Hvis den slags ellers kan måles og vejes altså, for hvordan ved man det ellers?

Skrevet af DameNdoye
I slår jo nok os, men så håber jeg også I vinder hele turneringen, så ville det ikke være dumt at være blevet slået ud i Kvartfinalen af den kommende vinder. Det samme gælder hvis FCK slår jer ud ;)
Superliga og FCK fan
Skrevet af fedefynboen
"Jeg forstår så slet ikke at Mengi, Garner, Laird, Levitt og Chong ikke fik fuld eller markant mere spilletid mod LASK. De er fremtiden og burde have fået sådan en kamp fremfor James, Maguire, Pereira og Mata osv."

Jeg synes det er ærgerligt også, men kan ligeledes forstå hvis OGS ikke reducerer nogen til 3-4valg i situationen
Salgsobjekter kan få prisen reduceret og det vil Woody næppe kunne li´

Skrevet af FrancescoTotti
Jeg håber at Maguire og Fernandes bliver sparet, men der er ingeting der tyder på det. Især Maguire burde ikke spille flere kampe før Premier League starter igen. Han er for vigtig en spiller og uden nogen midterforsvarer i nærheden af samme niveau, ville det være en katastrofe hvis han blev skadet i starten af Premier League. Fernandes virkede mentalt træt i slutningen af PL og han kunne godt bruge lidt ferie til at tygge på hans første halve år i United.
Skrevet af T-United
Grunden til det giver mening at spille hovedsageligt med de bedste - og dem man tænker som en del af fremtiden, er både, at det øger chancen for at vinde turneringen og, at det giver de rigtige spillere følelsen sf st vinde et trofæ. Derfor tror jeg, vi får en stærk opstilling at se, også i morgen.
Skrevet af T-United
@fynbo
Er det du mener, at OGS undlader at spille de unge spillere, fordi de ved at spille en dårlig kamp bliver mindre værd? Hvis jeg har forstået dig ret, er det det du mener

Og i så fald: Kan vi forsøge at lade være med at tro, st økonomien til enhver tid er styrende for alle beslutninger på og uden for banen?

Hvis jeg misforstod, så beklager jeg.
Skrevet af uden_benskinner
jeg tror ikke at solskjær stiller i stærkeste opstilling i morgen, jeg tror han vover sig til at benytte 3-4 stykker fra b-kæden for at spare de bedste.
gik i seng efter første halvleg
Skrevet af Yildis
Jeg tror simpelthen ikke, at Solskjær tør tage chancer mod FCK. Han kender udmærket deres europæiske resultater i nyere tid, og med en landsmand ved roret for modstanderne vil det være en katastrofe for ham at ryge ud. Altså ikke kun for klubben, men også for ham personligt. Lidt som Michael Laudrup, da han og Real Madrid røg ud mod et undertippet dansk hold i 1994.

Jeg kan godt se ham stille med Romero frem for De Gea. Og med Lingards lille opblomstring kan jeg også se ham få chancen. McTominay eller Fred kan måske også komme i spil på midtbanen, men ellers ser jeg ikke de store eksperimenter i morgen. Det bliver med fokus på sejr, særligt når der kun er det ene skud i bøssen.
To bedste fodboldtrænere verden har set: Sir Matt Busby og Sir Alex Ferguson. Begge i verdens bedste klub.
Skrevet af fedefynboen
"Er det du mener, at OGS undlader at spille de unge spillere, fordi de ved at spille en dårlig kamp bliver mindre værd? Hvis jeg har forstået dig ret, er det det du mener"

Nej T-United, det var nu de som står for at skulle sælges jeg tænkte på
Lingard, Pereira m.fl. måske

De helt unge sælges på potentiale og mister ikke værdi af nok en kamp på bænken
Potentialet er der fortsat
Skrevet af North
I dag er en af de dage hvor jeg håber United taber. De andre gange er typisk kvartfinalen i Liga Cuppen.

Vi har brug for at sende vores bærende spillere på ferie, og vi er kvalificeret til CHL. Så derfor ser jeg ingen grund til at vi skal nosse rundt to uger mere nede i det tyske
Skrevet af Pindhunden
Jeg er helt uenig. Når man ser tilbage på en fodboldkarriere, så taler man om antallet af titler - også de titler, som prestigemæssigt er en smule under de bedste. Man praler jo ikke med at blive nummer tre eller fire, selvom CL er vigtig.

Hold skal lære at vinde turneringer, og dette er en god anledning til at opnå værdifuld erfaring.
Man spiller med i turneringer for at vinde dem, og det strider mod al fornuft at lade sig tabe, når man så er kommet så langt. Der er ingen garantier i næste sæson, uanset om de så har fået 10 dages ekstra ferie.

"Livet må forstås baglæns, men må leves forlæns." (Jeg lover, at det er sidste gang, jeg smider et Kierkegaard-citat ind i denne tråd :)
Skrevet af North
Det er jeg som sådan normalt 100% enig i. Der er bare ikke noget normalt over denne sæson, og at vinde et trofæ på et tomt satdion i Gelchenkirchen er der for mig ikke den store fidus i.

Pt. har Liverpool alle kort på hånden til den kommende sæson. De kan komme friske og udhvilede mens hold som City og United går ind til den kommende sæson på pumperne
Skrevet af fedefynboen
Det var også mit synspunkt North
Indtil for kort tid siden
Nu kan vi lige så godt gå all in på den pokal
For OGS er det nok også vigtigt, at kunne hakke en titel af

Mener det er for sent at sende folk på ferie nu og at det kan medføre at truppen er endnu mindre klar 12/9

Man kan jo også sige at da man ikke kan rejse, så er ferie heller ikke rigtig ferie
Idéen er jo at man kobler helt af, fysisk og psykisk. Det er svært, når man sidder hjemme og følger med i det hele

I stedet må vi så håbe på en bredere trup med kvalitet, så der kan indlægges små pauser undervejs.
Fysioterapeuterne får travlt
Og Woody, skal se at få fingeren ud
Skrevet af Grønne
Så gerne snart den Sancho handel blev lukket, for nu har Zorc sagt Sancho tager med på træningslejr - og at han forventer Sancho er Dortmund spiller i næste sæson. Jeg bliver eddermame gal i skralden, hvis Woody ikke får lukket den handel.
Skrevet af Muggedreng2
Der bliver oprør i fanbasen hvis Woodward fcker den deal op efter hans udmeldinger om at drage "fordel" af corona til at nære os vores konkurrenter.

Jeg tror ikke at vi kan fcke den her deal op, så vil vi miste så meget goodwill at det kan få direkte konsekvenser for vores økonomi. Vi kommer jo til at se ud som en klub af lallende amatører.
Skrevet af Don_Millionaire
Det er klart, at ender vi med at betale prisen for Sancho på de 120 mio. pund, så er det kritisabelt, at det trækker sådan ud, men hvis pengene reelt set ikke er til det, så kan man jo ikke klandre klubben for noget som helst. Pandemien rammer alle, også vores kære klub, så at sidde og forlange en transfer i den størrelsesorden, er lidt virkelighedsfjernt.

Lad os håbe at de finder en løsning alle kan være tilfredse med.
annonce
0