Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Toggle
Jeg ved bedre? Er det ikke lige en tand for overilet fynboen?

Næste historie om sancho.
https://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/4172729/man-unitedsancho-must-make-compromise-over-wages-and-fees-sources

Jeg tror sgu vi ender med at få ham
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Næh, det synes jeg ikke Toggle

Måske du heller ikke så kampen i går?
Vil gerne understrege at det ikke er for at være hoven, men at det hovedsageligt skyldes den klare overbevisning, at kun ved at tænke offensivt, kan vi gøre os forhåbninger om succes.
Moutankegang er yt!

Underligt i øvrigt at du vælger at kommentere min kommentar, men ikke Don_Ms
Som jeg finder uargumenteret, fattig og decideret grov.
Skrevet af Mc86
Jeg vil gerne medgive dig Fynbo, at Carrick på ingen måde var nogen skraldemand, men han havde en særdeles god placeringsevne og var meget forudseende både med og uden bold - der synes jeg han var bedre end Thiago er..
Men vil gerne medgive at der også er mange fordele ved at have en Thiago-type i stedet for hvad vi har nu..

Men at nævne at vi ikke skal have en "skraldemand" for at opnå succes, den køber jeg ikke.
Ser vi på Real, PSG, Liverpool, City, som alle kører med en tremands midtbane så har de alle én, der excellerer i det defensive aspekt..
Skrevet af Toggle
Nej så ikke kampen igår. Synes i øvrigt ikke man kan sammenligne landsholdsfodbold med klubfodbold.
Jeg synes bare kommentaren er malplaceret. Man har naturligvis ret til sin egen holdning, men at skrive, jeg ved bedre...hmmm.
Skal vi have en ny 6er bør vi gå efter Ruben neves.
LUHG
Skrevet af fedefynboen
Og Bayern MC86?

I øvrigt fejler Thiagos placeringsevne absolut ingenting og han går heller ikke af vejen for at tackle igennem, hvis det er påkrævet.

Spørgsmålet for mig er om vi scorer flere mål end vi indkasserer, med spanieren som 6´er. Det tror jeg bestemt vi gør.
Skrevet af KnockOut
Lidt modig at stille mere offensiv end selv City og forvent at vinde PL.

Det er godt nok svært at vinde PL med taktik om man bare skal score mere end mod en selv.

iden er vel god nok men hvor tit virker det?

Gik ikke så godt for Liverpool med den taktik.

Og jeg tænker er det virkelig den bedste måde at udnytte jeres trup med konstant boldbesiddelse, vil tro det ville fjerne nogen våben fra Rashford og Martial og vel ikke mindst James.

For jeg går ud fra du vil holde bolden i egen rækker og med høj pres for at undgå at komme til at stå tilbage med få defensive kræfter ?
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af fedefynboen
"med taktik om man bare skal score mere end mod en selv"

Nu mener jeg jo ikke "bare" KnockOut, skrev det heller ikke
Blot skal mindsettet altid være offensivt i udgangspunktet og holdsammensætningen skal afspejle det.
Der skal naturligvis både løbes retur og tackles også. Ikke mindst i PL

Jo, der er rigtigt at jeg ønsker at stå højt og besidde klatten, vel vidende at det fratager os nogle omstillinger. Og at James derved reducres til ingenting. Angriberne må i stedet veksle plads ofte og derved skabe den fart de alle lever af.
Du har helt ret i at det er et must, med tekniske spillere, at spille på den måde
Skrevet af Mc86
Hvis vi skal sammenligne med Bayern, så ligger Thiago jo lave på midtbanen sammen med Goretzka, som jo løber solen sort, også defensivt. Det giver jo et helt andet udgangspunkt i min optik.
Jeg har ikke hørt mange rose Pogba for det defensive arbejde, derfor ville Thiago jo være nødsaget til at dække et langt større område end jeg mener han kan.
Derfor foretrækker jeg den defensivt orienterede i lige netop vores midtbanesetup..
Skrevet af KnockOut
men hvem på den midtbane skal lave det arbejde, det er da ikke Progba og Thiago ingen er dem er kendt for at blive ved hvis de først er kommet forbi genpress, skal Bruno så også lave den del ?

Nu ved jeg jo ikke hvordan du vil stille op men: HVIS det var Thiago - Progba - Bruno - Greenwood - Ras, og Mat. så vil jeg godt nok nødig være de 4 forsvars spiller det bliver da max overarbejde ?;)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af fedefynboen
Der er jo en nyindkøbt motor, son gerne løber solen sort. Begge veje.
Måske Pogba skal oppe sig gevaldigt for at være i startelveren?

Jeg tror nu også du undervurderer hvad Thiago kan udrette defensivt
Skrevet af Don_Millionaire
Underligt i øvrigt at du vælger at kommentere min kommentar, men ikke Don_Ms
Som jeg finder uargumenteret, fattig og decideret grov.


Thiago er ikke 6´er, har aldrig været det, og kommer aldrig nogensinde til at blive det. At du har en eller anden idé om, at han pludselig kan ligge og dække af for Pogba og Bruno, er helt hen i vejret. Lidt ligesom da du skrev at vi skulle købe Havertz til 6´eren, så er jeg i tvivl om du nogensinde har set ham spille.

Jeg tror nu også du undervurderer hvad Thiago kan udrette defensivt


Nej. Det er dig der overvurderer hans defensive kvaliteter, og du tror tydeligvis, at han er en anden spillertype, end det han har været hele hans karriere.

Man kan ikke bare tage en teknisk god spiller, og sætte ham ned på en vilkårlig position, fordi det ser fint ud på holdkortet, og fordi det lige stemmer overens oppe i ens eget hoved. Sorry to say, men du kører endnu engang ud af en tangent, der ikke har grobund i noget som helst.

Sammenligningen med Carrick er i øvrigt helt væk. Hvis du endelig skal sammenligne ham med en spansk spiller, kan du pege på Xabi Alonso eller Busquets. Så er du ved at være der.
Skrevet af fedefynboen
"Lidt ligesom da du skrev at vi skulle købe Havertz til 6´eren, så er jeg i tvivl om du nogensinde har set ham spille."

Øh,æh?

Hvor i himlens navn har du gravet den påstand up Don_M
Hvis noget er helt væk, så er det den her påstand.
Not sorry to say!!!
Du skulle vel ikke være i familie med en vis præsident?
I hvert fald påstår du temmeligt absurde ting
Du burde naturligvis grave det indlæg op, hvor jeg - ifølge dig - har påstået noget sådant. Men det kommer næppe til at ske.
Nok om det, det er off-topic

Du har ret. I én eneste ting du skrev. At Thiago har været 8´er i hele hans tid hidtil, omend af den mere defensivt orienterede slags positionsmæssigt.
Som Busquets. Som Alonso.
Og i øvrigt også som Bastian Schweinsteiger i sin tid, som i parantes bemærket også blev forsøgt brugt som 6´er i United. Uden held ganske vist.

Når jeg ser Thiago som 6´er, så er det ganske rigtigt fordi jeg tænker han er oplagt dér.
Ikke unormalt at spillere, når de har erfaringen og farten begynder at mindskes, rykkes længere tilbage, især ikke hvis de har overblik og placeringsevne.
Her er det så også, at det kniber med at forstå hvorfor du mener at sammenligningen med Carrick er så skæv. Mig bekendt er/var det netop begges primære færdigheder, naturligvis med relationer og evnen til det dybe, overraskende pas oveni.

Kan så også tilføje, at min opfattelse også deles af i hvert fald Enrique, spaniens landstræner.
Men han er vel også helt hen i vejret?
Tænker at også en del tyske landsholdsspillere vil nikke anerkendende til Thiagos præstation på netop den plads forleden.
Men landsholdsfodbold er jo noget andet, ikke?

Og nej, jeg overvurderer ikke spanierens defensive evner. Det er nok snarere dig som sværger til en god gammeldaws afrydder, er det ikke?
Som, indrømmet, giver mening med en lad, opgivende Pogba foran. Men det må franskmanden så lave om på. Eller se pladsen gå til Van de Beek.

Det er Moutankegang Don_M. Jeg beklager. Men det viser jo med al ønskelig tydelighed, hvordan fodbold opfattes forskelligt og som følge deraf, hvad kræves for at opnå succes
Skrevet af Battlegoat
Jeg ser jo stadig at der hentes 2 mere, så Thiago udelukker ikke Sancho, hvis det holder stik. Det er det ene.
Var Liverpool Thiagos eneste eventuelle mål, var den kontrakt så ikke underskrevet for længst? Det er det andet.


True der kan da godt hentes 2

Eneste grund til at lp ikke har købt endnu er vel at han er gratis om 6 måneder, også er 30m pund eller hvad de nu kræver for ham jo meget dyre 6 måneder
Skrevet af Don_Millionaire
Hvor i himlens navn har du gravet den påstand up Don_M
Hvis noget er helt væk, så er det den her påstand.


Du kan benægte det alt det du vil, men faktum er at du har skrevet det. Sidst jeg konfronterede dig med det, fløj du også let og elegant hen over det, men sådan er det vel når man har skrevet noget tåkrummende.

Stå nu bare ved, at du har set meget få minutter med de her spillere, og du reelt set ikke ved hvilke pladser de fungerer på. Det er sgu fair nok, hvis man ikke har tid til at se spillere fra samtlige ligaer, men det er ved at være for meget, når du konsekvent skal tale en spiller op til en position, hvor det er meget lidt sandsynligt han vil kunne fungere.
Skrevet af fedefynboen
Tror du har læst et indlæg, som fanden læser biblen Don_M

Jeg har ALDRIG foreslået Havertz som 6´er. Som i ALDRIG!!!
Har omtalt ham som en mulighed som 8´er, det er alt.
Men også altid været fortaler for at hente Van de Beek i stedet.
Jeg udfordrer dig til at påpege, hvor du har læst hvad du hævder.

Hvad Thiago angår, så har jeg vel set mindst 30 kampe med ham over tid.
Det burde række til at udtale sig bare lidt, synes du ikke?
Hvis jeg ikke tager meget fejl, så var United også en contender til ham, før skiftet til Bayern og det genererer jo altid nogen interesse.
Og så elsker jeg at "hade" Bayern, hvad er en gammel skade. Vælger af og til at se dem i håbet om at de får klø. Selv om du har ret i at jeg ellers ikke følger meget med i andet end PL

Stop nu dit ævl. Det er uproduktivt, for ikke at sige decideret dumt.
Konstaterer at du fuldstændigt undlader at forholde dig til hvad mit ærinde er og finder "bevis" i en uhyrlig og usandfærdig påstand. Fuldstændigt som omtalte præsident.
Det er trist og ret så ligegyldigt for alle andre i tråden
Skrevet af Don_Millionaire
Jeg udfordrer dig til at påpege, hvor du har læst hvad du hævder.


Det ville jeg meget gerne, men det ville samtidig betyde, at jeg skal gå samtlige af dine indholdsløse indlæg igennem. Hvis der er en søgefunktion, hvor jeg kun kan søge i det du har skrevet, så gør jeg det gerne, for kan med 100% sikkerhed sige, at du har skrevet det. Patetisk at du nu ikke vil indrømme det.

Men det kan da være vi skal lave en afstemning herinde. Hvor mange kan se for sig, at Thiago kan agere 6´er, bagved Pogba og Bruno? For det er det der er scenariet.
Skrevet af Muggedreng2
det kaN Jeg
Skrevet af KnockOut
Nix på ingen måde, eller jo hvis du vil have en åben motorvej igennem dit holds rygrad
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Mr. Pink
Thiago kan imo godt spille 6´er, såfremt der er en 8´er ved hans side, der er yderst kompetent i det defensive
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af ilpolpopogba
Det er vel netop pointen Mr pink, at i den konstellation Med Bruno og pogba kan det ikke lade sig gøre. Thiago som 6’er, bag pogba og Bruno, det lyder som en der har spillet for meget fifa
la vecchia signora
annonce
0